petros173 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Τέλειο το wallpapers του S3... Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μια προσθήκη που θα μου άρεσε στην rom είναι η προσθήκη διαφάνιας στην notification bar, όπως και σχέδια όπως ήταν παλιά τα 2 λιοντάρια αριστερά δεξιά.Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να έχουμε τέτοια σε zip. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Με την 13 παρατηρησα οτι μολης κλεισω το κινητο και το ανοιξω μου εχει χαθει ο ηχος κλησης , στο "Ηχος κλησης τηλεφωνου" μου λεει "Αγνωστος ηχος κλησης" με αποτελεσμα να εχω χασει κλησεις γιατι δεν ακουγεται τιποτα οταν με καλουν:mad: Ξερει κανεις γιατι γηνεται αυτο ? Τους ηχους μου τους εχω στην microSD στο Music και εχω φτιαξει φακελο "Μy Ringtones" για να μην τους χανω αν κανω ποτε κανα hard reset. Mηπως πρεπει να τους βαλω στο φακελο "Ringtones" που ειναι στην sdCard του κινητου ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Το ειχα παθει και εγω με αλλη ω και αυτο που εκανα ηταν ενα φορματ στην καρτα αφου ειχα κανει backup απο τοτε δεν το ξαναεμφανισε. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Το ειχα παθει και εγω με αλλη ω και αυτο που εκανα ηταν ενα φορματ στην καρτα αφου ειχα κανει backup απο τοτε δεν το ξαναεμφανισε. σε πια καρτα format ? στην sdCARD κινητου (16Gb) η στην εξωτερικη microSD ? γιατι αν λες στην sdCARD την 13 την περασα με hard reset οποτε σβηστηκαν ολα . Αν λες στην MicroSD να γραψω οτι εχω στο PC και να την φορμαρω ειτε απο το κινητο ειτε να την βγαλω και να την βαλω στο PC με ανταπτορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 σε πια καρτα format ? στην sdCARD κινητου (16Gb) η στην εξωτερικη microSD ? γιατι αν λες στην sdCARD την 13 την περασα με hard reset οποτε σβηστηκαν ολα . Αν λες στην MicroSD να γραψω οτι εχω στο PC και να την φορμαρω ειτε απο το κινητο ειτε να την βγαλω και να την βαλω στο PC με ανταπτορα. ενοω στην εξωτερικη Microsd λεω τα περνας ολα στο Pc φορμαρεις τα περνας πισω και εισαι κομπλε? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispreveza Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 πολλες φορες και με τη 12 και με την 13 (με το modem που περιεχει η καθε rom ) εκει που φαινεται οτι εχω σημα στο τηλεφωνο στην πραγματικοτητα δεν εχω.Επανερχεται το σημα μονο μετα την επανεκκινηση. Τι μπορει να φταει ; Εχω cosmote (τωρα εχω περασει το modem BOLP5 για δοκιμη ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 τελικα οποιος δοκιμασε και την ομεγκα 13 και την αοκπ 3 ποια ειναι καλυτερη;εγω νομιζω οτι η αοκπ ειναι λιγο ποιο καλη κ ποιο γρηγορη...δεν εχω βαλει ομεγκα 13 ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 τελικα οποιος δοκιμασε και την ομεγκα 13 και την αοκπ 3 ποια ειναι καλυτερη;εγω νομιζω οτι η αοκπ ειναι λιγο ποιο καλη κ ποιο γρηγορη...δεν εχω βαλει ομεγκα 13 ακομα... omega 13 με κλειστά μάτια.... έχω δοκιμάσει και τις 2 και πάντα ξαναγυρνάω στην.... 10.4 gingerbread! :p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Δηλαδή καμία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 εχω βαλει τον speedmod 3-16 kernel που καταβασα απο Omega Files και παρατηρησα οτι το κινητο αργει αρκετα να μπουταρει . Ειναι προβλημα του kernel? γιατι με τον cf-root ανοιγε κανονικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 εχω βαλει τον speedmod 3-16 kernel που καταβασα απο Omega Files και παρατηρησα οτι το κινητο αργει αρκετα να μπουταρει . Ειναι προβλημα του kernel? γιατι με τον cf-root ανοιγε κανονικα . Έχει προχωρήσει 3 εκδόσεις από τότε..πέρασε από εδώ τον K3 19..εγώ δεν έχω πρόβλημα μπορεί να δουλέψει και για εσένα http://touristinparadise.blogspot.com/2012/04/samsung-galaxy-s2-ics-download-speedmod.html?m=1 Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAFH Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Υποθέτω οτι το έχει δει ο Γιάννης αλλά το αναφέρω για παν ενδεχόμενο.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667846 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) εχω περασει την Omega v13◄Black Blue themed► και το θεμα WanamLite Wall BlueBerry for WanamLite 11.7 --V1.6 --- το οποιο θα βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1657940 θα εκπλαγειτε με το αποτελεσμα:shock: το κινητο γινετε σαν το galaxy siii (οχι δεν γινετε τετραπυρινο:p) αλλα εχει ιδιο look, ολους τους ηχους(Ring tones , Alarms , Notifications , UI) live wallpaper και εφαρμογες "μαμα"του siii οπως το TouchWizz UX---s voice--clock κ.α αν θελετε μπορειτε να περασετε και τα extras (δεν ειναι υποχρεωτικο ) απλα εχει ποιο ολοκληρωμενο look galaxy siii Extras Talk Without background image (This is an update patch , flash over) Talk Without background image (This is an update patch , flash over) (Mirror) Black StatusBar with blue icons patch for 11.7 (This is an update patch , flash over) Black StatusBar with blue icons patch for 11.7 (This is an update patch , flash over) (Mirror) Black StatusBar patch with white icons for 11.7 (This is an update patch , flash over) Black StatusBar patch with white icons for 11.7 (This is an update patch , flash over) (Mirror) SGS3 Live Wallpaper Drops Wallpaper Black StatusBar patch for 11.6 (This is an update patch , flash over) το θεμα και τα extras εγκαθισταντε μεσω CWM ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗ V.13 OMEGA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ Η ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ROM ΕΙΝΑΙ XWLPD Edited May 25, 2012 by adomax Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εχω περασει την Omega v13◄Black Blue themed► και το θεμα WanamLite Wall BlueBerry for WanamLite 11.7 --V1.6 --- Αν θελουμε ομως μετα να το βγαλουμε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Αν θελουμε ομως μετα να το βγαλουμε ??? εγκατασταση παλι την omega και το σβηνει δεν χανεις τα αρχεια σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) χανονται ομως οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις ? Που μπορουμε να βρουμε το Modem: XXLPW της 13 καθως και τον kernel CF-Root LPD ? Γιατι στην κουζινα δεν υπαρχουν ! Edited May 25, 2012 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 χανονται ομως οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις ? Που μπορουμε να βρουμε το Modem: XXLPW της 13 καθως και τον kernel CF-Root LPD ? Γιατι στην κουζινα δεν υπαρχουν ! δεν χανονται γιατι δεν κανεις wipe αν και για σιγουρια ριξε ενα backup με titanium Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Αν θελουμε ομως μετα να το βγαλουμε ??? Κάνε πρώτα ένα backup και αν δεν σου αρέσει το θέμα ή έχεις κάποιο πρόβλημα, κάνεις restore και όλα καλά :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 δεν χανονται γιατι δεν κανεις wipe αν και για σιγουρια ριξε ενα backup με titanium Μηπως εχεις το background να το ανεβασεις? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Παιδιά ποιον kernel προτείνετε εκτός αυτού που "φοράει" η ROM? Όταν συνδέομαι στο WiFi, η θερμοκρασία του κινητού ανεβαίνει πολύ. Πριν λίγο έβαλα τον Speedmod Κ3-19 και φαίνεται καλός. Θα δείξει. *πέρασα και το θέμα "WanamLite Wall BlueBerry for WanamLite 11.7". Είναι πολύ καλό αλλά μου βγάζει fc στο ημερολόγιο... Edited May 27, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Έχει αλλάξει κάποιος το boot animation σε original?Εγώ που το άλλαξα νομίζω ότι δεν είναι αυτό που έπρεπε να δείχνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Έχει αλλάξει κάποιος το boot animation σε original?Εγώ που το άλλαξα νομίζω ότι δεν είναι αυτό που έπρεπε να δείχνει! Εγώ βγάζει πρώτα μια εικόνα που είναι ξεκάρφωτη και μετά το γραφικό. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Εγώ βγάζει πρώτα μια εικόνα που είναι ξεκάρφωτη και μετά το γραφικό. Ναι.Δεν έχει καμμία σχέση με το boot animation!Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το default? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Τα θερμα συγχαρητηρια στην ομαδα. Δεν υπαρχει αυτο που εχετε καταφερει. Εχω περιπου μιση ωριτσα που εχω περασει την τελευταια ρομ και δουλευει εκπληκτικα. Λιγο με τους launchers εχω χασει τη μπαλα αλλα που θα μου παει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts