mimisnenia Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εγώ θα σου πρότεινα μια που τα κάνεις όλα αυτά, να βάλεις τo cfw του lagoskon http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350736 Χωρίς δεύτερη σκέψη.- Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Swype came back!!! Καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Μολις πηρα κι εγω το Ν8 μου. Μια απορια, στην διαχειρηση συσκευης γραφει τα εξης: -Εκδοση:Symbian belle -Εκδοση λογισμικου: 111.030.0609 - Ημ/νια εκδοσης λογισμικου: 2011-11-26 -Προσαρμ. εκδοση: 111.030.0609.287.10 - Ημ/νια προσαρμοσ. εκδοσης: 2011-01-12 -Γλωσσα που εχει πριστει: 11.030.0609.07.01 -Κωδικος πρϊοντος:059D427 ... Αναβαθμηση δεν βρισκει. Λιγο παλια δεν ειναι η εκδοση που εχει; Ή εχει παρατησει η νοκια το λειτουργικο αυτο στην τυχη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Θα έλεγα πως πρώτη σου δουλεια είναι να πάς στους οδηγούς Symbian και να περάσεις την slim του lagoskon. Θα έχεις άλλο κινητο....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Θα έλεγα πως πρώτη σου δουλεια είναι να πάς στους οδηγούς Symbian και να περάσεις την slim του lagodkon. Θα έχεις άλλο κινητο....;) Ευχαριστω! Θα ριξω μια ματια να δω πως γινεται κι αν ειναι ευκολο βλεπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Πολυ πολυ εύκολο. Μη το σκέφτεσαι. Αν ξεκινήσεις και ακολουθήσεις τις οδηγίες, δεν θα καταλάβεις πόσο εύκολα και γρήγορα θα τελειωσεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) Για να διαβασουμε txt αρχεια παιδια τι κανουμε; Eχω ακουσει για το smart office 1.8 oti ειναι καλο.Τι λετε; Edited January 13, 2013 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Για να διαβασουμε txt αρχεια παιδια τι κανουμε; Eχω ακουσει για το smart office 1.8 oti ειναι καλο.Τι λετε; μα txt αρχεία διαβαζει χωρίς τρίτο πρόγραμμα. αλλά και smart office, quickoffice, x-plore Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 μα txt αρχεία διαβαζει χωρίς τρίτο πρόγραμμα. αλλά και smart office, quickoffice, x-plore Eβαλα ενα αρχειο που ειχα γραψει στο λαπτοπ,το εβαλα σε μια μνημη να το αποθηκευσω,αλλα οταν εκει το ανοιξα μου τα εδειχνε αλαμπουρνεζικα τα γραμματα(οχι ελληνικα).....:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Eβαλα ενα αρχειο που ειχα γραψει στο λαπτοπ,το εβαλα σε μια μνημη να το αποθηκευσω,αλλα οταν εκει το ανοιξα μου τα εδειχνε αλαμπουρνεζικα τα γραμματα(οχι ελληνικα).....:confused: φταίει η κωδικοποιηση των windows. άνοιξέ το με το xplore κι έχει επιλογή για άλλη κωδικοποιηση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ. Ποιο πρόγραμμα 3g wi fi Hot Spot δουλεύει καλά στο Ν8; Παράθεση Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ. Ποιο πρόγραμμα 3g wi fi Hot Spot δουλεύει καλά στο Ν8; γιατι υπαρχουν και πολλά; :p joikuspot Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 φταίει η κωδικοποιηση των windows. άνοιξέ το με το xplore κι έχει επιλογή για άλλη κωδικοποιηση Δεν δουλευω τον xplorer....Eχω τον Y-Browser.Απο τα εξωτερικα προγραματα ποιο ειναι ποιο ελαφρυ κ καλο;Αυτο της microsoft που εχει το nokia store(office mobile,onenote,Lync,αναμεταδοση...)τι λεει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 γιατι υπαρχουν και πολλά; :p joikuspot Ρώτησα διότι τα σχόλια δεν είναι και τα καλύτερα. Τέλος πάντων, το επί πληρωμή ή το δωρεάν; Σ' ευχαριστώ Παράθεση Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δεν δουλευω τον xplorer....Eχω τον Y-Browser.Απο τα εξωτερικα προγραματα ποιο ειναι ποιο ελαφρυ κ καλο;Αυτο της microsoft που εχει το nokia store(office mobile,onenote,Lync,αναμεταδοση...)τι λεει; xplore ή smartoffice Ρώτησα διότι τα σχόλια δεν είναι και τα καλύτερα. Τέλος πάντων, το επί πληρωμή ή το δωρεάν; Σ' ευχαριστώη εφαρμογή είναι εξαιρετική. βάλε την δωρεαν, κι αν χρειαστείς τις επιπλέον λειτουργείες (κρυπτογραφηση, αλλαγή ονόματος δικτύου κλπ) πάρε την φουλ έκδοση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Ακομη μια ερωτηση. Το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και πριν το φτιαξω στα μετρα μου του εκανα hard reset. Αποτελεσμα ηταν να χαθει το quickoffice και να μην μπορω να ανοιξω αρχεια word. Στο καταστημα υπαρχει μονο το pro που ειναι επι πληρωμη. Που μπορω να ξαναβρω αυτο που ειχε; Επισης, πολλα απο τα προγραμματα που γραφετε παραπανω κανω search στο καταστημα και μου λεει πως δεν βρεθηκε κατι συμβατο με την συσκευη μου. Μηπως επειδη εχει παλιο λειτουργικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Eβαλα ενα αρχειο που ειχα γραψει στο λαπτοπ,το εβαλα σε μια μνημη να το αποθηκευσω,αλλα οταν εκει το ανοιξα μου τα εδειχνε αλαμπουρνεζικα τα γραμματα(οχι ελληνικα).....:confused: Μιας και είχα το ιδι πρόβλημα κάποτε, έκανα κάτι απλό. Πήρα ένα αρχείο txt απο τι κινητό στο pc και μετά έγραφα σ'αυτο..... Έτσι, όταν το έστελνα στο κινητό δούλευε κανονικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Ακομη μια ερωτηση. .. hard reset. Αποτελεσμα ηταν να χαθει το quickoffice και να μην μπορω να ανοιξω αρχεια word. ... Που μπορω να ξαναβρω αυτο που ειχε; Κατεβάζεις το navifirm plus, επιλέγεις από τις επιλογές τον server "Nokia Care Suite", και μετά διαλέγεις το Nokia N8, έκδοση firmware 111.40.1511, balkans_dg (0599774) επιλέγεις όλα τα αρχεία (2.83 GB), τα κατεβάζεις και τα φλασάρεις με φοίνικα στο τηλέφωνο με refurbish. Περιττό να σου πω ότι πρέπει να κρατήσεις σε backup ότι δε θες να χάσεις γιατί η διαδικασία σβήνει τις μνήμες C: & E: του τηλεφώνου. Edited January 14, 2013 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Μιας και είχα το ιδι πρόβλημα κάποτε, έκανα κάτι απλό. Πήρα ένα αρχείο txt απο τι κινητό στο pc και μετά έγραφα σ'αυτο..... Έτσι, όταν το έστελνα στο κινητό δούλευε κανονικά. Ή πολύ απλά όταν τ αποθηκεύεις στο pc επιλέγεις κωδικοποίηση utf-8 κι ειναι συμβατό παντού Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ή πολύ απλά όταν τ αποθηκεύεις στο pc επιλέγεις κωδικοποίηση utf-8 κι ειναι συμβατό παντού Δεν το ήξερα καν..... Για τον φίλο πιο πάνω, βαλε smartoffice που είναι το καλύτερο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Δεν το ήξερα καν..... Για τον φίλο πιο πάνω, βαλε smartoffice που είναι το καλύτερο. Nαι το εβαλα και ειναι πολυ καλο!Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Αυτό έχω και εγώ! μάλιστα απεγκατέστησα την σουιτα που έχει απο την μαμα και έτσι απελευθερώθηκε χώρος απο την C Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 το προβλημα με την ροζ οθωνη φτιχτηκε με την αναβαθμιση σε belle η οχι??? Σκεφτομαι να το αγορασω αφου ομως πρωτα μου πειτε τι εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εγώ το άκουγα αυτό το "πρόβλημα" αλλά δε το είδα ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts