elias_ps Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Μπράβο στην COSMOTE που είναι η μόνη σε αυτή τη χώρα που κοιτάει πρώτα την επαρχία και μετά το κέντρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Μέσα στην βρομάδα πάντως, πήγα Κοζάνη, Εδεσσα και Καστοριά και δεν έχασα σχεδόν καθόλου το σήμα 3G(κι αν το έχασα θα ήταν πάνω στα βουνα όπου δεν πρόσεχα το κινητό). Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Από εχθές, ο ξαδερφός μου με what's up και απλή κάρτα SIM, πιάνει συνεχώς 3G στο ήλιον. Μάλιστα, κάναμε και δύο βίντεο-κλήσεις, και εχθές και σήμερα κανονικότατα! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Κανονικα και στα ΙΛΙΣΙΑ(AΘΗΝΑ) 3G με απλη SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bokomolech Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Και στην Πάτρα με απλή SIM πιάνει 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Άρα άνοιξε το 3G σε όλους αυτόματα... Αλίμονο σε μας που χώσαμε 17 ευρώ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Άρα άνοιξε το 3G σε όλους αυτόματα... Αλίμονο σε μας που χώσαμε 17 ευρώ! :p Ρε chris μην κάνεις έτσι. Εσύ όμως όπως και εγώ είχαμε 3G πολύ ποιό πριν από τους άλλους. Έτερον εκάτερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Ρε chris μην κάνεις έτσι. Εσύ όμως όπως και εγώ είχαμε 3G πολύ ποιό πριν από τους άλλους. Έτερον εκάτερον. Καλά όχι ότι με πολυενδιαφέρει κιόλας... Απλώς έτσι το λέω για την ιστορία! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksideytis Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Τώρα και στην Αθήνα. Με 3G κάρτα, δεν πιάνεις 3G....... http://i105.photobucket.com/albums/m211/gepaka/0_1133.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Τώρα και στην Αθήνα. Με 3G κάρτα, δεν πιάνεις 3G....... http://i105.photobucket.com/albums/m211/gepaka/0_1133.gif Ε;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksideytis Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ε;;;;;;;; Ακόμα και τώρα που γράφω το μήνυμα, με 3G τηλέφωνο και 3G κάρτα, δεν έχω σήμα 3G:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ακόμα και τώρα που γράφω το μήνυμα, με 3G τηλέφωνο και 3G κάρτα, δεν έχω σήμα 3G:O Μήπως στην περιοχή σου είναι ανεπαρκές το σήμα -ή δεν υπάρχει; Γιατί μου φαίνεται πολύ κουφό... Έπιανες παλιά και τώρα δεν πιάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksideytis Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Μήπως στην περιοχή σου είναι ανεπαρκές το σήμα -ή δεν υπάρχει; Γιατί μου φαίνεται πολύ κουφό... Έπιανες παλιά και τώρα δεν πιάνεις; Το σήμα έρχεται και φεύγει δεν είναι σταθερό. Και στο σπίτι (Πετρούπολη) και στην δουλειά (Εκάλη). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Το σήμα έρχεται και φεύγει δεν είναι σταθερό. Και στο σπίτι (Πετρούπολη) και στην δουλειά (Εκάλη). Άρα μπαίνεις, όχι ότι δεν μπαίνεις... Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου. Βέβαια εντάξει είναι γνωστό (γκούχου γκούχου) ότι το 3G σήμα της COSMOTE είναι εξασθενημένο συγκριτικά (γκούχου γκούχου)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksideytis Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Άρα μπαίνεις, όχι ότι δεν μπαίνεις... Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου. Βέβαια εντάξει είναι γνωστό (γκούχου γκούχου) ότι το 3G σήμα της COSMOTE είναι εξασθενημένο συγκριτικά (γκούχου γκούχου)... Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα της συσκευής. Π.Χ. Περιστέρι ή κέντρο full σήμα 3G. Πιστεύω να διορθωθεί με τον καιρό. http://smilies.sofrayt.com/fsc/praying.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Μολις ηρθα στο χωριο μου.Πιανει 3G Η COSMOTE.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Ειμαι στην Κανδηλα TOY ΔΗΜΟΥ ALYZIAS ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.Τι θεμα ειναι οτι μπηκε συγκεκριμενα κεραια 3G για το ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ COTE;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Μολις ηρθα στο χωριο μου.Πιανει 3G Η COSMOTE.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Ειμαι στην Κανδηλα TOY ΔΗΜΟΥ ALYZIAS ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.Τι θεμα ειναι οτι μπηκε συγκεκριμενα κεραια 3G για το ΔΗΜΟ ΑΛΥΖΙΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ COTE;) Από οτι ειδα στο χάρτη το χωριό σου βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το Νυδρί της Λευκάδας.Οπότε πολύ πιθανό να μπήκε η κεραία γιατί βλέπει? και το Νυδρί.Πάντως απο προσωπική εμπειρία έχω να πω οτι η κοσμοτέ είναι μακράν καλύτερη στην κάλυψη 3g ειδικά στην επαρχία! Μάλιστα ενας γνωστός μου που δουλεύει στην κοσμοτέ μου έλεγε οτι ηδη λειτουργούν μερικοί σταθμοί στην Αθήνα (πιλοτικά πάντα) που υποστηρίζουν το HSUPA (5,76 Μbit)και κάθε μέρα ενεργοποιούν (στο κομμάτι της κωδικοποίησης)στους σταθμούς τους παράλληλα με το EFR και το AMR. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Από οτι ειδα στο χάρτη το χωριό σου βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το Νυδρί της Λευκάδας.Οπότε πολύ πιθανό να μπήκε η κεραία γιατί βλέπει? και το Νυδρί.Πάντως απο προσωπική εμπειρία έχω να πω οτι η κοσμοτέ είναι μακράν καλύτερη στην κάλυψη 3g ειδικά στην επαρχία! Μάλιστα ενας γνωστός μου που δουλεύει στην κοσμοτέ μου έλεγε οτι ηδη λειτουργούν στσθμοί στην Αθήνα (πιλοτικά παντα) που εχουν ενεργοποιημένο το HSUPA (3,6 Μbps)και κάθε μέρα ενεργοποιούν παράλληλα με το EFR και AMR. ΓΥΡΩ απο το χωριο μου υπαρχουν βουνα.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ να πιασεις σημα απο μακρια.ΕΧΕΙ μπει κεραια συγκεκριμενα για το δημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Μάλιστα ενας γνωστός μου που δουλεύει στην κοσμοτέ μου έλεγε οτι ηδη λειτουργούν μερικοί σταθμοί στην Αθήνα (πιλοτικά πάντα) που υποστηρίζουν το HSUPA (5,76 Μbit)και κάθε μέρα ενεργοποιούν (στο κομμάτι της κωδικοποίησης)στους σταθμούς τους παράλληλα με το EFR και το AMR. HSUPA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μιλάς σοβαρά αυτή τη στιγμή;;; Μπορούμε να μάθουμε κάτι παραπάνω από τον γνωστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 HSUPA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μιλάς σοβαρά αυτή τη στιγμή;;; Μπορούμε να μάθουμε κάτι παραπάνω από τον γνωστό; Ναι όπως το άκουσες αυτό μου έλεγε προχθές που είχε συνδεθεί με το lap top του. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ναι όπως το άκουσες αυτό μου έλεγε προχθές που είχε συνδεθεί με το lap top του. Σε λίγο θα δούμε και 4G από την COSMOTE πριν και από την NTT! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Πάντως απο προσωπική εμπειρία έχω να πω οτι η κοσμοτέ είναι μακράν καλύτερη στην κάλυψη 3g ειδικά στην επαρχία! Μάλιστα ενας γνωστός μου που δουλεύει στην κοσμοτέ μου έλεγε οτι ηδη λειτουργούν μερικοί σταθμοί στην Αθήνα (πιλοτικά πάντα) που υποστηρίζουν το HSUPA (5,76 Μbit)και κάθε μέρα ενεργοποιούν (στο κομμάτι της κωδικοποίησης)στους σταθμούς τους παράλληλα με το EFR και το AMR. Eγώ θα έλεγα μόνο στην επαρχία... Όσο για το HSUPA, αυτό είναι πραγματικά πολύ ευχάριστη είδηση. Γνωρίζουμε αν είναι διαθέσιμο για δοκιμές στους συνδρομητές και αν ναι τι εξοπλισμός (wireless card) χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Eγώ θα έλεγα μόνο στην επαρχία... Όσο για το HSUPA, αυτό είναι πραγματικά πολύ ευχάριστη είδηση. Γνωρίζουμε αν είναι διαθέσιμο για δοκιμές στους συνδρομητές και αν ναι τι εξοπλισμός (wireless card) χρειάζεται? Akougetai poli endiaferon!!! Na doume kai ti 8a kostizei kiolas;):D:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Μια ερωτηση, ασχετο με το HSUPA, για απλο HSDPA, γνωριζει κανεις αν εχει επεκταθει περα απο ορισμενα μερη Αθηνας/Θεσσαλονικης? Οσο για hardware, σιγουρα απαιτειται αγορα νεας καρτας, και δεν νομιζω αρχικα να προσφερεται σε πολλες περιοχες. Ουτως η αλλως αυτοι που χρειαζονται μεγαλο mobile upload δεν πρεπει να ειναι και πολλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts