Nikos1972 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 εχει αγορασει κανεις φορτιστη αυτοκινητου για το κινητο μας απο ebay? φοβαμαι λιγο να αγορασω μην παθει τιποτα το τηλεφωνο. τι λετε? Σε θεματα φορτιστων, προτιμω γνησια προϊοντα, για να μην κανω ζημια στην συσκευη. Ο φορτιστης αυτοκινητου δεν μου πολυ-χρειαζεται ομως γιατι η αυτονομια της συκευής είναι τοσο καλή, που πάντοτε προλαβαίνω να φορτισω στο σπίτι ή το γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Παιδια μολις πηρα το κινητο στα χερια μου και μου εχει ηδη βγαλει να κανω αναβαθμιση, να το κανω η να περιμενω την JB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Τον φορτιστη τον θέλω για κανένα ταξίδι που θα χρησιμοποιήσω κ το gps. Για αυθεντικό που να κοιτάξω; στο σκρουτζ θα βρω τίποτα να πάρω μία γεύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κανενας καλος launcher ρε παιδια! Εχω τον nova στο Gs3 αλλα απ οτι καταλαβα το ace2 δεν το παιρνει. Καποια εναλλακτική παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Οποιος θελει να παραγγειλουμε θηκη μαζι , μου το λεει !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κανενας καλος launcher ρε παιδια! Εχω τον nova στο Gs3 αλλα απ οτι καταλαβα το ace2 δεν το παιρνει. Καποια εναλλακτική παιζει; Τι κάνουν αυτοί οι launchers? Είμαι λίγο άσχετος ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για Launchers. Η συνέχεια εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickhe Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 παιδια εχει τυχει σε κανενα να ξεκιναει χαμηλα ο ηχος κλησης και ξαφνικα να δυναμωνει μονος του οταν σε παιρνουν τηλεφωνο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Έτσι είναι ρυθμισμένο στα κινητά της Samsung (στο Galaxy S τουλάχιστον που έχω εγώ έτσι είναι). Φαντάζομαι το έχουνε κάνει έτσι για να μην είναι δυνατά σε περίπτωση που το έχεις κοντά σου και μετά δυναμώνει ώστε να το ακούσεις αν είναι κάπου μακριά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Το συγκεκριμενο κινητο σκεφτεται να το αγορασει η κοπελα μου. Θα ειναι το πρωτο της android phone (και smartphone γενικοτερα). Φανταζομαι οτι μιας και δεν ειναι heavy user, θα καλυφθει στο επακρο απο το κινητο. Υπαρχει κατι το οποιο θα πρεπει να προσεξω η που θα μπορουσε να με αποτρεψει απο την αγορα του; Επισης, ψαχνοντας στο skrourz, βλεπω οτι υπαρχουν διαφορες εως και 50-55€ σε σχεση με τις τιμες καταστηματων οπως το Πλαισιο π.χ. Φανταζομαι οτι οι συγκεκριμενες συσκευες ειναι απευθειας εισαγωγη εκτος επισημης αντιπροσωπειας; Θα μπορουσα να αντιμετωπισω καποιο προβλημα αγοραζοντας απο εκει; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! Edited October 10, 2012 by seventh_heaven Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παρέλαβα το κινητό πριν από λίγες μέρες σε λευκό από skroutzομάγαζο και είναι άψογο,σφραγισμένο χωρίς κάτι το μεμπτό πάνω του.Η εγγύηση ισχύει για ελλάδα και μου ξεκαθάρισαν ότι σε περίπτωση βλάβης,το στέλνω smartec.Mάλιστα μου είπαν ότι σε περίπτωση αναβάθμισης,αν χαθούν τα ελληνικά,αναλαμβάνουν με δικά τους έξοδα να μου περάσουν την ελληνική γλώσσα! Για γυναίκα πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες λύσεις. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Το συγκεκριμενο κινητο σκεφτεται να το αγορασει η κοπελα μου. Θα ειναι το πρωτο της android phone (και smartphone γενικοτερα). Φανταζομαι οτι μιας και δεν ειναι heavy user, θα καλυφθει στο επακρο απο το κινητο. Υπαρχει κατι το οποιο θα πρεπει να προσεξω η που θα μπορουσε να με αποτρεψει απο την αγορα του; Επισης, ψαχνοντας στο skrourz, βλεπω οτι υπαρχουν διαφορες εως και 50-55€ σε σχεση με τις τιμες καταστηματων οπως το Πλαισιο π.χ. Φανταζομαι οτι οι συγκεκριμενες συσκευες ειναι απευθειας εισαγωγη εκτος επισημης αντιπροσωπειας; Θα μπορουσα να αντιμετωπισω καποιο προβλημα αγοραζοντας απο εκει; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! Και μένα το αγόρασε η γυναίκα μου πριν 2 μήνες περίπου και είναι πολύ ευχαριστημένη.Πολύ καλή λύση! Όρμα σε σκρουτζομάγαζο,εγώ απο'κει της το πήρα,δεν είναι ελληνικό αλλά καλύπτεται κανονικά με εγγυήση απο τη Smartec.. Επίσης όπως θα διάβασες θα πάρει JellyBean ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Για γυναίκα πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες λύσεις. Για αντρα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteiznt Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 και για άντρα και για οποιονδήποτε! ;) Μετά τα πολύ καλά λόγια που διάβασα εδώ, το πήρα και εγώ πριν 2 μέρες στα χέρια μου (με επιδότηση συσκευής από cosmote, και ενώ στο τηλέφωνο που είχα μιλήσει μου είπαν ότι δεν υπάρχει και μπορεί να μην το ξαναφέρουν, παρόλα αυτά στο oteshop που πήγα το είχαν κανονικά..! :rolleyes::D ) Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του! Σοβαρές ελλείψεις δεν έχει, η ποιότητα της οθόνης είναι πολύ καλή, ο ήχος φοβερός (μου έκανε εντύπωση πόσο καλά άκουγα το συνομιλητή μου) και μέχρι στιγμής δείχνει να μην μασάει από κολλήματα, διπύρηνο γαρ! :D Και μια ερώτηση: έχουμε τρόπο να μην έρχονται οι αναφορές στα sms σαν ξεχωριστό μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Για αντρα ??? Της γυναίκας μου είναι...:happy: Και για άντρα μια χαρά είναι,απλά προσωπικά δεν μπορώ να κατέβω στις 3,8". και για άντρα και για οποιονδήποτε! ;) Και μια ερώτηση: έχουμε τρόπο να μην έρχονται οι αναφορές στα sms σαν ξεχωριστό μήνυμα? Γιατί δεν δοκιμάζεις το go sms pro ? Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Πιστεύω ότι θα την καλύψει απόλυτα, οπότε πάμε προς τα εκεί. :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 ΠΡΟΒΛΗΜΑ.... Εχει σχεδον ενα μηνα που πηρα το κινητο δωρο στην κοπελα μου. Σημερα η κοπελα μου το εβαλε να φορτισει και της βγαζει μηνυμα οτι η μπαταρια ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ. Της ειπα να το κλεισει και να αποσυνδεσει την μπαταρια και μετα απο λιγο να την ξανακουμπωσει και να το ξανανοιξει. Το ανοιξε και μολις συνδεσε το φορτιστη ξανα τα ιδια.... μήμυμα "Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ" Της ειπα να δοκιμασει να το φορτισει απο τον υπολογιστη μεσω USB. Το συνδεσε και ενω φανηκε στον υπολογισρη οτι συνδεθηκε, εντουτοις και παλι δε φορτιζει..... "Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ". ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ θα τρελαθω!!!! Κάποια λύση; Η κοπελα μου ειναι Γερμανία και δεν μπορω να το πιασω στα χερια μου να το σκαλιξω. Βλέπω σαν υστατη λύση την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.... σημερα το βραδυ που θα έρθει απο τη δουλειά και θα τη δω στο skype. Προτου το κάνω αυτό.... μπορεί ισως κάποιος να μου πεί γιατι συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει θεραπεία; ΘΑ ΣΚΑΣΩ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Να το παει για Service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Να το παει για Service ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; Θα πρέπει να μ το στείλει Ελλάδα γιατί απο εδώ το αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; Θα πρέπει να μ το στείλει Ελλάδα γιατί απο εδώ το αγόρασα. Πανευρωπαϊκή εγγύηση έχει. Λογικά το πάει για Service όπου γουστάρει στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παιδιά γνωρίζει κάποιος όταν θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμηση απο Gingerbread σε Jelly Bean αν θα χαθουν οσα έχουμε φυλαγμένα (πχ τηλεφωνικός κατάλογος και υπενθυμίσεις)? Απο την άλλη επειδη για πρώτη φόρα πήρα συσκευή με λογισμικό Android με πιό τρόπο γίνεται η αναβάθμιση και όταν γίνει, θα έχει ολα τα χαρακτιριστηκα του νέου λογισμικου v 4.1? (πχ αναγνώριση χρήστη και τέτοια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παιδιά γνωρίζει κάποιος όταν θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμηση απο Gingerbread σε Jelly Bean αν θα χαθουν οσα έχουμε φυλαγμένα (πχ τηλεφωνικός κατάλογος και υπενθυμίσεις)? Απο την άλλη επειδη για πρώτη φόρα πήρα συσκευή με λογισμικό Android με πιό τρόπο γίνεται η αναβάθμιση και όταν γίνει, θα έχει ολα τα χαρακτιριστηκα του νέου λογισμικου v 4.1? (πχ αναγνώριση χρήστη και τέτοια) Αρχικά, νομίζω δεν χάνονται δεδομένα σου κατά την αναβάθμιση, αλλά ακόμα και να χάνονται υπάρχουν τρόποι να κάνεις backup τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και ότι άλλο θες, με το Samsung Kies. Για την δεύτερη απορία, ναι θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά του 4.1! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Παιδια δεν υπαρχει τροπος για ζουμ στην καμερα; κατεβασα το zoom fx αλλα δεν τα καταφερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Καλημέρα! Ένας φίλος δοκίμασε να βρει τρόπο χωρίς root να βγάλει τις βλακείες της cosmote. Μου είπε λοιπόν ότι βρήκε την official Rom της Samsung και να την περάσει με odin.τελικά την περασε από ότι μου είπε (δεν ξέρω το πώς) αλλά το μόνο πρόβλημα που πρόσεξε έιναι ότι δεν είχε ελληνικα καθόλου.ούτε μενού ούτε πληκτρολόγιο. Το καλό έιναι ότι όντως δεν είχε μέσα εφαρμογές της cosmote και η ραμ ήταν 120 mb λιγότερα κατειλειμενα. Έχετε δοκιμάσει εσείς κάτι παρόμοιο; υπάρχει τρόπος να περάσουν τα ελληνικα σαν πακέτο όπως στα win7? Edited October 15, 2012 by johni41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Morelocale από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts