Jump to content

Άδειες και διπλώματα δικύκλων

EiNSTEiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γεια σας, έχω δίπλωμα για 50cc και δίπλωμα αυτοκινήτου (από το 2002)

Τι χρειάζεται για να βγάλω για 125cc και ποσο κοστίζει; please βοηθήστε...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τις πινακιδες θα της παρεις απο το μηχανολογικο,εκει που εκανες τα χαρτια για να βγαλεις το διπλωμα.τωρα δεν χρειαζεται το διπλωμα για να παρεις τις πινακιδες.:)

Δεν καταλαβα...!Ειμαι 18 και μια απο αυτες τις μερες θα παρω καινουριο παπι (125cc)στο ονομα μου,εχω διπλομα μονο για 50 cc!Πινακιδες μπορω να βγαλω? (50 ευρο δεν εχουν?):worry:

Δεν καταλαβα...!Ειμαι 18 και μια απο αυτες τις μερες θα παρω καινουριο παπι (125cc)στο ονομα μου,εχω διπλομα μονο για 50 cc!Πινακιδες μπορω να βγαλω? (50 ευρο δεν εχουν?):worry:

Μπορεις να βγαλεις αλλα δεν θα απευθυνθεις στην τροχαια,αλλα στην διευθυνση συγκοινονιων.Η τροχαια εκδιδει πινακιδες ΜΟΝΟ για μοτοποδηλατα.δεν ξερω ποσο κοστιζουν οι πινακιδες.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια γινετε να εχεις ενα 50αρι στο ονομα σου αν δεν εχεις διπλωμα και εισαι κατω των 18; Απο οσο ξερω οχι, σωστο δεν ειναι;

Γινετε απο οσο ξερω.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Ρε παιδια γινετε να εχεις ενα 50αρι στο ονομα σου αν δεν εχεις διπλωμα και εισαι κατω των 18; Απο οσο ξερω οχι, σωστο δεν ειναι;

Γινεται αλλα μονο 50αρι,στην Μοτοσυκλετα δεν ισχυει αυτο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γίνεται αν δεν έχεις δίπλωμα? Νομίζω ισχύει αυτό που λέει ο RAVER αλλά με την προϋπόθεση ότι έχεις δίπλωμα. Αλλιώς ποιός ο λόγος...

Γίνεται αν δεν έχεις δίπλωμα? Νομίζω ισχύει αυτό που λέει ο RAVER αλλά με την προϋπόθεση ότι έχεις δίπλωμα. Αλλιώς ποιός ο λόγος...

Και εγω ετσι τα εχω υποψην μου...

• 3 weeks later...

καλησπέρα παιδιά!

είμαι καινούργιος στο site αυτό και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.

την προηγούμενη βδομάδα μου χάρησε ο ξάδερφος μου μια vespa px200 σε άριστη κατάσταση. το πρβλ είναι ότι πριν ενάμιση χρόνο έκανε ολική διαγραφή στο κτεο και καταστράφηκαν αυτομάτως η άδεια κ οι πινακίδες κυκλοφορίας! μπορώ να βγάλω καινούργια χαρτιά? πήγα βέβαια σε μια σχολή οδηγών και μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει τπτ. Πιστεύω πως υπάρχει λύση!

και κατι άλλο, ο αριθμός πλαισίου που βρίσκεται?

καλησπέρα παιδιά!

είμαι καινούργιος στο site αυτό και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.

την προηγούμενη βδομάδα μου χάρησε ο ξάδερφος μου μια vespa px200 σε άριστη κατάσταση. το πρβλ είναι ότι πριν ενάμιση χρόνο έκανε ολική διαγραφή στο κτεο και καταστράφηκαν αυτομάτως η άδεια κ οι πινακίδες κυκλοφορίας! μπορώ να βγάλω καινούργια χαρτιά? πήγα βέβαια σε μια σχολή οδηγών και μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει τπτ. Πιστεύω πως υπάρχει λύση!

και κατι άλλο, ο αριθμός πλαισίου που βρίσκεται?

¨οταν διαγράφεται κάτι δεν μπορείς να το κάνεις τίποτα απολύτως ουτε να το κυκλοφορήσεις!!!

ο αριθμός πλαισίου που βρίσκεται?

Θα σε γελάσω. Η κάθε εταιρία το βάζει σε διαφορετικό μέρος.

Το πιό πιθανό σημείο για τον αριθμό μηχανής έιναι πάνω και στα αριστερά της μηχανής και του πλαισίου κάπου πάνω στο σασί(κάπου κοντά στο κέντρο του μηχανακίου), στα πλάγια.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

αν και με στεναχωρέσαται, σας ευχαριστω πολύ για την άμεση βοήθειά σας!

πραγματικά το site ειναι πολύ καλό! ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ πουθενά κάποτε..

γεια σασ, εχω είδη ένα 50άρι παπί στο ονομα μου και είμαι 17χρονών. μποώ να γράψω και άλλοένα παπί στο ονομά μου??θέλω να το κάνω αυτο για τον ξαδερφο μου.δεν ευκαιρεί ο πατέρας του να του βγάλει ΑΦΜ και θέλει να πάρει παπι και να το γράψουμε σε μένα. όταν θα γράφουνε αυτόν η θα έχει πρόβλημα με την τροχαία θα έχω και εγώ ως ιδιοκτήτης??

http://www.lovina.gr

------------------------------

@alkispa Αν ειναι 50αρι θα μπορεις. Αλλα γιατι να μην το βαλει στο ονομα του πατερα του; Αυτα βεβαια δεν με αφορουν

Τωρα σχετικα με τις κλεισης, αν εχει διπλωμα αν τον σταματισουνε σε μπλοκο και τον γραψουνε για κρανος και τετια απο οσο ξερω εσυ δεν εχεις καμια αναμοιξη. Αν τον γραψουνε για εξατμισης και τετια (αν το πειραξει) μαλλον θα εχεις. Και σε περιπτωση που γινει καπιο ατυχιμα, και ιδικα αν δεν εχει διπλωμα, θα μπλεξεις

@alkispa Αν ειναι 50αρι θα μπορεις. Αλλα γιατι να μην το βαλει στο ονομα του πατερα του; Αυτα βεβαια δεν με αφορουν

Τωρα σχετικα με τις κλεισης, αν εχει διπλωμα αν τον σταματισουνε σε μπλοκο και τον γραψουνε για κρανος και τετια απο οσο ξερω εσυ δεν εχεις καμια αναμοιξη. Αν τον γραψουνε για εξατμισης και τετια (αν το πειραξει) μαλλον θα εχεις. Και σε περιπτωση που γινει καπιο ατυχιμα, και ιδικα αν δεν εχει διπλωμα, θα μπλεξεις

Εκτός αυτού, θα έχεις τρεξίματα αν γίνει κάποιο ατύχημα

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Εκτός αυτού, θα έχεις τρεξίματα αν γίνει κάποιο ατύχημα

αυτό σκέφτομαι πιο πολύ, το ατύχημα.ο πατέρας του κατα κάποιο τρόπο δε θέλει να τον αφήσει να πάρει.. δε θα είναι μεγάλο το πρόβλημα δλδ αν πάρει.τι να εξιγώ τώρα.με λιγα λογια ο ξαδερφος θέλει να κάνει το δικο του οπωσδήποτε.

και επιδή για να βγάλει ΑΦΜ πρέπει να πάει στην εφορία με τον πατέρα του ο πατέρας του δεν "μπορεί" ποτε και δυο αλες φορές που είχαν πάει δεν το είχαν βγάλει. τους τρέχανε.εμενα πέρσι μου το βγάλανε τσακ μπαν χωρις να είναι κανενας δικος μου.

με λιγα λόγια δεν γράφω αλλο μηχ.. κατι αλλο θα πρέπει να κάνει!! μην τρέχουμε στα χαμένα γιατί δεν έχει και δίπλωμα.

Φιλε μου οσο καλες σχεσης και αν εχουμε με τα ξαδερφια μας και οσο και αν τον εμπιστευεσε αφου δεν εχει διπλωμα μην βαλεις δικο του μηχανακι στο ονομα σου. Αμα μια στις 1000 γεινει ενα σοβατο ατυχιμα μπορει να καταστραφει η ζωη σου για παντα....

Τωρα για να γινει κατι, η μητερα του παιδιου δεν μπορει να βοηθεισει; δεν μπορει να παει μονος του στην εφορια να κανει κατι; Ο πατερας σου (η η μητερα σου αναλογα την συγκενια) δεν μπορει να πει τπτ στον θειο σου μπας και αλλαξει γνωμη;

ναι ρε δεν το συζητώ, δεν το παίρνω στο ονομα μου.δεν ειναι αναγκ να γίνει ολη αυτη ιστορια. θα παει μια μερα και θα βγαλει ΑΦΜ, θα τον πεισει σιγα..απλα λέγαμε για να γίνουν γρήγορα τα πράματα.τεσπα.φτάνει που έμαθα οτι θα έχω και γω προβλμα για οτι τυχον συμβεί.

• 3 weeks later...
παιδια εγω εχω μια γουρουνα 96 cc κινεζικη και πανω στον σκελετο εχει ενα αυτοκολλητο που λεει κατω των 16 απαγορευεται οχι κατω των 18.εγω εχω κλεισει τα 16 στην αρχη πηρα μια πενηνταρα δεν πιγαινε χριστο δεν μπουσα να βγω στον δρομο σταματουσα να δω αν ερχετα ιαμαξι και μετα δεν ξεκινουσε.να σημειωσω οτι ειμαι τετραπληγικος και την θελω για να εξυπηρετουμαι εχουν με το 50αρι ηταν πολυ επικυ
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια εγω εχω μια γουρουνα 96 cc κινεζικη και πανω στον σκελετο εχει ενα αυτοκολλητο που λεει κατω των 16 απαγορευεται οχι κατω των 18.εγω εχω κλεισει τα 16 στην αρχη πηρα μια πενηνταρα δεν πιγαινε χριστο δεν μπουσα να βγω στον δρομο σταματουσα να δω αν ερχετα ιαμαξι και μετα δεν ξεκινουσε.να σημειωσω οτι ειμαι τετραπληγικος και την θελω για να εξυπηρετουμαι εχουν με το 50αρι ηταν πολυ επικυ

Τα αυτοκολλητα ειναι παντα παραπλανητικα.Επισης νομιζω οτι απαγορευεται να οδηγεις σε τετοια κατασταση οποιοδηποτε μηχανοκινητο οχημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

perpatao sxedon kanonika kai den kano rally gia prosopikh xrhsh to exw epeidh den mporw na odhghso papi.prosexv kai ta xeria mou einai mia xara.apla otsn perpataw gia na stamathsw prepei na akoumphsw kapoy gia na stamathsw
υπογραφή εκτός ορίων

Πρέπει να έχεις δίπλωμα για αμάξι για να το οδηγήσεις νομίζω. Έτσι δεν είναι?