Jump to content

petros173

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petros173

  1. Εχω ένα πρόβλημα, εχω αγοράσει τρία προγράμματα από το μάρκετ κ από τις πολλές εναλλαγές στις omega τα δύο δεν μου τα βγάζει πλέον να τα κατεβασω θέλει να τα πληρώσω πάλι. Τι να κανό δεν ξέρω, καμία βοήθεια????
  2. Τελικά έβαλα την 13 κ βλέπω ότι είναι καλύτερα . Υπάρχει το lookscreen τις s3 που το έχει κ η 14 για να το περάσω στιν 13???
  3. πέρασα κ την 15, αλλά βλέπω τα ίδια από θερμοκρασία κ η μπαταρία πέφτει γρήγορα. Η λογική θερμοκρασία για το κινητό πια είναι?? Μπορώ να βάλω την 13 που δεν είχα πρόβλημα κ το κλείδωμα οθόνης της 14 που μου αρέσει???
  4. Κ εμένα μέχρι την 13 ήταν παρά πολύ σταθερό, στιν 14 μου έκανε για πρώτη φορά αυτό με την θερμοκρασία κ απορώ γιατί. Κ παρατήρησα ότι την μπαταρία την κατεβάζει σαν νερό κ αυτό έγινε εχθές κ όχι από την αρχή που έβαλα την 14..
  5. Τελικά δεν ξέρω γιατί, συνέχισε να έχει θερμοκρασία αυξημένη κ μου τελείωσε την μπαταρία πολύ γρήγορα. Τι έπαθε ξαφνικά???
  6. Έπαθα κάτι τρελό. Έβαλα το βράδι να φορτίσει το κινητό ήταν η μπαταρία στο 25%, το πρωί που ξύπνησα το κινητό ήταν πολύ ζεστό 55 βαθμούς κ η μπαταρία είχε φορτίσει 95%. Του έκανα επανεκκίνηση κ όλα οκ. Τι μπορεί να έγινε? Δεν το έχει ξανακάνει ποτέ.
  7. Σε εμένα δεν δούλεψε σωστά στην 14, δεν μου έβγαζε την μπάρα με το σήμα κ κόλλαγε, ενώ στην 13 το είχα κ μου άρεσε πολύ.
  8. Εγώ είχα την 13 και έβαλα την 14 και τώρα μου κολλάει το πρόγραμα του internet και όταν κολλήσει αρχίζει και ζεσταίνεται το κινητο. έβαλα το πρόγραμα dolphin και είναι οκ. Ξέρει κανείς γιατί το έκανε και αν υπάρχει λύσει?
  9. Τέλειο το wallpapers του S3... Ευχαριστώ..
  10. Καλησπέρα, εχω το galaxy s2 και εχω βάλει την ics (original) και θέλω να ρωτήσω, τι διαφορά έχει από την omega και αν πάθη κάτι το κινητό μπορώ να το επαναφερω για να ισχύει η εγγύηση? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...