Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά λίγο βοήθεια,

Όσες επαφές έχω αποθηκεύσει στη Sim τις χάνει συνέχεια το κινητό και εμφανίζει μόνο κάποιες που έχω αποθηκευμένες στο τηλέφωνο. Γιατί γίνετε αυτό; Είναι σπαστικό να θέλω να πάρω κάποιον τηλέφωνο και ενώ έχω αποθηκεύσει τον αριθμό του να τον εξαφανίζει...!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά είναι φυσιολογικό να μην μου έχει full σήμα ???? Σήμερα το πρωί δεν έβρισκε δύκτιο και το έκανα επανακίνηση .......

Τα φώτα σας παρακαλώ. Να το στείλω πίσω ??? Πήγα αθήνα και το πήρα αλλά εργάζομαι επαρχία....... HEEEEEELP.

Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το 3 G ? γιατι παντα με 3 G το σημα ειναι πολυ χειροτερο απο το 2 G η και μπορει να μην υπαρχει παντου καλυψη 3 G

Για να το τσεκαρεις πηγαινε

Εφαρμογη --> Ρυθμισεις --> Ασυρματη επικοινωνια και δικτυα --> Δικτυα κινιτης τηλεφωνιας --> Λειτουργια Δικτυου --> Και να τσεκαρεις Μονο GSM (2G)

Αν ειναι τσεκαρισμενο το WCDMA ειναι 3G

Με αυτον τον τροπο κανεις και οικονομια στην μπαταρια και εχεις καλυτερο σημα.

Και οταν θες να μπεις στο ιντερνετ το αλλαζεις σε WCDMA που ειναι 3G και οταν τελειωσεις το ξαναγυρνας παλι GSM (2G)

Edited by weather1967

http://www.ebay.com/itm/170962510851?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Επειδη καποια ειχαν απορία σχετικα με το ποια θηκη να αγορασουν.

Μολις την πηρα στα χέρια μου πολυ καλη θηκη δε χαλαει η αισθηση του κινιτου ειναι σαν να μην εχει καν θηκη ελαφρια αλλα πολυ καλο υλικο και καλη αισθηση.

Εχω και http://www.ebay.com/itm/271089734701?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι πρεπει οταν μιλας να κρεμετε ολο αυτο το πραγμα και χανει κ την τρομερη αισθηση που εχει η σχεδιαση του κινιτου, με λιγα λογια δε χαιρεσε το κινιτο ενω ειναι πολυ ομορφο.

Σας προτείνω την πρώτη επιλογη ανεπιφύλακτα και μολισ γυρω στο 1,40 εευρω καπου εκει.

Ρε παιδιά λίγο βοήθεια,

Όσες επαφές έχω αποθηκεύσει στη Sim τις χάνει συνέχεια το κινητό και εμφανίζει μόνο κάποιες που έχω αποθηκευμένες στο τηλέφωνο. Γιατί γίνετε αυτό; Είναι σπαστικό να θέλω να πάρω κάποιον τηλέφωνο και ενώ έχω αποθηκεύσει τον αριθμό του να τον εξαφανίζει...!

Πας στις ρυθμίσεις των επαφών και κάπου λέει κάτι για εμφάνιση.. εκεί επιλέγεις ποιές θες να σου δείχνει.

http://www.ebay.com/itm/170962510851?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μολις την πηρα στα χέρια μου πολυ καλη θηκη δε χαλαει η αισθηση του κινιτου ειναι σαν να μην εχει καν θηκη ελαφρια αλλα πολυ καλο υλικο και καλη αισθηση.

Εχω και http://www.ebay.com/itm/271089734701?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι πρεπει οταν μιλας να κρεμετε ολο αυτο το πραγμα και χανει κ την τρομερη αισθηση που εχει η σχεδιαση του κινιτου, με λιγα λογια δε χαιρεσε το κινιτο ενω ειναι πολυ ομορφο.

Σας προτείνω την πρώτη επιλογη ανεπιφύλακτα και μολισ γυρω στο 1,40 εευρω καπου εκει.

Έχω πάρει την θήκη σιλικόνης από το Public μαζί με το κινητό. Είναι πολύ καλή, καλύπτει το κινητό γύρω-γύρω και πίσω, αλλά το μόνο 'πρόβλημα' είναι ότι καλύπτει και τα πλαινά κουμπιά και δεν πατιόνται εύκολα.

Από την άλλη η θηκούλα που προτείνεις φαίνεται όμορφη και την έχουν και συνάδελφοι, έχει ελεύθερα τα πλαινά κουμπιά, αλλά δεν καλύπτει το κινητάκι στο επάνω και το κάτω μέρος, με αποτέλεσμα αν πέσει ή χτυπήσει εκεί να μην γλιτώσεις την ζημιά του.

Δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη θηκούλα που να το καλύπτει ολόκληρο και να έχει ελεύθερα τα πλήκτρα? Όπως π.χ. κάποιες θήκες που έχουν φίλοι μου που έχουν i-phone? Έχει κανείς να προτείνει καμία?

Πηρα την παρακάτω, εφαρμόζει τέλεια....

http://www.carrymobile.com/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/e/melkco_premium_leather_case_for_samsung_galaxy_s_advance_i9070_-_jacka_type_black_lc__1.jpg

επειδη εχω και τις δυο θηκες http://www.ebay.com/itm/170825797907?var=470107465902&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/170968672085?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

προτεινω την 2η . πολυ καλυτερη αισθηση στο χερι προστατευει πολυ καλυτερα . η συγκεκριμενη ειναι

διαφανη και στο δικο μου που ειναι ασπρο παει σουπερ. δεν χανει καθολου σε ομορφια το κινητο .

οχι οτι η πρωτη δεν ειναι καλη απλα η 2η ειναι ενα κλικ πιο πανω και σε προστασια και σε αισθηση .

υ.γ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μεμβρανη παιδια . εμενα χωρις λογο εχει δυο μικρα σημαδια . χωρις να καταλαβω

πως εχουν γινει .

στην 2η θηκη δινει δωρο και 3 μεμβρανες . ειναι πολυ κομπλε σε αισθηση μην σας προβληματιζει αυτο .

επισης δινει στην 2η και σακουλακι waterproof οπου πιανει κανονικα το touch και κανεις κανονικα κληση .

οτι πρεπει για παραλια !!

Edited by ksexou

επειδη εχω και τις δυο θηκες http://www.ebay.com/itm/170825797907?var=470107465902&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/170968672085?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

προτεινω την 2η . πολυ καλυτερη αισθηση στο χερι προστατευει πολυ καλυτερα . η συγκεκριμενη ειναι

διαφανη και στο δικο μου που ειναι ασπρο παει σουπερ. δεν χανει καθολου σε ομορφια το κινητο .

οχι οτι η πρωτη δεν ειναι καλη απλα η 2η ειναι ενα κλικ πιο πανω και σε προστασια και σε αισθηση .

υ.γ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μεμβρανη παιδια . εμενα χωρις λογο εχει δυο μικρα σημαδια . χωρις να καταλαβω

πως εχουν γινει .

στην 2η θηκη δινει δωρο και 3 μεμβρανες . ειναι πολυ κομπλε σε αισθηση μην σας προβληματιζει αυτο .

επισης δινει στην 2η και σακουλακι waterproof οπου πιανει κανονικα το touch και κανεις κανονικα κληση .

οτι πρεπει για παραλια !!

Η δεύτερη θήκη καλύπτει και τα πλήκτρα ή έχει κενό στα σημεία εκείνα για να τα πατάς πιο εύκολα?

Πάντως δεν βλέπω κάτι για τις δωρεάν μεμβράνες που λες, ίσως τις βάζουν μέσα σαν δώρο αλλά δεν το αναφέρει απλά....

Edited by DxL

Πας στις ρυθμίσεις των επαφών και κάπου λέει κάτι για εμφάνιση.. εκεί επιλέγεις ποιές θες να σου δείχνει.

επιλεγμένες είναι και οι επαφές της sim αλλά εξακολουθούν να μην εμφανίζονται στη λίστα των επαφων..

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Εγώ μέσα από το KIES βλέπω ότι δεν υποστηρίζεται η αναβάθμιση λογισμικού μέσω KIES. Πώς γίνεται αυτό;

Έχω γνωστό ο οποίος λέει ότι έχει πάρει την αναβάθμιση κανονικά χωρίς να έχει πειράξει τίποτα στο κινητό του. Εν τω μεταξύ, στα Public υπάρχουν τηλέφωνα S Advance εκθεσιακά τα οποία έχουν πάρει την 4.0. Πώς γίνεται αυτό; Θα τρελλαθώ.

Το μόνο μου πρόβλημα που με καίει είναι το voice που δεν επιτρέπει εναλλαγή λογαριασμών στη 2.3.

@DXL εχει κενα στα κουμπια και και στην υποδοχη των ακουστικων,μικροφωνο και στην φορτιση . ενταξει δεν ειναι δωρο ειναι μεσα στην τιμη αλλα η τιμη ειναι πολυ καλη επειδη ερχονται απο αγγλια . την προηγουμενη τεταρτη εκανα την παραγγελια σημερα μου ηρθε. με 5 ευρω παιρνεις μια θηκη ( 10 η puro ) 3 μεμβρανες ( 8 οι δυο στο public ) και ενα waterproof σακουλακι για την παραλια . αρκετα καλα θα ελεγα ;)

Παιδια μια βοηθεια,πρωτη φορα δοκιμασα το tethering αναγνωριζει το pc το SSID του κινητου,βαζω κωδικο συνδεεται αλλα δεν ανοιγουν οι σελιδες στο pc ,ενω στο κινητο ανοιγουν κανονικα ,θελει καποια ρυθμιση στο pc ? η λογο χαμηλης σταθμης μπαταριας του κινητου δεν στελνει ? τωρα το εχω βαλει να φορτισει να δουμε τι γινεται,σε ενα αλλο galaxy ενος φιλου που το δοκιμασα ανοιγουν οι σελιδες στο pc .

Παιδια μια βοηθεια,πρωτη φορα δοκιμασα το tethering αναγνωριζει το pc το SSID του κινητου,βαζω κωδικο συνδεεται αλλα δεν ανοιγουν οι σελιδες στο pc ,ενω στο κινητο ανοιγουν κανονικα ,θελει καποια ρυθμιση στο pc ? η λογο χαμηλης σταθμης μπαταριας του κινητου δεν στελνει ? τωρα το εχω βαλει να φορτισει να δουμε τι γινεται,σε ενα αλλο galaxy ενος φιλου που το δοκιμασα ανοιγουν οι σελιδες στο pc .

Η μπαταρια δεν πεζει ρολο. Αυτο που ειναι σημαντικο ειναι το σημα του κινητου σου. Εχε υποψη σου οτι πολλες σελιδες που ειναι φτιαγμενες για κινητο εχουν συμπιεσμενα δεδομενα με αποτελεσμα να σου φαινεται οτι ανοιγει πιο γρηγορα στο κινητο. Στο πισι θα κατεβει φουλ η σελιδα γι αυτο αργει. Εγω το tethering το χρησιμοποιω πολυ συχνα χωρις προβλημα

Η μπαταρια δεν πεζει ρολο. Αυτο που ειναι σημαντικο ειναι το σημα του κινητου σου. Εχε υποψη σου οτι πολλες σελιδες που ειναι φτιαγμενες για κινητο εχουν συμπιεσμενα δεδομενα με αποτελεσμα να σου φαινεται οτι ανοιγει πιο γρηγορα στο κινητο. Στο πισι θα κατεβει φουλ η σελιδα γι αυτο αργει. Εγω το tethering το χρησιμοποιω πολυ συχνα χωρις προβλημα

Eυχαριστω για την απαντηση

Ναι αυτο ειδα οτι το η μπαταρια δεν παιζει ρολο .

Αλλα δεν μου ανοιγει τιποτα ο browser του pc ,το σημα του κινητου 3g ειναι 2 γραμμές,λες για αυτο ?

Η μηπως εχει καποιο προβλημα το τηλεφωνο η ειναι καποια ρυθμιση ? αυτο που κανω ειναι να ανοιγω τα πακετα δεδομενων και μετα να ανοιγω το tethering ,βλεπω στο pc το SSID κανω συνδεση συνδέεται,αλλα λες και δεν στελνει τιποτα το κινητο γιατι δεν ανοιγει καμμια σελιδα ο browser του pc

Κανεις καποια αλλη ρυθμιση εσυ ?

Παιδια μια βοηθεια πρωτη φορα δοκιμασα το tethering στο νεο σχεδον κινητο galaxy s advance αναγνωριζει το pc το SSID του κινητου,βαζω κωδικο συνδεεται αλλα δεν ανοιγουν οι σελιδες στο pc ,ενω στο κινητο ανοιγουν κανονικα ,θελει καποια περαιτερω ρυθμιση ? η εχει προβλημα το κινητο ?

Παλαιοτερα ενα Galaxy gio μια χαρα συνδεοταν .

http://www.ebay.com/itm/3X-Matte-Anti-Glare-Screen-Protector-Samsung-Galaxy-S-Advance-I9070-/170885114234

Anti Glare Matte την εχω δεί σε τηλ και μου άρεσε.

http://www.ebay.com/itm/SOFT-GEL-TPU-SILICONE-CASE-COVER-SAMSUNG-I9070-GALAXY-S-ADVANCE-CLEAR-/261005488460

Διαφανής Gel θυκούλα. Δεν ξέρω πόσο καλή είναι ......

Χθες αγορασα κ εγω το τηλ.ειναι πραγματικα εντυπωσιακα καλο για την τιμη του.1ερωτηση:εχω ανοικτα δεδομενα.μπορω να μπαινω σε σελλιδες κανονικα αλλα οσο κ αν προσπαθω δεν συγχρονιζω μειλ απο κανενα λογαριασμο ουτε ημερολογιο.τι να φταιει;

Χθες αγορασα κ εγω το τηλ.ειναι πραγματικα εντυπωσιακα καλο για την τιμη του.1ερωτηση:εχω ανοικτα δεδομενα.μπορω να μπαινω σε σελλιδες κανονικα αλλα οσο κ αν προσπαθω δεν συγχρονιζω μειλ απο κανενα λογαριασμο ουτε ημερολογιο.τι να φταιει;

Τί εννοείς "απο κανενα λογαριασμο" ? Ούτε το βασικό gmail account??? Αυτό πρέπει να γίνεται αυτόματα, αν έχουν δοθεί σωστά τα στοιχεία (username και password). Για λογαριασμούς outlook/hotmail έχει έναν πολύ καλό οδηγό εδώ http://www.komodocontacts.com/page/how-to-setup-hotmail-on-android-phone και για microsoft exchange εδώ: http://iss.leeds.ac.uk/helpdesk/android-how-to-set-up-outlook

Καλημέρα παιδιά.Τελικά η σέρβικη είναι καλύτερη από τη ρώσικη;Και μπορούμε να τη περάσουμε απευθείας μέσω kies αφού κάνουμε install το σέρβικο csc (όταν το κινητό υποστηρίζει το σέρβικο IMEI);:help:

Ποιά είναι τα θεματάκια της σέρβικης;

Κανείς παιδιά;;;

Καλημέρα σημερα μου ήρθαν οι παρακάτω θήκες: απο το ΑΜΑΖΟΝ.co.uk

1. Samsung Vent Case for Galaxy Advance By Anymode - Black
  2. Samsung Leather Flip Case for Galaxy Advance By Anymode - Black

φοβερές και οι δυο....:happy:

Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα πρόβλημα,

επειδή μου άνοιγε το πακέτο με το 1Ε της Whats Up για το Internet Day Pass έστειλα END DAY στο 1333 για να απενεργοποιηθεί.

Από τότε όμως δεν μπορώ να ανοίξω τα δεδομένα για να μπω 0.facebook.

Τι κάνω τώρα?

Μολις μου ηρθε αυτη η θηκη:

http://www.ebay.com/itm/380598345114?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Πολυ καλη εφαρμογη! Δενει πανω στο κινητο και δεν δινει ογκο. Αρνητικο ειναι οτι πιανει μονο απο τα πλαγια. Πανω και κατω το κινητο μενει ακαλυπτο.

Εχει και screen protector μεσα στην συσκευασια. Αρκετα καλο μπορω να πω τουλαχιστον μεχρι να μου ερθουν τα αλλα απο το ebay εχω περασει αυτο.

Καλη τιμη και δωρεαν μεταφορικα απο Αγγλια. Ηρθε γρηγορα μπορω να πω!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Κανείς παιδιά;;;

Τα θέματα είναι ότι κολλάει μερικές φορές. Σε άλλους που έχω μιλήσει στο xda δεν κολλάει. Ίσως να φταίει ότι την πέρασα πάνω απο την 2,3. Σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μηπως κάτσει καλύτερα σε καθαρό κινητό (εννοώ χωρίς εφαρμογές και κατάλοιπα από την 2,3). Επίσης όπως είναι αναμενόμενο τρώει τη μπαταρία αισθητά πιο γρήγορα. Μπορεί βέβαια όταν βγει η δικιά μας να έχουν λυθεί όλα αυτά.

Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα πρόβλημα,

επειδή μου άνοιγε το πακέτο με το 1Ε της Whats Up για το Internet Day Pass έστειλα END DAY στο 1333 για να απενεργοποιηθεί.

Από τότε όμως δεν μπορώ να ανοίξω τα δεδομένα για να μπω 0.facebook.

Τι κάνω τώρα?

Τώρα πρέπει να το ξαναενεργοποιήσεις...

Τα θέματα είναι ότι κολλάει μερικές φορές. Σε άλλους που έχω μιλήσει στο xda δεν κολλάει. Ίσως να φταίει ότι την πέρασα πάνω απο την 2,3. Σκέφτομαι να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μηπως κάτσει καλύτερα σε καθαρό κινητό (εννοώ χωρίς εφαρμογές και κατάλοιπα από την 2,3). Επίσης όπως είναι αναμενόμενο τρώει τη μπαταρία αισθητά πιο γρήγορα. Μπορεί βέβαια όταν βγει η δικιά μας να έχουν λυθεί όλα αυτά.

Τώρα πρέπει να το ξαναενεργοποιήσεις...

Και πώς το κάνω αυτό φίλε μου? Μήπως ξέρεις? :worry:

Μόλις μίλησα με Samsung.gr και ρώτησα για την 4.1. Μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω για την αναβάθμιση η οποία θα λειτουργεί με τα δίκτυα της Ελλάδας, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργεί το update gia 4.1.2 της Σερβίας ή της Ρωσίας. Είπε επίσης ότι οι αναβαθμίσεις firmware της κάθε χώρας πρώτα ελέγχονται από τα εγχώρια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για να υπάρχει συμβατότητα (γι' αυτό κάποιοι στα forum αναφέρουν ότι δεν διαβάζει τη sim μετά ή δεν συνδέεται με 3g, καθώς η επιλογή είναι κλειδωμένη και απενεργοποιημένη). Δεν ξέρω αν έχει κάποια βάση αυτό που μου είπε, γιατί στο δικό μου S advance οι ρυθμίσεις της vodafone περάστηκαν αυτόματα χωρίς να κάνω τίποτα, και μετά μου ήρθε το SMS με τις ρυθμίσεις.

Τέλος μου τόνισε ότι τίθεται ξεκάθαρα θέμα εγγύησης αν περαστεί άλλης χώρας και ότι δεν πρέπει να το κάνω.

Ακόμα χειρότερα, ενώ του είπα για την επίσημη ενημέρωση για κυκλοφορία στις 26 Απριλίου και μου είπαν ότι το S Advance έχει κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά (το τόνισε) για να είναι συμβατό με την Gingerbread και αυτή είναι η έκδοση android που υποστηρίζει. Ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες αγορές, και να έρθει η αναβάθμιση, δεν σημαίνει ότι θα την πάρουν όλα τα τηλέφωνα την ίδια στιγμή. Μου είπε ότι μάλλον θα έρθει και απλά να περιμένω και ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την αναβάθμιση από τον ίδιο τον κατασκευαστή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)