Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως να γίνεται? Πέτα τους ήχους που θες σε κάποιο φάκελο, πήγαινε στο προφίλ σου και επέλεξε σαν ήχο κλήσης τους νέους που έχεις βάλει. Ίσως χρειαστεί να βάλεις τους ήχους στο φάκελο /sounds/digital αλλά δε νομίζω, δοκίμασε.

Η πολυ απλά, πήγαινε στο τραγούδι που θέλεις και με παρατεταμένο πάτημα επέλεξε το "χρήση ήχου ως"

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η πολυ απλά, πήγαινε στο τραγούδι που θέλεις και με παρατεταμένο πάτημα επέλεξε το "χρήση ήχου ως"

Α ναι... :D

εχω το camera pro και ενω στις φωτο ολα οκ οταν παταω να κανω εγγραφη βιντεο δεν με αφηνει.και τραβαω βιντεο με το μαμα προγραμμα.μπορει να μου δωσει καποιος της ρυθμισεις για το βιντεο στο camera pro?

καλησπέρα μετά από ένα καλό φορματ στο ν8 όλα καλά τα κατάφερα

η μπαταρία σαν να κρατάει περισσότερο από 62mb 102mb η μνήμη το μόνο κακό είναι ότι έχασα το bubbles

υπαρχή κάπου?

ο λόγος που ξαναπέρασα το λειτουργικό ήταν επειδή πάγωνε όταν έμπαινα στο internet

Edited by Johny-B
Διόρθωση λαθών.

καλησπέρα μετά από ένα καλώ φορματ στο ν8 όλα καλά τα κατάφερα

η μπαταριά σαν να κρατάει περισσότερο από 62mb 102mb η μνήμη το μόνο κακό είναι ότι έχασα το bubbles

υπαρχή κάπου?

ο λόγος που ξαναπέρασα το λειτουργικό ήταν επειδή πάγωνε όταν έμπαινα στο internet

Χαχα, γιαυτό σου κρατάει παραπάνω η μπαταρία. Το bubbles είναι πραγματικά πολύ ωραίο αλλά έχει αυτό το ελάττωμα.. Τρώει πολύ μπαταρία.

Όχι bubbles.. Μία είναι η απόλυτη εφαρμογή για symbian και ειδικά αν κάποιος έχει πάρει το N8 σε "περίεργο" χρώμα: Sleeping Screen! :D
Huawei Nova 5T

Όχι bubbles.. Μία είναι η απόλυτη εφαρμογή για symbian και ειδικά αν κάποιος έχει πάρει το N8 σε "περίεργο" χρώμα: Sleeping Screen! :D

ναι αυτό είναι πολύ ωραίο δεν τρώει και μπαταρία

πριν βάλω την αννα προσπάθησα να περάσω την bele αλλά δεν τα κατάφερα

πάντως τεράστια διαφορά με πριν, το κινητό φυσάει

να είχε και ποιο γρήγορο browser!!

ναι αυτό είναι πολύ ωραίο δεν τρώει και μπαταρία

πριν βάλω την αννα προσπάθησα να περάσω την bele αλλά δεν τα κατάφερα

πάντως τεράστια διαφορά με πριν, το κινητό φυσάει

να είχε και ποιο γρήγορο browser!!

Για πιο γρήγορο browser δοκίμασε τον Opera, όμως δεν είμαι σίγουρος αν έχω εγκαταστήσει τον mobile ή τον mini, δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου. Από Nokia Store.

P.S.: Πάντως, το Sleeping Screen παίζει να είναι η πιο "όμορφη" και ταυτόχρονα πιο λειτουργική εφαρμογή που έχει βγει, για 'μένα πάντα. Έχει ενδείξεις που είναι λίγο δύσκολο να μην τις δεις και με ωραία εφέ.. :happy: Samsung, εσύ που βάζεις Amoled και SAmoled στις συσκευές σου, ακούς; :lol:

Huawei Nova 5T

Για πιο γρήγορο browser δοκίμασε τον Opera, όμως δεν είμαι σίγουρος αν έχω εγκαταστήσει τον mobile ή τον mini, δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου. Από Nokia Store.

P.S.: Πάντως, το Sleeping Screen παίζει να είναι η πιο "όμορφη" και ταυτόχρονα πιο λειτουργική εφαρμογή που έχει βγει, για 'μένα πάντα. Έχει ενδείξεις που είναι λίγο δύσκολο να μην τις δεις και με ωραία εφέ.. :happy: Samsung, εσύ που βάζεις Amoled και SAmoled στις συσκευές σου, ακούς; :lol:

ναι τον έχω δοκιμάσει είναι ελάχιστα ποιο γρήγορος ακόμα και με wifi πάλη αργεί το ν8

έχω ένα ZTE φτηνό ποιο γρήγορος browser γενικότερα

Καλησπέρα σας. Πρόσφατα έχει πέσει στα χέρια μου αυτό το τηλέφωνο και ήθελα να ρωτήσω τι είδους development μπορεί να πάρει. Μου είναι δύσκολο να ψάξω και τις 1485 καταχωρίσεις οπότε και θα ήμουν ευγνώμων για μια οποία απάντηση. Στους xda δεν έχει κάτι για Ν8. Ψάχνω αν μπορεί να πάρει android η κάποια unofficial αναβάθμιση symbian η windows, οτιδήποτε

Ευχαριστώ

Να τα εκατοστησει.......;)

Εχμ...πολλά δεν είναι;;; :p Το αγαπώ πάντως...το κουσουριασμένο!!! :lol:

Καλησπέρα...Το πρόβλημα μου είναι ότι στην προσπάθεια να φλασάρω το κινητό για να ξαναπεράσω τα ελληνικά κόλλησε και δεν ανοίγει "dead".Το ξαναφλάσαρα σαν dead phone αλλά και πάλι τίποτα , διάβασα πάρα πολλά comments , δοκίμασα διάφορα "hard reset , power για 8 sec" , αλλά και πάλι τίποτα.Το μόνο που έκανε ήταν να ανάβοσβήνει το λαμπάκι όταν τελείωσα το τελευταίο φλασάρισμα , και δονείτε όταν πατάω power.Βοηθήστε με έχω απελπιστεί πραγματικά.Διάβασα πως πρέπει να περάσω την scandinavian test version 11.5 μπορεί κάποιος να μου πεί το product code ώστε να την κατεβάσω μέσω phoenixx.?:wacko::wacko:

1 edit)Μάγκες τα κατάφερα μετα απο 4-5 φλασαρίσματα να του δώσω ζωή , με την scandinavian 11.5 DG...Τώρα θέλω να περάσω ελληνικά , απλά έχω κάποιες απορίες . Θα το φλασάρω πάλι σαν dead? Ποιό product code να βάλω ? 0599774 που είναι balkans ή 059F047??

Edited by vaggelisedessa

πρεπει να κατεβασεις το navifirm και εκει θα την βρεις.μεσω φοινικα το product code της scandinavian εχει αναβαθμιστει στην τελευταια εκδοση.μολις το κοιταξα.

Ευχαριστώ για την απάντηση , αλλά την βρήκα και το φλάσαρα και είναι οκ.Μπορείς να μου πείς πως θα περάσω τώρα ελληνικά?

Dead phone flash πάλι και μια νεότερη έκδοση στα ελληνικά θα δουλέψει?

Κατεβάζω απο navifirm firmware με product code 0599774 είναι το balkans_DG . Λές να δουλεψει???

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Κατεβάζω απο navifirm firmware με product code 0599774 είναι το balkans_DG . Λές να δουλεψει???

Σίγουρα.

Το μόνο που πρέπει να προσέχεις στα φλασαρίσματα είναι να μη βάζεις έκδοση μικρότερη από αυτή που έχει, όπως φαντάζομαι πήγες να κάνεις και σου έγινε dead.

Για να περάσεις μικρότερη έκδοση, πρώτα βάζεις τη scandinavian 11.5 και μετά την έκδοση που θέλεις.

Σίγουρα.

Το μόνο που πρέπει να προσέχεις στα φλασαρίσματα είναι να μη βάζεις έκδοση μικρότερη από αυτή που έχει, όπως φαντάζομαι πήγες να κάνεις και σου έγινε dead.

Για να περάσεις μικρότερη έκδοση, πρώτα βάζεις τη scandinavian 11.5 και μετά την έκδοση που θέλεις.

άσε, την πρώτη φορά που το δοκίμασα την πάτησα έτσι... δεν ήξερα.. :lol: :p

H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip:

Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα την βοήθεια σας έχω το Ν8 αλλα δυστηχώς δεν είναι Ελληνικής εισαγωγής και οταν κανω update δεν μπορώ να βρω και την Ελληνική γλώσσα!!

Μπορεί κάποιος να μου πει τα βηματα για να προσθεσω τα ελληνικα μέσα στο τηλέφωνο;μπορεί να γίνει μέσω Nokia care?

Ευχαριστώ εκ το πρότερον

Γεια σας παιδιά , ελπίζω να με βοηθήσετε και εμένα στο θέμα μου!!

Έχω το Ν8 αλλα δεν είναι ελληνικης εισαγωγής και οπότε κανω update δεν υπαρχει μέσα σαν επιλογή η Ελληνική γλώσσα!!!

Μπορειτε να μου πείτε τα βηματα για να ακολουθήσω ώστε να εγκαταστήσω την ελληνικη γλώσσα και από που;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Γεια σας παιδιά , ελπίζω να με βοηθήσετε και εμένα στο θέμα μου!!

Έχω το Ν8 αλλα δεν είναι ελληνικης εισαγωγής και οπότε κανω update δεν υπαρχει μέσα σαν επιλογή η Ελληνική γλώσσα!!!

Μπορειτε να μου πείτε τα βηματα για να ακολουθήσω ώστε να εγκαταστήσω την ελληνικη γλώσσα και από που;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272