Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπράβο στην COSMOTE που είναι η μόνη σε αυτή τη χώρα που κοιτάει πρώτα την επαρχία και μετά το κέντρο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέσα στην βρομάδα πάντως, πήγα Κοζάνη, Εδεσσα και Καστοριά και δεν έχασα σχεδόν καθόλου το σήμα 3G(κι αν το έχασα θα ήταν πάνω στα βουνα όπου δεν πρόσεχα το κινητό).

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Από εχθές, ο ξαδερφός μου με what's up και απλή κάρτα SIM, πιάνει συνεχώς 3G στο ήλιον. Μάλιστα, κάναμε και δύο βίντεο-κλήσεις, και εχθές και σήμερα κανονικότατα!
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Άρα άνοιξε το 3G σε όλους αυτόματα... Αλίμονο σε μας που χώσαμε 17 ευρώ! :p

Ρε chris μην κάνεις έτσι. Εσύ όμως όπως και εγώ είχαμε 3G πολύ ποιό πριν από τους άλλους. Έτερον εκάτερον.

Ρε chris μην κάνεις έτσι. Εσύ όμως όπως και εγώ είχαμε 3G πολύ ποιό πριν από τους άλλους. Έτερον εκάτερον.

Καλά όχι ότι με πολυενδιαφέρει κιόλας... Απλώς έτσι το λέω για την ιστορία! :p

Τώρα και στην Αθήνα.

Με 3G κάρτα, δεν πιάνεις 3G.......

http://i105.photobucket.com/albums/m211/gepaka/0_1133.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε;;;;;;;;

Ακόμα και τώρα που γράφω το μήνυμα,

με 3G τηλέφωνο και 3G κάρτα, δεν

έχω σήμα 3G:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα και τώρα που γράφω το μήνυμα,

με 3G τηλέφωνο και 3G κάρτα, δεν

έχω σήμα 3G:O

Μήπως στην περιοχή σου είναι ανεπαρκές το σήμα -ή δεν υπάρχει; Γιατί μου φαίνεται πολύ κουφό... Έπιανες παλιά και τώρα δεν πιάνεις;

Μήπως στην περιοχή σου είναι ανεπαρκές το σήμα -ή δεν υπάρχει; Γιατί μου φαίνεται πολύ κουφό... Έπιανες παλιά και τώρα δεν πιάνεις;

Το σήμα έρχεται και φεύγει δεν είναι σταθερό.

Και στο σπίτι (Πετρούπολη) και στην δουλειά (Εκάλη).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το σήμα έρχεται και φεύγει δεν είναι σταθερό.

Και στο σπίτι (Πετρούπολη) και στην δουλειά (Εκάλη).

Άρα μπαίνεις, όχι ότι δεν μπαίνεις... Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου. Βέβαια εντάξει είναι γνωστό (γκούχου γκούχου) ότι το 3G σήμα της COSMOTE είναι εξασθενημένο συγκριτικά (γκούχου γκούχου)...

Άρα μπαίνεις, όχι ότι δεν μπαίνεις... Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου. Βέβαια εντάξει είναι γνωστό (γκούχου γκούχου) ότι το 3G σήμα της COSMOTE είναι εξασθενημένο συγκριτικά (γκούχου γκούχου)...

Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα της συσκευής.

Π.Χ. Περιστέρι ή κέντρο full σήμα 3G.

Πιστεύω να διορθωθεί με τον καιρό.

http://smilies.sofrayt.com/fsc/praying.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις ηρθα στο χωριο μου.Πιανει 3G Η COSMOTE.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Ειμαι στην Κανδηλα TOY ΔΗΜΟΥ ALYZIAS ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.Τι θεμα ειναι οτι μπηκε συγκεκριμενα κεραια 3G για το ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ COTE;)

Μολις ηρθα στο χωριο μου.Πιανει 3G Η COSMOTE.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Ειμαι στην Κανδηλα TOY ΔΗΜΟΥ ALYZIAS ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.Τι θεμα ειναι οτι μπηκε συγκεκριμενα κεραια 3G για το ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ COTE;)

Από οτι ειδα στο χάρτη το χωριό σου βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το Νυδρί της Λευκάδας.Οπότε πολύ πιθανό να μπήκε η κεραία γιατί βλέπει? και το Νυδρί.Πάντως απο προσωπική εμπειρία έχω να πω οτι η κοσμοτέ είναι μακράν καλύτερη στην κάλυψη 3g ειδικά στην επαρχία!

Μάλιστα ενας γνωστός μου που δουλεύει στην κοσμοτέ μου έλεγε οτι ηδη λειτουργούν μερικοί σταθμοί στην Αθήνα (πιλοτικά πάντα) που υποστηρίζουν το HSUPA (5,76 Μbit)και κάθε μέρα ενεργοποιούν (στο κομμάτι της κωδικοποίησης)στους σταθμούς τους παράλληλα με το EFR και το AMR.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Από οτι ειδα στο χάρτη το χωριό σου βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το Νυδρί της Λευκάδας.Οπότε πολύ πιθανό να μπήκε η κεραία γιατί βλέπει? και το Νυδρί.Πάντως απο προσωπική εμπειρία έχω να πω οτι η κοσμοτέ είναι μακράν καλύτερη στην κάλυψη 3g ειδικά στην επαρχία!

Μάλιστα ενας γνωστός μου που δουλεύει στην κοσμοτέ μου έλεγε οτι ηδη λειτουργούν στσθμοί στην Αθήνα (πιλοτικά παντα) που εχουν ενεργοποιημένο το HSUPA (3,6 Μbps)και κάθε μέρα ενεργοποιούν παράλληλα με το EFR και AMR.

ΓΥΡΩ απο το χωριο μου υπαρχουν βουνα.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ να πιασεις σημα απο μακρια.ΕΧΕΙ μπει κεραια συγκεκριμενα για το δημο.

Μάλιστα ενας γνωστός μου που δουλεύει στην κοσμοτέ μου έλεγε οτι ηδη λειτουργούν μερικοί σταθμοί στην Αθήνα (πιλοτικά πάντα) που υποστηρίζουν το HSUPA (5,76 Μbit)και κάθε μέρα ενεργοποιούν (στο κομμάτι της κωδικοποίησης)στους σταθμούς τους παράλληλα με το EFR και το AMR.

HSUPA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μιλάς σοβαρά αυτή τη στιγμή;;; Μπορούμε να μάθουμε κάτι παραπάνω από τον γνωστό;

HSUPA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μιλάς σοβαρά αυτή τη στιγμή;;; Μπορούμε να μάθουμε κάτι παραπάνω από τον γνωστό;

Ναι όπως το άκουσες αυτό μου έλεγε προχθές που είχε συνδεθεί με το lap top του.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ναι όπως το άκουσες αυτό μου έλεγε προχθές που είχε συνδεθεί με το lap top του.

Σε λίγο θα δούμε και 4G από την COSMOTE πριν και από την NTT! :p

Πάντως απο προσωπική εμπειρία έχω να πω οτι η κοσμοτέ είναι μακράν καλύτερη στην κάλυψη 3g ειδικά στην επαρχία!

Eγώ θα έλεγα μόνο στην επαρχία... Όσο για το HSUPA, αυτό είναι πραγματικά πολύ ευχάριστη είδηση. Γνωρίζουμε αν είναι διαθέσιμο για δοκιμές στους συνδρομητές και αν ναι τι εξοπλισμός (wireless card) χρειάζεται?

Eγώ θα έλεγα μόνο στην επαρχία... Όσο για το HSUPA, αυτό είναι πραγματικά πολύ ευχάριστη είδηση. Γνωρίζουμε αν είναι διαθέσιμο για δοκιμές στους συνδρομητές και αν ναι τι εξοπλισμός (wireless card) χρειάζεται?

Akougetai poli endiaferon!!!

Na doume kai ti 8a kostizei kiolas;):D:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Μια ερωτηση, ασχετο με το HSUPA, για απλο HSDPA, γνωριζει κανεις αν εχει επεκταθει περα απο ορισμενα μερη Αθηνας/Θεσσαλονικης?

Οσο για hardware, σιγουρα απαιτειται αγορα νεας καρτας, και δεν νομιζω αρχικα να προσφερεται σε πολλες περιοχες. Ουτως η αλλως αυτοι που χρειαζονται μεγαλο mobile upload δεν πρεπει να ειναι και πολλοι...