Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν αποθηκευσες τις ρυθμισεις που σου στειλανε θα υπαρχει και ενα προφιλ cosmote wireless internet με κεφαλαια γραμματα θα μπαινεις απο αυτο.Διεγραψε το cosmote internet για να μην μπερδευεσαι. στις επιλογες συνδεσης στο εμφανιζει?
υπογραφή εκτός ορίων

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια πολύ απλή ερώτηση που δεν μπορούν να μου απαντήσουν από το support της cosmote. Αν πάρω τη sim από το κινητό (πρόγραμμα myway ας πούμε) και τη βάλω στο stick θα μπορέσω να συνδεθώ με το laptop στο internet; και αν ναι η χρέωση θα είναι σύμφωνα με το myway; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις μπορεί να συνδεθείς αλλά έχε υπόψη σου ότι άλλα mb θα σου κατεβάσει το άνοιγμα μιας σελίδας στο τηλέφωνο και άλλα σε υπολογιστή. Είναι πολύ περισσότερα σε αυτή την περίπτωση και θα πρέπει να προσέχεις μην σου έρθει κανένα καλό κουστούμι.

Καλησπερα μηπως ξερει κανεις τι ρυθμισεις να βαλω στο mobile partner για να συνδεθω με cosmote στο ιντερνετ?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

μηπως ξερεται τις ρυθμισεις που πρεπει να βαλω στο stickaki για να δουκλεψει με καρτα κοσμοτε?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδια τελικα κατεβασα το προγραμμα της cosmote internet on the go.Eβαλα μεσα την καρτα μου παγιο,αναγνωριζει την συσκευη παταω συνδεση και μετα απο λιγο μου λεει internet on the go η λειτουργια συνδεσης απετυχε τι πρεπει να κανω.

καλημερα παιδια,

θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τη καλυψη της cossmote για internet στην περιοχη του Εβρου και συγκεκριμενα στη περιοχη του Προβατωνα, μιας και θα ειμαι φανταρος εκει σε λιγες μερες και θα ηθελα να ξερω αν θα μπορω να εχω στο κινητο internet για τα βασικα, πχ msn, fb, emails μεσω των εφαρμογων, αν θα βλεπω σελιδες κανονικα, σλσ να φορτωνονται γρηγορα δε με πολυενδιαφερει

ευχαριστω

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καλύτερα να στείλεις e-mail ή να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών για να πάρεις μία πιο ακριβή απάντηση για την ποιότητα κάλυψης στις περιοχές που ενδιαφέρεσαι

Και πολυ μεγαλη προσοχη στο δικτυο , εχει παρατηρηθει στα συνορα λογω χαμηλου σηματος της cosmote να συνδεεται αυτοματα με τουρκικο ή βουλγαρικο δικτυο και μετα ουτε καφε απ το ΚΨΜ !

μμμ οκ θα επικοινωνησω με την cosmote να ρωτησω. ευχαριστω παντως :)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Και πολυ μεγαλη προσοχη στο δικτυο , εχει παρατηρηθει στα συνορα λογω χαμηλου σηματος της cosmote να συνδεεται αυτοματα με τουρκικο ή βουλγαρικο δικτυο και μετα ουτε καφε απ το ΚΨΜ !

Και η λύση είναι να τεθεί στα προτιμώμενα δίκτυα αυτό της Cosmote ( απο τις ρυθμίσεις δικτύου του κινητού ).

Εχμ... Η χειροκίνητη επιλογή δικτύου είναι για μια φορά. Η προεπιλογή φορέα είναι μέχρι να το ξαναβάλεις στο αυτόματο..

Μα αν βάλει την Κοσμοτέ ως πρώτο προτιμώμενο δίκτυο, αν χαθεί το δίκτυο της Κοσμοτέ θα συνδεθεί στο δεύτερο προτιμώμενο, εκτός κι αν σβήσει όλα τα υπόλοιπα και αφήσει μόνο την Κοσμοτέ. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν τό'πιασα

Eγω την πάτησα έτσι στην Κω που ήμουνα, μου ήρθε 1300 ευρώ έπιασε Τούρκικο

δίκτυο και το θέμα είναι ότι το τσέκαρα συνέχεια και έγραφε πάντα cosmote..

Για αυτό όσοι είστε σε παραμεθόριο να βάλετε φραγή στην περιαγωγή να χετε το κεφάλι σας ήσυχο..

Ναι, η φραγούλα :p των εισερχομένων κλήσεων στο εξωτερικό και των διεθνών σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι πρέπει για σιγουριά.

ΥΓ: Η φραγή φράζει και τις κλήσεις δεδομένων (σύγχρονες και ασύγχρονες).

Edited by aimilios

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Γνωριζει κανείς εάν στην Ηγουμενίτσα έχει Κάλυψη 3G..

Ευχαριστω!!

Μα αν βάλει την Κοσμοτέ ως πρώτο προτιμώμενο δίκτυο, αν χαθεί το δίκτυο της Κοσμοτέ θα συνδεθεί στο δεύτερο προτιμώμενο, εκτός κι αν σβήσει όλα τα υπόλοιπα και αφήσει μόνο την Κοσμοτέ. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν τό'πιασα

Ακριβώς αυτό εννοώ, να σβήσει όλα τα υπόλοιπα βρε kotsianis7. Ή cosmote ή τίποτα!!

Γνωριζει κανείς εάν στην Ηγουμενίτσα έχει Κάλυψη 3G..

Ευχαριστω!!

Έχει, αλλά για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, κάλεσε το 1212. Μπορείς να ζητήσεις να ενημερωθείς ακόμη και για συγκεκριμένη οδό. Υπάρχει η δυνατότητα.

Έχει, αλλά για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, κάλεσε το 1212. Μπορείς να ζητήσεις να ενημερωθείς ακόμη και για συγκεκριμένη οδό. Υπάρχει η δυνατότητα.

Μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη με οδούς...

Ίσως, δεν ξέρω! Εγώ όποτε χρειάστηκε να ζητήσω διευκρίνιση άλλωστε, τη ζήτησα για Θεσ/νίκη! Υπέθεσα όμως ότι επειδή παρέχεται από άλλη εταιρία πως θα παρέχεται και από την Κοσμοτέ για άλλες περιοχές.

Δυστυχώς εκεί που είμαι δεν έχει κάλυψη το διαπίστωσα και με το κινητό...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

"Χαλασε" η adsl μου και μπηκα μεσω 3G απο το Iphone. (απο το pc)

http://www.speedtest.net/result/757148254.png

30'' να ανοιξει το myphone.gr ... σφερα! :P

Samsung S21 Ultra

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ MOBILE INTERNET ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΩ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ IPHONE H TO OMNIA....TI MOY ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΧΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ.