Sol_Ballads Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Δεν ξερω εαν εχει απαντηθει γενικα στα τοπικ του gs2 αλλα επειδη νομιζω οτι ειναι θεμα software και rom θα ρωτησω εδω... Γιατι στη λειτουργια του video κανει αυτο το "χαζο" ζουμ σε σχεση με την λειτουργια της φωτογραφιας? Διορθωνεται καπως αυτο? Το εκανε και σε stock ρομ αλλα και σε καθε omega που εχω περασει και ειναι τουλαχιστον χαζη και ασχημη αυτη η προρυθμιση της samsung και σιγουρα χαλαει την ποιοτητα με αυτο το ψηφιακο ζοομ! Έχω την εντύπωση ότι αυτό που περιγράφεις το κάνει μόνο όταν γράφεις βίντεο σε full hd και πως δεν υπάρχει τρόπος να το "διορθώσεις".. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Έχω την εντύπωση ότι αυτό που περιγράφεις το κάνει μόνο όταν γράφεις βίντεο σε full hd και πως δεν υπάρχει τρόπος να το "διορθώσεις".. Ναι εχεις δικαιο το κανει ποιο εντονα σε full hd και μετα οσο ριχνεις την αναλυση αρχιζει και φευγει αυτο το ζουμ... Αρα ειναι θεμα hardware.. Ωραια λοιπον μαλλον δεν γινεται τιποτα. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Προχτές έβαλα την v14 ics στο galaxy s2 σαν αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση, παρατηρώ έντονη υπερθέρμανση σε λειτουργεία παρόμοια με όταν είχα την 13η έκδοση, παράλληλα παρατήρησα ένα bug όπου μου ανάβει το φλας χωρίς να το ζητάω. πάντως το πρόβλημα είναι η υπερθέρμανση, έχει κανείς άποψη για το θέμα; τι κάνουμε; Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Προχτές έβαλα την v14 ics στο galaxy s2 σαν αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση, παρατηρώ έντονη υπερθέρμανση σε λειτουργεία παρόμοια με όταν είχα την 13η έκδοση, παράλληλα παρατήρησα ένα bug όπου μου ανάβει το φλας χωρίς να το ζητάω. πάντως το πρόβλημα είναι η υπερθέρμανση, έχει κανείς άποψη για το θέμα; τι κάνουμε; Αυτο με το φακο μου το κανε κι εμενα...για κοιτα στο deluxe settings-lockscreen settings-set common options-και ξετσεκαρε το long press home for flash. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Παιδια για δοκιμαστε κατι. Πατηστε την μπαρα χωρις να την κατεβασετε. Θα αλλαξει η φωτεινοτητα; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Αυτο με το φακο μου το κανε κι εμενα...για κοιτα στο deluxe settings-lockscreen settings-set common options-και ξετσεκαρε το long press home for flash. Δεν μπορώ να βρώ αυτό που λές..δεν πειράζει..αυτό που με νοιάζει πάντως είναι η υπερθέρμανση..έχει άποψη κανένας; Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Εγώ πέρασα το SetCPU το έβαλα μαξ 1000 και είναι μια χαρά. Και δουλεύει και σφαίρα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Προχτές έβαλα την v14 ics στο galaxy s2 σαν αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση, παρατηρώ έντονη υπερθέρμανση σε λειτουργεία παρόμοια με όταν είχα την 13η έκδοση, παράλληλα παρατήρησα ένα bug όπου μου ανάβει το φλας χωρίς να το ζητάω. πάντως το πρόβλημα είναι η υπερθέρμανση, έχει κανείς άποψη για το θέμα; τι κάνουμε; Αντιμετωπιζω ακριβως τα ιδια θεματα, την υπερθερμανση την παλευω με εντονο underclocking αλλα παλι ειναι αισθητη σε συγκριση με την V13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Παιδια για δοκιμαστε κατι. Πατηστε την μπαρα χωρις να την κατεβασετε. Θα αλλαξει η φωτεινοτητα; το νορμαλ οταν πατας παρατεταμενα το status bar και σηρεις το δαχτυλο σου δεξια αριστερα ειναι αν δεν εχεις την φωτεινοτητα στο αυτοματο να αυξομειωνεται και αν την εχεις στο αυτοματο να μην κανει τιποτα. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 εμενα παντως που την βαζω dual boot δεν μου δινει root access ο,τι και να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 το deluxe settings που είναι; Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Το deluxe settings θα το βρεις στο μαρκετ.. Ειναι επι πληρωμη αλλα αξιζει!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) το deluxe settings που είναι; και για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26583223#post26583223 κοίταξε και το video στο on off βάζεις πολλές συντομεύσεις , στην notification έχει διπλή μπάρα , με 2πλο κλικ στο home button βάζεις συντόμευση(μια εφαρμογή) κ.λ.π. Edited June 7, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis77 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Συνυπογράφω και εγώ με τα παιδιά που αναφέρουν το πρόβλημα της υπερθέρμανσης στην v14. Μπορεί να γίνει κάτι ? Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος συμβατός εναλλακτικός Dialer και το mod Remove_SMS_from_call_log. Κατά τα άλλα ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη και τα υπόλοιπα παιδιά για την δουλειά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Σχετικά με το deluxe settings το κατέβασα από άλλο site γιατί δεν έχω πιστωτική να το αγοράσω, μου ζήτησε framework, κατέβασα ένα deodoxed για την έκδοση μου αλλά μου άλλαξε τα εικονίδια μπαταρία κτλ. Αυτό διορθώνεται; Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εγω το πειραξα λιγο και μου αλλαξε τον τροπο που ξεκλειδωνει και τα tweaks στην μπαρα. το απεγκατεστησα εκανα ενα ρεσταρτ και ειναι οπως πριν ;-) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros173 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Έπαθα κάτι τρελό. Έβαλα το βράδι να φορτίσει το κινητό ήταν η μπαταρία στο 25%, το πρωί που ξύπνησα το κινητό ήταν πολύ ζεστό 55 βαθμούς κ η μπαταρία είχε φορτίσει 95%. Του έκανα επανεκκίνηση κ όλα οκ. Τι μπορεί να έγινε? Δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Πραγματικά παιδιά το καημένο ζεματάει με την 14!!! Πραγματικά εχω τρομάξει με το πόσο ζεστό γίνεται το τηλέφωνο... Πάλι πίσω στην 13! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Η version 15 θα έχει kernel CF-root. Εγώ που έχω 2 ROM, την 14 και την AOKP 4.0 ως πρώτη, υπαρχει περίπτωση να σβειστεί η AOKP αφού και οι 2 έχουν siyah για dual boot option και η 15 θα έχει CF-root ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros173 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Τελικά δεν ξέρω γιατί, συνέχισε να έχει θερμοκρασία αυξημένη κ μου τελείωσε την μπαταρία πολύ γρήγορα. Τι έπαθε ξαφνικά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 πολυ συντομα απλα δειτε τι νεο εχει Changelog Omega Series v15: - Not released yet Based on firmware XWLPG Android 4.03 (Date: 24/05/2012) New: Modem: XXLPX Kernel: CF-Root XWLPG Sounds form SG3 Updated: Airdroid v1.0.7 Google Translate v2.4.1 Dropbox v2.1.4 Google Plus v2.6.1.30454518 Google Maps v6.8.1 Street View v1.8.0.1 Nova Launcher v1.1.4 hosts Theme: Stock: added two battery mods Rom is no Full Wipe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Τελικά δεν ξέρω γιατί, συνέχισε να έχει θερμοκρασία αυξημένη κ μου τελείωσε την μπαταρία πολύ γρήγορα. Τι έπαθε ξαφνικά??? Δεν έχω τέτοια προβλήματα γιατί δεν αλλάζω Kernel , και προσέχω (όσο γίνετε) τις εφαρμογές που εγκαθιστώ Όταν βάζω omega rom , την χαίρομαι χωρίς να αλλάξω τίποτα , μετά κάνω ότι κάνουμε όλοι, εγκαθιστώ ότι "κινείται" Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 παντως εμενα με την 14 το κινητο ειναι καλυτερο και πιο σταθερο απο ποτε, δεν εχει ζεσταθει ποτε και με 2 ωρες συνεχους βιντεο ηταν παγακι , και η μπαταρια κορυφη εβγαλα σχεδον 4 μερες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Τελικά, πρέπει να διαβάζουμε μόνο ορισμένα σχόλια. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να βάλω καμία νέα ROM ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros173 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) Κ εμένα μέχρι την 13 ήταν παρά πολύ σταθερό, στιν 14 μου έκανε για πρώτη φορά αυτό με την θερμοκρασία κ απορώ γιατί. Κ παρατήρησα ότι την μπαταρία την κατεβάζει σαν νερό κ αυτό έγινε εχθές κ όχι από την αρχή που έβαλα την 14.. Edited June 8, 2012 by petros173 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts