daimond88 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 οταν λες φιλε μου οτι δουλευουν τα παντα με carbon μαλλον δεν εχεις δοκιμασει τα παντα. βιντεοκληση μεσο δικτυου κανει?αρχεια με wifi direct στελνει? μαλλον οχι... από λέξεις πιάνεσαι .... ωραία,δεν δουλεύουν τα πάντα,αλλά τα περισσότερα για μια UNOFFICIAL έκδοση που έβγαλε μια ομάδα από developers-που απ όσο διάβασα την παράτησε πλεον-. Για να στείλεις αρχεία μπορείς μέσω bluetooth ή viber ή κάποιο άλλο πρόγραμμα,και video κλήση,όχι δεν έκανα,αλλά η δεύτερη cam δούλευε μια χαρά. Σε προηγούμενο post αν διάβασες,ανέφερα ότι είχα πρόβλημα κ γω και γιαυτό το λόγω πέρασα official JB έκδοση σβήνοντας τα πολλά περιττά που έχει και πηγαίνει καλά. Τεσπα,γνώμη όπως όλοι έχω πει και γω,η carbon για πειράματα μια χαρά είναι(άλλοι την έχουν κανονικά χωρίς προβλήματα-δεν ξέρω πως) και αν έχεις χρόνο κ όρεξη κάνεις το κινητό σου τελείως ξεχωριστό απ τα άλλα με πολλά extras που έχουν(που δεν έχουν οι official εκδόσεις) και είναι και πιο γρήγορο χωρίς κολλήματα αλλά μπορεί ανά πασα στιγμή να μείνεις χωρίς κινητό(όπως εγώ).Πες και τη τελευταία κουβέντα,εγώ αν έχει κανένας προβλημα και μπορώ να βοηθήσω θα ασχοληθώ,γιατί με βοήθησε στο να ψαχτώ και να βρώ πράγματα πολύ το forum. Α,και να ξεκαθαρίσω,κατά τη γνώμη μου: official I9070XXLQL με σβήσιμο άχρηστων προγραμμάτων και Cocore 8.2 4μήνες χωρίς πρόβλημα και συνεχίζει πλέον ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ποση ελευθερη ραμ αφηνει η LQL?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Καλημερα Εβγαλα την ΣΙΜ απο το s advance και την εβαλα σε ενα zte blade, για να εγκαταστήσω στο zte καποιες εφαρμογες. Στο zte ειχα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οποτε ολα τα δεδομενα ειχαν διαγραφει. Το προβλημα μου ειναι οτι απο το zte δεν μπορουσα να ενεργοποιησω τον λογαριασμο μου, με το mail που εχω. Ξερει κανεις τι φταιει, ή αν κανω κατι λαθος εγω.:( Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daimond88 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ποση ελευθερη ραμ αφηνει η LQL?? Το αντίθετο σου απαντάω. 80% με wireless ανοιχτό(γύρω στα 5-7 προγράμματα να τρέχουν εκείνη τη στιγμή-fb,viber,messenger,twter κ κανα 2 υπηρεσίες google- και γύρω στο 50-55% με κλειστό δίκτυο κ τέτοια προγράμματα. Στο Antutu benchmark 9500 έβγαλε. Με ανοιχτό wireless μετά από αρκετή χρήση,κάνει καμιά φορά freezakia(1-2sec αν τρέχεις πολλά και για ώρα στο άνοιξε-κλείσε εφαρμογών) αλλά τουλάχιστον είναι σταθερό.Στο navigation πάντως δεν είχα κ έχω κανένα κόλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 οταν λες φιλε μου οτι δουλευουν τα παντα με carbon μαλλον δεν εχεις δοκιμασει τα παντα. βιντεοκληση μεσο δικτυου κανει?αρχεια με wifi direct στελνει? μαλλον οχι... Βιντεοκληση αν εννοεις με το skype εμενα μια χαρα κανει...και αρχεια με το viber επισης στελνω... (φωτογραφιες εχω στειλει,αλλα αρχεια οχι) Εσυ αντι για carbon (αν στο μελλον εχω θεμα) ποια προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) από λέξεις πιάνεσαι .... ωραία,δεν δουλεύουν τα πάντα,αλλά τα περισσότερα για μια UNOFFICIAL έκδοση που έβγαλε μια ομάδα από developers-που απ όσο διάβασα την παράτησε πλεον-. επειδη δεν τα παρατησε,μολις βγηκε η καινουργια CARBON Hi guys, I know it was a long time without any reaction of me ... But the time you have to for a new update is over now ... Carbon_Janice_KK-4.4.2_Build2_18.02.14: Features of the new build: New 3.0.101 Kernel ... Thanks @KINGbabasula Latest Android 4.4 KitKat version KVT 49L WiFi is working now Art is working http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648138&page=4&nocache=1 και οταν λεμε οτι ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΛΑ,ΔΟΥΛΈΥΟΥΝΕ ΟΛΑ, Edited February 18, 2014 by manos11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 από λέξεις πιάνεσαι .... ωραία,δεν δουλεύουν τα πάντα,αλλά τα περισσότερα για μια UNOFFICIAL έκδοση που έβγαλε μια ομάδα από developers-που απ όσο διάβασα την παράτησε πλεον-. επειδη δεν τα παρατησε,μολις βγηκε η καινουργια CARBON Hi guys, I know it was a long time without any reaction of me ... But the time you have to for a new update is over now ... Carbon_Janice_KK-4.4.2_Build2_18.02.14: Features of the new build: New 3.0.101 Kernel ... Thanks @KINGbabasula Latest Android 4.4 KitKat version KVT 49L WiFi is working now Art is working http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648138&page=4&nocache=1 και οταν λεμε οτι ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΛΑ,ΔΟΥΛΈΥΟΥΝΕ ΟΛΑ, Δεν χρειάζεται να περάσουμε άλλον cw δηλαδή philz κτλ κατευθείαν πάμε στο recovery της Samsungκαι βάζουμε την καινούρια ρομ? Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Δεν χρειάζεται να περάσουμε άλλον cw δηλαδή philz κτλ κατευθείαν πάμε στο recovery της Samsungκαι βάζουμε την καινούρια ρομ? Χρειάζεται να έχεις custom recovery . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 καθηστε και περιμενετε εσεις απο την samsung να παρει την κιτ κατ το κινητο,εγω με την carbon παντως εχω βρει την υγεια μου εδω και καιρο που κυκλοφορει,και δουλευουνε ολες οι λειτουργιες του!! http://www.greeceandroid.gr/device/1128-samsung-kitkat-updates Συσκευές της Samsung που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4: Galaxy Note 3 Galaxy Note II Galaxy S4 Galaxy S4 mini Galaxy S4 Active Galaxy S4 zoom Galaxy S III Galaxy S III mini Galaxy Mega Galaxy Light Galaxy Note 8.0 Galaxy Tab 3 Galaxy Note 10.1 Galaxy Note 10.1 2014 Edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskw Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 από λέξεις πιάνεσαι .... ωραία,δεν δουλεύουν τα πάντα,αλλά τα περισσότερα για μια UNOFFICIAL έκδοση που έβγαλε μια ομάδα από developers-που απ όσο διάβασα την παράτησε πλεον-. επειδη δεν τα παρατησε,μολις βγηκε η καινουργια CARBON Hi guys, I know it was a long time without any reaction of me ... But the time you have to for a new update is over now ... Carbon_Janice_KK-4.4.2_Build2_18.02.14: Features of the new build: New 3.0.101 Kernel ... Thanks @KINGbabasula Latest Android 4.4 KitKat version KVT 49L WiFi is working now Art is working http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648138&page=4&nocache=1 και οταν λεμε οτι ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΛΑ,ΔΟΥΛΈΥΟΥΝΕ ΟΛΑ, Εγω οταν την ειχα βαλει δν γινοταν να μεταφερθουν οι εφαρμογες στην sd..και γενικα δν την διαβαζε. εχει διορθωθει; κατα τ' αλλα γρηγορη rom και χωρις lag.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatidio Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 καλησπερα παιδια και συγχωρεστε με αν το εχετε αναφερει καπου πιο πριν αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να το διαβασω...Εχω το galaxy s advance gt i-9070p εχω την 4.1.2 εκδοση και κολλαει σαν τρελο...Προσπαθησα να βρω rom αλλα για το p εχει πολλα Bugs (αν υπαρχει κατι να προτεινεται καλο θα ηταν)...Τελος μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο το αλλαξουμε Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 καθηστε και περιμενετε εσεις απο την samsung να παρει την κιτ κατ το κινητο,εγω με την carbon παντως εχω βρει την υγεια μου εδω και καιρο που κυκλοφορει,και δουλευουνε ολες οι λειτουργιες του!! http://www.greeceandroid.gr/device/1128-samsung-kitkat-updates Συσκευές της Samsung που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4: Galaxy Note 3 Galaxy Note II Galaxy S4 Galaxy S4 mini Galaxy S4 Active Galaxy S4 zoom Galaxy S III Galaxy S III mini Galaxy Mega Galaxy Light Galaxy Note 8.0 Galaxy Tab 3 Galaxy Note 10.1 Galaxy Note 10.1 2014 Edition Εγώ θα περιμένω!!! :p Βασικά θα περιμένω να γίνουν stable release οι customs... ;) Manos τα updates της Carbon πως περνάνε; Υπάρχει η δυνατότητα update over the air? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Γιατί ποιος περίμενε να πάρουμε KK δύο χρονών συσκευή έχουμε σιγά να μην έδινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Και το Galaxy S III 2 χρονων συσκευη ειναι. Κατι μπορει να παιχτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Η λίστα η παραπάνω αφορά την αμερικανική αγορά. Πιστεύω πως θα δώσει πρώτα την kitkat στα πιο πρόσφατα και στα πιο premium μοντέλα που είναι αυτά της λίστας και σε δεύτερη φάση το δικό μας και τα υπόλοιπα. Μας χρωστάει η Samsung ένα update γιατί το κινητό βγήκε με gb την εποχή του ics. Θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Πως μπορω να εγκαταστησω το google play στο κινητο, στην ROM που φοραω δεν υπαρχει εγκατεστημενο.:worry: Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Η λίστα η παραπάνω αφορά την αμερικανική αγορά. Πιστεύω πως θα δώσει πρώτα την kitkat στα πιο πρόσφατα και στα πιο premium μοντέλα που είναι αυτά της λίστας και σε δεύτερη φάση το δικό μας και τα υπόλοιπα. Μας χρωστάει η Samsung ένα update γιατί το κινητό βγήκε με gb την εποχή του ics. Θα δείξει... :ninja:οnly s3 based on snapdragon processors will be updated to 4.4, exons based s3 will be stucked at 4.3. Now we can completely forget about s advance getting 4.4:cry::cry::O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Πως μπορω να εγκαταστησω το google play στο κινητο, στην ROM που φοραω δεν υπαρχει εγκατεστημενο.:worry: Τι rom εχεις ,cm? Αν ναι ,δεν πέρασες τα gapps που δινει η rom . Αν πάλι λείπει μονο το play ,ψάξε στο google για google play apk βρες την πρόσφατη έκδοση ,πέρασε την στην συσκευή σου και κανε την εγκατάσταση με κάποιον file manager . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Πως μπορω να εγκαταστησω το google play στο κινητο, στην ROM που φοραω δεν υπαρχει εγκατεστημενο.:worry: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 :ninja:οnly s3 based on snapdragon processors will be updated to 4.4, exons based s3 will be stucked at 4.3. Now we can completely forget about s advance getting 4.4:cry::cry::O Κοίτα εγώ τι βρήκα: Note – S advance is not in this list ! But S3 mini is There , due to same specs If S3 mini will get update S advance will not stay behind ! Also Samsung Usa has not unveiled Full list ! So we can only wait ! For the official confirmation ! :):cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Η λίστα η παραπάνω αφορά την αμερικανική αγορά. Πιστεύω πως θα δώσει πρώτα την kitkat στα πιο πρόσφατα και στα πιο premium μοντέλα που είναι αυτά της λίστας και σε δεύτερη φάση το δικό μας και τα υπόλοιπα. Μας χρωστάει η Samsung ένα update γιατί το κινητό βγήκε με gb την εποχή του ics. Θα δείξει... Η samsung μας έχει........ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 παιδια ειμαι με cocore 8.2 για να βαλω τον τελευταιο τον κανω με την ιδια διαδικασια που εβαλα και τον 8.2? με universal kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ναι ή φλασαρεις μέσω custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Κοίτα εγώ τι βρήκα: Note – S advance is not in this list ! But S3 mini is There , due to same specs If S3 mini will get update S advance will not stay behind ! Also Samsung Usa has not unveiled Full list ! So we can only wait ! For the official confirmation ! :):cool: Που το βρήκες αυτό Dynamite? αν μπορείς στείλε link... ;) Εν τω μεταξύ, η λίστα που ανακοινώθηκε τώρα ρε παιδιά που έχετε φαγωθεί όλοι, είναι η λίστα που είχε ανακοινώσει πριν μερικές μέρες, απλά έβαλε μέσα και το S4 mini, που είχαμε αναφέρει οτι η λίστα είναι ελλιπής, και τώρα δεν είναι... ;) Για τα υπόλοιπα που έχει ειπωθεί οτι θα τεστάρει για να δει σε ποια θα δώσει ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα. Πέρα οτι η ανακοίνωση η συγκεκριμένη είναι για τα Αμερικάνικα μοντέλα και μόνο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfng81 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παίδες καλημέρα, μια ερωτησούλα θέλω να κάνω, μπορεί κάποιος να μου πει τον κωδικό από το μοντέλο ακουστικών που έχει η συσκευή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts