diecast Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 η αργεντινικη για μενα προσωπικα,βαριεμαι τις αντιπαραθεσεις,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,ι ιταλικη rom,παραμενει η καλυτερη και με την καλυτερη base band,και οσοι χρησιμοποιουν κit kat αυτοι εχουνε περασμενη. ο καλυτερος κερνελ με την ιταλικη ηταν ο cocore 6.2. γουστα ειναι αυτα του καθενος,εγω απο την ημερα που εβαλα την kit kat toy ΜΑHDI,δοκιμασα και την αργεντινικη και πολλες αλλες,δεν την αλλαζω με τιποτα ακολουθωντας παντα τις νεες εκδοσεις και δεν γυριζω πισω με ΤΙΠΟΤΑ. Μανο να σου κανω μια ερωτηση! Ειμαι σε στοκ ρομ με 8,2 κερνελ! Να βαλω τον 9.0 πια η αποψη σου? Ειναι καλυτερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μανο να σου κανω μια ερωτηση! Ειμαι σε στοκ ρομ με 8,2 κερνελ! Να βαλω τον 9.0 πια η αποψη σου? Ειναι καλυτερος? δεν το ξερω αυτο,κατι που δεν εχω δοκιμασει και δουλεψει δεν μπορω να εχω γνωμη και αποψη,για οτι εχω περασει στο sgsa μπορω και μονο να εκφερω αποψη,δοκιμαζεις παντα κατα την γνωμη μου και εχεις δικη σου αποψη,ξαναλεω για μενα ο καλυτερος κερνελ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ παντα ητανε ο 6.2,αν και ειχα δοκιμασει και αλλους ,αυτος καθοτανε καλυτερα και εδινε την καλυτερη αυτονομια μπαταριας και δυνατοτητες του επεξεργαστη. αν εχεις κεφι χρονο και διαθεση δοκιμασε και μια κιτ κατ,εκει ουτε κερνελ ουτε τιποτα,ολα ετοιμα φορεμενα υπαρχουνε.:) ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ,βαριεμαι και σιχαινοαι τις αντιπαραθεσεις,ποιος εχει δικιο και τι ειναι καλυτερο,οποια αλλη αποψη δεκτη και σεβαστη ,σε οτι βαζει ο καθενας στο sgsa του:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 δεν το ξερω αυτο,κατι που δεν εχω δοκιμασει και δουλεψει δεν μπορω να εχω γνωμη και αποψη,για οτι εχω περασει στο sgsa μπορω και μονο να εκφερω αποψη,δοκιμαζεις παντα κατα την γνωμη μου και εχεις δικη σου αποψη,ξαναλεω για μενα ο καλυτερος κερνελ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ παντα ητανε ο 6.2,αν και ειχα δοκιμασει και αλλους ,αυτος καθοτανε καλυτερα και εδινε την καλυτερη αυτονομια μπαταριας και δυνατοτητες του επεξεργαστη. αν εχεις κεφι χρονο και διαθεση δοκιμασε και μια κιτ κατ,εκει ουτε κερνελ ουτε τιποτα,ολα ετοιμα φορεμενα υπαρχουνε.:) ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ,βαριεμαι και σιχαινοαι τις αντιπαραθεσεις,ποιος εχει δικιο και τι ειναι καλυτερο,οποια αλλη αποψη δεκτη και σεβαστη ,σε οτι βαζει ο καθενας στο sgsa του:ninja: Χαχαχα οκ φιλε σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ποιος μίλησε για αντιπαραθέσεις manos11?? ;) Τα Forums απ'όσο γνωρίζω στα 24 χρόνια που ασχολούμαι με την τεχνολογία των υπολογιστών είναι για ανταλλάσσουμε απόψεις οι χρήστες και για να βοηθάμε όσοι έχουμε την καλή διάθεση και όρεξη, αυτούς που χρειάζονται βοήθεια, νομίζω... ;) Όσο αφορά για την Αργεντίνικη και για το αν είναι για τα Σκουπίδια ή όχι, καλό είναι πιστεύω, να τοποθετούμε κάθε γνώμη μας, και όχι έτσι αόριστα.. Για να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι χρήστες... Νομίζω πάλι... ;) Όσο αφορά το Basement από το λίγο που το έψαξα, ελέγχει την λήψη σήματος 2G-3G-Wifi, κάτι με το οποίο δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Προτιμώ προσωπικά την Αργεντίνικη σε σχέση με την Ιταλική γιατί έχει πιο καινούργιο, και συγκεκριμένα το τελευταίο change list στον kernel. Αυτά είχα να πω εγώ. Όποιος χρειαστεί την βοήθεια μου εδώ είμαι... ;) Καλό Απόγευμα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Παιδιά εγώ έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες τις Ρομ .Τώρα όσον αφορά τη στοκ της Αργεντινής μου φάνηκε καλη αλλά είχε ενα μικρό λαγκ...απο 4.4.2 η carbon μου φαίνεται δν είναι και τόσο smooth τώρα είμαι με τη cm 11 απο maclaw http://novafusion.pl/downloads/# απο οσες Ρομ που έχω περάσει νομίζω πως είναι η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Κι εκεί που το χαιρόμουν, πριν από λίγο μου έπεσε κάτω και ράγισε το τζαμάκι. Όλα δουλεύουν κανονικά. Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί να το πάω για να αλλάξω την οθόνη; Δεν με ενδιαφέρει να είναι original, γιατί στο original αλλάζει όλο το πάνελ και δεν πωλείται ξεχωριστά το τζαμάκι. Βρίσκω OEM στην Αγγλία με 11,50 ευρώ, και σαφώς με συμφέρει να δώσω τόσα και κάτι για τον κόπο του τεχνικού, γιατί 105 που ζητούν απ' ότι βλέπω στην Ελλάδα, ειδικά τώρα που το τηλέφωνο είναι παλιούτσικο, απλά δεν δύναμαι να δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Κι εκεί που το χαιρόμουν, πριν από λίγο μου έπεσε κάτω και ράγισε το τζαμάκι. Όλα δουλεύουν κανονικά. Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί να το πάω για να αλλάξω την οθόνη; Δεν με ενδιαφέρει να είναι original, γιατί στο original αλλάζει όλο το πάνελ και δεν πωλείται ξεχωριστά το τζαμάκι. Βρίσκω OEM στην Αγγλία με 11,50 ευρώ, και σαφώς με συμφέρει να δώσω τόσα και κάτι για τον κόπο του τεχνικού, γιατί 105 που ζητούν απ' ότι βλέπω στην Ελλάδα, ειδικά τώρα που το τηλέφωνο είναι παλιούτσικο, απλά δεν δύναμαι να δώσω. η διαδικασία να αλλάξει μόνο το τζάμι είναι πολύ δύσκολη.. το τζάμι είναι κολλημένο με τη οθόνη και θέλει πολύ δουλειά για να αλλάξει άσε που υπάρχει περίπτωση να σπάσεις την οθόνη.. πάρε μια για το πόσο περίπλοκο είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 η διαδικασία να αλλάξει μόνο το τζάμι είναι πολύ δύσκολη.. το τζάμι είναι κολλημένο με τη οθόνη και θέλει πολύ δουλειά για να αλλάξει άσε που υπάρχει περίπτωση να σπάσεις την οθόνη.. πάρε μια για το πόσο περίπλοκο είναι.. Μα δεν θα το κάνω εγώ. Θα το πάω σε τεχνικό. Γι' αυτό ρωτάω φίλε μου αν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος. Θα του πάω εγώ το ανταλλακτικό, το οποίο θα πάρω από εδώ. http://www.parts4repair.com/front-glass-for-samsung-i9070-galaxy-s-advance/ και φυσικά θα πληρώσω για την εργασία του ανθρώπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Kαλημέρα φίλοι! Εδώ και έναν μήνα περίπου η μπαταρία μου (μάλλον) τα έχει παίξει. Έχει κανείς να προτείνει κάποια αγορά από ebay; Και όταν λέω αν έχει να προτείνει, εννοώ να έχει αγοράσει από κάποιον έγκυρο πωλητή και να του έχει βγει καλό το προιόν.....γιατί όσο αφορά αγορά μπαταρίας από το ebay, είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Προσωπικά θα αγόραζα την γνήσια. Δεν είναι και τόσο ακριβές. Και noname που μπορείς να βρεις δεν θα έχουν σίγουρα την ίδια απόδοση και διάρκεια ζωής, ούτε ασφάλεια... ;) Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς την μπαταρία και τα έχει παίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Kαλημέρα φίλοι! Εδώ και έναν μήνα περίπου η μπαταρία μου (μάλλον) τα έχει παίξει. Έχει κανείς να προτείνει κάποια αγορά από ebay; Και όταν λέω αν έχει να προτείνει, εννοώ να έχει αγοράσει από κάποιον έγκυρο πωλητή και να του έχει βγει καλό το προιόν.....γιατί όσο αφορά αγορά μπαταρίας από το ebay, είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι! :confused: Προσωπικά θα αγόραζα την γνήσια. Δεν είναι και τόσο ακριβές. Και noname που μπορείς να βρεις δεν θα έχουν σίγουρα την ίδια απόδοση και διάρκεια ζωής, ούτε ασφάλεια... ;) Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς την μπαταρία και τα έχει παίξει; Πήρα αυτή από ebay αυτή: http://www.ebay.com/itm/3-7v-1800mAh-Rechargeable-Battery-for-Samsung-Galaxy-S-Advance-I9070-/121337204042?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item1c4042cd4a. Η παλιά είχε φτάσει σε σημείο να θέλει δυο φορτίσεις την ημέρα, η καινούρια θέλει μία. Στον ένα μήνα που τη χρησιμοποιώ μια χαρά πάει. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Από χθες έχω περάσει την αργεντίνικη rom. Έκανα όλα τα wipe πριν και μετά, root και αφαίρεσα και αρκετό bloatware που γέμιζε την μνήμη.Αρχικά άλλαξα το keyboard γιατί κολλούσε αρκετά. Από launcher άφησα προς το παρόν τον default κυρίως γιατί ο nova δεν επιτρέπει την διαμόρφωση των εικονιδίων του μενού όπως θέλω. Θα δοκιμάσω apex και holo καθώς και θα δω τι παίζει και με τον cocore kernel. Από εφαρμογές έχω εγκαταστήσει περίπου 10 με 15. Έβαλα greenify το free και απενεργοποίησα κάποιες εφαρμογές που έβλεπα ότι έτρεχαν που και που πχ maps, youtube, skype κλπ. Από μνήμη ξεκινάω με 200+mb free ενώ ταυτόχρονα τρέχουν whatsapp, viber και facebook messenger. Από μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα αλλά φαίνετε στα ίδια επίπεδα με την 2.3.6 χωρίς cocore kernel και αυτό διότι χρησιμοποιούσα hotplug governor που έσβηνε τον έναν cpu σε κλειστή οθόνη. Στο antutu έποιασα 9700+. Η γενική εικόνα και με βάση ότι ακόμα έχω TW launcher είναι αρκετά καλή, όχι όμως στο επίπεδο της 2.3.6. Υπάρχουν αρκετά spikes με στιγμιαία lags, το μενού των επαφών, ρυθμίσεων, μηνυμάτων δε ρολάρει τόσο smooth όπως πριν αλλά σε θέμα χρόνου ανοίγματός τους δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Επίσης ο opera classic που χρησιμοποιώ δεν τρέχει το ίδιο smooth όπως πριν. Οι δοκιμές συνεχίζονται και βλέπουμε. Έχω κρατήσει nandroid backup της 2.3.6 που ήμουν πριν για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Προσωπικά θα αγόραζα την γνήσια. Δεν είναι και τόσο ακριβές. Και noname που μπορείς να βρεις δεν θα έχουν σίγουρα την ίδια απόδοση και διάρκεια ζωής, ούτε ασφάλεια... ;) Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς την μπαταρία και τα έχει παίξει; 1,5 χρόνο αλλά με τρελή, καθημερινή χρήση! 'Εχω κι εγώ φτάσει στο σημείο να την φορτίζω 2 φορές την μέρα...αλλά κυριολεκτικά, ο γιος μου το έχει κάνει παιχνιδομηχανή! :p Πήρα αυτή από ebay αυτή: http://www.ebay.com/itm/3-7v-1800mAh-Rechargeable-Battery-for-Samsung-Galaxy-S-Advance-I9070-/121337204042?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item1c4042cd4a. Η παλιά είχε φτάσει σε σημείο να θέλει δυο φορτίσεις την ημέρα, η καινούρια θέλει μία. Στον ένα μήνα που τη χρησιμοποιώ μια χαρά πάει. Με καλή χρήση θέλει μια ή με απλή φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 1,5 χρόνο αλλά με τρελή, καθημερινή χρήση! 'Εχω κι εγώ φτάσει στο σημείο να την φορτίζω 2 φορές την μέρα...αλλά κυριολεκτικά, ο γιος μου το έχει κάνει παιχνιδομηχανή! :p Με καλή χρήση θέλει μια ή με απλή φίλε μου; Με μέτρια χρήση (5-6 ώρες πλοήγηση με wifi ή data, λίγη συνομιλία και 2 ώρες παιχνίδια). Με αυτά πέφτει στο 40% από τις 7 π.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από χθες έχω περάσει την αργεντίνικη rom. Έκανα όλα τα wipe πριν και μετά, root και αφαίρεσα και αρκετό bloatware που γέμιζε την μνήμη.Αρχικά άλλαξα το keyboard γιατί κολλούσε αρκετά. Από launcher άφησα προς το παρόν τον default κυρίως γιατί ο nova δεν επιτρέπει την διαμόρφωση των εικονιδίων του μενού όπως θέλω. Θα δοκιμάσω apex και holo καθώς και θα δω τι παίζει και με τον cocore kernel. Από εφαρμογές έχω εγκαταστήσει περίπου 10 με 15. Έβαλα greenify το free και απενεργοποίησα κάποιες εφαρμογές που έβλεπα ότι έτρεχαν που και που πχ maps, youtube, skype κλπ. Από μνήμη ξεκινάω με 200+mb free ενώ ταυτόχρονα τρέχουν whatsapp, viber και facebook messenger. Από μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα αλλά φαίνετε στα ίδια επίπεδα με την 2.3.6 χωρίς cocore kernel και αυτό διότι χρησιμοποιούσα hotplug governor που έσβηνε τον έναν cpu σε κλειστή οθόνη. Στο antutu έποιασα 9700+. Η γενική εικόνα και με βάση ότι ακόμα έχω TW launcher είναι αρκετά καλή, όχι όμως στο επίπεδο της 2.3.6. Υπάρχουν αρκετά spikes με στιγμιαία lags, το μενού των επαφών, ρυθμίσεων, μηνυμάτων δε ρολάρει τόσο smooth όπως πριν αλλά σε θέμα χρόνου ανοίγματός τους δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Επίσης ο opera classic που χρησιμοποιώ δεν τρέχει το ίδιο smooth όπως πριν. Οι δοκιμές συνεχίζονται και βλέπουμε. Έχω κρατήσει nandroid backup της 2.3.6 που ήμουν πριν για παν ενδεχόμενο. Μιας και έχεις κάνει το Flashάρισμα, δεν Flashάρεις μία και την Ιταλική, την τελευταία να μας πεις αν έχει διαφορές από την Αργεντίνικη...?? ;) Εγώ θα το έκανα, αλλά αυτή την περίοδο δεν παίζει με τίποτα γιατί Flashαρε το κεφάλι μου μία βδομάδα γεμάτη με Flashes και δοκιμές και στησίματα... Και τώρα το έχω στήσει και δεν μπορώ να το ξανά κάνω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μιας και έχεις κάνει το Flashάρισμα, δεν Flashάρεις μία και την Ιταλική, την τελευταία να μας πεις αν έχει διαφορές από την Αργεντίνικη...?? ;) Εγώ θα το έκανα, αλλά αυτή την περίοδο δεν παίζει με τίποτα γιατί Flashαρε το κεφάλι μου μία βδομάδα γεμάτη με Flashes και δοκιμές και στησίματα... Και τώρα το έχω στήσει και δεν μπορώ να το ξανά κάνω... ;) Λες μια της vodaofne που έβγαλε τωρα τον Μάιο?Θα πάρω αν είναι ένα bαckup με το cwm recovery και θα δοκιμασω. Έχεις καμία σελίδα που να αναφέρεται κάποια change list? Πάντως με την αργεντίνικη τραβάει αρκετά lags και ιδίως όταν έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας. Έβαλα τον cocore kernel 9.8 με governor pegasusq, i/o sio plus και έποιασα χωρίς oc 10100 στο antutu. Οι δοκιμές συνεχίζονται πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Λες μια της vodaofne που έβγαλε τωρα τον Μάιο?Θα πάρω αν είναι ένα bαckup με το cwm recovery και θα δοκιμασω. Έχεις καμία σελίδα που να αναφέρεται κάποια change list? Πάντως με την αργεντίνικη τραβάει αρκετά lags και ιδίως όταν έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας. Έβαλα τον cocore kernel 9.8 με governor pegasusq, i/o sio plus και έποιασα χωρίς oc 10100 στο antutu. Οι δοκιμές συνεχίζονται πάντως. Όχι! Είναι η ίδια με την τελευταία Ιταλική, απλά είναι της Vodafone αυτή, έχουν το ίδιο change list. ( http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9070 ) Μπες εδώ και διάλεξε στο Tab Country την επιλογή Top 10 Latest, είναι η δεύτερη! ( http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9070&pcode=-1#firmware ) Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, είμαι με Nova βέβαια, και για μηνύματα χρησιμοποιώ το Hangouts. Και την έχω και πολύ φορτωμένη, δηλαδή είναι λίγο φυσιολογικό να έχει που και που κανά lag... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως το basement της Αργεντίνικης το έχουν αρκετοί έως πάρα πολλοί θα έλεγα στο XDA και κάποιοι κάνουν αναφορά για καλύτερη απόδοση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο ο TW μπορεί να επηρεάζει γενικώς την λειτουργία του κινητού, στο cpu usage στο better battery stats και στο elixir δεν υπάρχει κάποιο extreme load του launcher. Πάντως παρατηρώ μια γενική αργοπορία του κινητού, έχει χάσει την σπιρτάδα να το πω, όχι τόσο στις μεταβάσεις μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών όσο στη ίδια τη χρήση των προγραμμάτων. Το παρατηρώ κυρίως στην πληκτρολόγηση όπου γράφω με Τ9. Με την 2.3.6 ήταν άψογο σε ταχύτητα απόκρισης χωρίς κανένα κόλλημα. Εδώ με την 4.1.2 παρόλο που άλλαξα και πληκτρολόγιο, η σύνταξη πρέπει να γίνεται αργά αλλιώς κολλάει... Από μπαταρία είναι σε καλά επίπεδα, δεν έχω πρόβλημα, ειδικά με τα συγκεκριμένα governors σε αναμονή δεν τρώει σχεδόν τίποτα. Θα δοκιμάσω και την ιταλική και βλέπουμε. Τσαπατσουλοδουλείες κάνουν εκεί στη samsung, με αλχημείες παλεύουμε για το αυτονόητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο ο TW μπορεί να επηρεάζει γενικώς την λειτουργία του κινητού, στο cpu usage στο better battery stats και στο elixir δεν υπάρχει κάποιο extreme load του launcher. Πάντως παρατηρώ μια γενική αργοπορία του κινητού, έχει χάσει την σπιρτάδα να το πω, όχι τόσο στις μεταβάσεις μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών όσο στη ίδια τη χρήση των προγραμμάτων. Το παρατηρώ κυρίως στην πληκτρολόγηση όπου γράφω με Τ9. Με την 2.3.6 ήταν άψογο σε ταχύτητα απόκρισης χωρίς κανένα κόλλημα. Εδώ με την 4.1.2 παρόλο που άλλαξα και πληκτρολόγιο, η σύνταξη πρέπει να γίνεται αργά αλλιώς κολλάει... Από μπαταρία είναι σε καλά επίπεδα, δεν έχω πρόβλημα, ειδικά με τα συγκεκριμένα governors σε αναμονή δεν τρώει σχεδόν τίποτα. Θα δοκιμάσω και την ιταλική και βλέπουμε. Τσαπατσουλοδουλείες κάνουν εκεί στη samsung, με αλχημείες παλεύουμε για το αυτονόητο. Μην την συγκρίνεις με την 2.3.6, ούτε καν!! Είναι σαν συγκρίνεις σε έναν υπολογιστή normal επιδόσεων με Windows XP και 7... ;) Και τέλεια να έτρεχε πάλι θα υπήρχε μία κάποια καθυστέρηση σε σχέση με την 2.3.6 ή οποία ως πολύ πιο παλιά φυσικό είναι α είναι και πιο ελαφριά... ;) Σαν πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ της Google και Touchwiz να είσαι σίγουρος οτι επηρεάζει, δεν είναι φημισμένη η Samsung για τον σωστό της κώδικα... ;) Προσωπικά δεν έχω αλλάξει kernel και μία χαρά... :-) Ελπίζω να έκανες Wipes και από μέσα από το κινητό και από την recovery και πριν την εγκατάσταση και μετά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ναι τα wipes όλα κανονικά και με το νόμο, και format σε εσωτερική μνήμη.Τώρα κατέβασα την Ιταλική, ανέμενε εντυπώσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ωραίος!! :-) Πάντως με παραξενεύει που έχεις τόσο lag με την Αργεντίνικη... Μάλλον πρέπει να είσαι κατευθείαν από την 2.3.6 και σου φαίνεται έντονα η διαφορά, όπως μας φάνηκε σε όλους μας όταν κάναμε την μετάβαση... ;) Έγω πέρασα κατευθείαν βέβαια τον Nova. Δεν το έχω δουλέψει δηλαδή με τον Touch Wiz καθόλου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ναι κατευθείαν από 2.3.6 με μοναδική εμπειρία από την 4.xx από άλλα κινητά συνεπώς η σύγκριση μαζί τους είναι αναπόφευκτη.. Η ιταλική είναι γεμάτη στο bloatware..Είναι βέβαια vodafone branded οπότε λογικό. Τα αφαίρεσα και πέρασα άλλο kernel άμεσα. Με μόνο 2 εφαρμογές δικές μου (titanium και opera classic) το antutu έποιασε 9930 σκορ. Από απόκριση στα ίδια επίπεδα με την αργεντίνικη. Από μπαταρία θα δείξει, αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Έπρεπε να περάσεις την κανονική Ιταλική... Και γενικά αυτό που κάνω εγώ είναι να περνάω τον Nova, Greenify και μετά τα βασικά Apps, καμιά 20αριά για αρχή, χωρίς αλλαγή Kernel για να δω πως πάει... ;) Και σου λέω, με την Αργεντίνικη δεν έχω θέμα. Όσο αυτό με τον Opera Classic προσωπικά πιστεύω οτι πρέπει να είναι περισσότερο πρόβλημα του ίδιου του Opera, γιατί με άλλους browsers και προγράμματα δεν έχω πρόβλημα και έχουν να τον αναβαθμίσουν και από τον Οκτώβριο... ;) (που είναι και ο browser που γουστάρω και εγώ, σε windows τον χρησιμοποιώ κοντά 10 χρόνια. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι κατευθείαν από 2.3.6 με μοναδική εμπειρία από την 4.xx από άλλα κινητά συνεπώς η σύγκριση μαζί τους είναι αναπόφευκτη.. Η ιταλική είναι γεμάτη στο bloatware..Είναι βέβαια vodafone branded οπότε λογικό. Τα αφαίρεσα και πέρασα άλλο kernel άμεσα. Με μόνο 2 εφαρμογές δικές μου (titanium και opera classic) το antutu έποιασε 9930 σκορ. Από απόκριση στα ίδια επίπεδα με την αργεντίνικη. Από μπαταρία θα δείξει, αναμονή. bloatware με ποιον τρόπο αφαιρείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Τελικά η ιταλική rom ήταν στα ίδια επίπεδα με την αργεντίνικη οπότε και είπα να δοκιμάσω την harshjelly πάνω από καθαρή εγκατάσταση της αργεντίνικης. Η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με στοκ και τα ψιλό lag μειώθηκαν αισθητά όπως και η πλοήγηση με τον opera. Σίγουρα το κινητό είναι πιο ζορισμένο σε σχέση με την 2.3.6 αλλά τι να κάνουμε, αυτό έχουμε. Αναμονή μέχρι να ωριμάσουν πλήρως οι kit Kat roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλημερα! εχω ενα s advance με εκδοση 2.3.6. σκευτομαι να το κανω root,υπαρχει κανενας καλος οδηγος να το πετιχουμε ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts