Jump to content

strawb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About strawb

  • Ημ. Γέννησης 27/12/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

strawb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βάλαμε αυτό το θέμα εδώ, γιατί δεν βρήκαμε κάποια παρεμφερή θεματική ενότητα για να αναρτήσουμε το μήνυμα μας! Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνουμε άτομα ,για να χτίσουμε την ομάδα μας, που θα δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες στην υπό ίδρυση επιχείρηση μας, με τις παρακάτω εξειδικευμένες γνώσεις: 1) γνώσεις γραφικών, 2) γνώσεις δημιουργίας εφαρμογών, προγραμμάτων και παιχνιδιών, 3) γνώσεις δημιουργίας website και ηλεκτρονικού καταστήματος, 4) γνώσεις δημιουργίας βίντεο και υποτιτλισμού, 5) γνώσεις δημιουργίας ηλεκτρονικών βιβλίων και μετάφρασης προς το παρόν. Για οποιεσδήποτε άλλες, θα σας ενημερώσουμε αργότερα. Παρακαλούμε όποιοι θέλουν να διαθέσουν προς το παρόν δωρεάν- τουλάχιστον μέχρι την ίδρυση της επιχείρησης, την δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών και την λήξη των διαγωνισμών ) τις γνώσεις και τον ελεύθερο χρόνο τους, για να γίνουν σταθεροί και μελλοντικοί συνεργάτες μας και μέλη της ομάδας μας, να επικοινωνήσουν μαζί μας, το συντομότερο δυνατόν, στέλνοντας μας προσωπικό μήνυμα, για να τους ενημερώσουμε πιο αναλυτικά. Ευχαριστούμε!
  2. Καλησπέρα. Έχω μία πολύ καλή ιδέα για να την υποβάλλω σε διαγωνισμό startup, αλλά δεν έχω βρει ακόμη τα κατάλληλα άτομα για την ομάδα μου - αν και ψάχνω αρκετό καιρό - και ο χρόνος με πιέζει αφόρητα. Για να μην μακρηγορούμε. Ψάχνω για νέα, μορφωμένα άτομα, με πάθος για την τεχνολογία,για τον προγραμματισμό, για την δημιουργία εφαρμογών (iOS, macOS , Android ή κάπου αλλού) ,με όρεξη, με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και διάθεση να συμμετάσχουν μαζί μου για την διεκδίκηση ενός πολύ καλού επάθλου. Όμως, ο χρόνος που μας μένει, για να οριστικοποιήσουμε την ομάδα μου και να υποβάλλουμε την πρόταση μου στον διαγωνισμό, είναι μόλις 20 ημέρες, αυστηρά. Όποιος ενδιαφέρεται , θα του αναπτύξω περαιτέρω την ιδέα και τι θέλω απο την πλευρά του και πως θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το έπαθλο όλοι μαζί. Μπορεί να μου στείλει inbox το email ή το viber ή το skype του και εγώ θα επικοινωνήσω το συντομότερο δυνατόν μαζί του.
  3. Ναι το έστειλα στο επισκευαστικό κέντρο της αντιπροσωπείας. Μου είπαν ότι άλλαξαν την πλακέτα ,αλλά εγώ διαπίστωσα ότι δεν άλλαξαν την πλακέτα, γιατί η πλακέτα μου είχε κάποια σημάδια,τα οποία δεν έλειπαν. Απλά πέρασαν ξανά την rom. Όμως και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα! Ευτυχώς όμως βρήκα το ίδιο μοντέλο τηλεφώνου σε κάποια φίλη και είναι πρόθυμη να με βοηθήσει να φτιάξουμε ένα αντίγραφο της γνήσιας rom. Το θέμα όμως είναι ότι δεν ξέρω πως το κάνουμε για να της πω τι πρέπει να κάνει, για να φτιάξει το αντίγραφο που χρειάζομαι. Δεν ξέρω δηλαδή αν πρέπει να εγκαταστήσει μία εφαρμογή στο κινητό της ή να κατεβάσει κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή της για να το κάνει ή αν θα πρέπει να ριζώσει και αυτή την συσκευή της, πριν να κάνει το αντίγραφο. Αλλά και να ξέρω αν χρειάζομαι ένα πρόγραμμα ή μία εφαρμογή ,πάλι θα σκοντάψω σε τι βήματα πρέπει να ακολουθήσει για να το πετύχει. Οπότε και πάλι απευθύνομαι εδώ και ρωτώ, αν κάποιος απο εσάς γνωρίζει με τι και με ποια διαδικασία, θα το πετύχω. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προθεσμία έχω μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 12:30. Μετά θα το δώσει το κινητό της σε αγοραστή. Οπότε η απάντηση όπως καταλαβαίνετε πρέπει να μας δοθεί μέχρι τις 12:00 το αργότερο,αύριο το μεσημέρι.
  4. Tο έστειλα. Υποτίθεται το έφτιαξαν και υποτίθεται ότι άλλαξαν την πλακέτα. Όμως διαπίστωσα ότι η πλακέτα δεν αλλάχθηκε απο κάτι σημάδια που είχε πάνω. Παρόλα αυτά ξανά έβαλαν την rom και το έστειλαν και πάλι και ω ναί! ξανά μανά ,τα ίδια. Μετά απο «ρίζωση/root» και «επανεκκίνηση/reboot» και άδειασμα της μπαταρίας και ξαναφόρτιση, ξανά μανά κολλημένο στο λογότυπο. Και δεν ξέρω τι να κάνω :(
  5. Καλημέρα φίλε μου και καλή χρονιά!

    'Εχω το ίδιο τηλέφωνο το Alcatel One Touch Pop C7 7041D μοντέλο και χρειάζομαι ένα αντίγραφο της rom του, γιατί το δικό μου κόλλησε και δεν ανοίγει.

    Διάβασα ότι το ανέβασες κάπου αλλά πατώντας στον υπερσύνδεσμο το έχουν διαγράψει.

    Μπορείς να το ανεβάσεις πάλι και να μου στείλεις μήνυμα;

    Ευχαριστώ και πάλι καλή χρονιά!!!

  6. Μάλλον δεν το έπιασες τι είπα. Δεν με απασχολεί αν η συσκευή χάσει την «ριζική απελευθέρωση/root» αλλά αν θα μπορώ να βρω το ίδιο λογισμικό/rom (iQ1511) και αν στο επισκευαστικό κέντρο/ service θα εντοπιστεί ότι η συσκευή ήταν «ριζωμένη/rooted» ούτως ώστε να είναι ένας λόγος για να χάσω την εγγύηση. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές/apk για να κάνεις root και ανάλογα την android έκδοση που φορά η συσκευή σου. Στο play store θα βρεις αρκετές αλλά και με μία αναζήτηση στον διαδίκτυο θα βρεις αρκετούς οδηγούς για να «ριζώσεις» την συσκευή σου.
  7. Το έστειλα. Δεν γινόταν διαφορετικά αν και όταν το σύνδεα στον υπολογιστή ακουγόταν ο ήχος σύνδεσης. Παρόλα αυτά δεν άνοιγε με τίποτα. Ούτε έβλεπα όπως πριν , το λογότυπο της συσκευής. Αυτό που δεν ξέρω είναι, αν πέρασε η rom που βρήκα απο το επόμενο μοντέλο (iQ1517) και αν υπάρχει ακόμα το root στην συσκευή μου (iQ1511). Η αφορμή ήταν ότι με root μπορούσα να περάσω όλες τις εφαρμογές στην κάρτα SD , να σβήσω εφαρμογές ή παιχνίδια που δεν με ενδιαφέρουν,να έχω περισσότερες επιλογές στην διαχείριση της συσκευής, χωρίς περιορισμούς και να εκμεταλλευτώ την δυνατότητα με μία κάρτα SD των 128 GB να έχω ακόμη περισσότερες εφαρμογές στην συσκευή μου, για χρήση.
  8. Καλησπέρα σε όλους! Έχω αγοράσει απο τον Κοτσόβολο το MLSiQTalk Spicy 4G dual sim και το μοντέλο iQ1511 και αντιμετώπιζω το εξής πρόβλημα. 'Εκανα root στην συσκευή με apk εφαρμογή που κατέβασα και πέτυχε. Μετά επειδή η εφαρμογή email δεν ήταν ότι το καλύτερο την διέγραψα και έκανα προεγκατεστημένο χώρο αποθήκευσης την κάρτα SD. Πριν τέσσερις μέρες επειδή το είχα ήδη φορτώσει το τηλέφωνο έκανα Factory defaults και μετά το reboot το τηλέφωνο κόλλησε στο λογότυπο και δεν λέει να ανοίξει. Επικοινώνησα με το επισκευαστικό κέντρο της MLS και η λύση που μου πρότειναν δεν έπιασε. (Power+Volume Down + eMMC) και δεν ξέρω τι να κάνω. Προσπάθησα να το ξανακάνω root αλλά χωρίς να είναι ενεργοποιημένο το USB Debugging ,root δεν μπορεί να γίνει. Προσπάθησα και με το συνδιασμό Power + Volume Up μήπως γίνει κάτι και βλέπω το μήνυμα «Σφάλμα» και πουθενά το μενού recovery. Σκέφτηκα να κάνω μία κοπιά της rom αλλά και πάλι κολλάω γιατί δεν γνωρίζω ούτε ποιο εργαλείο είναι αυτό που το κάνει αλλά και πάλι θα χρειαστεί η ενεργοποίηση του USB Debugging. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Βρήκα κάποιες official roms για άλλα MLS iQTalk κινητά αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψουν. Αλλά και πάλι θα χρειαστώ πρώτα να έχω μία κοπιά της επίσημης /official rom που έχει ήδη το κινητό μου. Και χρειάζομαι την βοήθεια σας. 1.Υπάρχει κάποιος που να έχει το συγκεκριμένο μοντέλο iQ1511 για να κάνουμε μία κοπιά και να την ανεβάσει κάπου για να την πάρω και την περάσω στο κινητό μου; 2.Γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιούμε το USB Debugging μέσω USB σύνδεσης με εντολές σε τερματικό; (Είτε σε windows, είτε σε Macintosh ή σε Linux Ubuntu; ) 3.Ποια εργαλεία απαιτούνται και ποια διαδικασία για ενεργοποίηση του USB Debugging μέσα απο ένα απο τα τρία λειτουργικά συστήματα; 4.Ποια εργαλεία απαιτούνται και ποια διαδικσία για να κάνω μία κοπιά απο την επίσημη /official rom που τρέχει το MLS iQTalk Spicy 4G Dual Sim -iQ1511 που έχω; 5.Ποια εργαλεία απαιτούνται για να κάνω root σε αυτή την συσκευή μέσα απο τον υπολογιστή;
  9. Παιδιά,μπορεί κάποιος να ανεβάσει ξανά την Ελληνική rom για το Alcatel one touch pop c7 ή ot-7041D ; Ευχαριστώ
  10. Καλησπέρα! Έχω και εγώ το ίδιο τηλέφωνο (Alcatel one touch pop c7 7041D με διπλή SIM κάρτα) και ψάχνω την rom, γιατί το δάνεισα για μία βδομάδα σε έναν ξάδερφο μου για να κάνει την δουλειά του και του έβγαλε τα μάτια. Το κράσαρε και πέρασε μία άλλη rom που δεν έχει προεγκατεστημένη την Ελληνική γλώσσα. Που μπορώ να βρω ξανά την rom του; Aπ΄ότι είδα στο πίσω μέρος της συσκευής μου, η rom πρέπει να είναι ot-7041D 2ΧΧALGR1 όπου ( ΧΧ ) δύο ακόμη εγγλέζικα γράμματα που δεν φαίνονται , γιατί με το γδάρσιμο , σβήστηκαν και δεν είναι σίγουρο ποια ήταν. Ακόμη θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν custom roms , για τις εκδόσεις kitkat,lollipop,mashroom,cyanogenmod ή κάποια άλλη για την ίδια συσκευή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Rom που κάποιος παραπάνω χρήστης ανέβασε έχει διαγραφεί και δεν είναι διαθέσιμη πλέον! Αν μπορεί ας την ανεβάσει κάπου αλλού και ας με ειδοποιήσει.
  11. Καλησπέρα! Έχω τον παρακάτω φορητό υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστικά: Acer Model: Acer 5739G CPU: intel Mobile core 2 Duo T6600 @ 2.20 GHz , 800 MHz FSB Penryn 45 nm Technology Cores : 2 Socket: P (478) Others of CPU: MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1 Intel 64 , NX Motherboard: Acer JM50-MV (U2E1) Chipset model : PM45 revision 07 Southbridge model: Intel 82801M (ICH9-M) Slot type: PCI-E RAM type: DDR3 Size: 4096 MBytes ( 4 GB) Dual channel DDR3 @ 398 MHz 6-6-6-15 Channel: 2 GRAPHICS: Generic non PnP Monitor (1024x768 @ 64 Hz GPU: GT 216 NVIDIA GeForce GT 240M (Acer Incorporated [ ALI ] (1025) AUDIO: Realtek High Definition (S/PDIF) Device High Definition Audio Codec: ALC888S Support: Direct 11.0 NETWORK: Intel WiFi Link 5100 AGN Adapter type: IEEE 802.11 wireless Qualcomm Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet (NDIS 6.30) Wireless USB Adapter Network N 150 D-Link DWA-125 rev. A3 Optical drivers : TSSTcorp CDDVDW TS-L633F TSST corp CDDVDW SE-208BD Storage: 456 GB Seagate ST500 LM012 HN-M500MBB Sata type: SATA-II 3.0 Gb/s 3726 GB Intenso USB 3.0 Device USB Device ( USB (SATA)) Others: Touchpad Synaptics Webcam Suyin Bluetooth Broadcom Modem Agere T60M951 6 Cell lion Battery και έχω βρεί αυτόν τον οδηγό hackintosh για το μηχάνημά μου: http://www.yumapk.co...5739G-6959.html. Επίσης έχω χωρίσει τον σκληρό μου (500 GB) σε τρία διαμερίσματα, για να φτιάξω ένα tripe boot system με windows 8.1 , Mavericks 10.9 και Linux Ubuntu 14 στο τελευταίο. Επίσης στο διαμέρισμα για τα macintosh έχω βάλει προς το παρόν τα Snow Leopard 10.6.3 αντί για τα Mavericks. Και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: 1. Για να ακολουθήσω τον παραπάνω οδηγό ,θα πρέπει να τρέξω το UniBeast εγκαταστάτη - εργαλείο. Όμως αυτό δεν τρέχει κάτω απο Snow Leopard 10.6.8 και όσες φορές προσπάθησα να αναβαθμίσω, μετά δεν έμπαινα με τίποτα μέσα στα Snow Leopard. 2. Αλλά φτιάχνοντας και έναν εγκαταστάτη Mavericks , χρησιμοποιώντας το myhack, πάλι δεν μπορώ να συνεχίσω, διότι δεν γνωρίζω τον ακριβή συνδιασμό των Boot Flags. Και θέλω κάποιος να με βοηθήσει , γιατί ειλικρινά έχω απελπιστεί. Το παλεύω πάνω απο 3 χρόνια και έχω καθίσει αρκετές ώρες μπας και το πετύχω, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ούτε με τον έναν τρόπο ούτε με τον άλλον τρόπο. Ίσως να γίνεται και με κάποιον άλλον εγκαταστάτη, αλλά και πάλι θα σκοντάφτω στο ότι δεν ξέρω τα βήματα , για να φτιάξω κάτι τέτοιο. Είναι κρίμα ο φορητός μου να είναι συμβατός με τα Mavericks και εγώ να μην μπορώ να χαρώ και να χρησιμοποιήσω αυτό το λειτουργικό της apple. Περιμένω τις απαντήσεις σας και ελπίζω κάποιος να ξέρει την λύση.
  12. Καλημέρα σε όλους! θέλω να φτιάξω ένα triple boot σύστημα με windows 8.1, mac os x snow leopard (προς το παρόν) και με linux ubuntu 13.10. Αντιμετωπίζω , όσες φορές και να το προσπαθήσω, μετά την εγκατάσταση των macintosh και των windows , όταν τελειώνω την εγκατάσταση των linux, δεν μπορώ να μπω μετά την επανεκκίνηση στα windows και παίρνω το μήνυμα: \boot\bcd 0xc000000e. Και θέλω να σας κάνω τις εξής ερωτήσεις: 1. Γιατί γίνεται αυτό, αφού χώρισα τον σκληρό σε 3 μέρη για κάθε λειτουργικό σύστημα και τα οποία διαμόρφωσα με το αντίστοιχο ,σωστό τύπο (π.χ. MAC OS Extended (Journaled) για macintosh και MS-DOS (FAT) ή NTFS για τα windows), συμβαίνει αυτό; 2. Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσω την εγκατάσταση με άλλη σειρά δηλαδή αντί για mac, win και linux , διαφορετικά; 3. Μήπως θα έπρεπε κατά την εγκατάσταση των linux ubuntu να δημιουργούμε και κάποια άλλα τμήματα αντί απλά να επιλέξω το τμήμα που επέλεξα και διαμόρφωση απο πριν για τα linux; 4. Πως μπορώ να εμφανίσω στον boot manager των windows, μετά την διόρθωση του προβλήματος, τα άλλα δύο λειτουργικά; 5. Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να κάνουμε το προηγούμενο με το EasyBCD; 6. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που κάνει αυτή την δουλειά με μερικά κλικ και να διορθώνει το πρόβλημα με το \boot\bcd 0xc000000e; 7. Ξέρει κάποιος πως μπορώ άφοβα να αναβαθμίσω απο snow leopard σε mountain lion ή σε mavericks μέσα απο τα snow leopard; 8. Μπορεί κάποιος να μου λύσει την εξής απορία: «Είναι δυνατόν να μπορώ να εγκαταστήσω στο Acer Aspire 5739G που έχω το retail DVD των Snow Leopard και να μην μπορώ με την εντολή -x (για τους γνώστες) να περάσω τα mountain lion ή τα mavericks που έχω; Μήπως παραλείπω κάτι και αν ναι τι είναι αυτό και τι θα μου πρότειναν όσοι το κάνει το ίδιο;
  13. Καλησπέρα. Παιδεύομαι εδώ και αρκετό καιρό να φτιάξω ένα triple boot σύστημα με Win , Mac και Linux. Αν και χώρισα τον 500αρι σκληρό που έχω σε τέσσερα μέρη, το τέταρτο για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και έκανα τα χωρίσματα με την χρήση του Disk Utility, μετά την εγκατάσταση των Snow Leopard και των Windows 8.1 , και την ολοκλήρωση των Ubuntu Linux 13.10 ,με την επανεκκίνηση δεν μπορώ με τίποτα να εισέλθω στα Windows και δεν ξέρω τι πήγε στραβά και χρειάζομαι τα φώτα όσων το έχουν επιχειρήσει, για να με συμβουλέψουν. Πιστεύω ότι κάτι δεν έκανα σωστά κατά την εγκατάσταση των Linux Ubuntu με αποτέλεσμα να χαλάσει ο Bootloader των Windows και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Με επιλεγμένο το partition στο οποίο θέλω να εγκαταστήσω τα Linux Ubuntu στο χρήση ως ποιο είναι το κατάλληλο για να το επιλέξω, το Ext4 με Journal ή το Ext2; 2. Επίσης στο ίδιο σημείο, εκεί που λέει σημείο επαφής ποιο πρέπει να επιλέξω, το /, το /boot ή κάποιο από τα επόμενα; 3. Κατά την εγκατάσταση του Swap , αφού επιλέξω τον χώρο που έχω αποφασίσει για να το εγκαταστήσω κάνω και κάτι άλλο ή πουθενά αλλού; 4. Γιατί μετά την εγκατάσταση των Linux μου πετάει το μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Bootloader των Windows 8.1; 5. Είναι δυνατόν ο Η/Υ μου να είναι συμβατός με τα Snow Leopard (το retail DVD) και όχι με τα Mountain Lion και τα Mavericks και αν όχι γιατί με την εντολή -x δεν μπορώ να προχωρήσω; Πρέπει να πληκτρολογήσω και κάτι άλλο;Ποιός θεωρείται ότι είναι ο πιο εύχρηστος τρόπος για να το κάνω; 6. Υπάρχει τρόπος μέσα από τα Snow Leopard να αναβαθμίσω σε Lion ή Mountain Lion ή Mavericks; Αν ναι ποιος είναι ο ευκολότερος οδηγός για να το πράξω; 7. Πως χρησιμοποιούμε το EasyBCD για να επαναφέρουμε το MBR των windows και ποια τα βήματα για αυτό; 8. Τι πρέπει να κάνω , για να μπορώ να επιλέγω το λειτουργικό σύστημα που θέλω να εισέλθω, κατά το άνοιγμα του Η/Υ μου; Πρέπει να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό μικρό partition και να εγκαταστήσω κάποιον Bootloader και αν ναι, ποιος είναι αυτός και με ποια βήματα το καταφέρνω αυτό; 9. Τέλος για να εγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα μέσα στα Linux ,πως το κάνουμε αυτό; Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί βγάζει τις εικόνες έτσι, στο κινητό τις έχω τραβήξει με το σωστό τρόπο.
  14. Μπορείς να μου δώσεις και εμένα τον οδηγό (βήμα βήμα) για να περάσω και εγώ στο samsug galaxy tab μου των 7 ιντσών -Μοντέλο SGT-P1000- Την ICe cream Sandwich rom;

    Αυτή η rom, έχει παγκόσμιο ρολόϊ, βιντεοκλήση, και SamsungApps εικονίδια μέσα;

  15. Διάβασα εδώ ό,τι η Samsung έχει ξεκινήσει να παρέχει αναβάθμιση στην Ice cream sandwich έκδοση και για τα Samsung galaxy tablets των 7 ιντσών . Πηγή: http://androidadvices.com/9-samsung-galaxy-devices-receives-android-40-ics-upgrade-canada/ Μπορεί κάποιος να την βρει για να την κατεβάσουμε ; Τέλος μπορεί κάποιος να μου πει, πως μπορώ να δω αν η ταμπλέτα - κινητό μου είναι GSM ή CDMA; Ευχαριστώ! Ω ναι, τους έχω εγκαταστήσει μια χαρά απο πρίν!
×
×
  • Create New...