bill64 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Γεια σας παιδιά, κάποιος μου είπε ότι υπάρχει προγραμμα να σπάει το nova μεσω Η/Υ, αλλά να το βλέπεις στην tv μέσω δορυφορικού δέκτη! Είναι αλήθεια αυτό ή μ@@@κιες μου έλεγε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Το 'χω ακούσει κι εγώ αυτό. Προφανώς γίνεται μέσω server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Ερωτησούλα : Έχω αποκωδικοποιητή KAON και εδω και κανα 4 μηνο (ίσως και παραπάνω) δεν πιάνω το Eurosport (που ο βασικός λόγος που έβαλα το module ήταν αυτος). Τι παίζει με το Εurosport?Παίζει μόνο μεσω Νοva? Διοτι πιάνω το γερμανικο eurosport αλλά χωρις ήχο:( Επίσης η κάρτα που εχω ειναι αφορτιστη εδω και καιρο (δεν βρισκω μαγαζί που να "φορτιζει" πλέον τετοιες καρτες) .Yπαρχει κανα τετοιο μαγαζι στην Αθηνα? Θα θελα να ακουσω τις αποψεις σας σχετικα με το Eurosport που με καιει.. Υ.Γ. Επίσης κανα update στο μηχανημα παίζει? Thanks.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Eρώτηση: Πιάνω το Γερμανικό eurosport (12382 MHz, 27500 KS/s and H Polarity - ASTRA 1) αλλά χωρίς ήχο..Βασικά η καρτούλα που έχω μέσα είναι "αφόρτιστη"πολύ καιρό..Ξέρει κανείς πως μπορώ να πιάσω Eurosport πλέον της NOVA? Ευχαριστώ..:) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soundlab Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Eρώτηση: Πιάνω το Γερμανικό eurosport (12382 MHz, 27500 KS/s and H Polarity - ASTRA 1) αλλά χωρίς ήχο..Βασικά η καρτούλα που έχω μέσα είναι "αφόρτιστη"πολύ καιρό..Ξέρει κανείς πως μπορώ να πιάσω Eurosport πλέον της NOVA? Ευχαριστώ..:) Βασικά δεν είμαι στο σπίτι αυτή τη στιγμή αλλιώς θα σου έδινα κατ'ευθείαν τη συχνότητα, αλλά με ένα πρόχειρο ψάξιμο.... http://www.satscan.net/service.php?SatelliteID=1&TransponderID=828&SID=31200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Βασικά το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω να κάνω edit το πρόγραμμα, πρέπει να το ψάξω..:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Menu > setup > satellite > SCAN TRANSPONDER Αυτή τη στιγμή το βλέπω και είναι : 12226 MHz 27500 kSps Pol H στον Astra εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Menu > setup > satellite > SCAN TRANSPONDER Αυτή τη στιγμή το βλέπω και είναι : 12226 MHz 27500 kSps Pol H στον Astra εννοείται Λοιπόν.. Με λίγο ψάξιμο (ξαναέβαλα τον δέκτη να σκαναρει ΟΛΟΥΣ τους δορυφόρους που πιάνω..) και βρήκα το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ eurosport ΜΕ ΗΧΟ ;)(12382 MHz, 27500 KS/s and H Polarity - ASTRA 1). Στο 12226 δεν μου πιάνει τιποτε.. :( Όσο για το Menu > setup > satellite > SCAN TRANSPONDER δεν μου δουλέυει έχω KAON μηχάνημα. Το ερώτημα μου είναι εκπέμπει το EUROSPORT σε άλλη γλώσσα free?εκτος των Γερμανικών? :wacko:Σκέφτομαι μήπως θέλει η κάρτα μου (4αρα) "φόρτωμα" με νέους κωδικούς ('εχω να τη φορτίσω πάνω απο χρόνο..) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strawb Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Γειά σας. Έχω εδώ και πολλά χρόνια που ασχολούμαι και με την δορυφορική. Πρόσφατα αναγκάστηκα να στραφώ στην αγορά ενός νέου δέκτη, μετά απο την καταστροφή του προηγούμενου που είχα. 'Ετσι μετά απο πολύ ψάξιμο και συμβουλές κατέληξα στον dreambox dm500 plus. Γι αυτό ψάχνω τώρα να βρώ κάποιον εξπέρ χρήστη του συγκεκριμένου δέκτη, για να τον ρωτήσω κάποια πράγματα. Για όσους γνωρίζουν ,έχω να πώ ότι τον φλάσαρα και πέρασα κάποια κλειδιά που βρήκα, ψάχνοντας στο internet, όμως αποδείχθηκε ότι η εντύπωση που είχα ,ότι με δύο κινήσεις (αναβάθμιση του firmware και ενεργοποίηση του emulator) θα έβλεπα όλα εκείνα τα κανάλια που έβλεπα με τον παλιόν, δεν ήταν καλύτερη. Διαβάζοντας διαπίστωσα ότι υπάρχουν emulators και emulators για την σειρά dreambox και ότι απαιτείται συνδιασμός κλειδιών και τοποθέτηση τους σε ανάλογες θέσεις για να αντικατασταθεί η μαύρη οθόνη με την κανονική εικόνα. Για να πώ την αλήθεια δεν πολύ κατάλαβα αυτό που διάβασα ότι χωρίς κάρτα μπορείς να δείς ότι θέλεις και ότι αυτό γίνεται είτε διαβάζοντας απο πάνω, είτε απο κάτω ή και με τα δύο. Έτσι τώρα που σας έδωσα μία πλήρη εικόνα για το τι έκανα και το τι ξέρω ,ήρθε η ώρα να θέσω τα ερωτήματα μου στους εξπέρ χρήστες. 1. Υπάρχει κανένας βήμα- βήμα, πλήρης οδηγός για την χρήση των πρόσθετων λειτουργιών των dreambox; 2.Υπάρχει κανένας βήμα-βήμα οδηγός για την εύρεση των κλειδιών και εξομοιωτών που να αναφέρεται και στην σωστή τοποθέτηση και ενεργοποίηση τους; 3.Υπάρχει κανένα chatroom που οι χρήστες(νέοι και παλαιοί)του dreambox ,τα λένε; Υ.Γ. : Θα ήθελα να συνομιλήσω με άτομα που για καθαρά εκπαιδευτικούς σκοπούς το ψάχνουν περισσότερο το θέμα ,γύρω απο την σειρά dreambox. Να είμαστε όλοι καλά, strawb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 εγω ειμαι γραμμενος και εδω, θα σε βοηθησουν τα παιδια εκει. http://www.satfreaks.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 με ενδιαφερει να βαώ καποιο πιατο για δορυφορικα καναλια ξενων χωρων ειδικα ισπανιας και γαλλιας αλλα και αλλα διαφορα κοιταξα μπας και εβαζα νοβα αλλα εκει απο οτι βλεπω εχει πολυ περιορισμενο ευρος και οχι αυτα που με ενδιαφερουν εμενα με ενδιαφερει να πιανω ολα τα ισπανικα παρα να βλεπω ποδοσφαιρο τι πρεπει να αγορασω υποψιν οτι δε θελω μεγαλο κοστος και ευκολη συνδεση? καμια βοηθεια? ευχαριστω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 με ενδιαφερει να βαώ καποιο πιατο για δορυφορικα καναλια ξενων χωρων ειδικα ισπανιας και γαλλιας αλλα και αλλα διαφορα κοιταξα μπας και εβαζα νοβα αλλα εκει απο οτι βλεπω εχει πολυ περιορισμενο ευρος και οχι αυτα που με ενδιαφερουν εμενα με ενδιαφερει να πιανω ολα τα ισπανικα παρα να βλεπω ποδοσφαιρο τι πρεπει να αγορασω υποψιν οτι δε θελω μεγαλο κοστος και ευκολη συνδεση? καμια βοηθεια? ευχαριστω Με ένα δορυφορικό πιάτο είσαι οκ. Δεν υπάρχει κάποιο ποσό που πρέπει να πληρώνεις κάθε μήνα. Το μόνο κόστος θα είναι αυτό του πιάτου και του τεχνικού που θα στο περάσει αν δεν το βάλεις μόνος σου. Επίσης μπορείς με κάποιο πρόγραμμα να βλέπεις τα κανάλια online χωρίς δορυφορικό πιάτο. Το readon tv είναι αξιόλογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 θέλω με κάποιο πρόγραμμα streaming να παρακολουθώ το αμερικάνικο κανάλι "The CW". Υπάρχει κάποιο prog για αυτό? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 δε μου λετε λεβεντες ενας φιλος θελει να βλεπει καποια Ταυλανδεζικα καναλια, υπαρχει καποιος δορυφορος που μπορουμε να τα πιασουμε??????? γνωριζετε κατι???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Υπάρχει το Thai TV Global Network που εκπέμπει στον hotbird στις 13 μοίρες ανατολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Υπάρχει το Thai TV Global Network που εκπέμπει στον hotbird στις 13 μοίρες ανατολικά. οκ φιλε ευχαριστω εγω εχω το hotbird μαζι με astra κεντραρισμενο το πιατο στον astra και αυτο το καναλι μου δινει σημα 5%, εαν παρω 80αρι πιατο στο φιλο μου θα το πιανει το συγκεκριμενο καναλι η να βαλουμε 1.20???? εσυ με τι πιατο το πιανεις????????? εγω ειμαι δυτικη μακεδονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 με 80αρι βλεπω κανονικα το thai. astra-hotbird θεσσαλονικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 με 80αρι βλεπω κανονικα το thai. astra-hotbird θεσσαλονικη μαλιστα εγω γιατι δε το βλεπω????????? 1.20 πιατο εχω κεντραρισμενο φουλ (οπως ανεφερα πιο πανω κεντραρισμα στον astra)..................εσυ παρακεντρα πιανεις τον hotbird???? μηπως αλλαξε συχνοτητα να κανω παλι αναζητηση καναλιων????? σ ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Ίσως φταίει το ότι είναι παράκεντρο στο hotbird το πιάτο σου οπότε χάνει κάποιες συχνότητες. Εδώ θα βρεις τα στοιχεία εκπομπής του καναλιού: http://gr.kingofsat.net/find.php?question=Thai&Submit=Zap Δεν θέλεις μεγάλο μέγεθος πιάτου, ο hotbird ουσιαστικά Ελλάδα βλέπει. Ίσως να χρειαστεί να τον κεντράρεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ίσως φταίει το ότι είναι παράκεντρο στο hotbird το πιάτο σου οπότε χάνει κάποιες συχνότητες. Εδώ θα βρεις τα στοιχεία εκπομπής του καναλιού: http://gr.kingofsat.net/find.php?question=Thai&Submit=Zap Δεν θέλεις μεγάλο μέγεθος πιάτου, ο hotbird ουσιαστικά Ελλάδα βλέπει. Ίσως να χρειαστεί να τον κεντράρεις εσύ. μαλιστα οκ φιλε ευχαριστω ! καλη χρονια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ξέρει κανένας αν μπορώ να αγοράσω Ξένα δορυφορικά Κανάλια στην Ελλάδα? Για παράδειγμα το Fox sports η το sky movie. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αν πάρεις τα περιοδικά του κλάδου, δορυφορικά νέα κλπ έχουν μέσα διαφημίσεις, ή τουλάχιστον είχαν. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Αν πάρεις τα περιοδικά του κλάδου, δορυφορικά νέα κλπ έχουν μέσα διαφημίσεις, ή τουλάχιστον είχαν.Εγώ αυτό που με νοιάζει είναι μάθω τιμές και προμηθευτές αν γίνεται. Ξέρει κάνεις κανένας τέτοιο περιοδικό? Edited December 7, 2014 by gkamared Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Τα Δορυφορικα Νεα ειναι το πιο γνωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ευχαριστώ:lock: Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts