Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ θα σου πρότεινα μια που τα κάνεις όλα αυτά, να βάλεις τo cfw του lagoskon

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350736

Χωρίς δεύτερη σκέψη.-

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μολις πηρα κι εγω το Ν8 μου.

Μια απορια, στην διαχειρηση συσκευης γραφει τα εξης:

-Εκδοση:Symbian belle

-Εκδοση λογισμικου: 111.030.0609

- Ημ/νια εκδοσης λογισμικου: 2011-11-26

-Προσαρμ. εκδοση: 111.030.0609.287.10

- Ημ/νια προσαρμοσ. εκδοσης: 2011-01-12

-Γλωσσα που εχει πριστει: 11.030.0609.07.01

-Κωδικος πρϊοντος:059D427

...

Αναβαθμηση δεν βρισκει. Λιγο παλια δεν ειναι η εκδοση που εχει; Ή εχει παρατησει η νοκια το λειτουργικο αυτο στην τυχη του;

Θα έλεγα πως πρώτη σου δουλεια είναι να πάς στους οδηγούς Symbian και να περάσεις την slim του lagoskon. Θα έχεις άλλο κινητο....;)

Θα έλεγα πως πρώτη σου δουλεια είναι να πάς στους οδηγούς Symbian και να περάσεις την slim του lagodkon. Θα έχεις άλλο κινητο....;)

Ευχαριστω! Θα ριξω μια ματια να δω πως γινεται κι αν ειναι ευκολο βλεπουμε!

Πολυ πολυ εύκολο. Μη το σκέφτεσαι. Αν ξεκινήσεις και ακολουθήσεις τις οδηγίες, δεν θα καταλάβεις πόσο εύκολα και γρήγορα θα τελειωσεις.

Για να διαβασουμε txt αρχεια παιδια τι κανουμε;

Eχω ακουσει για το smart office 1.8 oti ειναι καλο.Τι λετε;

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Για να διαβασουμε txt αρχεια παιδια τι κανουμε;

Eχω ακουσει για το smart office 1.8 oti ειναι καλο.Τι λετε;

μα txt αρχεία διαβαζει χωρίς τρίτο πρόγραμμα. αλλά και smart office, quickoffice, x-plore

μα txt αρχεία διαβαζει χωρίς τρίτο πρόγραμμα. αλλά και smart office, quickoffice, x-plore

Eβαλα ενα αρχειο που ειχα γραψει στο λαπτοπ,το εβαλα σε μια μνημη να το αποθηκευσω,αλλα οταν εκει το ανοιξα μου τα εδειχνε αλαμπουρνεζικα τα γραμματα(οχι ελληνικα).....:confused:

Eβαλα ενα αρχειο που ειχα γραψει στο λαπτοπ,το εβαλα σε μια μνημη να το αποθηκευσω,αλλα οταν εκει το ανοιξα μου τα εδειχνε αλαμπουρνεζικα τα γραμματα(οχι ελληνικα).....:confused:

φταίει η κωδικοποιηση των windows. άνοιξέ το με το xplore κι έχει επιλογή για άλλη κωδικοποιηση

Παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ. Ποιο πρόγραμμα 3g wi fi Hot Spot δουλεύει καλά στο Ν8;
Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73

Παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ. Ποιο πρόγραμμα 3g wi fi Hot Spot δουλεύει καλά στο Ν8;

γιατι υπαρχουν και πολλά; :p joikuspot

φταίει η κωδικοποιηση των windows. άνοιξέ το με το xplore κι έχει επιλογή για άλλη κωδικοποιηση

Δεν δουλευω τον xplorer....Eχω τον Y-Browser.Απο τα εξωτερικα προγραματα ποιο ειναι ποιο ελαφρυ κ καλο;Αυτο της microsoft που εχει το nokia store(office mobile,onenote,Lync,αναμεταδοση...)τι λεει;

γιατι υπαρχουν και πολλά; :p joikuspot

Ρώτησα διότι τα σχόλια δεν είναι και τα καλύτερα. Τέλος πάντων, το επί πληρωμή ή το δωρεάν; Σ' ευχαριστώ

Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73

Δεν δουλευω τον xplorer....Eχω τον Y-Browser.Απο τα εξωτερικα προγραματα ποιο ειναι ποιο ελαφρυ κ καλο;Αυτο της microsoft που εχει το nokia store(office mobile,onenote,Lync,αναμεταδοση...)τι λεει;

xplore ή smartoffice

Ρώτησα διότι τα σχόλια δεν είναι και τα καλύτερα. Τέλος πάντων, το επί πληρωμή ή το δωρεάν; Σ' ευχαριστώ
η εφαρμογή είναι εξαιρετική. βάλε την δωρεαν, κι αν χρειαστείς τις επιπλέον λειτουργείες (κρυπτογραφηση, αλλαγή ονόματος δικτύου κλπ) πάρε την φουλ έκδοση

Ακομη μια ερωτηση. Το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και πριν το φτιαξω στα μετρα μου του εκανα hard reset. Αποτελεσμα ηταν να χαθει το quickoffice και να μην μπορω να ανοιξω αρχεια word. Στο καταστημα υπαρχει μονο το pro που ειναι επι πληρωμη. Που μπορω να ξαναβρω αυτο που ειχε;

Επισης, πολλα απο τα προγραμματα που γραφετε παραπανω κανω search στο καταστημα και μου λεει πως δεν βρεθηκε κατι συμβατο με την συσκευη μου. Μηπως επειδη εχει παλιο λειτουργικο;

Μιας και είχα το ιδι πρόβλημα κάποτε, έκανα κάτι απλό. Πήρα ένα αρχείο txt απο τι κινητό στο pc και μετά έγραφα σ'αυτο..... Έτσι, όταν το έστελνα στο κινητό δούλευε κανονικά.

Ακομη μια ερωτηση. .. hard reset. Αποτελεσμα ηταν να χαθει το quickoffice και να μην μπορω να ανοιξω αρχεια word. ... Που μπορω να ξαναβρω αυτο που ειχε;

Κατεβάζεις το navifirm plus, επιλέγεις από τις επιλογές τον server "Nokia Care Suite",

και μετά διαλέγεις το Nokia N8, έκδοση firmware 111.40.1511, balkans_dg (0599774)

επιλέγεις όλα τα αρχεία (2.83 GB), τα κατεβάζεις και τα φλασάρεις με φοίνικα στο τηλέφωνο με refurbish.

Περιττό να σου πω ότι πρέπει να κρατήσεις σε backup ότι δε θες να χάσεις γιατί η διαδικασία σβήνει τις μνήμες C: & E: του τηλεφώνου.

Edited by mpapad

Μιας και είχα το ιδι πρόβλημα κάποτε, έκανα κάτι απλό. Πήρα ένα αρχείο txt απο τι κινητό στο pc και μετά έγραφα σ'αυτο..... Έτσι, όταν το έστελνα στο κινητό δούλευε κανονικά.

Ή πολύ απλά όταν τ αποθηκεύεις στο pc επιλέγεις κωδικοποίηση utf-8 κι ειναι συμβατό παντού

Ή πολύ απλά όταν τ αποθηκεύεις στο pc επιλέγεις κωδικοποίηση utf-8 κι ειναι συμβατό παντού

Δεν το ήξερα καν.....

Για τον φίλο πιο πάνω, βαλε smartoffice που είναι το καλύτερο.

Δεν το ήξερα καν.....

Για τον φίλο πιο πάνω, βαλε smartoffice που είναι το καλύτερο.

Nαι το εβαλα και ειναι πολυ καλο!Ευχαριστω.

Αυτό έχω και εγώ! μάλιστα απεγκατέστησα την σουιτα που έχει απο την μαμα και έτσι απελευθερώθηκε χώρος απο την C
H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip:

το προβλημα με την ροζ οθωνη φτιχτηκε με την αναβαθμιση σε belle η οχι??? Σκεφτομαι να το αγορασω αφου ομως πρωτα μου πειτε τι εγινε.