Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν να ειναι κομματακια του τηλεφωνου απο μεσα φαινονται . Μετακινουνται αμα κουνησεις το τηλ ;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

^^^E, αυτό το πρόβλημα για να πάει Αρβάτο είναι...

Εγώ άλλαξα, Launcher και από Go πήγα και έβαλα Atom launcher. Πολύ ελαφρύς και μινιμαλιστικός...αν και δεν έχει την παραμετροποίηση του Go, είναι. ωστόσο. διαρκώς πιο γρήγορος χωρίς να χρειάζεται tweaks όπως Seeder και διαρκώς υποχρονισμένος στα ~800mhz. Ακόμα και το Real Racing 3 δεν μου κολλάει πολύ. Δεν είναι βέβαια όπως όταν βάζω το gaming profile, αλλά δεν σέρνεται κιόλας. Παρεμπιπτόντως, καταπληκτικό παιχνίδι και πολύ καλά βελτιστοποιημένο!

Όντως είναι ελαφρύς ο Αtom αλλά αυτή του η έλλειψη επιλογής να μπορείς να βγάλεις πλήρως την πάνω μπάρα μου τη σπάει γιατί ακόμα και αν την αφαιρέσεις παραμένει ανενεργός ο πάνω χώρος καθώς συνεχίζεται να καταλαμβάνεται από τον Atom.Αλλιώς μπορεί να είχα αντικαταστήσει τον Nova με αυτόν.Αν ποτέ δώσουν επιλογή ουσιαστικής αφαίρεσης στείλε ένα pm να τον ξαναδοκιμάσω.:)

Σαν να ειναι κομματακια του τηλεφωνου απο μεσα φαινονται . Μετακινουνται αμα κουνησεις το τηλ ;

οχι ειναι σταθερα και απο οτι παρατηρησα βγηκε ακομα ενα σαν σπυρακια πεταγονται τι μπορει να επαθε δεν ξερω το τηλ δεν εχει πεσει κατω ουτε χτυπημα τιποτα 20 μερες ειναι αθικτο ουτε με γυμνο χερι δεν επιασα την οθονη απο πρωτη μερα ζελατινα τι να πω περιεργο το προσεχω ουτε νερα ουτε υγρασιες μονιμη βαση ειναι το κουτι του και οταν θελω να μπω στο ιντερνετ τοτε το παιρνω ουτε τηλ δεν εχω παρει μονο για ιντερνετ το εχω.τωρα χαλασε και η ζελατινα που το εβγαλα αντε να βρω αλλη τωρα.υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξουν οθονη?μονο που θα βαλουν κατσαβιδι τρελαινομαι

καταρχάς ηρέμησε γιατί σε βλέπω να παθαίνεις κάνα έμφραγμα! Στην τελική τηλέφωνο είναι - μία συσκευή και τίποτα άλλο!

Απο εκεί και πέρα αφού είσαι σε εγγύηση και θα έρθουν οι άνθρωποι να το δουν και να το φτιάξουν (αν επισκευάζεται) ή να το αντικαταστήσουν, μήν χολοσκάς!

Εμένα ήρθαν και μου πήραν ολόκληρη 47άρα lg 3d για παρόμοια σημάδια που νόμιζα ότι ήταν καμένα πίξελ και τελικά ήταν σκόνη που είχε εισχωρήσει ανάμεσα στο πάνελ και το εξωτερικό προστατευτικό.

Μπορεί να είναι κάτι παρόμοιο και να θέλει απλά άνοιγμα και φύσημα..

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

καταρχάς ηρέμησε γιατί σε βλέπω να παθαίνεις κάνα έμφραγμα! Στην τελική τηλέφωνο είναι - μία συσκευή και τίποτα άλλο!

Απο εκεί και πέρα αφού είσαι σε εγγύηση και θα έρθουν οι άνθρωποι να το δουν και να το φτιάξουν (αν επισκευάζεται) ή να το αντικαταστήσουν, μήν χολοσκάς!

Εμένα ήρθαν και μου πήραν ολόκληρη 47άρα lg 3d για παρόμοια σημάδια που νόμιζα ότι ήταν καμένα πίξελ και τελικά ήταν σκόνη που είχε εισχωρήσει ανάμεσα στο πάνελ και το εξωτερικό προστατευτικό.

Μπορεί να είναι κάτι παρόμοιο και να θέλει απλά άνοιγμα και φύσημα..

Να σε ρωτησω κατι πρεπει να το βαλω μεσα στο κουτι του? πως να το παραδωσω? Ζητησαν και αποδειξη αγορας την εχω βγαλει αντιγραφο οπως μου ειπανε να την βαλω μεσα στο κουτι,να το κανω πακετο τι να κανω?Εχεις δικιο ενα τηλ ειναι σωστα θα μεινω ηρεμος...Εσυ ειπες οτι ειχε παρομοια στιγματα μεσα στην οθονη τα οποια ηταν σκουπιδακια μακαρι να ειναι και σε μενα αυτο,αλλα λιγο χλωμο το βλεπω γιατι ουτε σε σκονη το πηγα ουτε αλλου μεσα στο σπιτι το εχω ολο θα δειξει.Ευχαριστω για της πληροφοριες !Ποσο καιρο πηρε για να σου κανουν την τηλεοραση,στην αρβατο πανε και οι τηλεορασεις?

Παντως ειμαι κι εγω περιεργος φιλε gutis για το τι ειναι αυτες οι ασπριλες.:worry:

Παντως η LG γενικα και αντικειμενικα εχει αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα σερβις ειδικα στην κινητη.

Και να στο ανοιξουν για να δουν τι ειναι και να στο φτιαξουν (αν φτιαγνεται) δεν εγινε κατι.Οταν το κλεινουν ειναι σαν μην το εχουν πειρακει.

Εχω στειλει στην LG το optimus 7 που μετα απο μια δικη μου πτωση (απο μικρο υψος) για καποιο λογο δεν ανοιγε, ουτε φορτιζε ουτε τιποτα και το πηραν, το ανοιξαν,αλλαξαν πλακετα και το πηρα σε 7εργασιμες πισω.Ουτε καταλαβαινες οτι ειχε ανοιχτει.

Εγω το ειχα βαλει σε ενα κουτι με την μπαταρια εκτος σσκευης, σε ενα χαρτι εγραψα τι μου παρουσιασε το κινητο (χωρις να πω οτι μου ειχε πεσει), μια φωτοτυπια της αποδειξης και τιποτα αλλο.

Σε καταλαβαινω οτι ειναι σπασιμο μεγαλο το ολο θεμα, αλλα σκεψου λιγο θετικα και ολα καλα θα πανε.;)

Και οταν με το καλο λειξει το θεμα ενημερωσε μας τι σκ@τα ηταν αυτο το πραγμα στην οθονη.:!::(

οδηγος downgrade απο jb σε ics

κατεβαζουμε το kdz update rar απο εδω:http://www.4shared.com/rar/Re4VCOAS/kdz-udpate.htm

1.κανουμε απεγκατασταση οτι εχουμε βαλει μεχρι τωρα απο drivers ,ακομα και καποιο αλλο msxml η lgmobile support tool

2.κανουμε restart τον Η/Υ

3.κάνουμε αποσυμπιέσει το αρχείο που κατεβάσαμε και εγκατάσταση το " msxml".

4.κανοουνε εγκατασταση το B2CAppSetup

5. Μετά τρέχουμε το LGMobile Support Tool που εγκαταστάθηκε και απο την ανάλογη επιλογή "Install USB Driver", κάνουμε εγκατάσταση τον οδηγό USB του τηλεφώνου επιλέγοντας στο παράθυρο που θα ανοίξει , το LGP880 με διπλό κλικ.

6.Απενεργοποιούμε εντελώς τη συσκευή ,βγαζουμε sim και sdcard ,συνδεουμε το usb κρατοντας το πληκτρο που χαμηλώνει τον ήχο χωρίς να το αφήσουμε μεχρι να εμφανιστει η οθονη αναβαθμησης.ο υπολογιστης θα εμφανισει μηνυμα οτι εγκατασταθηκε μια συσκευη και ειναι ετοιμη για χρηση.

7. κανουμε δεξί κλικ στον υπολογιστή μας και επιλέγουμε την τελευταία επιλογή "ιδιότητες"

8.Επιλέγουμε "διαχείριση συσκευών"(τα επομενα 2 βηματα (9. & 10.) καποιοι τα παραλειπουν και συνεχιζου με τα επομενα μην εχοντας κανενα προβλημα με την ολη εγκατασταση,εγω τα αναφερω γιατι ετσι καταφερα και το εκανα downgrade εγω.

9.πάμε στον κατάλογο Modems όπου θα βλέπουμε το LGE Mobile USB Modem. Κάνουμε δεξί κλικ πάνω του και επιλέγουμε παλι ΄ιδιοτητες΄

10.στο παραθυρο που θα ανοιξει επιλεγουμε για προχωρημενους και μετα τερμα κατω που λεει ρυθμησεις θυρων για προχωρημενουν ,και παλι τερμα κατω αριθμος θυρας com επιλεγουμε com 41.

11.φευγουμε απο το modems και λιγο ποιο επανω λεει: Θυρες (COM&LPT) το ανοιγουμε και βλεπουμε μεσα το LGE Mobile usb....... κανουμε δεξι κλικ ιδιοτητες,ρυθμησεις θυρων,για προχωρημενους,αριθμος θυρας com ξαναβαζουμε com41

12.ανοιγουμε το LGflashtool σαν διαχειριστης

13.εμφανιζονται 2 παραθυμα στο πρωτο(model config)επανω αριστερα κανουμε τικ το select manual mode και στο DLL και S/W βαζουμε τα αναλογα αρχεια που θα κατεβασουμε απο εδω:http://www.4shared.com/rar/LruGBo2Z/V10H_00_dzdll.html

14.στο connection mode επιλεγουμε usb

15.παταμε οκ και εμφανιζεται το δευτερο παραθυρο(LGFlashtool)

16.στο επανω μερος κανουμε κλικ την τεταρτη επιλογη (αναμερα στα γραναζια και το σημ/ριο)

17.στο πλαισιο multι port select κανουμε τικ μονο το 16ports, το port1~port16 , και το 1 κανενα αλλο μονο αυτα και παταμε οκ

18. κανουμε κλικ στην πρωτη επιλογη (επανω αριστερα αυτη με το κιτρινο βελακι) το port1 μας γραφει ready μεσα σε ενα κιτρινο πλαισιο.

19.αποσυνδεουμε το τηλ.(αυτο αν και αποσυνδεμενο θα εμφανιζει την οθονη αναβαθμησης)δεν δεν βγαζουμε μπαταρια ουτε το πειραζουμε απλα περιμενουμε 5 sec και το ξανασυνδεουμε. αυτοματα στο port 1 ξεκινα η εγκατασταση.περιμενουμε μεχρι να ολοκληρωθει και να κανει το τηλ reboot.

δεν πρεπει να κολλησει (και δεν θα κολλησει) πουθενα η αναβαθμηση και να γραψει fail.δεν βγαζουμε ποτε την μπαταρια και δεν μας ενδιαφερει αν ο Η/Υ εχει συνδεμενα καποιο αλλο usb η hub. ο υπολογιστης μου τρεχει windows 7 ultimate x86 (32bit)

ειναι ο πρωτος μου οδηγος .δεκτες ολες οι διορθωσεις.(leolipop σου "εκλεψα" καποιες φρασεις απο τον οδηγο σου) τα download ειναι απο τον χρηστη Ruedaslocas απο το xda . τον ακολουθει ο καθε ενας με δικη του ευθυνη..

Edited by PALALOS

συγχαρητήρια φίλε και εύγε.. .

αυτά που λες έχουν αρκετές διάφορες με του xda.

στο xda Δεν λέει πουθενά να αλλάξουμε την port στο LG modem. επίσης δίνει παλιότερο οδηγό usb και όχι τον πιο νέο όπως λες εσύ.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και αν θες επικοινώνησε με κάποιον συντονιστή μήπως μπει σε νέο θέμα για να μην χαθεί στο θέμα αυτό.

συγχαρητήρια φίλε και εύγε.. .

αυτά που λες έχουν αρκετές διάφορες με του xda.

στο xda Δεν λέει πουθενά να αλλάξουμε την port στο LG modem. επίσης δίνει παλιότερο οδηγό usb και όχι τον πιο νέο όπως λες εσύ.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και αν θες επικοινώνησε με κάποιον συντονιστή μήπως μπει σε νέο θέμα για να μην χαθεί στο θέμα αυτό.

φιλε μου αυτο δεν ξερω πως να το κανω(να επικοινώνησω με κάποιον συντονιστή) οποτε περιμενω help

Παντως ειμαι κι εγω περιεργος φιλε gutis για το τι ειναι αυτες οι ασπριλες.:worry:

Παντως η LG γενικα και αντικειμενικα εχει αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα σερβις ειδικα στην κινητη.

Και να στο ανοιξουν για να δουν τι ειναι και να στο φτιαξουν (αν φτιαγνεται) δεν εγινε κατι.Οταν το κλεινουν ειναι σαν μην το εχουν πειρακει.

Εχω στειλει στην LG το optimus 7 που μετα απο μια δικη μου πτωση (απο μικρο υψος) για καποιο λογο δεν ανοιγε, ουτε φορτιζε ουτε τιποτα και το πηραν, το ανοιξαν,αλλαξαν πλακετα και το πηρα σε 7εργασιμες πισω.Ουτε καταλαβαινες οτι ειχε ανοιχτει.

Εγω το ειχα βαλει σε ενα κουτι με την μπαταρια εκτος σσκευης, σε ενα χαρτι εγραψα τι μου παρουσιασε το κινητο (χωρις να πω οτι μου ειχε πεσει), μια φωτοτυπια της αποδειξης και τιποτα αλλο.

Σε καταλαβαινω οτι ειναι σπασιμο μεγαλο το ολο θεμα, αλλα σκεψου λιγο θετικα και ολα καλα θα πανε.;)

Και οταν με το καλο λειξει το θεμα ενημερωσε μας τι σκ@τα ηταν αυτο το πραγμα στην οθονη.:!::(

Να σαι καλα φιλε μου με εχεις ηρεμησει παρα πολυ.φυσηκα θα σας πω τι εχει μολης μαθω'και εγω ειμαι παρα πολυ περιεργος να δω τι ειναι αυτο που εβγαλε γιατι το κινητο το εχω χωρις να εχει πεσει κατω αν ειχε πεσει δεν θα ημουν ' τωρα το ανοιξα και βλεπω παρατηρησα μαλλον οτι ειναι μαλλον το πανελ της αφης γιατι οταν μπαινω στο ιντερνετ τα σημαδια μενουν παντα εκει ενω η οθονη δεν φαινεται να εχει κατι δεν μπορω να το εξηγησω καλα αλλα με λιγα λογια κατι εχει το πανελ η οθονη οταν μπαινω στο ιντερνετ οπως και να την δω ειναι πεντακαθαρη πιστευω'να γραψω στο κουτι την διευθηνση του αρβατου απ εξω στο κουτι?και εγω αυτο σκεφτικα να κανω να γραψω σε ενα χαρτι τι εχει γιατι ποτε δεν ξερεις..ευχαριστω να σαι καλα μου ελυσες της αποριες μου

Να σαι καλα φιλε μου με εχεις ηρεμησει παρα πολυ.φυσηκα θα σας πω τι εχει μολης μαθω'και εγω ειμαι παρα πολυ περιεργος να δω τι ειναι αυτο που εβγαλε γιατι το κινητο το εχω χωρις να εχει πεσει κατω αν ειχε πεσει δεν θα ημουν ' τωρα το ανοιξα και βλεπω παρατηρησα μαλλον οτι ειναι μαλλον το πανελ της αφης γιατι οταν μπαινω στο ιντερνετ τα σημαδια μενουν παντα εκει ενω η οθονη δεν φαινεται να εχει κατι δεν μπορω να το εξηγησω καλα αλλα με λιγα λογια κατι εχει το πανελ η οθονη οταν μπαινω στο ιντερνετ οπως και να την δω ειναι πεντακαθαρη πιστευω'να γραψω στο κουτι την διευθηνση του αρβατου απ εξω στο κουτι?και εγω αυτο σκεφτικα να κανω να γραψω σε ενα χαρτι τι εχει γιατι ποτε δεν ξερεις..ευχαριστω να σαι καλα μου ελυσες της αποριες μου
Μην γραψεις τιποτα στο κουτι.Επικοινωνησε πρωτα με την Lg και θα στειλουν αυτοι κουριερ να το παρει.Το κουριερ θα εχει χαρτι με τα στοιχεια σου και την διευθυνση της arvato απο τημ Lg και θα σου αφησει αντιγραφο.Οπως ειπες και πριν,το συσκευαζεις σε ενα κουτι (οχι στο δικο του),βαζεις μεσα αντιγραφο της αποδειξης αγορας και μια επιστολη που θα περιγραφεις το προβλημα που εχεις.Αυτα και τελος!!Σε μια βδιμαδα περιπου θα στο φερει παλι το κουριερ στην πορτα σου,εκτος κι αν εχει ελειψη στο συγκεκριμενο ανταλακτικο και καθυστερησει.Και δεν χρειαζεται αγχος και στεναχωρια,οι περισσοτεροι εχουμε στειλει κινητα στα servis και μια και δυο και τρεις φορες,συμβαινουν αυτα. Edited by truckman

ξέρετε πως μπορώ να σβήσω απο το κινητο της φωτογραφίες απο το picasa και το google;

Μου έχει κάνει sync 300φωτογραφίες που έχω στο blog μου. δεν βρισκω πως να της βγάλω. Έχω απενεργοποιησει το sync. άλλα με αυτές που έχουν ήδη περάσει τι γίνεται;

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

ξέρετε πως μπορώ να σβήσω απο το κινητο της φωτογραφίες απο το picasa και το google;

Μου έχει κάνει sync 300φωτογραφίες που έχω στο blog μου. δεν βρισκω πως να της βγάλω. Έχω απενεργοποιησει το sync. άλλα με αυτές που έχουν ήδη περάσει τι γίνεται;

Δοκιμασες να κανεις διαγραφη δεδομενων στις εφαρμογες picasa και γκαλερυ και reboot το κινητο?

στο gallery δεν επιτρέπει διαγραφή αυτών των φωτογραφιών από το picasa. την εφαρμογή picasa δεν την έχω..

στο gallery δεν επιτρέπει διαγραφή αυτών των φωτογραφιών από το picasa. την εφαρμογή picasa δεν την έχω..

Πηγαινε εφαρμογες-> ολα βρες την.γκαλερυ,πατα πανω της και στο παραθυρο που θα σου ανοιξει πατα διαγραφη δεδομενων.Κανε κι ενα reboot το κινητο στο καπακι

Edited by truckman

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Ουτε reboot δεν χρειάστηκε. Επιτελους αδιασε το gallery που είχε. 200 φακέλους.. να σαι καλά.

Ορίστε έχω το κινητό τώρα με τον Atom Launcher:

To widget καιρού είναι το GoWeather EX Premium

Τα εικονίδια είναι από το Chrome Icon pack

Το wallpaper είναι το cityscape του Chicago

Edited by Feregorn

Παιδιά το παρατήρησε κανεις οτι στην εφαρμογή διαχείριση εφαρμογής έχει νέα εφαρμογη για το NFC;

Επιτέλους δουλεύει το NFC στην V20A! :)

@Palalos να σαι καλά για τον οδηγό, τον ακολούθησα σε συνδυασμό με τον αντίστοιχο στο youtube από το xda και γύρισα στην επίσημη ICS.Το μόνο προβληματάκι που παρουσιάστηκε είχε να κάνει με κάτι που ούτως ή άλλως είχα υπόψιν μου, δλδ το να μη βάλω και στο modem com41 γιατί πιθανόν να έκανε conflict ( το έλεγαν και τα windows).Tέλος πάντων είπα ας το βάλω και μόλις είδα στο Flash tool ότι μετά από το ready έβγαλε error connection, γύρισα αμέσως την COM στο modem στην αρχική της τιμή και μετά όλα καλά.Νομίζω πρέπει να αφαιρέσεις τα δύο βήματα που έχουν να κάνουν με το modem από τον οδηγό και να αφήσεις τη 41 μόνο για το com&lpt.:)

@Feregorn, πολύ ωραίο :)

@LG, λατρεμένη μου εταιρία,ξέρω ότι με περίμενες να γυρίσω στην επίσημη ICS για να βγάλεις την επίσημη JB.Σ' ευχαριστώ για την αναμονή.Τώρα μπορείς ελεύθερα να μου δώσεις την επίσημη JB:p

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Ουτε reboot δεν χρειάστηκε. Επιτελους αδιασε το gallery που είχε. 200 φακέλους.. να σαι καλά.

Αν κανεις ξανα sync να ξερεις οτι θα ξαναμπουνε μεσα οι εικονες.εμενα μου ετυχε αυτο και το εκανα πηγαινεις στο gmail και απο της ρυθμησεις της βρισκεις και της διαγραφεις απο εκει αλλιως δεν φευγουν

Μην γραψεις τιποτα στο κουτι.Επικοινωνησε πρωτα με την Lg και θα στειλουν αυτοι κουριερ να το παρει.Το κουριερ θα εχει χαρτι με τα στοιχεια σου και την διευθυνση της arvato απο τημ Lg και θα σου αφησει αντιγραφο.Οπως ειπες και πριν,το συσκευαζεις σε ενα κουτι (οχι στο δικο του),βαζεις μεσα αντιγραφο της αποδειξης αγορας και μια επιστολη που θα περιγραφεις το προβλημα που εχεις.Αυτα και τελος!!Σε μια βδιμαδα περιπου θα στο φερει παλι το κουριερ στην πορτα σου,εκτος κι αν εχει ελειψη στο συγκεκριμενο ανταλακτικο και καθυστερησει.Και δεν χρειαζεται αγχος και στεναχωρια,οι περισσοτεροι εχουμε στειλει κινητα στα servis και μια και δυο και τρεις φορες,συμβαινουν αυτα.

Ναι με πηρανε τηλ.αυριο θα περασουν να το παρουν η κουριερ.φυσηκα πρεπει να ζητησω αποδειξη οτι το παρελαβαν.εβαλα μεσα αποδειξη και την περιγραφη μου για την βλαβη εβγαλα την μπαταρια και τωρα θα περημενω'δεν προλαβα λιγο να το χαρω το κινητο 20μερες το εχω μονο το κινητο ειναι υπεροχο ειχα και αλλα τηλ παρομοια αλλα αυτο ουτε απο ποιοτητα δεν υστερει ουτε απο γρηγοραδα και οσο για την μπαταρια με μια μεση χρηση ειναι μια χαρα

Γιατί εσείς με jb, γυρίσατε σε ics ?

Γύρισα γιατί τουλάχιστον στο δικό μου κινητό :

1) Με ics οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα.Ο dialer, οι επαφές,τα sms πχ μου καθυστερούσαν με τη beta.Ακόμα και το notification bar είχε καθυστέρηση στο κατέβασμα αν δεν το κατέβαζα απότομα.

2) Mε ics δεν είχα ποτέ πάγωμα.Με jelly bean beta είχα ένα.

3) Με jelly bean beta το power button δεν ανταποκρινόταν καλά στο unlock.Mε την ics δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

4) Για να είμαι έτοιμος σε περίπτωση που η τελική jb θα χρειάζεται προεγκατεστημένη τελική επίσημη ics.

5) Γιατί με ics το swype 1.4 που χρησιμοποιώ έχει dedicated smiley key button στα sms και όχι enter.

6) Γιατί με τον Atom launcher εξασφαλίζω jb smoothness και στην ics ( στο scrolling των home screens ).

Eννοείται πως οι σοβαροί λόγοι είναι κυρίως οι 1,2,3.:) Το 4 μπορεί να ήταν αχρείαστο.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)