Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο καταστημάτων;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Enoow poio katastima (p.x OTE,germanos ktl) exei tin pio filiki kai grigori eksipiretisi alla kai se poio oi polites exoun tin kaluteri gnosi sxetika me ta kinita.Akouw apopseis.

Den tha apantisw giati den tha eimai antikoimenikos ... Pantos i eksipiretisi kai i gnosi simera (kalos i kakos) den einai thema oute diktiou - oute alisidas ... einai kathara thema prosopiko tou kathe ypallilou. Oles oi Alisides kanoun polles prospatheies gia tin pliresteri enimerosi ton ypallilon tous. Kapoies omos alisides asxolounte kathara me poliseis ... kapoies alles me CS ... kai kapoies alles prospathoun sindiasmo. Tora an kapoioi "kaloi" ypalliloi sigkentronontai se kapoia alisida, mallon tha tous parexei poli kala kinitra i etairia tous gia na kanoun toso kala thn douleia tous ;)

Καταρχήν όταν λέμε δίκτυο καταστημάτων, εννοούμε για κινητά, ε;

Εγώ παλιότερα είμουν ευχαριστημένος με Πλαίσιο, τελευταία μου τα χαλάει λίγο.

Νομίζω όμως ότι πολύ καλή δουλειά κάνουν και στα telestet centers. (τουλάχιστον στο κεντρικό τους που είχα πάει εγώ)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Πολυ σωστα αυτα που λεει ο φιλος παραπανω αλλα εγω πιστευω οτι το πλαισιο εχει τους πιο καλους υπαλληλους...Εχω ψωνισει σε 3 καταστηματα και μου φανηκαν πολυ ψαγμενοι...Τωρα οι χειροτεροι ειναι φυσικα η one way (αλλα δυστυχως εχει τις πιο φτηνες τιμες και αναγκαζομαι να ψωνιζω απο εκει μονο και μονο για τις τιμες)... :blink: :wacko: :whistle: :!: :rolleyes:
I love this Myphone Stuff.......

Εγώ προτιμώ τον Γερμανό γιατί πάντα έχει οτι ζητάω και τις περισσότερες φορές οι υπάλληλοι είναι αρκετά ενημερωμένοι!!!

Επιπλέον έχουν άμεσο service!

Τέλος είναι η μόνη αλυσίδα που φιλοξενεί και τις τέσσερις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας! :)

ψήφος κι από μένα στα Telestet Centres :!:

έχω βόνταφον 6-7 χρόνια τώρα, κι όμως σε ότι αφορά hardware από εκεί εξυπηρετούμαι :cool:

(έπρεπε να βλεπατε τη φάτσα τους στο Voda-shop στον Πειραιά, όταν πήγα να μου ενεργοποιήσουν τα MMS στο τ610 μου που είχα πάρει από Telestet. Με το που είδαν το non-voda-live κινητάκι μου με ρώτησαν: "σίγουρα έχετε σύνδεση Vodafone???" :!: "όχι ρε βλάκα, έχω κοσμοτέ αλλά θέλω να μου το ρυθμίσεις εσύ!!!!" μα τι νομίζουν επιτέλους? ότι όλοι θα τρέχουμε να πάρουμε τα βλακωδώς customised κινητά τους? έλεος....)

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Δυστυχώς σε όλες τις αλυσίδες υπάρχουν οι άσχετοι. Και αρκεί να πέσεις πάνω σε έναν για να χαλάσει την άποψη που είχες. Δυστυχώς σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες έχω πετύχει και έναν, οπότε δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από κάποια ιδιαίτερα. Πάντως για τα v-shops θα πω ότι όταν ήταν e-motion είχαν πολύ πιο ενημερωμένους πωλητές. Το πλαίσιο έχει βελτιωθεί αρκετά, είναι αρκετά καλοί πλέον. Βέβαια όπως και στον γερμανο πρέπει να προσέχεις τι αγοράζεις. Αυτές οι αλυσίδες έχουν αρκετά προϊόντα φτηνά και κάποια άλλα στα ύψη.

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

...Γερμανό...Τέλος είναι η μόνη αλυσίδα που φιλοξενεί και τις τέσσερις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας! :)

Δεν έχει Q. Ποιά είναι η τέταρτη; :whistle:

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την ariadgr

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

...Γερμανό...Τέλος είναι η μόνη αλυσίδα που φιλοξενεί και τις τέσσερις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας! :)

Δεν έχει Q. Ποιά είναι η τέταρτη; :whistle:

Sosta.Den exei Q alla apo oti vlepw perissotero proothei tis cosmote kai telestet para tin vodafone,sosta?

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ego tha pw oti ta oteshops alla kai o ote exoun filiki eksipiretiri alla kai kali texnognwsia.Kai o germanos kalos einai giati exei megalo diktuo,omws den polyempisteuomai ta proionta orbit.

Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos

Den exei Q alla apo oti vlepw perissotero proothei tis cosmote kai telestet para tin vodafone,sosta?

Κάποτε βρέθηκα σε ένα σεμινάριο, σχετικά με τις πωλήσεις ενός γνωστού δικτύου καταστημάτων:p

Όλοι προωθούνε ότι τους συμφέρει, σε σχέση με τα bonus & το Air Time.

Mπορεί αυτή την εβδομάδα να προωθήσουνε το Χ κινητό με σύνδεση Ψ εταιρίας. Και τον άλλο μήνα... με σύνδεση Ω εταιρίας.

Μόνο στους ενημερωμένους και αποφασισμένους πελάτες, δεν μπορούν να "σπρώξουν" αυτό που τους συμφέρει.

Έχωντας δεδομένο, όλα τα παραπάνω....εγώ δίνω βάση στo After sales support. Αυτό είναι και το κριτήριο μου, για να μπω σε τέτοια καταστήματα.

Don't criticize... what you can't understand...!

Δεν έχω καμμιά ιδιαίτερη προτίμηση...αλλά πρόσφατα πήρα νέα σύνδεση και κινητό από Πλαίσιο και έτυχα πολύ καλής εξυπηρέτησης...Μετά πάλι ο αδερφός μου πήγε και αυτός να πάρει αντίστοιχα τα ίδια και έτυχε πολύ κακής εξηπυρέτησης!!!

Επίσης έχω εντοπίσει ότι ο Γερμανός είναι σαφώς ακριβότερος...! :!:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/stakis78/12473/208131/0/stakis-logo.gif

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την elteo

KANENAΣ!

Ολοι ειναι για τα μπαζα!

Swstos!Emena einai teleiws opoio vre8ei ston dromo mou k peftei pio konta.

ΠΙσΤεΥω ΟτΙ Τα OtEshOp ΕιΝαΙ Τα ΚαΛυΤεΡα,ΓιΑτΙ ΕτΣι οΠωΣ ΕιΠε Ο mitsos ΚαΙ ΦιΛιΚη ΣυμΠεΡιΦοΡα ΕχΟθΝ κΑι ΤεΧνοΓνΩσΙα.
Καλές γιορτες και ευτυχισμένο το 2004!!!

Εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται από την περιοχή και το κατάστημα. Voda-shops αρκετά καλά, Πλαίσιο επίσης αλλά ανάλογα με την όρεξη του υπαλήλου (αν έχει πιεί καφέ ή οχι κτλ.). ΟΤΕ - Τι να πω, μόνο αν είσαι αποφασισμένος και ξέρεις τι να πάρεις Γερμανός - Εμείς είμαστε και κανείς άλλος.
Life is a game

Δεν λέω ότι είναι και το καλήτερο αλλά το πλαίσιο είναι καλό πηστεύω. Βρίσκεις τα πάντα. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Το πλαίσιο είναι καλό γενικά αλλά θέλει προσοχή. Υπάρχουν δηλαδή πολλά προϊόντα σε καλές τιμές και κάποια άλλα, όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που είναι στα ύψη.

εγω πιστευω οτι ολοι ενα ματσο χαλια ειναι πανω κατω.δυστηχως δεν εκπαιδευουν σχεδον καθολου τους υπαλληλους τους.πολλες φορες εχει τυχει και εχω παει ειτε στα oneway,voda-shops και γερμανος και οι κυριοι δεν ξερουν απο που ξημερωνει.δεν ειναι λιγες οι φορες ου καθομαι και τους λεω πιο ειναι το πιο σωστο και οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λενε.αν δεν ασχολεισαι λιγακι και δεν παρακολουθεις τισ εξελιξεις την πατησες.θα σου πασαρουν οτι θελουν και θα τους πεις και ευχαριστω

H gnwmh mou einai oti o Germanos exei tous kalyterous ypallhlous oso anafora tis gnwseis tous panw sta kinhta kai stis etaireies,oi ypoloipoi se vodafone shops kai telestet centers den kseroun tin tyfla tous,asxetoi entelws se 8emata software & hardware,kseroune mono na poulane kai na sou kanoune ton eygeniko :mad:

Peritto na poume oti o Germanos prow8ei oso mporei ti stet,twra giati ginete ayto de kserw?tin cosmote tin exei grammenh,oso gia ti vodafone par oti ekane synergasia me germano den allakse kai tipota to shmantiko,ena x einai kai tipota allo,perimenw kai h Q na mpei sto paixnidi,syntoma 8a ti doume sto Germano ;)

"TO KINHTO 8ELEI TO GERMANO TOY" :p