Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες, εχω αυτη την θηκη στην κατοχη μου την οποια δεν χρειαζομαι, καποιος που βρισκεται Θεσσαλονικη μπορω να του την δωσω εναντι ενος ευρω (το εισητηριο της επιστροφης). Ειναι σκληρο πλαστικο και κουμπωνει καλα με το κινητο. Οποιος θελησει, ας μου στειλει ενα pm.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009CP5MSO/ref=oh_details_o01_s00_i00

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το περασα αλλα μου λεει οτι πρεπει να ειμαι root για να δουλεψει κανονικα, και εγω δεν το εχω ρουταρει ακομη. Δυστιχως δεν μου δουλευει....

Ρούταρε το βρε συ! Και εύκολο είναι, και εγγύηση δεν χάνεις και κανένα πρόβλημα δε θα έχεις! Την εφαρμογή που κατέβασες, την ξέρω, αλλά αυτή που σου πρότεινα και πιο διακριτική είναι (παρόμοιο σύστημα ειδοποιήσεων είχαν και κάποια πρώιμα android κινητά της Motorola) και λιγότερη μπαταρία καταναλώνει!

Και εγω μολις το περασα .Θα δουμε πως παιζει...

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το πρόγραμμα το πέρασα εδώ και 3 ημέρες δουλεύει χωρίς πρόβλημα, απλά άλλαξα τους χρόνους στα δικά μου θέλω. Το πρόγραμμα που αλλάζεις χρονισμό CPU αποτελέσματα?

Δεν μπορω να πω πως αλλαξε κατι σε τρομερο βαθμο.Το οφελος ειναι σχετικα αμελητεο σε σχεση με το scaling που κανει απο μονο του το κινητο.Αλλιως ειναι να εχει τους μισους πυρηνες σε 1ghz που τους ζοριζει παραπανω για μια εργασια και αλλιως να ζορισει και τους 4 στο 1,5 για σαφως ομως μικροτερο χρονο...οποτε για εμενα ειναι , μια η αλλη.Μπορει να πεις οτι εχει αποτελεσμα οταν δεν εχεις μπαταρια και εισαι εξω και το βαλεις να παιζει στα 800Mhz με 1 core.Ισα ισα να εχει το τηλ αναμενο και για τιποτα αλλο.

Με μια λεξη , το εβγαλα αμεσως την επομενη μερα.Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω , για την δυναμη του το πηραμε...

Mα ρε παιδια δεν παιζεται πια αυτο το S2, το εχουν ακομα στα 326€ και με ενα 20αρικο παραπανω παιρνεις 4Χ.Αφηστε δε που ειδα μεταχειρισμενο σε αγγελια 300€:blink::dizzy: !!

(θελω να δω ποιος θα δωσει 300€ να παρει ενα Mini που μοιαζει με s3)

Δεν εχουν το θεο τους μερικοι samsung-νακηδες , με προσχημα την 4.1 που θα παρει προσεχως πανε να βγαλουν οτι μπορουν περισσοτερο!

Δε θελω να ξεφυγω του θεματος αλλα προερχομενος απο S2 στο 4Χ , μπορω να πω πως εχω πολυ καλες εντυπωσεις απο το S2 και το ειχα με στοκ ρομ και ρουτ μονο.Δε με χαλασε σε κατι ποτε εκτος απο την πρασινο-σκοτεινια που ειχε η οθονη του.

Αν δεις καμια χρυση ευκαιρια , ειχα πετυχει 3G με 90€ και το 3GS με 130....Υπαρχουν και λογικοι ανθρωποι.

Μου θυμιζει πριν απο λιγο καιρο που ειχαν ακομη 399 το iphone 3GS!!!

ακομη και σε αυτο η samsung αντιγραφει την apple :lol:

To SII ηταν σαν ξεκουρδιστο....μολις ειδα και τα lag στο μενου εκει εβαλα τα γελια :lol:

Το δικο μας το χαιδευεις και παει σαν αεροπλανο :)

Το SII, οπως ισχυριζονται αυτοι που το ειχαν αρκετο διαστημα, δουλευε αψογα στην Gingerbread και το υποβαθμισαν σε smoothness και διαχειριση μπαταριας στην ICS. Τωρα ομως θα παρει Jelly Bean κι εκει τα πραγματα ειναι αρκετα καλυτερα.

Η διαφορα λοιπον με το 4Χ ειναι οτι το τελευταιο δεν χρειαζεται να ανησυχει για το ποτε θα παρει JellyBean, ειναι εξαιρετικα smooth. Θα την χρειαστει μονο για καλυτερη διαχειριση μπαταριας, υπαρχουν ενδεχομενα απο αλλες συσκευες οτι αυτο επιτυγχανεται.

Να πω κατι για την LG επισης. Την θεωρω αρκετα αδικημενη, ειναι πισω στο θεμα αναβαθμισεων σε σχεση με τη Samsung, η οποια ομως μεσα στηνβιασυνη μπορει να σου δωσει και 2-3 bug μαζι, αλλα "ακουει" γενικα τους πελατες της, εστω λιγο καθυστερημενα, και τα παει ολο και καλυτερα. Στην ποιοτητα κατασκευης ομως ειναι α-συ-να-γω-νι-στη.

Νομιζω οτι με root ολα τα τηλεφωνα χανουν την εγγυηση.Απλα στο δικο μας ειναι 5 λεπτα υποθεση να το επαναφερεις σε unroot καταταση αν χρειαστει.

Eτσι γινεται. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=29868577

Το SII, οπως ισχυριζονται αυτοι που το ειχαν αρκετο διαστημα, δουλευε αψογα στην Gingerbread και το υποβαθμισαν σε smoothness και διαχειριση μπαταριας στην ICS. Τωρα ομως θα παρει Jelly Bean κι εκει τα πραγματα ειναι αρκετα καλυτερα.

Η διαφορα λοιπον με το 4Χ ειναι οτι το τελευταιο δεν χρειαζεται να ανησυχει για το ποτε θα παρει JellyBean, ειναι εξαιρετικα smooth. Θα την χρειαστει μονο για καλυτερη διαχειριση μπαταριας, υπαρχουν ενδεχομενα απο αλλες συσκευες οτι αυτο επιτυγχανεται.

Να πω κατι για την LG επισης. Την θεωρω αρκετα αδικημενη, ειναι πισω στο θεμα αναβαθμισεων σε σχεση με τη Samsung, η οποια ομως μεσα στηνβιασυνη μπορει να σου δωσει και 2-3 bug μαζι, αλλα "ακουει" γενικα τους πελατες της, εστω λιγο καθυστερημενα, και τα παει ολο και καλυτερα. Στην ποιοτητα κατασκευης ομως ειναι α-συ-να-γω-νι-στη.

Συμφωνω σε ολα.

Προτιμω να μεινω τελευταιος και να παρω το καλυτερο , παρα βιαστικα και με δοσεις , διορθωσεις και μπαλωματα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ετσι το εχω κανει 6 φορες νομιζω.Επειδη απο πειραματα και αναβαθμισεις το εχω φλασαρει 5 φορες (+1 μετα την αγορα :D)

Σε ενα φιλο απο εδω το καναμε απο το τηλεφωνο.Του ελεγα και εκανε και ολα καλα:D

Oπως το εχεις + την εφαρμογη super SU

Δε θα σε χαλασει μετα απο "ξεκαθαρισμα" της σαβουρας να βλεπεις 550 ram ελευθερα οπως εγω εεε ;; ;) ;)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδιά,καινούριος κι εγώ στην παρέα.

Το κινητό δεν το έχω ανοίξει ακόμα.Θέλω λίγο βοήθεια.

Να του κάνω πρώτα φόρτιση και μετά να το ανοίξω ή το ανοίγω και μόλις που βγάλει ειδοποίηση,τότε;

Όταν το ανοίξω για να περάσει απευθείας τα updates πριν αρχίσω να το σκαλίζω γίνεται μέσω τηλεφώνου ή μέσω υπολογιστή;

Αν είναι μέσω υπολογιστή πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα;

Sorry παιδιά για τις ερωτήσεις (έπεται και συνέχεια:O),αλλά είμαι καινούριος στα android phones.

Είχα ξεχαστεί με WM :blink: τόσα χρόνια.

Παιδιά,καινούριος κι εγώ στην παρέα.

Το κινητό δεν το έχω ανοίξει ακόμα.Θέλω λίγο βοήθεια.

Να του κάνω πρώτα φόρτιση και μετά να το ανοίξω ή το ανοίγω και μόλις που βγάλει ειδοποίηση,τότε;

Όταν το ανοίξω για να περάσει απευθείας τα updates πριν αρχίσω να το σκαλίζω γίνεται μέσω τηλεφώνου ή μέσω υπολογιστή;

Αν είναι μέσω υπολογιστή πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα;

Sorry παιδιά για τις ερωτήσεις (έπεται και συνέχεια:O),αλλά είμαι καινούριος στα android phones.

Είχα ξεχαστεί με WM :blink: τόσα χρόνια.

Για εμενα φορτισε το εντελως κλειστο για κανα 3ωρο και μετα μεσω υπολογιστη κανε οτι ενημερωση υπαρχει μεσω του Lg support tool.το συνδεεις στον υπολογιστη και στο κινητο επιλεγεις λογισμικο lg

Το ειδε κανεις το σχολιο ενος στο gsm-arena που το χει βαλει ενας αλλος στο xda ;;

Confirming Jelly Bean Update to 4.1.2...Sorry for the mistake for the Os version on the previous POST.

I recieve the Update Today. Using International Developer Vercion LG Optimus 4X HD P880. I will post more info as soon as I made the Update. Funny thing is that i have not see no other info about this update. So it might be a DEVELOPER UPDATE ONLY for now.

Τι λετε ; Too good to be true ?

Edited by Leolipop

χρονια πολλα σε ολους.το θεματακι που ειχα με την μπαταρια το ελυσα τελικα εχθες.απλα φλασαρα αντι για την 10h την 10f και το τηλ απο εχθες το απογευμα μεχρι και τωρα επεσε απο 78% στο 70% με αρκετο σκαλισμα.δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο οτι το τηλ ειναι γερμανικο.παντος την 10h την κατεβασα απο λινκ του εχουμε εδω στο φορουμ .γιατι σαν διαθεσιμη μου εβγαζε την 10f.

Τωρα μεσα εχεις την f ; Η μετα ξαναπηγες σε h ;

Αν δε σε απασχολει το focus της καμερας .Κατσε με f αλλωστε δεν αλλαζει και κατι αλλο...

Για την ωρα ειναι η Η και σε σχεση με την F βελτιωνει την ταχυτητα της εστιασης βιντεο , σαν οπτικη διαφορα.Κατα τα αλλα ελαχιστα γνωριζουμε για τις αλλαγες.Αλλοι εχουν καλυτερη αυτονομια ,αλλοι χειροτερη.

H απαντηση τεινει να ειναι κατα 100% ναι και με αισιοδοξες προβλεψεις μεσα στον Γεναρη του 2013.Μακαρι (αυτη τη φορα) να ειναι τοτε.

Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ!Είμαι στα πρόθυρα να το πετάξω από το παράθυρο!!!

Δεν το βρίσκει το LGMobile Support Tool το κινητό στον υπολογιστή (win7 64) και πολλές φόρες όταν το αποσυνδέω και το συνδέω πάλι το κινητό μπετώνει!:mad:

Μόνο αν του βγάλω την μπαταριά συνέρχεται.

Τι διάολο:mad:

Έκανα εγκατάσταση τον driver,το LGMobile Support Tool,το συνδέω και τζίφος...

Άσε που στην εγκατάσταση μου βγάζει αυτό στην εικόνα και στο τηλέφωνο ότι τύπου σύνδεση και να διαλέξω μου ξαναγυρνάει στο λογισμικό lg:wacko:Ενώ την πρώτη φορά με άφησε να διαλέξω.

Να πω επίσης οτι είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να το συνδέσω στο pc αφού μόλις το άνοιξα και μου εβγαλε ξινή την χαρά!:cry:

Ψυχραιμια πανω απο ολα. το μπετωνει εννοεις κολλαει;

Ναι ρε ****το.Μένει μαύρη η οθόνη.Άντε να αναβοσβήνουν τα πλήκτρα με το πάτημα (άνοιξε-κλείσε) το κουμπιού απενεργοποίησης.

Δεν ακούει με τίποτα.Μόνο αν βγάλω μπαταρία.

Καλά...Μιλάμε για πολλά χάλια το τηλέφωνο...

Το αποσυνδέω τώρα από το pc και δεν κολλάει.

Χάρηκα!Αλλά κούνια που με κούναγε...

Πάω να το ξεκολλήσω από τη σύνδεση λογισμικού...αλλά τίποτα.

ΟΚ λέω θα κάνω restart.Αμ δε...!

Κόλλησε στην απενεργοποίηση!!!!!!!!!!!!!

Άντε πάλι βγάλσιμο η μπαταρία...

Edited by wpandroidios

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)