dimitriskrs Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Τι κάνει φίλε μου το κινητό με την carbon που δεν το κάνει με την 2.3.6? Εσύ μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση μέσω δικτύου κινητής? όχι... Στέλνεις με wifi αρχεία? όχι... Παίζεις βίντεο στην TV με wifi direct? ;oxi... To μόνο που έχεις σε σχέση με την <μαμά> 4.1.2 είναι ότι δεν σου κολλάει στα βίντεο. Σε ταχύτητα και δυνατότητες είσαι πολύ πίσω απο την 2.3.6 Οσο για το S3 μόνο ότι τραβάει 1080 βίντεο είμαστε πολύ πίσω. Το galaxy s advance με 2.3.6 και LauncherPro Plus v0.86 πάει <σφαίρα>... (Εχω δοκιμάσει όλες τις custom rom δεν λέω λόγια του αέρα...) Edited March 26, 2014 by dimitriskrs κάτι ξέχασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Τι κάνει φίλε μου το κινητό με την carbon που δεν το κάνει με την 2.3.6? Εσύ μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση μέσω δικτύου κινητής? όχι... Στέλνεις με wifi αρχεία? όχι... Παίζεις βίντεο στην TV με wifi direct? ;oxi... To μόνο που έχεις σε σχέση με την <μαμά> 4.1.2 είναι ότι δεν σου κολλάει στα βίντεο. Σε ταχύτητα και δυνατότητες είσαι πολύ πίσω απο την 2.3.6 Οσο για το S3 μόνο ότι τραβάει 1080 βίντεο είμαστε πολύ πίσω. Το galaxy s advance με 2.3.6 και LauncherPro Plus v0.86 πάει <σφαίρα>... (Εχω δοκιμάσει όλες τις custom rom δεν λέω λόγια του αέρα...) Έχεις δοκιμάσει και την Carbon??? Για να μην γράφουμε λίγο, μόνο οτι νομίζουμε εμείς... Την GB δεν την υποστηρίζει μεγάλο μέρος, που όσο πάει και αυξάνεται, εφαρμογών. Η Carbon και οι νεότερες Custom είναι KitKat, που κλείνουν και αρκετές τρύπες ασφαλείας... ;) Βιντεοκλήση μέσω δικτύου?? Προσωπικά ασχολούμαι με τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας από το '95 και πίστεψε με δεν γνωρίζω ακόμα κανέναν, ανεξαρτήτως δικτύου που να το χρησιμοποιεί... ή να το έχει χρησιμοποιήσει... Για αποστολή αρχείων μέσω wifi και πολλά πολλά άλλα υπάρχει τίποτα καλύτερα από Airdroid??? Δεν νομίζω... Όσο για την αναπαραγωγή videos σε Tv, δεν γνωρίζω αν λειτουργούν με τις Customs roms οι εναλλακτικές εφαρμογές που υπάρχουν. Σε αυτό μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος ο οποίος γνωρίζει... ;) Αν και από όσο έχω διαβάσει σε sites εξωτερικού αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί και απρόσκοπτα σε Videos, χωρίς σπασίματα κτλ... Και μιας και είπαμε για σπασίματα σε videos, ακόμα και σε JB, με ελάχιστες παραμετροποιήσεις (πχ Greenify) κανένα κόλλημα ακόμα και σε αναπαραγωγή με MX player ακόμα και σε 1080p και ούτε σε You Tube, και ακόμα και σε HD με Viral Lite, και Pop-Out να γουστάρεις να κάνεις κάτι άλλο ταυτόχρονα όπως σερφάρισμα... ;-) Οπότε προσωπικά δεν τα καταλαβαίνω όλα αυτά που αναφέρεις και με τόση μεγάλη σιγουριά... Edited March 26, 2014 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχεις δοκιμάσει και την Carbon??? Για να μην γράφουμε λίγο, μόνο οτι νομίζουμε εμείς... Την GB δεν την υποστηρίζει μεγάλο μέρος, που όσο πάει και αυξάνεται, εφαρμογών. Η Carbon και οι νεότερες Custom είναι KitKat, που κλείνουν και αρκετές τρύπες ασφαλείας... ;) Βιντεοκλήση μέσω δικτύου?? Προσωπικά ασχολούμαι με τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας από το '95 και πίστεψε με δεν γνωρίζω ακόμα κανέναν, ανεξαρτήτως δικτύου που να το χρησιμοποιεί... ή να το έχει χρησιμοποιήσει... Για αποστολή αρχείων μέσω wifi και πολλά πολλά άλλα υπάρχει τίποτα καλύτερα από Airdroid??? Δεν νομίζω... Όσο για την αναπαραγωγή videos σε Tv, δεν γνωρίζω αν λειτουργούν με τις Customs roms οι εναλλακτικές εφαρμογές που υπάρχουν. Σε αυτό μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος ο οποίος γνωρίζει... ;) Αν και από όσο έχω διαβάσει σε sites εξωτερικού αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί και απρόσκοπτα σε Videos, χωρίς σπασίματα κτλ... Και μιας και είπαμε για σπασίματα σε videos, ακόμα και σε JB, με ελάχιστες παραμετροποιήσεις (πχ Greenify) κανένα κόλλημα ακόμα και σε αναπαραγωγή με MX player ακόμα και σε 1080p και ούτε σε You Tube, και ακόμα και σε HD με Viral Lite, και Pop-Out να γουστάρεις να κάνεις κάτι άλλο ταυτόχρονα όπως σερφάρισμα... ;-) Οπότε προσωπικά δεν τα καταλαβαίνω όλα αυτά που αναφέρεις και με τόση μεγάλη σιγουριά... που θα βρω οδηγο να περασω την carbon? ειμαι με gb 2.3.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εγω θα σου πω πως το εκανα εγω και μπορει να μην ειναι ο μοναδικος τροπος,ουτε ο πιο ευκολος.(κι εγω με 2,3,6 ημουν) (καταρχας πρεπει να εχεις οπωσδηποτε sdcard και να ειναι φορτισμενο το κινητο σου!) 1)Αφου εχεις την μαμα 2.3.6 περνας κανονικα την JB . Υπαρχει ο τροπος καπου εδω πισω στις σελιδες...την βρηκα... 272 σελιδα ειναι!!! 2)μετα γινεσαι ροοτ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087424 3)μετα περνας τον κερνελ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 (δεν ξερω αν υπαρχει και πιο προσφατος) 4)και τελος μπαινεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648138 βαζεις την τελευταια εκδοση και μετα τα gapps και εισαι κομπλε! ''ΑΝ δεν εχεις κανει κατι παρομοιο,καλυτερα να ρωτησεις καθε απορια σου και μετα συνεχισε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) ο Custom Kernel απ'όσο γνωρίζω είναι μόνο για Customs roms που βασίζονται στην Stock JB...? ;) Edited March 27, 2014 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 ο Custom Kernel απ'όσο γνωρίζω είναι μόνο για Customs roms που βασίζονται στην Stock JB...? ;) Για να περάσεις την carbon rom πρέπει να έχεις custom recovery, γι αυτό προτείνει ο φίλος παραπάνω να περάσει τον cocore kernel ο οποίος έχει ενσωματωμένο το Clockworkmod recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Για να περάσεις την carbon rom πρέπει να έχεις custom recovery, γι αυτό προτείνει ο φίλος παραπάνω να περάσει τον cocore kernel ο οποίος έχει ενσωματωμένο το Clockworkmod recovery. Δεν ηξερα τιποτα απο ολα αυτα...στην τυχη περασα αυτον τον κερνελ..και μαλλον ημουν τυχερος ;) Απλα ειπα οτι ακριβως περασα εγω και ειμαι μια χαρα με το κινητο μου( περασα και προχθες απο πανω την τελευταια εκδοση χωρις wipe ktl και δεν εχω κανενα θεμα ) υγ1. Με τα Wipe the Chache and the Dalvik Chache τι θα χασω? επειδη προτεινουν πριν την αναβαθμιση να κανω! υγ.2 Εχω τον 3,0,31 cm (εκδοση κερνελ) μπορω να κανω αναβαθμιση η θελει καθαρη εγκατασταση? Edited March 27, 2014 by vagelis3k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος με cocore 9.0-twrp ρυθμισμένο στα 1.05 ΜΗς και pv 5.2 (antutu 10300). Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται στη carbon με το θέμα μπαταρία και ταχύτητας(antututu). Τελικά αξίζει; Είναι 4.4 πλήρης και smooth; Όσο με τις παραμετροποιήσεις και τα διάφορα προγράμματα που επεμβαίνουν σε ram ή "κοιμίζουν" κάποια προγράμματα παρατήρησα μετά από πολλές δοκιμές ότι δεν πρέπει να ασχολήσε. Μάλλον κακό κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν ηξερα τιποτα απο ολα αυτα...στην τυχη περασα αυτον τον κερνελ..και μαλλον ημουν τυχερος ;) Απλα ειπα οτι ακριβως περασα εγω και ειμαι μια χαρα με το κινητο μου( περασα και προχθες απο πανω την τελευταια εκδοση χωρις wipe ktl και δεν εχω κανενα θεμα ) υγ1. Με τα Wipe the Chache and the Dalvik Chache τι θα χασω? επειδη προτεινουν πριν την αναβαθμιση να κανω! υγ.2 Εχω τον 3,0,31 cm (εκδοση κερνελ) μπορω να κανω αναβαθμιση η θελει καθαρη εγκατασταση? Αν είσαι σε stock jelly bean περνάς όποιον coocore θέλεις( Ο τελευταίος είναι ο 9.0). Αν έχεις περάσει την carbon rom δεν ασχολείσαι με cocore(δεν ειναι συμβατός) γιατί η carbon έχει δικό της kernel. Απαραίτητα πριν να κάνεις factory reset,Wipe Chache,Wipe Dalvik Chache για να γίνει "καθαρή" εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλημέρα Εχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ανοίγω το τηλ και παω στις ρυθμισεις μηνυματων, βλέπω οτι χανει τον ηχο που εχω επιλεξει εγω ( οχι απο τους προεγκατεστημενους ) και βαζει εναν δικο του. Ξερει κανεις κατι ; :( Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Αν είσαι σε stock jelly bean περνάς όποιον coocore θέλεις( Ο τελευταίος είναι ο 9.0). Αν έχεις περάσει την carbon rom δεν ασχολείσαι με cocore(δεν ειναι συμβατός) γιατί η carbon έχει δικό της kernel. Απαραίτητα πριν να κάνεις factory reset,Wipe Chache,Wipe Dalvik Chache για να γίνει "καθαρή" εγκατάσταση. Ειχα περασει κερνελ πριν περασω την καρμπον..τεσπα...μπορει να την περασε απο πανω ;) Facory reset δεν θελω να κανω γιατι θα χασω ολα οσα εχω περασει και δεν εχω το κουραγιο(50+ απς κτλ) με Wipe Chache,Wipe Dalvik Chache χανω κατι ιδιαιτερο η απλα καθαριζει την ρομ απο σελιδοδεικτες,μηνυματα κτλ? Ευχαριστω παντως για την διευκρινηση,εχω αρχισει και πιανω το νοημα :) ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα Εχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ανοίγω το τηλ και παω στις ρυθμισεις μηνυματων, βλέπω οτι χανει τον ηχο που εχω επιλεξει εγω ( οχι απο τους προεγκατεστημενους ) και βαζει εναν δικο του. Ξερει κανεις κατι ; :( Εχεις στοκ ρομ? εισαι ροοτ? για δωσε καμια πληροφορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλημέρα παιδιά αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τα εξής: 1. Μερικές φορές διαγράφω κάποιες φώτο που είναι αποθηκευμένες στην sd card. Όταν κάνω επανεκκίνηση τις βλέπω ξανά στην κάρτα. Τι φταίει; 2. Κάποιες φορές ενώ τραβάω φώτο η βίντεο, όταν πάω στη συλλογή να τα δω, δεν τα βλέπω πουθενά. Λες και δεν τράβηξα καμιά φώτο. Είναι κάπου κρυμμένες ή υπάρχει πρόβλημα; Το κινητό δεν το έχω πειράξει με ρουτ και λογισμικά. Έχει την GB. Η κάρτα μνήμης είναι 8 GB class 10. Επίσης υπάρχουν παιδιά στο σπίτι τα οποία συχνά πυκνά περιεργάζονται το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ειχα περασει κερνελ πριν περασω την καρμπον..τεσπα...μπορει να την περασε απο πανω ;) Facory reset δεν θελω να κανω γιατι θα χασω ολα οσα εχω περασει και δεν εχω το κουραγιο(50+ απς κτλ) με Wipe Chache,Wipe Dalvik Chache χανω κατι ιδιαιτερο η απλα καθαριζει την ρομ απο σελιδοδεικτες,μηνυματα κτλ? Ευχαριστω παντως για την διευκρινηση,εχω αρχισει και πιανω το νοημα :) ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις στοκ ρομ? εισαι ροοτ? για δωσε καμια πληροφορια! Εχω JB 4.1.2 και ειμαι root. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Είναι 2 μέρες τώρα που βλέπω ένα σύμβολο στη μπάρα του κινητού μου δίπλα από το σύμβολο για το wifi το οποίο δε ξέρω τί είναι και δε μπορώ να το απενεργοποιήσω ώστε να σβήσει και να μη φαίνεται εκεί. Σας ανεβάζω μια φωτογραφία όπου το έχω μέσα στον κόκκινο κύκλο. Ρώτησα και στη Samsung αλλά ούτε αυτοί ξέρουν και μου είπαν να τους πάρω από δευτέρα για να μπουν στο τηλέφωνο με το smart tutor να το δουν. Η φωτογραφία http://www.mediafire.com/view/v864omc2gjwmm6p/samsung.jpg Ευχαριστώ πολύ Edited March 28, 2014 by gramacar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Είναι 2 μέρες τώρα που βλέπω ένα σύμβολο στη μπάρα του κινητού μου δίπλα από το σύμβολο για το wifi το οποίο δε ξέρω τί είναι και δε μπορώ να το απενεργοποιήσω ώστε να σβήσει και να μη φαίνεται εκεί. Σας ανεβάζω μια φωτογραφία όπου το έχω μέσα στον κόκκινο κύκλο. Ρώτησα και στη Samsung αλλά ούτε αυτοί ξέρουν και μου είπαν να τους πάρω από δευτέρα για να μπουν στο τηλέφωνο με το smart tutor να το δουν. Η φωτογραφία http://www.mediafire.com/view/v864omc2gjwmm6p/samsung.jpg Ευχαριστώ πολύ Ότι έχει δόνηση το κινητό είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Φίλε αυτό πρέπει να εχει σχέση με τις ρυθμίσεις της δόνησης. Έλεγξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μαζί με τον ήχο έχεις ενεργοποιημένη και τη δόνηση. Εάν δεν σου έχει επιλογή να μην φαίνεται το εικονίδιο κάπου στις ρυθμίσεις της οθόνης δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι να κάνεις (εκτός από το κλείσεις τη δόνηση.. ). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 πςςςςς...αυτο ειναι ταχυτητα ...3 ατομα σε 2 λεπτα :) οχιιιι...μπραβο μας! Τωρα φιλε magos13 για τον ηχο μηνυματων δεν εχω εξηγηση! Βαλε το go sms να βρεις την υγεια σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ναι παιδιά αυτό ήταν. Όταν είναι ενεργοποιημένη πάντα η δόνηση το βγάζει αυτό το σύμβολο. Μόλις την έβαλα να ενεργοποιείται μόνο σε αθόρυβη λειτουργία έφυγε και όλα οκ. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και βοήθεια. ΥΓ. Αλήθεια στη samsung είναι τόσο άσχετοι που δεν ήξεραν τί είναι αυτό το σύμβολο και μου έλεγαν ότι δεν το βγάζουν τα Ευρωπαικά κινητά αλλά μόνο τα παραεισαγωγής εκτός Ευρώπης? :blink: Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 1 χρόνο το έχω το κινητό και ανυπομονώ πότε θα έρθει η στιγμή να το ξεφορτωθώ... Για 1ο android κινητό για μένα θεωρώ ήταν μια καλή αρχή αλλά η Samsung σκέτη απογοήτευση... η jelly bean όλο προβλήματα, κολλίματα, κλήσεις δεν παίρνει και θέλει επανεκκινήσεις, τα βίντεο κολλάνε... γενικά σπάσιμο νεύρων... και πριν την προσφορά που είχαν βγάλει, το Advance κόστιζε 400e, αν είναι δυνατό!!! Κάποια στιγμή θέλω να πειραματισθώ με το θέμα του rooting πρίν το εγκαταλείψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλημέρα κι από μένα...... Η γυναίκα μου πήρε καινούριο κινητό και μου έδωσε το Advance εμένα για να παίζω.... :P Ένα πρωτο πρόβλημα που έχω για να αρχίσω είναι το ότι δεν μου δίνει την δυνατότητα να βγάλω το κλείδωμα της οθόνης του υπολογιστή παρά μόνο να το αλλάξω, π.χ. από κωδικό PIN σε αλφαριθμητικό...... Τι να κάνω για να μπορέσω να το βγάλω? Καμμία ιδέα για αυτό το πρόβλημα....? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καμμία ιδέα για αυτό το πρόβλημα....? Αν δεν σε πειραζει και δεν εχεις επισης να χασεις κατι το σημαντικο απο την συσκευη, επέλεξε στο τηλεφωνο εργοστασιακες ρυθμισεις, οποτε ολα θα σου τα σβησει και θα ξαναστησεις απο την αρχη το τηλ.:) Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αν δεν σε πειραζει και δεν εχεις επισης να χασεις κατι το σημαντικο απο την συσκευη, επέλεξε στο τηλεφωνο εργοστασιακες ρυθμισεις, οποτε ολα θα σου τα σβησει και θα ξαναστησεις απο την αρχη το τηλ.:) Ευχαριστώ για την βοήθεια.... Απλά έλεγα μήπως είναι κάποιο γνωστό θέμα με το τηλέφωνο, και υπήρχε μια λιγότερο δραστική λύση για την επίλυση...... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 1 χρόνο το έχω το κινητό και ανυπομονώ πότε θα έρθει η στιγμή να το ξεφορτωθώ... Για 1ο android κινητό για μένα θεωρώ ήταν μια καλή αρχή αλλά η Samsung σκέτη απογοήτευση... η jelly bean όλο προβλήματα, κολλίματα, κλήσεις δεν παίρνει και θέλει επανεκκινήσεις, τα βίντεο κολλάνε... γενικά σπάσιμο νεύρων... και πριν την προσφορά που είχαν βγάλει, το Advance κόστιζε 400e, αν είναι δυνατό!!! Κάποια στιγμή θέλω να πειραματισθώ με το θέμα του rooting πρίν το εγκαταλείψω... Φίλε ούτε να σκέφτεσαι να το πετάξεις. Και εγώ είμουν απαγοητευμένος πριν 3 βδομάδες. Δεν ήξερα τι είναι root, kernel κλπ. Αυτο θα το διαπιστώσεις αν γυρίσεις λίγες σελιδες πίσω. Ακολούθησα τον τρόπο που πρότεινε ο STELIOSXLS στη σελ 361 και εκτός που έμαθα κάτι λίγα για τα κινητά, το κυριώτερο είναι, ότι έχω άλλο κινητό.:):):) Βέβαια υπάρχουν και άλλες custom rom κατάλληλες για το κινητό μας. Εσύ θα αποφασίσεις μετά αν θα την ψάξεις για κάτι ίσως άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 μηπως μπορει να προτεινει καποιος ,καποιο προγραμμα για καλυτερες φωτο και βιντει απο αυτο που εχει το κινητο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts