tsilas_1991 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 από την 10.4 στην 12 θέλει όλα τα wipe , αν τα έκανες , κάνε πάλι εγκατάσταση την 12 χωρίς wipe Τωρα γυρησα και το ειδα και ανοιγει κανονικα η καμερα.Τωρα τι εγινε και πως δεν ξερω.Μεχρι πριν μισω ωρα δεν ανοιγε.Τελοσπαντων τωρα το θεμα ειναι οτι εκανα factory resset μετα απο την εγκατασταση της 12 και δεν εχει κανενα προγραμμα απο αυτα που μπηκαν μαζι με την 12.(NoLed,Home switcher κ.α) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Πρεπει να περιμενεις να τελειωσει το media scanning για να ανοιξει η καμερα.δεν εχει καποιο προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Πρεπει να περιμενεις να τελειωσει το media scanning για να ανοιξει η καμερα.δεν εχει καποιο προβλημα Δεν μου ειχε βγαλει κανενα μηνυμα πανω στην μπαρα ειδοποιησεων και ετσι δεν ηξερα αν κανει media scanning.Παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου :) Κατι αλλο μολις συνδεσα το κινητο με usb.Δεν δουλευει μεσω kies?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Τωρα γυρησα και το ειδα και ανοιγει κανονικα η καμερα.Τωρα τι εγινε και πως δεν ξερω.Μεχρι πριν μισω ωρα δεν ανοιγε.Τελοσπαντων τωρα το θεμα ειναι οτι εκανα factory resset μετα απο την εγκατασταση της 12 και δεν εχει κανενα προγραμμα απο αυτα που μπηκαν μαζι με την 12.(NoLed,Home switcher κ.α) είδα στην rom 12 στο data/app δεν υπάρχει η εφαρμογή NoLed , στην 11 υπάρχει , αλλά το market το εγκαθιστά αυτόματα , το Home switcher υπάρχει και στις δύο (για το NoLed για να έχεις τις ρυθμίσεις που είχες , από το Titanium Backup Επαναφορά/Μόνο δεδομένα) Δεν μου ειχε βγαλει κανενα μηνυμα πανω στην μπαρα ειδοποιησεων και ετσι δεν ηξερα αν κανει media scanning.Παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου :) Κατι αλλο μολις συνδεσα το κινητο με usb.Δεν δουλευει μεσω kies?? σε custom rom όχι , δεν το χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς αν έχεις προβλήματα , φλάσαρε πάλι , ελπίζοντας ότι η rom κατέβηκε σωστά , δεν υπάρχουν προβλήματα στη rom Edited May 9, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 θελω να την περασω. εχω αυτη την στιγμη την επίσημη. πηρα nandroid backup μπαινω cwm wipe cache dalvik cache και φλασαρω? φωτο αρχεια που υπαρχουν στην εσωτερικη χανονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 ποια προτεινεται να βαλουμε στο κινητο μασ ως καλυτερη? τν 4.0.3? η την 4.04? επισης ο τροπος για να βαλουμε καστομ απο ics ειναι ο ιδιος οπως οταν ειχαμε gingerbread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) θελω να την περασω. εχω αυτη την στιγμη την επίσημη. πηρα nandroid backup μπαινω cwm wipe cache dalvik cache και φλασαρω? φωτο αρχεια που υπαρχουν στην εσωτερικη χανονται? πρέπει να κάνεις το κινητό σου root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 εγκαθιστάς το π.χ. Titanium Backup για να πάρεις τις εφαρμογές σου , και να τις επαναφέρεις μετά το φλασάρισμα της rom για την εγκατάσταση , ότι λέει στην πρώτη σελίδα στο ποστ # 4 οι φάκελοι θα μείνουν ποια προτεινεται να βαλουμε στο κινητο μασ ως καλυτερη? τν 4.0.3? η την 4.04? επισης ο τροπος για να βαλουμε καστομ απο ics ειναι ο ιδιος οπως οταν ειχαμε gingerbread? δοκίμασε και τις δύο και μας λες ποια σου άρεσε ναι Edited May 9, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 πρέπει να κάνεις το κινητό σου root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 εγκαθιστάς το π.χ. Titanium Backup για να πάρεις τις εφαρμογές σου , και να τις επαναφέρεις μετά το φλασάρισμα της rom για την εγκατάσταση , ότι λέει στην πρώτη σελίδα στο ποστ # 4 οι φάκελοι θα μείνουν ναι εχω κανει root και εχω κρατησει backup το κολλημα που εχω τωρα ειναι με το recovery. στο desire που ειχα το recovery υπηρχε κανονικά. στο s2 εκανα ροοτ με τον Ics τροπο που φλασαρεις το cwm zip. ομως οταν κανω ρεσταρτ να μπω στο recovery τοτε εχω του android και οχι το cwm, με αποτελεσμα να μην μπορω να φλασαρω την rom. αν ξαναφλασαρω το cwm.zip μπαινει στο touch recovery. μπορω να την περασω απο κει η θα πρεπει να φλασαρω με cf root και να μου μεινει το recovery μονιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 αμα μπορειτε βοηθειστε με: θελω να την βαλω και εγω αλλα δεν ξερω ποιον απο τους τροπους που εχει σε αυτο λινκ πρεπει να το κανο ροοτ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 ειμαι με ics πολωνικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) αμα μπορειτε βοηθειστε με: θελω να την βαλω και εγω αλλα δεν ξερω ποιον απο τους τροπους που εχει σε αυτο λινκ πρεπει να το κανο ροοτ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 ειμαι με ics πολωνικη Root στο Galaxy S II με Ice Cream Sandwich (LPx) μετά κλείνεις το τηλέφωνο , και με τα τρία κουμπιά πηγαίνεις στο recovery .....κ.λ.π. Edited May 9, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Root στο Galaxy S II με Ice Cream Sandwich (LPx) μετά κλείνεις το τηλέφωνο , και με τα τρία κουμπιά πηγαίνεις στο recovery .....κ.λ.π. ναι την επισημη αλλα της πολωνιας που ειχε ελληνικα αλλα εγω την εκανα με το δευτερο τροπο με το odin πειραζει? μεχρι στιγμης παει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) @bettytsa με οποιαδήποτε ics εχω κανει root και εχω κρατησει backup το κολλημα που εχω τωρα ειναι με το recovery. στο desire που ειχα το recovery υπηρχε κανονικά. στο s2 εκανα ροοτ με τον Ics τροπο που φλασαρεις το cwm zip. ομως οταν κανω ρεσταρτ να μπω στο recovery τοτε εχω του android και οχι το cwm, με αποτελεσμα να μην μπορω να φλασαρω την rom. αν ξαναφλασαρω το cwm.zip μπαινει στο touch recovery. μπορω να την περασω απο κει η θα πρεπει να φλασαρω με cf root και να μου μεινει το recovery μονιμα? recovery Πατάς μαζί Volume up (αριστερά στον ήχο) + Home button(κεντρικό κουμπί) + Power button(το κουμπί δεξιά που κλείνει το κινητό) Edited May 9, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 το μονο ποθ εχω δει ειναι οτι οτι εχω αγορασει απο το μαρκετ μου το βγαζει να το ξανααγορασω σαν αν μην ειχα κανει την αγορα? σας το κανει αυτο εσας? επισης το kitchen δεν θα το εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 το μονο ποθ εχω δει ειναι οτι οτι εχω αγορασει απο το μαρκετ μου το βγαζει να το ξανααγορασω σαν αν μην ειχα κανει την αγορα? σας το κανει αυτο εσας? επισης το kitchen δεν θα το εχει? κάνε πάλι την αγορά , δεν θα σε χρεώσει , μου είχε τύχει πριν μήνες ποιο να έχει στην κουζίνα ?? Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 κάνε πάλι την αγορά , δεν θα σε χρεώσει , μου είχε τύχει πριν μήνες ποιο να έχει στην κουζίνα ?? σε ευχαριστω πολυ. εννοω οτι δεν βλεπω να εχει την κουζινα μεσα στην ρομ οπως σε προηγουμενες ξερεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παιδιά πως εμφανίζονται οι φωτογραφίες των επαφών του Facebook στη λίστα των επαφών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 σε ευχαριστω πολυ. εννοω οτι δεν βλεπω να εχει την κουζινα μεσα στην ρομ οπως σε προηγουμενες ξερεις γιατι? φυσικά και την έχει αν ανοίξεις την rom που κατέβασες στο system/app θα την δεις Omega_Files_ICS_v0.1.apk άρα την εγκαθιστά Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) φυσικά και την έχει αν ανοίξεις την rom που κατέβασες στο system/app θα την δεις Omega_Files_ICS_v0.1.apk άρα την εγκαθιστά συγνωμη εχεις δικιο απλα δεν ειναι διαθεσιμη, δικο μου λαθος Edited May 9, 2012 by bettytsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 ειμαι με omega 11.1 και παρολο που περασα το titanium backup δεν μου εμφανιζει τα αποθηκευμενα δικτυα wifi. προσπαθω να συνδεθω με το Kies οπου εχω κανει κι εκει ενα backup αλλα μαται. ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργοποιημενος αλλα τπτ. το pc το βλεπει και το κινητο και την εξωτερικη καρτα. το Kies οχι. καμια προταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παιδιά καλησπέρα! έχει περάσει κανείς σας την επίσημη ελληνική ics? ρωτώ γιατί θα ήθελα να μου πείτε, αν προσπαθώντας να βάλεις παραλήπτη στο app του gmail, δέχεται ονόματα που είναι στα ελληνικά ή πρέπει να γράψεις το πρώτο γράμμα του email στα αγγλικά για να σου βγάλει πιθανούς παραλήπτες;; πραγματικά είναι πολύ σπαστικό πρόβλημα κ στη 2.3.6 δεν υπήρχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) ειμαι με omega 11.1 και παρολο που περασα το titanium backup δεν μου εμφανιζει τα αποθηκευμενα δικτυα wifi. προσπαθω να συνδεθω με το Kies οπου εχω κανει κι εκει ενα backup αλλα μαται. ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργοποιημενος αλλα τπτ. το pc το βλεπει και το κινητο και την εξωτερικη καρτα. το Kies οχι. καμια προταση?? κάνε επανεκκίνηση το router σου , και το κινητό σου και σε recovery : Wipe cache , advance/Wipe Delvik Cache και Fix Permissions σε custom roms δεν δουλεύει το Kies συγνωμη εχεις δικιο απλα δεν ειναι διαθεσιμη, δικο μου λαθος στο ποστ 1197 λέει ο Γιάννης Omega Files kitchen Updates Μέχρι να αναβαθμίσω τα αρχεία η κουζίνα δεν θα είναι διαθέσιμη. Edited May 9, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Παιδιά πως εμφανίζονται οι φωτογραφίες των επαφών του Facebook στη λίστα των επαφών; Κανε συγχρονισμο επαφων απο το facebook και θα σου εμφανιστουν στις επαφες του κινητου σου. Και μετα συζευξη μιας μιας επαφης;).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Όσοι έχετε βάλει την omega 11 και 12 δοκιμάστε και αυτό ΕΔΩ το θέμα κάνει πολύ όμορφο το κινητό μας και δουλεύει τέλεια! Εγώ έχω βάλει το WanamLite11.3 60% Statusbar CRT-OFF Normal Green Clock ALL IN ONE όμως όλες λειτουργούν τέλεια απλά διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Καλησπερα παιδια.Πρωτη μερα με την 12 και ολα καλα.Παει πολυ καλα και ως τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι ασχημο.Εκτος απο οτι οταν μπαινω στο ιντερνετ το κινητο σαν να ζεσταινεται πολυ και γενικα ζεσταινεται πιο ευκολα απο οτι με την 10.4.(Ζεσταινεται κυριως πισω απο την καμερα).Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο η οχι παντως μετα απο κανενα μισαωρο στο ιντερνετ εκαιγε τοσο που αποφασησα να το κλεισω για λιγο... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 καλησπερα, μηπως υπαρχει τροπος στιν 12 να εχει ελληνικα ο dialer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts