Zisis1992 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Nokia 3310 Schoumacher Edition! Από τα τελευταία, και κουκλί...:O:O:O Θυμάμαι που το διαφήμιζε ο Γερμανός...:lol: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 πολύ ωραία συλλογή,μου θυμίζει την δικιά μου,κάποια κινητά τα είχα κρατήσει,κάποια αλλά τα χω πάρει από ebay,κανονικά με ελληνικα και πλήρως λειτουργικά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Καλα το X700 ειναι.....:heat: βασικα νομιζω εχει ενας φιλος μου πεταμενο ενα καπου (λειτουργει), αλλα δεν εχει φορτιστη.... πανεμορφο κινητο. Άντε να βρεις φορτιστή για Panasonic...:mad::mad::mad: Ακόμη περιμένει να ανοίξει το πουλάκι μου...:O http://www.gsmarena.com/panasonic_gd93-126.php Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Nokia 3310 Schoumacher Edition! Από τα τελευταία, και κουκλί...:O:O:O Θυμάμαι που το διαφήμιζε ο Γερμανός...:lol: Πάντα το θεωρούσα ΚαραΚαταΚίτς ! Απλά βρέθηκε και το κράτησα ... Άντε να βρεις φορτιστή για Panasonic...:mad::mad::mad: Πράγματι. Είναι οι μόνοι φορτιστές που δεν έχω πολλούς ... Ενώ από Nokia και Ericsson ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Κι εγώ! :p Εμένα μ' αρέσει, ίσως λόγω του Schumi...:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 πωπω! εχω μεινει!! :shock::shock: Συγχαρητηρια για την απιστευτη συλλογη και το νημα αυτο! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 zografos εχω ενα sony ericsson K330 με λιγες ωρες λειτουργειας,μετα το κλειδωσα καταλαθος και το παρατησα,ειναι με το κουτακι του και τα λοιπα.Μονο ξεκλειδωμα θελει και λειτουργει. Συγχαρητηρια για την συλογη σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Το ακόμη πιο φοβερό, ειναι ότι έχει και τα κουτιά τους !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Για ψάξε λίγο στο eBay και θα βρεις και σε χρυσό και σε μαύρο (πέρα από το αυθεντικό ασημί). Τα έχω πάρει όλα και οι τιμές τέλειες πλέον! επειδη δεν εχω αγορασει ποτε απο εμπει μηπως ξερεις καταστημα στην ελλαδα που να εχει? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 εγω φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο καποια μοντελα τα εχεις απο 2 και 3 φορες. ειδα 2 6600 nokia κανα 3 t39m και καποια αλλα. σου χαλαγαν τα προηγουμενα και τα ξαναγοραζες? ολα αυτα τα εχεις δουλεψει? ειναι πααααρα πολλα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsokk Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 To nokia της πρωτης φωτογραφια κατω αριστερα με το κυκλικο πληκτρολογιο ποιο ειναι; Παράθεση Vodafone 858 Smart(Huawei U8160):Android 2.2 Crypto Passepartout 70 R84:Android 2.3 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 nokia 3650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 zografos εχω ενα sony ericsson K330 με λιγες ωρες λειτουργειας,μετα το κλειδωσα καταλαθος και το παρατησα,ειναι με το κουτακι του και τα λοιπα.Μονο ξεκλειδωμα θελει και λειτουργει. Συγχαρητηρια για την συλογη σου!!! Αν το προσφέρεις για τη συλλογή μου, το δέχομαι ευχαρίστως ! εγω φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο καποια μοντελα τα εχεις απο 2 και 3 φορες. ειδα 2 6600 nokia κανα 3 t39m και καποια αλλα. σου χαλαγαν τα προηγουμενα και τα ξαναγοραζες? ολα αυτα τα εχεις δουλεψει? ειναι πααααρα πολλα. Πολλά τα έχω σε όλα (σχεδόν) τα χρώματα που έβγαναν ... κάποια άλλα απλά βρέθηκαν στα χέρια μου, μερικά είναι και για ανταλλαγές, αλλά τα περισσότερα δύσκολα τα αποχωρίζομαι ... Αν τα έχω δουλέψει ... δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ... δεν ήταν όλα δικά μου ... πολλά (τα περισσότερα) τα απέκτησα τα τελευταία χρόνια ... πολύ μετά την κυκλοφορία τους ... To nokia της πρωτης φωτογραφια κατω αριστερα με το κυκλικο πληκτρολογιο ποιο ειναι; Είναι το 3650 (μου λείπει το παρόμοιο 3620 αλλά και κάποια άλλα της συγκεκριμένης σειράς). Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Αν τα έχω δουλέψει ... δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ... δεν ήταν όλα δικά μου ... πολλά (τα περισσότερα) τα απέκτησα τα τελευταία χρόνια ... πολύ μετά την κυκλοφορία τους ... εννοουσα αν τα ειχες κατα διαστηματα ή όπως λες τα αγοραζες μονο για την συλλογη. με καλυψες με την απαντηση σου. δυσκολα βεβαια να ειχες τοοοσα πολλα τηλεφωνα και να τα ειχες χρησιμοποιησει ολα.:D:D:D ακομα μια φορα μπραβο για την συλλογη σου. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Αν το προσφέρεις για τη συλλογή μου, το δέχομαι ευχαρίστως ! Ναι φιλε μου,μπορω να καταλλαβω εναν συλλεκτη.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Συγχαρητήρια για την εκτενή συλλογή σου, που είμαι σίγουρος ότι απαίτησε πολύ χρόνο και μεράκι για να ολοκληρωθεί.:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Αν το προσφέρεις για τη συλλογή μου, το δέχομαι ευχαρίστως ! Ναι φιλε μου,μπορω να καταλλαβω εναν συλλεκτη.:D Έχεις PM :D :D :D Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Απλά respecttttttttttttttttttt... τέλεια συνέντευξη, τέλεια συλλογή zografos!!!!! Σου εύχομαι να την τριαπλασιάσεις ;) Είμαι και εγω συλλέκτης (όχι κινητών) και γνωρίζω την γλυκιά αυτή τρέλα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Λειπει το ΝΟΚΙΑ 3410! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Λειπει το ΝΟΚΙΑ 3410! Ποτέ δεν το συμπάθησα, αλλά έχω κι απ' αυτό ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Καλησπέρα σε 'ολους τους φίλους/ες,χαιρομαι να βλεπω συλλογες απο την εποχη που τα κινητά ηταν απλα τηλέφωνα,ξεχωριστα και μοναδικά!Αυτη ειναι η δικια μου συλλογη so far.. :) **τρελό respect στην συλλογη του φιλου zografos! http://img35.imageshack.us/img35/4485/classics2.jpghttp://img201.imageshack.us/img201/1209/classics1.jpg Edited February 6, 2012 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλός είσαι και του λόγου σου:p Μπράβο ρε παίδες, έχετε ωραίες συλλογές. Εγώ έχω αρχίασει λίγο να ξενερώνω και τσιγγουνεύομαι να δίνω λεφτά για παλιά κινητά. Σκέφτομαι ότι σε λίγο, μπορεί να μην έχουμε να φάμε, είναι ώρα για κινητά? Και μάλιστα παλιά?:worry: Μετά, το ξανασκέφτομαι όμως και λέω.....ναι, είναι ώρα:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπέρα σε 'ολους τους φίλους/ες,χαιρομαι να βλεπω συλλογες απο την εποχη που τα κινητά ηταν απλα τηλέφωνα,ξεχωριστα και μοναδικά!Αυτη ειναι η δικια μου συλλογη so far.. :) **τρελό respect στην συλλογη του φιλου zografos! http://img35.imageshack.us/img35/4485/classics2.jpghttp://img201.imageshack.us/img201/1209/classics1.jpg Ενυπωσιακότατη και καθόλου μα καθόλου φτωχή !!!!! Βλέπω εξαιρετικές συσκευές μέσα ... Αν υπάρχει και τίποτα προς ανταλλαγή, περιμένω PM ;) Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) παντως σας βρήκα λυση σε περιπτωση που σας πιασει η κρίση :lol::lol::lol: Περα απ την πλακα αυτο με τον χρυσο ισχυει? αν ναι εχετε πλουτισει:p Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων χαβαλέ κανω :-) Edited February 7, 2012 by boombastic Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 μεγαλος εισαι φιλε:D κανενας δεν εχει εδω τοσα κινητα..το πολυ 10 πιστευω:p θα γινουν και αλλες συνεντευξεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts