ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Σου έβγαλε update την V10d? Γιατί ακούω ότι βελτιώνεται η αυτονομία... Όπως και στο HOX αυτή η οθονάρα είναι πολύ ενεργοβόρα... :( Ναι,αυτήν έχω βάλει. Κοίτα αυτήν την 1 μέρα πού το έχω μην φανταστείς ότι του χω κάνει φυσιολογική χρήση.με μία νορμάλ χρήση φαντάζομαι ότι τα πράγματά θα είναι πολύ καλύτερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 απο ταχυτητα τα παει περιφημα... προς το παρον παντως,μην περιμενετε πλοηγηση με wifi ανω απο 4 ωρες.ουτε στα ονειρα σας απλα,τουλαχιστον οπως το δουλευω τωρα που παω για την τριτη φορτιση μεσα σε ενα 24ωρο.:)αλλα μιλαμε για σκισιμο οπως καταλαβαινετε. την μπαταρια προς το παρον την εχω στο ιδιο επιπεδο με του one x.αυτονομια οπως του s3 με τιποτα.κερδιζει ομως σε αλλους τομεις. Οπως ?? Σε ποιους τομεις κερδιζει ?? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Οπως ?? Σε ποιους τομεις κερδιζει ?? Οθόνη,ποιότητα κατασκευής,η κάμερα δείχνει να μην έχει τόσο έντονο noise,μία χαρά smooth σαν το galaxy για να μην πω λίγο καλύτερό μίας και τώρα τελευταία μου παρουσιάζει κάποια μικρά lags το galaxy,θα δείξει όμως σύντομα το lg αν θα συνεχίσει να είναι εντάξει. Υπόψιν έχω και τα 2 στην κατοχή μου και δε μιλάω στο έτσι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Οθόνη,ποιότητα κατασκευής,η κάμερα δείχνει να μην έχει τόσο έντονο noise,μία χαρά smooth σαν το galaxy για να μην πω λίγο καλύτερό μίας και τώρα τελευταία μου παρουσιάζει κάποια μικρά lags το galaxy,θα δείξει όμως σύντομα το lg αν θα συνεχίσει να είναι εντάξει. Υπόψιν έχω και τα 2 στην κατοχή μου και δε μιλάω στο έτσι. Oι αποψεις σου ειναι οτι καλυτερο διαβαζω εδω στο νημα. Δεν εχω παράπονο απο το s3 αλλα μου αρεσει πάρα πολύ και το 4x γι αυτο και διαβαζω καθε σου απαντηση με αγωνία :) Πιστευω ειναι οτι καλυτερο να εχεις και τα 2 οπως λες ωστε να εχεις αντικειμενική άποψη στα συν και τα πλύν και των 2. Περιμένουμε μετα απο αρκετή χρήση μια πιο ολοκληρωμένη αποψη αν και πιστευω οτι το lg ειναι πολύ τιμιο στα λεφτα του. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Οθόνη,ποιότητα κατασκευής,η κάμερα δείχνει να μην έχει τόσο έντονο noise,μία χαρά smooth σαν το galaxy για να μην πω λίγο καλύτερό μίας και τώρα τελευταία μου παρουσιάζει κάποια μικρά lags το galaxy,θα δείξει όμως σύντομα το lg αν θα συνεχίσει να είναι εντάξει. Υπόψιν έχω και τα 2 στην κατοχή μου και δε μιλάω στο έτσι. Κι εγώ περιμένω να ακούσω τις απόψεις σου.. Φωτεινοτητα οθόνης πως είναι? Γιατί από το s3 κάτω από τον ήλιο ειδικά δεν το περίμενα και διαπίστωσα τώρα στις διακοπές ότι είναι χάλια (και είμαι επιεικης).. Κατά τα άλλα πως το βλέπεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Να μας πεις τη φωτεινοτητα σε καταγαλανο ουρανο και στον ηλιο και σε σκια εκει που υστερει το S3:p Για να ξερουμε αν αξιζει η μεταβαση η οχι τελικα. Ποια εκδοση android φοραει την 4.0.3 η'4.0.4 Εκει ειναι το ζουμι της υποθεσης,πλησιαζει το xperia p που ειναι μακραν το καλυτερο στο τομεα αυτο?:rolleyes: Οχι τιποτα αλλο αλλα μη το παρω και ξενερωσω οπως τη πρωτη φορα που βγηκα εξω απο το σπιτι με το S3. Edited August 14, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παιδια μεσημερι με τον ηλιο ψηλα εχεις πολυ καλη ευκρινεια....Δεν το πιστευα ! Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παιδια μεσημερι με τον ηλιο ψηλα εχεις πολυ καλη ευκρινεια....Δεν το πιστευα ! Ποια συσκευη ειχες πριν? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Δεν εχει κανενα θεμα κατω απο τον ηλιο. Η φωτηνοτητα στο 100% δεν αντεχετε απλα. Για εμενα το προβλημα ηταν οσο τοειχα φυσικα η καμερα απαραδεκτη οπως κ ο ηχος στο βιντεο. Λες κ εσερνα τενεκεδακια ηταν κατα τααλλα πολυ τιμιο για τα 450 που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Δεν εχει κανενα θεμα κατω απο τον ηλιο. Η φωτηνοτητα στο 100% δεν αντεχετε απλα. Για εμενα το προβλημα ηταν οσο τοειχα φυσικα η καμερα απαραδεκτη οπως κ ο ηχος στο βιντεο. Λες κ εσερνα τενεκεδακια ηταν κατα τααλλα πολυ τιμιο για τα 450 που εχει. Ποτε προλαβες και το πηρες εσυ?:rolleyes: Αρα δηλαδη μου λες μερα με τη νυχτα σε σχεση με το γαλαξια ετσι?:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Για εμενα ναι καμια σχεση το ενα με το αλλο .ενω στην αρχη το πιστεψα σιγα σιγα εβλεπα πραγματα που δεν νμου αρεσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παντως στο amazon de 439 ευρω το λευκο πολυ καλη τιμη,και βλεπω επισης πολλες καλες κριτικες απο τους αγοραστες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 αναλογα με τι κινητο ηταν ο καθξενας πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Δεν εχει κανενα θεμα κατω απο τον ηλιο. Η φωτηνοτητα στο 100% δεν αντεχετε απλα. Για εμενα το προβλημα ηταν οσο τοειχα φυσικα η καμερα απαραδεκτη οπως κ ο ηχος στο βιντεο. Λες κ εσερνα τενεκεδακια ηταν κατα τααλλα πολυ τιμιο για τα 450 που εχει. Για να καταλαβω...Εσυ μας βγαζεις καλυτερο το S3 σωστα ; Τι καλυτερο διαπιστωσες-αφου τα δοκιμασες και τα 2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά! Εγώ έχω το κινητάκι περίπου 3 βδομάδες στα χέρια μου. Έχω 2 noob ερωτήσεις. ι. Πως στο καλό σβήνεις όλα τα δεδομένα από το τηλέφωνο, ΧΩΡΙΣ να κάνεις hard reset και επιλογή φορμάτ από την κάρτα sd;;;; Γιατί δεν υπάρχει κάποια επιλογή επαναφοράς του τηλεφώνου;; ιι. Πως απενεργοποιείς τον ήχο των πλήκτρων όταν γράφεις sms;;; ιιι. Πως βάζεις σε αλφαβητική σειρά τις εφαρμογές στο μενού;;; Έχω ξεζουμίσει τη συσκευή και άκρη δεν βρήκα. Από εντυπώσεις, μιας και είχα και S3 και One X, το τηλ τα σπάει, τόσο σε ομορφιά όσο και σε επιδόσεις. Κρίμα που λόγω ονόματος LG, θα χάσει την μισή τιμή του μέσα σε 3-4 μήνες... Edited August 15, 2012 by KonKart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! -Να ρωτήσω λίγο μερικά πράγματα σε όσους το έχουν? Με φορτωμένο προγράμματα, μετά από επανεκκίνηση, πόση ελεύθερη ράμ δίνει? -στον dialer έχει επιλογή για βιντεοκλήση, όπως τα Samsung? Δεν λέω για Skype κ τα συναφή. -το led για τις φωτογραφίες είναι δυνατό? Ίσως με μια σύγκριση με s2 η με s3. -Λυχνία για ειδοποιήσεις έχει? Όπως αναπάντητες κ sms. Ευχαριστώ! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Καλημέρα! πλήκτρο για βιντεοκλήση, δεν έχει, ram θα δεις κοντά στα 250-350 με πολλά φορτωμένα αλλά και πάλι θέμα δεν έχει, το led τα σπάει και φωτάκι ειδοποίησης δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Να ρωτήσω ένα τελευταίο. Βλέπω σχεδόν σε όλα τα βιντεο που τραβήχτηκαν από το τηλ, ότι κάνει μια θολούρα κάθε 3-4 δευτερόλεπτα. Σαν να κάνει ζουμ. Ισχύει αυτό? Μήπως το βελτίωσαν με αναβάθμιση? Το έκανε κ το s3 αυτό. Πολύ ενοχλητικό. Απορώ πως δεν το ανέφερε κανένας. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Να ρωτήσω ένα τελευταίο. Βλέπω σχεδόν σε όλα τα βιντεο που τραβήχτηκαν από το τηλ, ότι κάνει μια θολούρα κάθε 3-4 δευτερόλεπτα. Σαν να κάνει ζουμ. Ισχύει αυτό? Μήπως το βελτίωσαν με αναβάθμιση? Το έκανε κ το s3 αυτό. Πολύ ενοχλητικό. Απορώ πως δεν το ανέφερε κανένας.Διορθωθηκε με την τελευταια αναβαθμιση του ιουλιου αυτο το προβλημα που αναφερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδια εξοδο για συνδεση με τηλεοραση εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Πάντως και μέχρι τώρα το μόνο αρνητικό πού εντοπίζω είναι η μπαταρία. Την πίνει με γοργούς ρυθμούς. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Πάντως και μέχρι τώρα το μόνο αρνητικό πού εντοπίζω είναι η μπαταρία. Την πίνει με γοργούς ρυθμούς. Γιαννη καλημερα! Δηλαδη κανα 6ωρο κραταει ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Γιαννη καλημερα! Δηλαδη κανα 6ωρο κραταει ;;; Με wifi κανένα 4ωρο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Με wifi κανένα 4ωρο ωχ Δηλαδη με 3G το πολυ 3ωρες !! Ε δεν λεει Σορρυ κιολας. Ενταξει καλη η ταχυτητα αλλα να εχουμε και λιγο αυτονομια. Προς το παρων κραταω το GS 2 μεχρι να σοβαρευτουν οι εταιριες. Edited August 17, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Για μένα το 4Χ πέθανε από την εποχή του... 2Χ! Οσο καλό και να είναι, το βλέπω με μισό μάτι! Ελπίζω να αποδειχθεί οτι είμαι άδικος! Η υποστήριξη στο 2Χ ήταν απλά για γέλια. Ήδη στο SΙΙΙ ετοιμάζεται η JB, αν η LG ακολουθήσει τα γνωστά της, τότε την βλέπω φθινόπωρο του 2013! Το θέμα της αυτονομίας επίσης είναι πολύ σημαντικό, αν δεν βγάζει 16-18 ώρες σε φουλ χρήση είναι πρόβλημα. Πάντα για μένα αυτά Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts