mr_47 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 κλεισε και ξανα ανοιξε το ρουτερ, απο το κουμπι αν δεν δεν δουλεψει αυτο απλα βγαλε το απο την μπριζα (μπακαλιστικη λυση αλλα μαλλον θα δουλεψει) Thanx για την γρήγορη απάντησή σου! :) Μια τελευταία ερώτηση.. Έχω το τηλέφωνο συνδεδεμένο στο ρούτερ ( είναι Voip ). Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σε αυτό με το άνοιγμα/κλείσιμο; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Thanx για την γρήγορη απάντησή σου! :) Μια τελευταία ερώτηση.. Έχω το τηλέφωνο συνδεδεμένο στο ρούτερ ( είναι Voip ). Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σε αυτό με το άνοιγμα/κλείσιμο; :worry: κλεισε το wifi απο το κιν , και μετα κλεισε το ρουτερ . μολις επανελθει το σημα (τσεκαρε το απο το υπολογιστη η απλα περιμενε λιγο ) τοτε ξαναψαξετο απο τι κιν στο εχει ξανακανει ; με αυτο το ρουτερ η καποιο αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) κλεισε το wifi απο το κιν , και μετα κλεισε το ρουτερ . μολις επανελθει το σημα (τσεκαρε το απο το υπολογιστη η απλα περιμενε λιγο ) τοτε ξαναψαξετο απο τι κιν στο εχει ξανακανει ; με αυτο το ρουτερ η καποιο αλλο; Όχι, πρώτη φορά είναι. Και με παραξενεύει που βρίσκει το wifi, αλλά δε συνδέεται. :confused: Σε ρούτερ από καφετέριες όχι, δε μου το έχει κάνει. :p Edit: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον tsamadas για τη βοήθειά του!!! :bow: Μετά από ένα restart, όλα ok!! :happy: Edited March 3, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 edit: θα εχω θεμα με εγγυηση με την balkans αμα το παω σε Νοκια Store; Ίσως , γιατί θα δούν απο το Product Code σου πως δεν προορίζεσαι για balkans. Σιγά μην καταλάβουν αν το firmware είναι για balkans ή ελληνικό. Δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marales Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Λοιπόν.... τα νευρα μου.... πέρασα με φοίνηκα σε nokia N8 την ελληνική belle με product code 059F053 και refurbish.έκανα μετά hard reset με τα κουμπιά και αποτέλεσμα ξανα....μόλις έχω εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση η οθόνη κλειδώνει και φαίνεται μαύρη.Και καλά στις εξερχόμενες,στις εισερχόμενες δεν μπορώ να δώ ποιος με παίρνει και πρέπει να ξεκλειδώσω την οθόνη.Στη nokia λένε ότι είναι φυσιολογικό.Τι να πώ....νομίζω ότι τα έχω δοκιμάσει όλα.Λέτε να είναι αστοχία υλικου ή ελλατωματικό?Αραγε συμβαίνει και σε κανένα αλλον από σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 ^ σε μενα οχι παντως... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Λοιπόν.... τα νευρα μου.... πέρασα με φοίνηκα σε nokia N8 την ελληνική belle με product code 059F053 και refurbish.έκανα μετά hard reset με τα κουμπιά και αποτέλεσμα ξανα....μόλις έχω εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση η οθόνη κλειδώνει και φαίνεται μαύρη.Και καλά στις εξερχόμενες,στις εισερχόμενες δεν μπορώ να δώ ποιος με παίρνει και πρέπει να ξεκλειδώσω την οθόνη.Στη nokia λένε ότι είναι φυσιολογικό.Τι να πώ....νομίζω ότι τα έχω δοκιμάσει όλα.Λέτε να είναι αστοχία υλικου ή ελλατωματικό?Αραγε συμβαίνει και σε κανένα αλλον από σας? αφου έκανες refurbish έκανες hard reset :confused: ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 εχεις κοιταξει μηπως εχεις ενεργοποιημενο το αυτοματο κλειδωμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marales Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 εχεις κοιταξει μηπως εχεις ενεργοποιημενο το αυτοματο κλειδωμα?? που είναι αυτή η λειτουργία?λές να είναι κάτι τόσο χαζό?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εγώ σε κοσμοτέ το χω το πρόβλημα, όπως κι ένας φίλος πιο πάνω. Και το εχω πάθει και γω αυτο με cosmote και με πεταει εκτός συνδεσης.Δοκιμασε να καθαρισεις την sim. εμενα προς το παρον εστρωσε...εννοειται με ενα μαλακο πανακι χωρις υγρα κλπ. Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 δεν θυμαμαι καν που ειναι.εχω ενα 6μηνο που το πουλησα το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) που είναι αυτή η λειτουργία?λές να είναι κάτι τόσο χαζό?:mad: Που να ναι;; Στις ρυθμισεις φυσικα ρυθμισεις > τηλεφωνο > διαχειριση τηλεφωνου > ρυθμισεις ασφαλειας > τηλ. και καρτα σιμ > περιοδος αυτομ. κλειδωματος > καμια Edited March 3, 2012 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Λοιπόν.... τα νευρα μου.... πέρασα με φοίνηκα σε nokia N8 την ελληνική belle με product code 059F053 και refurbish.έκανα μετά hard reset με τα κουμπιά και αποτέλεσμα ξανα....μόλις έχω εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση η οθόνη κλειδώνει και φαίνεται μαύρη.Και καλά στις εξερχόμενες,στις εισερχόμενες δεν μπορώ να δώ ποιος με παίρνει και πρέπει να ξεκλειδώσω την οθόνη.Στη nokia λένε ότι είναι φυσιολογικό.Τι να πώ....νομίζω ότι τα έχω δοκιμάσει όλα.Λέτε να είναι αστοχία υλικου ή ελλατωματικό?Αραγε συμβαίνει και σε κανένα αλλον από σας? Καλημέρα! :) Ίσως κάποια εφαρμογή που έβαλες τελευταία να σου δημιουργεί το πρόβλημα. Θυμάμαι πρίν μερικές μέρες είχα κατεβάσει ένα θέμα από το Nokia Store, το επέλεξα να δω πώς είναι και μόλις πήγα στις Σημειώσεις να δω κάτι, έκανε restart το κινητό!! :X Αυτό που κάνει σ΄ εμένα, με official Belle και κλειδωμένο το τηλέφωνο, μόλις με καλέσουν, είναι να εμφανίζει κανονικά αυτόν που με καλεί, τα κουμπιά αποδοχής και απόρριψης, αλλά δεν εμφανίζει καθόλου το wallpaper. Το ίδιο και όταν καλώ κάποιον.... :blink: Ψιλομπάχαλο μας τα έκανε η Belle... :ninja: Εννοείται σε Ν8. Edited March 3, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marales Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ασε ****το....:(.Έχω σπάσει το κεφάλι μου να δώ τι είναι και δεν μπορώ να βρώ άκρη με τίποτα στο συγκεκριμένο...Και γενικά στις εξερχόμενες δεν έχω πρόβλημα που κλειδώνει και μαυρίζει η οθόνη.Ας υποθέσω ότι έχει λογική... Στις εισερχόμενες όμως με το που χτυπάει το κινητο κλειδώνει και μαυρίζει η οθόνη.Και ρωτάω,είναι λογικό να με παίρνουν τηλ και να μην βλέπω ποιος είναι και να πρέπει να ξεκλειδώνω την οθόνη για να το δώ? Τώρα έχω βάλει την delight bell v4.1 και εννοείται πάλι τα ίδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Λοιπόοον.... το Ν8 θα φύγει απο το μπαλκόνι μάλλον.. Ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε ένα 2ο Ν8 της οικογένειας(το ένα φοράει επίσημο και το άλλο αδυνατισμένo firmware) και το ίδιο πρόβλημα στο Ε7 μου με την επίσημη Belle πάνω. Ανακεφαλαιώνω. 2 Ν8(1 με αδυνατισμένη Belle και ένα με official) και ένα Ε7 με επίσημη Belle. Και τα 3 αφού τους έκανα ΟΛΑ τα update μέσω Νοκια suite μου ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ και ενώ είναι και τα 3 ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ στο Wi-Fi του σπιτιού μου μου ΚΟΛΛΑΝΕ απίστευτα γιατί βγαίνει συνέχεια το μήνυμα πάνω αριστερά "Δεδομένα κινητού τηλεφώνου απενεργοποιημένα,αποτυχία σύνδεσης" (κάτι τέτοιο) . Τι μπορώ να κάνω εκτός του να τα πετάξω απο το παράθυρο? Αυτό όταν είχα βάλει την Beta Belle 607 δεν υπήρχε Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Στην αρχική οθόνη αναμονής σύρε το δάκτυλό σου από την πάνω άκρη προς τα κάτω-Θα εμφανιστούν τέσσερα κουμπιά.Πίεσε το αριστερό μια φορά ώστε να γίνει μπλε-Μετά Θα έχεις κανονικά σύνδεση δεδομένων Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Στην αρχική οθόνη αναμονής σύρε το δάκτυλό σου από την πάνω άκρη προς τα κάτω-Θα εμφανιστούν τέσσερα κουμπιά.Πίεσε το αριστερό μια φορά ώστε να γίνει μπλε-Μετά Θα έχεις κανονικά σύνδεση δεδομένων Μα όπως εξήγησα είναι ήδη συνδεδεμένα στο Wi-Fi, γιατί να χρεωθώ πακέτο δεδομένων απο τον πάροχο μου? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ασε ****το....:(.Έχω σπάσει το κεφάλι μου να δώ τι είναι και δεν μπορώ να βρώ άκρη με τίποτα στο συγκεκριμένο...Και γενικά στις εξερχόμενες δεν έχω πρόβλημα που κλειδώνει και μαυρίζει η οθόνη.Ας υποθέσω ότι έχει λογική... Στις εισερχόμενες όμως με το που χτυπάει το κινητο κλειδώνει και μαυρίζει η οθόνη.Και ρωτάω,είναι λογικό να με παίρνουν τηλ και να μην βλέπω ποιος είναι και να πρέπει να ξεκλειδώνω την οθόνη για να το δώ? Τώρα έχω βάλει την delight bell v4.1 και εννοείται πάλι τα ίδια.... Δεν είναι η φυσιολογική λειτουργία του τηλεφώνου αυτή. Με τόσες προσπάθειες που έκανες μάλλον δεν είναι θέμα λειτουργικού. Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα ο αισθητήρας ή ξέρω εγώ τι άλλο. Πηγαινέ το σε nocia care και μην κάθεσαι να σκας άδικα. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) Δεν είναι η φυσιολογική λειτουργία του τηλεφώνου αυτή. Με τόσες προσπάθειες που έκανες μάλλον δεν είναι θέμα λειτουργικού. Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα ο αισθητήρας ή ξέρω εγώ τι άλλο. Πηγαινέ το σε nocia care και μην κάθεσαι να σκας άδικα. Νομίζω ότι έχει πρόβλημα ο αισθητήριας. Έκανα μια δοκιμή και κάλυψα στο δικό μου Ν8 τον αισθητήρα και έχει ακριβως τη συμπεριφορά που περιγράφεις. Μα όπως εξήγησα είναι ήδη συνδεδεμένα στο Wi-Fi, γιατί να χρεωθώ πακέτο δεδομένων απο τον πάροχο μου? Κάποια εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί και χρειάζεται gprs και οχι Wi-Fi. Αυτό γίνεται συνήθως από εφαρμογές που ψάχνουν να βρουν τη θέση σου πχ πρόβλεψη καιρού..Κλείσε όλες τις εφαρμογές που τρέχουν από πίσω (πχ με το NetQin Mobile Security, sys Optimization) και θα σταματήσουν όλα αυτά. Επίσης θα μπορούσες προσωρινά να βάλεις μέθοδο εντοπισμοί θέσης μόνο το εσωτερικό Gps.. Edited March 4, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) Λοιπόοον.... το Ν8 θα φύγει απο το μπαλκόνι μάλλον.. Να μου πεις που μένεις για να έρθω να το πιάσω :D Λοιπόν.... τα νευρα μου.... πέρασα με φοίνηκα σε nokia N8 την ελληνική belle με product code 059F053 και refurbish.έκανα μετά hard reset Λοιπόν... 1) hard reset. 2) refurbish 3) μόλις ξεκινήσει το κινητό και περάσεις από τις ερωτήσεις, πριν κάνεις restore & φορτώσεις οτιδήποτε, κάνε δοκιμή. Edited March 4, 2012 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Εβαλα και την μπελλε στο ν8 και παρατηρησα οτι εχω ενα φακελο με ονομα belle. Ειχα προβλημα με την συνδεση στο ρουτερ και περασα παλι την μπελλε. Ετσι ομως ειχα 2 !! φακελους με ονομα belle kai Bell(2). Αποφασισα και τους εσβησα. Δεν ξερω αν αυτο ειναι λαθος ,παωτος ευτυχος δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Τελικα τι ηταν αυτος ο φακελος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλημερα παιδια.εγω να σας πω επειδη μου εκλεψαν το ν8,με μπελλε πανω, αγορασα ενα αλλο το οποιο εχει την παλαια εκδοση,ουτε καν αννα.μιλαμε εδω θα μεινω,ειχα ξεχασει το μεγαλο πληκτρολογιο για τα μηνυματα.η μπελλε δεν μου αρεσε καθολου.εκτος το ασχημο ρολοι ειχε και αλλα που μου εδιναν στα νευρα...μικρα εικονιδια αλλου εβαζε τις φωτο αλλου τα βιντεο...μακρια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλημερα παιδια.εγω να σας πω επειδη μου εκλεψαν το ν8,με μπελλε πανω, αγορασα ενα αλλο το οποιο εχει την παλαια εκδοση,ουτε καν αννα.μιλαμε εδω θα μεινω,ειχα ξεχασει το μεγαλο πληκτρολογιο για τα μηνυματα.η μπελλε δεν μου αρεσε καθολου.εκτος το ασχημο ρολοι ειχε και αλλα που μου εδιναν στα νευρα...μικρα εικονιδια αλλου εβαζε τις φωτο αλλου τα βιντεο...μακρια..... Φιλε monster1971, το μεγαλο πληκτρολογιο στα μηνυματα μπορεις να το εχεις και στην Belle, εσυ ρυθμιζεις πως θελεις να ειναι...: Mηνυματα--> Νεο μηνυμα--> και μολις σου βγαλει το πληκτρολογιο, τικαρεις στις τρεις γραμμουλες που ειναι οι ρυθμισεις και κανεις αλλαγη σε αλφαριθμητικο πληκτρολογιο, απο πληκτρολογιο Qwerty που ειναι το default... Θεματα και εικονιδια, μπορεις να κατεβασεις οποια θελεις και να εχεις μικρα, μεσαια, μεγαλα...οτι θελεις.... Δεν εχει ΚΑΜΙΑ, μα ΚΑΜΙΑ σχεση το κινητο με Belle πανω, με ολες τις προηγουμενες εκδοσεις! Αλλο τηλ, πολυ ποιο γρηγορο , πολυ πιο, πιο, πιο... Ψαξ' το λιγο... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Το n8 μου είχε πρόβλημα και από το nokia care το χουν στείλει Φιλανδία εδώ και 3 βδομάδες. Σήμερα ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν βρισκόμαστε εν αναμονή. Έχει τύχει σε κανέναν, γνωρίζετε πόσο κάνει αυτή η διαδικασία για να ολοκληρωθεί? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 παιδια, στην αναβαθμιση του belle εχει προγραμμα μεσα να ανοιγω doc/xls/ppt, δηλαδη να ανοιγει αρχεια office Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts