Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο με αναζήτηση στο διαδύκτιο. Επειδή πρόκειται για copyrighted software, απαγορεύεται η δημοσίευση υλικού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω μια απορια. στην εκθεση φωτογραφιων εχω φτιαξει διαφορους φακελους στους οποιους προσθετω τις φωτο που βγαζω αναλογα με το περιεχομενο τους. η απορια μου ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να αντιγραψω φωτο απο ενα συγκεκριμενο φακελο σε πχ usb χωρις να ψαχνω μια μια τη φωτο απο τα αρχεια αλλα ολες μαζι αυτες του συγκεκριμενου φακελου. ελπιζω να το εξηγησα καλα και να καταλαβατε :lol:

Αν έχεις φτιάξει φακέλους τότε με την εφαρμογή "Αρχεία" μπάινεις,βρίσκεις τον φάκελο με τις φωτογραφίες και μετα αντιγραφή/επικόλληση στο usb.

Αν έχεις φτιάξει φακέλους τότε με την εφαρμογή "Αρχεία" μπάινεις,βρίσκεις τον φάκελο με τις φωτογραφίες και μετα αντιγραφή/επικόλληση στο usb.

μαλλον δεν εξηγησα καλα.φακελους εχω φτιαξει στην εκθεση,οχι στο φακελο dcim που αποθηκευει τις φωτο.

Εχω κουραστει να ρωταω παντου και απαντηση να μη παιρνει. Πως γινεται να κανω backup ορισμενα saves,ρυθμισεις προγραμματων,bookmarks απο τον οπερα και διαφορα αλλα οταν θελησω να κανω format; Χρειαζομαι καποιον file explorer; Κανω αντιγραφη ολοκληρο τον φακελο (πχ ενος παιχνιδιου) και μετα, αφου κανω Install ξανα στο καινουριο κινητο, θα το κανω επικολληση; Ποια ακριβως ειναι η διαδικασια;

Τελος, πως κραταω backup απο τις λιστες αναπαραγωγης που εχω δημιουργησει; Παλι με καποιον file explorer;

Καλησπέρα. Πέρασα ένα ****πρόγραμμα για να κλειδώνω το τηλέφωνο και κλείδωσε για τα καλά...

Ανοίγει, εμφανίζει μόνο την ταπετσαρία και τίποτα άλλο και δεν μπορώ κάπως να βάλω κωδικό.

Γίνεται στο δικό μας soft ή hard reset (μιας και δεν έχει φυσικά πλήκτρα) και πως;

Άκυρο κύριοι. Το βρήκα πως γίνεται

Edited by giorgosnp
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

μου ηρθε η αναβαθμιση για τα widget... και τα εκανε ολα ***** :p απο το μηχανικο ρολοι πχ που ειχα περασει απο το καθημερινο, αφαιρεθηκε το ΝΟΚΙΑ που εγραφε, αν το ξαναπερασω απο πανω θα ξαναεμφανιστει? γιατι ετσι ειναι πολυ...σκετο! Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εχω κουραστει να ρωταω παντου και απαντηση να μη παιρνει. Πως γινεται να κανω backup ορισμενα saves,ρυθμισεις προγραμματων,bookmarks απο τον οπερα και διαφορα αλλα οταν θελησω να κανω format; Χρειαζομαι καποιον file explorer; Κανω αντιγραφη ολοκληρο τον φακελο (πχ ενος παιχνιδιου) και μετα, αφου κανω Install ξανα στο καινουριο κινητο, θα το κανω επικολληση; Ποια ακριβως ειναι η διαδικασια;

Τελος, πως κραταω backup απο τις λιστες αναπαραγωγης που εχω δημιουργησει; Παλι με καποιον file explorer;

Το έγραψα και παραπάνω. Θα τα βρεις στον φάκελο private στην μνήμη τηλεφώνου, αφού το συνδέσεις στον υπολογιστή στην λειτουργία μαζικής αποθήκευσης.

καλησπέρα παιδια,

να ρωτησω κατι, εχω το Ν8 με γερμανικο product code 0599762 και αναβαθμισμενο με 111.040.1511 nokia belle refresh.

εχω παρατηρησει το εξης περιεργο, με καποιους συγκεκριμενους αριθμους τηλεφωνων, ενω τους αποθηκευω και στη μνημη τηλεφωνου και στην καρτα σιμ, παρ ολα αυτα, αρνειται να μου τους εμφανισει με ονομα οταν με καλουν, παρα μονο εμφανιζει το τηλεφωνο με τα ψηφια κανονικα.

καμια ιδεα τι φταιει ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπέρα παιδια,

να ρωτησω κατι, εχω το Ν8 με γερμανικο product code 0599762 και αναβαθμισμενο με 111.040.1511 nokia belle refresh.

εχω παρατηρησει το εξης περιεργο, με καποιους συγκεκριμενους αριθμους τηλεφωνων, ενω τους αποθηκευω και στη μνημη τηλεφωνου και στην καρτα σιμ, παρ ολα αυτα, αρνειται να μου τους εμφανισει με ονομα οταν με καλουν, παρα μονο εμφανιζει το τηλεφωνο με τα ψηφια κανονικα.

καμια ιδεα τι φταιει ?

Νομίζω αυτό συμβαίνει επειδή τους εχεις και στις 2 μνήμες (τηλέφωνο και σιμ). Δοκίμασε να τους βάλεις μόνο στην μνήμη του τηλεφώνου και το πρόβλημα θα λυθεί.

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Στην c εχω μόνο 15,1 ελεύθερα. Τι φταίει? Πάντα είχα πάνω από 100 (περίπου) αλλά από τότε που έκανα το τελευταίο update) έπεσε τόσο πολύ. Δεν εχω mail, φωτο, mp3 κλπ. Πως να βγάλω άκρη?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Στην c εχω μόνο 15,1 ελεύθερα. Τι φταίει? Πάντα είχα πάνω από 100 (περίπου) αλλά από τότε που έκανα το τελευταίο update) έπεσε τόσο πολύ. Δεν εχω mail, φωτο, mp3 κλπ. Πως να βγάλω άκρη?

Υπάρχουν utilities που καθαρίζουν την σαβούρα όπως το S-Cleaner ή το ETOptimizer αλλά πρέπει να έχεις hackάρει το τηλέφωνο.

ξαφνικα, μετα το update με τα widgets, η εσωτερικη επεσε 10mb και η καρτα μνημης 30! δε νομιζω να φταιει η αναβαθμιση για την καρτα αλλα δε μπορω να σκεφτω και κατι αλλο που να φταιει!!

ξαφνικα, μετα το update με τα widgets, η εσωτερικη επεσε 10mb και η καρτα μνημης 30! δε νομιζω να φταιει η αναβαθμιση για την καρτα αλλα δε μπορω να σκεφτω και κατι αλλο που να φταιει!!

έκανες επιτέλους το "λατρεμένο" σου hard reset? :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Υπάρχουν utilities που καθαρίζουν την σαβούρα όπως το S-Cleaner ή το ETOptimizer αλλά πρέπει να έχεις hackάρει το τηλέφωνο.

του langoskon εχω αλλά διάβασα ότι τα δημιουργούνται προβλήματα με τα προγράμματα που μου είπες. Να τα δοκιμάσω?

του langoskon εχω αλλά διάβασα ότι τα δημιουργούνται προβλήματα με τα προγράμματα που μου είπες. Να τα δοκιμάσω?

Εγώ το S-Cleaner χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

καλησπέρα παιδια,

καμια ιδεα τι φταιει ?

Είχα διαβάσει για αυτό το bug πριν βάλω την belle refresh του lagoskon και τελικά δεν εμφανίστηκε σε μένα.

Απ ότι είχα διαβάσει δεν εμφανίζει τα τηλέφωνα που έχεις αποθηκευμένα χωρίς κωδικό χώρας (πχ 6937χχχχ αντί +306937χχχχ)

Εγώ το S-Cleaner χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

ok, πηγα στα 40μβ ελεύθερα.

έκανες επιτέλους το "λατρεμένο" σου hard reset? :p

τσου :p:lol::lol: 1.5 χρονο δουλευει σα σκυλι, αμαρτια :D αν μειωθουν κι'αλλο απλα διαγραφω τιποτα προγραμματα, σιγα :p

Καλημερα...

Ενας φιλος εχει το N8 αγορασμενο απο Αγγλια....

Μπορω να αλλαξω το product code με ελληνικο και επισης για ενα εργοστασιακο format δλδ να καθαρισει πληρως το κινητο κ να περασω την τελευταια εκδοση firmware υπαρχει καποιος οδηγος;

Ευχαριστω!!!

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

τσου :p:lol::lol: 1.5 χρονο δουλευει σα σκυλι, αμαρτια :D αν μειωθουν κι'αλλο απλα διαγραφω τιποτα προγραμματα, σιγα :p

α καλά!!! εγώ 1.5 μήνα δεν το άφηνα χωρίς φορματ :lol: ... Καλά, άρα μόλις το κάνεις θα νοιώσεις πως έχεις καινούργιο κινητό πάλι!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

α καλά!!! εγώ 1.5 μήνα δεν το άφηνα χωρίς φορματ :lol: ... Καλά, άρα μόλις το κάνεις θα νοιώσεις πως έχεις καινούργιο κινητό πάλι!

οντως,και το ωραιο ειναι στην αρχη πριν το φορτωσεις εφαρμογες,συντομευσεις,widgets, που παει πραγματικα σφαιρα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καλησπερα σας

μιαμικρη βοηθεια για τα παραπανω τα οποια εχω μεγαλη αναγκη.

το πρωτο δεν καταφερα να το κανω sign , βρηκα τρεις εκδοσεις, μια beta 0,8 και δυο 1.00 μια sisx και μια sis

το δευτερο το βρηκα με κινεζικα και δεν ξερω τι να κανω

καλησπερα σας

μιαμικρη βοηθεια για τα παραπανω τα οποια εχω μεγαλη αναγκη.

το πρωτο δεν καταφερα να το κανω sign , βρηκα τρεις εκδοσεις, μια beta 0,8 και δυο 1.00 μια sisx και μια sis

το δευτερο το βρηκα με κινεζικα και δεν ξερω τι να κανω

Γνώμη μου, μακριά από το S-cleaner. Είναι πολύ buggy και κάνει πιο πολύ ζημιά παρά καλό.

google-αρε το "MobileCleaner v1.80" και δοκίμασε αυτό. Όμως πρέπει να έχεις χακάρει το τηλέφωνο.

Είχα διαβάσει για αυτό το bug πριν βάλω την belle refresh του lagoskon και τελικά δεν εμφανίστηκε σε μένα.

Απ ότι είχα διαβάσει δεν εμφανίζει τα τηλέφωνα που έχεις αποθηκευμένα χωρίς κωδικό χώρας (πχ 6937χχχχ αντί +306937χχχχ)

καμια λυση δε μου δουλεψε δυστυχως...

ουτε μονο αποθηκευση του αριθμου στην μνημη τηλεφωνου, ουτε αποθηκευση ως +30... σε διεθνη μορφη. οταν εχω κληση από τον συγκεκριμενο αριθμο, δεν λειτουργει η αναγνωριση κλησης.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.