Jump to content

Άδειες και διπλώματα δικύκλων

EiNSTEiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ποσο παει γενικα για διπλωμα για μηχανη...Πηγα σημερα σε ενα και μου ειπε 300 ολα μαζι...Εχω ηδη για αμαξι και του ζητησα το διπλωμα χωρις οριο κυβικων....Μου ζητησε και ενα παραβολο 30 ευρων απο Εθνικη για νεου τυπου διπλωμα...Μου λεει αυτο το δινεις στην παραλαβη του διπλωματος,αλλα μου λεει εγω στο βαζω στην αρχικη τιμη.....

Δεν ειναι παντως ασχημη η τιμη αυτη.Καπου τοσο μου ειπαν και μενα στην Ροδο για το διπλωμα ανεξαρτητων κυβικων.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

παιδια ξερετε κατι για δυναοττητα οδηγησης μοτοποδηλατου απλα με το διπλωμα αυτοκινητου...

Απο οτι βλεπω απο το 2007 βασει του νομου της Ε.U αυτο επρεπε να ισχθει...

ευχαριστω

παιδια ξερετε κατι για δυναοττητα οδηγησης μοτοποδηλατου απλα με το διπλωμα αυτοκινητου...

Απο οτι βλεπω απο το 2007 βασει του νομου της Ε.U αυτο επρεπε να ισχθει...

ευχαριστω

δεν γινετε! αλλωστε ειναι διαφορετικη αρχη.

διπλωμα για μοτοποδηλατο βγαζεις στην τροχαια.

αυτο ειναι για μενα που χ@ζο,οταν εχεις διπλωμα για μοτοσυκλετα και σε αναγκαζουν να βγαλεις και αλλο διπλωμα για μοτοποδηλατο :wacko: ελπιζω αυτος ο νομος να αλλαξει..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

paides exw diploma apo perisi to kalokairi gia 125cc.pote tha mporesw na to kanw aperioristo? kati legane gia meta apo ena xrono na to kanoune....kana neo? h tou xronou mporw?(kai akribws to kalokairi h mporw ianouario)

epishs den exw asfalhsei to mhxanaki mou akoma an me stamathsoun gia elegxo trww apla ena prostimo? h einai xeirotera ta pragmata? kati akousa gia 700 euro prostimo gia anasfalisth mhxanh alhthebei??

technoholic maniac reviewer

paides exw diploma apo perisi to kalokairi gia 125cc.pote tha mporesw na to kanw aperioristo? kati legane gia meta apo ena xrono na to kanoune....kana neo? h tou xronou mporw?(kai akribws to kalokairi h mporw ianouario)

epishs den exw asfalhsei to mhxanaki mou akoma an me stamathsoun gia elegxo trww apla ena prostimo? h einai xeirotera ta pragmata? kati akousa gia 700 euro prostimo gia anasfalisth mhxanh alhthebei??

απορω με τι σκεπτικο οδηγεις τοσο καιρο ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! :down: :mad:

το προστομο ειναι "βαρυ" και επισης εχει και point η παραβαση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το προστιμο ειναι το λιγοτερο και καλα θα κανουν να στο κοψουν αν σε πιασουν. Σκεψου να χτυπησεις καποιον και να πρεπει να τον πληρωνεις απο την τσεπη σου.

• 2 weeks later...

παιδια καλησπερα επειδη μεθαυριο παω να βγαλο ενα διπλωμα μοτοποδηλατου θα μου πειτε τι πεζει απο ερωτησεις_? εγω διαβασα μονο τις ερωτησεις απο το βιβλιαρακι το γνωστο στο τελος..

Πεζει και πρακτικη εξασκηση την επομενη μερα_?

ευχαριστω

johnS:Τα δινεις ολα μαζι την ιδια μερα,αφου περασεις την καθε εξεταση.Δινεις σηματα 30 ερωτησεις,μετα 30 ερωτησεις μηχανολογικα και μετα κανεις την πρακτικη εξεταση.

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

johnS:Τα δινεις ολα μαζι την ιδια μερα,αφου περασεις την καθε εξεταση.Δινεις σηματα 30 ερωτησεις,μετα 30 ερωτησεις μηχανολογικα και μετα κανεις την πρακτικη εξεταση.

10 ερωτησεις σου κανουν για μηχανολογια

Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;)

ευχαριστω παιδες...

Σηματα δεν δινω προφανως λογω διπλωματος Ι.Χ...

Μηχανολογια τι ερωτησεις εινναι_) ? αυτες απο το βιβλιο " θεωρητικη εξεταση υποψηφιων οδηγων μοτοσυκλετας_?

Πρακτικη γινεται με παπι ι scooter?

ευχαριστω παιδες...

Σηματα δεν δινω προφανως λογω διπλωματος Ι.Χ...

Μηχανολογια τι ερωτησεις εινναι_) ? αυτες απο το βιβλιο " θεωρητικη εξεταση υποψηφιων οδηγων μοτοσυκλετας_?

Πρακτικη γινεται με παπι ι scooter?

Πώς πας να δώσεις χωρίς να είσαι σε σχολή?Και πέρα από το θεωρητικό, σε βοηθάνε και με όλα τα πράγματα που μπορεί να τύχει από ερωτήσεις κλπ..

Με παπί δίνουν πάντως για το μικρό δίπλωμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

johnS αν δίνεις για δίπλωμα Α1 δηλαδή μέχρι 36 άλογα και αναλογία 0,16 άλογα ανα κιλό τότε πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά πρακτικά μαθήματα σε σχολή οδηγών άσχετα αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου.Τώρα αν δίνεις για 50 κυβικά τότε δίνεις μηχανολογία και μετά πας στην τροχαία με δικό σου μηχανάκι για να δώσεις πρακτικά.Όσο για τις ερωτήσεις είναι από το βιβλίο που είπες.

Ισχυει οτι αμα βγαλεις για 50cc μετατρεπεται σε απεριοριστων κυβικων μετα απο 2 χρονια?
[sIGPIC][/sIGPIC]

γινετε η ασφαλεια και η αδεια απο το μηχανακι να ειναι στο ονομα μου αν δεν εχω κλεισει τα 18? για 125cc μιλαω.

Re Paidia na kano kai ego tis dikes mou asxetes erotiseis.. kai o kathe prothimos na boithisei.. as to kanei giati den mas vlepo kala..so:

Skeftomai na paro ena enduro..vasika eimai metaksi 2.. alla thelw to mixanaki na vgazei adeia kikloforias(pinakides) ktlp

eimai metaksi Crf250 k YZF250

to thema einai oti exo akousei oti den vgazoun adeia kikloforias auta ta mixanakia..

ti protinete eseis?

afiste pou einai sketo gamisi ta mixanakia auta... oson afora ta $$$

thnx pantos opios apantisei

Re Paidia na kano kai ego tis dikes mou asxetes erotiseis.. kai o kathe prothimos na boithisei.. as to kanei giati den mas vlepo kala..so:

Skeftomai na paro ena enduro..vasika eimai metaksi 2.. alla thelw to mixanaki na vgazei adeia kikloforias(pinakides) ktlp

eimai metaksi Crf250 k YZF250

to thema einai oti exo akousei oti den vgazoun adeia kikloforias auta ta mixanakia..

ti protinete eseis?

afiste pou einai sketo gamisi ta mixanakia auta... oson afora ta $$$

thnx pantos opios apantisei

απο οσο ξερω τα εντουρο βγαζουν και πινακιδες και αδεια ενω τα καθαρα οχι... αυτα τα 2 μηχανακια ειναι καθαροαιμα τα εντουρο σε αυτες τις μαρκες ειναι το crf250x και το wr250f ειναι ωραια μηχανακια:D και κατι αλλο γραφε ελληνικα απο εδω και περα:)

Οκ χαχ, κατι αλλο όμως.. αν εγώ κυκλοφορώ με ενα καθαρόαιμο οπώς το YZF250 και με σταματήσει αστυνομία..πάω μεσα κανονικά? γιατι έχω ακούσει οτι μπορείς να πεις οτι πας για εξάσκηση και έτσι..εντωμεταξύ εδώ έχουμε 3 πίστες για enduro...

ξέρετε πολλα.. και επειδή εγω δεν μπορώ να διαθέσω 4000-5000Ε για ενα μεταχειρισμένο οπώς τα δίνουν οι περισσοτεροι.. εχω βρει καθαρόαιμα με λιγοτερα χρήματα

ευχαριστω πάλι

Οκ χαχ, κατι αλλο όμως.. αν εγώ κυκλοφορώ με ενα καθαρόαιμο οπώς το YZF250 και με σταματήσει αστυνομία..πάω μεσα κανονικά? γιατι έχω ακούσει οτι μπορείς να πεις οτι πας για εξάσκηση και έτσι..εντωμεταξύ εδώ έχουμε 3 πίστες για enduro...

ξέρετε πολλα.. και επειδή εγω δεν μπορώ να διαθέσω 4000-5000Ε για ενα μεταχειρισμένο οπώς τα δίνουν οι περισσοτεροι.. εχω βρει καθαρόαιμα με λιγοτερα χρήματα

ευχαριστω πάλι

α) κυκλοφορεις χωρις πινακιδες??? β) αν δεν εχεις..τοτε εισαι παρανομος και χρειαζεσαι αγωνιστικη αδεια,επισης για να την κυκλοφορεις την μοτοσυκλετα θα πρεπει να φορας εξοπλισμο(κρανος-θωρακα-μποτες).

με κρανος και τζιν παντελονι..εισαι για αυτοφωρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

α) κυκλοφορεις χωρις πινακιδες??? β) αν δεν εχεις..τοτε εισαι παρανομος και χρειαζεσαι αγωνιστικη αδεια,επισης για να την κυκλοφορεις την μοτοσυκλετα θα πρεπει να φορας εξοπλισμο(κρανος-θωρακα-μποτες).

με κρανος και τζιν παντελονι..εισαι για αυτοφωρο.

σωστος RAVER...εδω οι περισσοτεροι που εχουν καθαρα πηγαινουν προπονηση κανονικα με τις μηχανες αλλα με στολη και ολα τα σχετικα κανονικα αυτο ειναι παρανομο οταν σε σταματησουν στο δρομο με αυτα τα μηχανακια σου κανουν κατασχεση (ετσι εχω ακουσει) αλλα ποτε δεν εχω ακουσει τιποτα να εχει γινει οταν φορανε στολη αλλα κανονικα πρεπει να ειναι φορτωμενο σε τρειλερ το μηχανακι;)

Κάτι άλλο, μπορώ να εμπιστεύτω μηχανάκια που ειναι αντίγραφα??

εννοώ.. αντίγραφο ιαπωνίας Yamaha YZF250 με 2 χρόνια εγγύηση κτλπα...

θέλω να πω.. μηπως ξέρει κανείς τι παίζει..αν θα μου βγάλει προβλήματα αν το αγοράσω ασ πουμε κτλπα?.. Επίσης ενας φίλος ποθ δουλεύει σε αντιπροσωπεία μου είπε οτι απλώς πληρώνω το όνομα της κάθε ξακουστής εταιρίας και οτι τα αντίγραφα ειναι τα ίδια μηχανάκια απλώς χωρίς το όνομα yamaha(ας πούμε).

Η γνώμη σας θα ειναι πολύ σημαντική

ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά, έχω το δίπλωμα Α1(25kw) και αυτοκίνητου 2 χρόνια. Μπορώ να το αναβαθμίσω για μηχανή απεριορίστου κυβικών; Έχετε ακούσει κάποια αλλαγή; Ισχύει ακόμη;:worry:
Life Is Good

Καλησπέρα παιδιά, έχω το δίπλωμα Α1(25kw) και αυτοκίνητου 2 χρόνια. Μπορώ να το αναβαθμίσω για μηχανή απεριορίστου κυβικών; Έχετε ακούσει κάποια αλλαγή; Ισχύει ακόμη;:worry:

το ρωτησα και εγω αυτο λιγα ποστ πιο πανω απαντηση δε πηρα..

Τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο καποια site γραφουν οτι ισχυει

http://www.m-l.gr/index.php?category=24

[sIGPIC][/sIGPIC]