Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εκανα αλλα δεν διορθωθηκε..και γενικα το προβλημα το αντιμετωπισα και με αλλα wifi

Μήπως σου έπεσε και έχει ζημιά η κεραία του wifi;

Racing because all other sports require one ball only!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από ένα χρόνο με το Ν8 και επειδή (εξαιτίας μου) η μπαταρία έχει φτάσει να βγάζει με το ζόρι την μία μέρα με την χρήση που κάνω, σκέφτομαι να του αλλάξω μια μπαταρία και να είμαι πάλι κομπλέ.

Τι προτείνετε; Να το πάω σε ένα κατάστημα Νokia να του κάνω την αλλαγή (κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει για 40€) και να είμαι ήσυχος ή να χτυπήσω μια καλή ΟΕΜ από ebay και να την βάλω μόνος μου;

Στο Ν82 είχα κάνει το δεύτερο αλλά με την πιο φτηνή μπαταρία που είχα βρει (ήταν ήδη δεύτερο κινητό) η οποία αποδείχθηκε μούφα.

Μετά από ένα χρόνο με το Ν8 και επειδή (εξαιτίας μου) η μπαταρία έχει φτάσει να βγάζει με το ζόρι την μία μέρα με την χρήση που κάνω, σκέφτομαι να του αλλάξω μια μπαταρία και να είμαι πάλι κομπλέ.

Τι προτείνετε; Να το πάω σε ένα κατάστημα Νokia να του κάνω την αλλαγή (κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει για 40€) και να είμαι ήσυχος ή να χτυπήσω μια καλή ΟΕΜ από ebay και να την βάλω μόνος μου;

Στο Ν82 είχα κάνει το δεύτερο αλλά με την πιο φτηνή μπαταρία που είχα βρει (ήταν ήδη δεύτερο κινητό) η οποία αποδείχθηκε μούφα.

Μια απορία, σχετική με τη δική σου: Αν αγοράσεις εσύ μια αυθεντική, καινούρια μπαταρία Nokia ( εννοείται με την πλήρη συσκευασία της ) και πας σε κάποιο κατάστημα Nokia να κάνεις την αντικατάσταση, θα το δεχτούν;

Huawei Nova 5T

Γινεται με καποιο τροπο, οταν εχεις συνδεσει ακουστικα, κλησεις+μηνυματα να ακουγονται μονο απο τα ακουστικα και οχι και απο το μεγαφωνο?

Επισης γινεται να αυξησουμε την διαρκεια δονησης σε περιπτωση μηνυματος πχ 5 δευτερολεπτα?

Ευχαριστω :)

Καλησπερα :)

Υπαρχει καποιος τροπος να μπορουμε να επιλεξουμε τι λειτουργιες κλεινει η εξοικονομηση ενεργειας και τι οχι? Συγκεκριμενα δε θελω να μου κλεινει την δονηση στις κλησεις/μηνυματα :)

Τιποτα? :(:O

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μια απορία, σχετική με τη δική σου: Αν αγοράσεις εσύ μια αυθεντική, καινούρια μπαταρία Nokia ( εννοείται με την πλήρη συσκευασία της ) και πας σε κάποιο κατάστημα Nokia να κάνεις την αντικατάσταση, θα το δεχτούν;

Δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια, αλλά χλωμό το κόβω. Η πιο φτηνή αυθεντική που βρήκα ebay είναι περίπου στα 26€ με τα μεταφορικά (οι no-name πάνε στα 3-4€ αλλά δεν κρατάνε πολύ). Αν ισχύει το 40ρι, η διαφορά είναι μεγάλη.

το να αλλάξει η μπαταρία είναι εύκολο το να βρεις καλή no name νομίζω είναι δύσκολο. απλά να έχεις καλό κατσαβίδάκι

παιδια καλησπέρα

ειχα βαλει την 2.1 beta swype με το ελληνικο λεξικό απο nokia beta labs και με εχει βολεψει πολυ! απο χθες οταν παω να γραψω μηνυμα μου βγαζει οτι "υπάρχει μια νεα εκδοση του swype και δεν θα δουλεψει αν δεν κανω ενημερωση". το εχει παθει κανενας? το εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και δεν δουλεψε και παλι, πως μπορω να το κανω update και αν το κανω θα εχει ελληνικά? αν το εχει λυσει καποιος ας βοηθησει.

ευχαριστώ.

Symbian dead and i like it!!!

παιδια καλησπέρα

ειχα βαλει την 2.1 beta swype με το ελληνικο λεξικό απο nokia beta labs και με εχει βολεψει πολυ! απο χθες οταν παω να γραψω μηνυμα μου βγαζει οτι "υπάρχει μια νεα εκδοση του swype και δεν θα δουλεψει αν δεν κανω ενημερωση". το εχει παθει κανενας? το εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και δεν δουλεψε και παλι, πως μπορω να το κανω update και αν το κανω θα εχει ελληνικά? αν το εχει λυσει καποιος ας βοηθησει.

ευχαριστώ.

Όλοι το πάθαμε αυτό... Με official τρόπο δε γίνεται κάτι. Προς το παρόν. Αν έχεις χακάρει τη συσκευή σου, νομίζω υπάρχει τρόπος. Αλλά δεν ξέρω τον τρόπο..

Huawei Nova 5T

Ρε παιδια, μια ερωτηση!

Εχω κατεβασει μεσω ΟΤΑ την αναβαθμηση που ειναι γυρω στα 13ΜΒ!

Δεν την κανει εγκατασταση ομως, οποτε πρεπει να το κανω μεσω Nokia suite!

Εχει αποθηκευτει ομως ολη η αναβαθμηση στον C και δε ξερω πως να τη σβησω ...

Γνωριζει κανεις???

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Ρε παιδια, μια ερωτηση!

Εχω κατεβασει μεσω ΟΤΑ την αναβαθμηση που ειναι γυρω στα 13ΜΒ!

Δεν την κανει εγκατασταση ομως, οποτε πρεπει να το κανω μεσω Nokia suite!

Εχει αποθηκευτει ομως ολη η αναβαθμηση στον C και δε ξερω πως να τη σβησω ...

Γνωριζει κανεις???

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

τι αναβαθμιση? πώς λέγεται?

τι αναβαθμιση? πώς λέγεται?

Την τελευταια μωρε, που τη βγαλαν σε light μορφη, για τα Ν8...

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Την τελευταια μωρε, που τη βγαλαν σε light μορφη, για τα Ν8...

νωρις νωρίς..αυτή βγήκε πριν τρεις μήνες:p κάνε αναβάθμιση με το nokia suite και μετά βλέπεις

νωρις νωρίς..αυτή βγήκε πριν τρεις μήνες:p κάνε αναβάθμιση με το nokia suite και μετά βλέπεις

Το ξερω, απλα βαριεμαι να ξαναστηνω απ'την αρχη ολο το τηλεφωνο, γιατι η αληθεια ειναι οτι θελει και το hard reset του σε mass memory, C και memory card για να τρεχει καλα...;)

σε μενα ακομα να βγει.... :p

Το ξερω, απλα βαριεμαι να ξαναστηνω απ'την αρχη ολο το τηλεφωνο, γιατι η αληθεια ειναι οτι θελει και το hard reset του σε mass memory, C και memory card για να τρεχει καλα...;)

δεν νομίζω, εγώ κανένα πρόβλημα δεν είχα με απλό update, κι όσοι ξέρω

σε μενα ακομα να βγει.... :p

navifirm και phoenix:p

Εχω Ν8 και δεν εχω κανει την αναβαθμιση του κυριος λογισμικου διοτι διαβασα καπου οτι πεφτει βαρι το καινουριο. Ισχυει αυτο ?:help:

Μετα απο hard reset αργει το κινητό να ανοιξει για πρώτη φορα?Γιατι μου αναβει το λογοτυπο νοκια και δεν κανει τιποτα!

Ενταξει ανοιξε!!!

Αλλη ερωτηση: Οι ρυθμισεις που μου εχει στειλει η cosmote για να συνδέομαι στο internet χάνονται;

Edited by Michaelis
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

navifirm και phoenix:p

Linux+virtualbox, δε μπορω να του δωσω εξουσιοδοτηση στις usb θυρες, δε βλεπει το Ν8 μου :p

Αλλη ερωτηση: Οι ρυθμισεις που μου εχει στειλει η cosmote για να συνδέομαι στο internet χάνονται;

βάλε χειροκινητα, ένα apn είναι, «internet»

Linux+virtualbox, δε μπορω να του δωσω εξουσιοδοτηση στις usb θυρες, δε βλεπει το Ν8 μου :p
κι εσύ linuxάς ε? :p ο κύριος λόγος που χω τα windows 7 και bootάρω σ αυτά εναι το phoenix,κι άλλα προγράμματα για flashάρισμα android συσκευών:lol:

Καλημερα παιδες, χθες πηγα να βαλω μια σιμ με ανταπτορα στο Ν8,αλλα κολησε μεσα και καθως εβγαινε,λιγο πριν βγει εντελως μαγκωσε. επειδη δεν μπορουσα να τη βγαλω ο,τι αλλο και να εκανα αναγκαστικα την τραβηξα! δεν ξερω γιατι κολησε στο τελος αλλα εχει ενα γδαρσιμο εκει.

το θεμα ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη βαζω σιμ και απλα μενει μεσα,δεν την πεταει εξω! παταει σωστα,παιζει, αλλα για να την πεταξω εξω την τσιμπαω με ενα ψιλο κατσαβιδακι, απλα την κουναω πανω κατω και σιγα σιγα την πεταει..καπου βρισκει. Εχετε καμια ιδεα αυτο πως φτιαχνει?θελει αλλαγμα ολη η πλακετα?

αν την παω σε σερβις θα το περασουν εγγυηση???? και τελος,επειδη εχω περασει την slim belle του lagoskon, να την βγαλω ή δε θα το τσεκαρουν?μιας και δεν εχει σχεση με το λογισμικο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγγύηση για κάτι για το οποίο αναφέρουν ότι δεν θα πρέπει να γίνει ποτέ, όχι δεν υπάρχει περίπτωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.