nikpoth Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Αν το χρησιμοποιείς από το πρωί με ανοιχτή την οθόνη υπάρχει πρόβλημα με κάποια εφαρμογή που τρέχει συνεχεια. Αν το είχες χωρίς ανοικτή την οθόνη είναι φυσιολογικό. Μόλις το παιδέψεις θα αλλάξουν τα στατιστικά. Πχ. το πρωί που σηκώνεσαι πάντα η κατανάλωση οθόνης δεν είναι στην κορφή. Μέσα στην μέρα είναι πάντα όμως, με το μεγαλύτερο ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 παιδα διαβασα οτι εχει σοβαρο προβλημα στο μενου και ιντερνετ με το scrolling?ισχυει? με την jelly bean διορθωνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 παιδα διαβασα οτι εχει σοβαρο προβλημα στο μενου και ιντερνετ με το scrolling?ισχυει? με την jelly bean διορθωνεται? ναι υπαρχει θεμα με το scrolling σε 2.3 και σε JB διορθωνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) ναι υπαρχει θεμα με το scrolling σε 2.3 και σε JB διορθωνεται! Μην τα κανουμε και τραγικα τα πραγματα με το scrolling στην 2.3 ,για καποιον αδαή ουτε που θα το καταλαβει,μονο καποιος ψαγμενος θα δει καποια διαφορα ,και αυτη η διαφορα ειναι ανευ αξιας λόγου,και ειναι στο μενου των ρυθμίσεων και στο facebook και οχι στο ιντερνετ. Γιατι οπως ακουγεται,καποιος που θελει να αγορασει το εν λογο κινητο,θα νομιζει οτι δεν ρολάρει καθολου,η αν ρολαρει θα ρολάρει με υπερπροσπάθεια. Edited July 10, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μην τα κανουμε και τραγικα τα πραγματα με το scrolling στην 2.3 ,για καποιον αδαή ουτε που θα το καταλαβει,μονο καποιος ψαγμενος θα δει καποια διαφορα ,και αυτη η διαφορα ειναι ανευ αξιας λόγου,και ειναι στο μενου των ρυθμίσεων και στο facebook και οχι στο ιντερνετ. Γιατι οπως ακουγεται,καποιος που θελει να αγορασει το εν λογο κινητο,θα νομιζει οτι δεν ρολάρει καθολου,η αν ρολαρει θα ρολάρει με υπερπροσπάθεια. +1 δεν ειναι κατι τραγικο και ακομα και αν το καταλαβει καποιος, σε 2 μερες θα το χει συνηθίσει - ξεχασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους το δικό μου "ρουμανικο" κινητό αναβαθμίστηκε μεσω kies ομαλοτατα και χωρίς προβλήματα. Ομως οι browsers (firefox,opera,boat) ΔΕΝ υποστηρίζουν βιντεο flash... Στο παράθυρο που κανονικά θα έπρεπε να δείχνει το βίντεο λέει οτι η συσκευη δεν υποστηρίζει flash video. Υπάρχει τρόπος να δω βίντεο ? Σημειωτέον οτι καθ'ότι άσχετος δεν έχω κάνει καμμία επέμβαση (root κλπ) στη συσκευή. Κάθε βοήθεια δεκτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Κατέβασε απο εδω τον flash player ,βάλε τον στην συσκευή σου και καν το εγκατάσταση με έναν file manager . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μην τα κανουμε και τραγικα τα πραγματα με το scrolling στην 2.3 ,για καποιον αδαή ουτε που θα το καταλαβει,μονο καποιος ψαγμενος θα δει καποια διαφορα ,και αυτη η διαφορα ειναι ανευ αξιας λόγου,και ειναι στο μενου των ρυθμίσεων και στο facebook και οχι στο ιντερνετ. Γιατι οπως ακουγεται,καποιος που θελει να αγορασει το εν λογο κινητο,θα νομιζει οτι δεν ρολάρει καθολου,η αν ρολαρει θα ρολάρει με υπερπροσπάθεια. τραγικο δεν εινα αλλα μια χαρα το καταλαβαινει ενας normal χρηστης γιατι το κανει και στις κλησεις οταν scrollareis εκει! εμενα με προσωπικα με ενοχλει αρκετες φορες και σε εφαρμογη livescore και γενικα σε διαφορα! αλλα συνηθυζεται αναγκαστικα! H JB πρεπει να λυτρωσει τον κοσμο :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 ψαχνω για screen protector..εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο η μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο που πρεπει να κοιταω ωστε να μην εχει προβλημα η ζελατινα(σε αποκριση κτλ)? καποια προταση για αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους το δικό μου "ρουμανικο" κινητό αναβαθμίστηκε μεσω kies ομαλοτατα και χωρίς προβλήματα. Ομως οι browsers (firefox,opera,boat) ΔΕΝ υποστηρίζουν βιντεο flash... Στο παράθυρο που κανονικά θα έπρεπε να δείχνει το βίντεο λέει οτι η συσκευη δεν υποστηρίζει flash video. Υπάρχει τρόπος να δω βίντεο ? Σημειωτέον οτι καθ'ότι άσχετος δεν έχω κάνει καμμία επέμβαση (root κλπ) στη συσκευή. Κάθε βοήθεια δεκτή... Μόνο ο puffin browser έχει πλήρη υποστήριξη flash χωρίς να χρειάζεται τίποτα άλλο (έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους browsers). Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Νομιζω οτι βρηκα μετα απο καιρο την ιδανικη τζελι για το κινητο μου. Ρουμανικη της vodafone με CoCore 6.8 και δεν εχω το παραμικρο προβλημα εδω και μια εβδομαδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παιδιά μόλις μίλησα με το live support της Samsung για να ρωτήσω για την αναβάθμιση σε 4.1 και μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν αν θα γίνει τελικά για τα S Advance της Ελλάδας. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος ενώ το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ε δε νομίζω πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το θέμα δεν είναι τόσο να βγάλουν την αναβάθμιση για να λένε ότι το έκαναν και στην τελική να είναι μια απ τα ίδια με όλες τις άλλες με τα οποία προβλήματα. Σημασία έχει αν βγει κάτι να είναι σταθερό όπως η 2.3.Αυτό που περιμένω εγώ είναι να περάσει αρκετός καιρός να ωριμάσουν οι custom roms και να περάσω μια απ αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μα δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Είναι και ζήτημα ασφάλειας πιστεύω, καθώς όσο νεότερη έκδοση android τόσο λιγότερα και τα κενά ασφαλείας. Λάθος κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Κρίμα.Και το grand duos από προχθές έσκασε μύτη 4.2.2 :( Δεν είναι όμως περίεργο να κυκλοφορήσει για όλες τις χώρες και όχι για Ελλάδα? Νομίζω ότι απλά καθυστερεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλό φαίνεται το κινητάκι...:) Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Παιδιά μόλις μίλησα με το live support της Samsung για να ρωτήσω για την αναβάθμιση σε 4.1 και μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν αν θα γίνει τελικά για τα S Advance της Ελλάδας. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος ενώ το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ. πες μου οτι μου κανεις πλακα ρε φιλε?? ΕΙΝΑΙ δυνατον?? οι ξεφτυλες! τελευταια φορα που παιρνω samsung! ελεος πια! βαζουν ενα κινητο 189 ευρω σου λενε θα παρει JB και μεις παμε και το περνουμε ! :mad::mad::mad: πληρης απογοητευση .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frodos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Κατέβασε απο εδω τον flash player ,βάλε τον στην συσκευή σου και καν το εγκατάσταση με έναν file manager . Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια. Ποιόν browser προτείνεις για την κινητάρα μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια. Ποιόν browser προτείνεις για την κινητάρα μας ? Εγω χρησιμοποιω τον opera classic ειναι σταθερη αξια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 πες μου οτι μου κανεις πλακα ρε φιλε?? ΕΙΝΑΙ δυνατον?? οι ξεφτυλες! τελευταια φορα που παιρνω samsung! ελεος πια! βαζουν ενα κινητο 189 ευρω σου λενε θα παρει JB και μεις παμε και το περνουμε ! :mad::mad::mad: πληρης απογοητευση .... Έτσι ακριβώς!Ας μην έλεγαν τίποτα για αναβάθμιση εξ αρχής.Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου στη Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Έτσι ακριβώς!Ας μην έλεγαν τίποτα για αναβάθμιση εξ αρχής.Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου στη Samsung Η ράδιο αρβίλα στο μεγαλείο της. Ακόμα και να στο είπαν στο live support, οι άνθρωποι εκεί είναι συμβασιούχοι τηλεφωνικοί υπάλληλοι που δουλεύουν με guidelines και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έχουν πληροφόρηση για ένα μελλοντικό update. Μόλις έρθει το update θα ενημερωθούν και αυτοί ώστε να κάνουν support στο συγκεκριμένο update. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 πες μου οτι μου κανεις πλακα ρε φιλε?? ΕΙΝΑΙ δυνατον?? οι ξεφτυλες! τελευταια φορα που παιρνω samsung! ελεος πια! βαζουν ενα κινητο 189 ευρω σου λενε θα παρει JB και μεις παμε και το περνουμε ! :mad::mad::mad: πληρης απογοητευση .... :lol::lol: Καί κλάμα ρέ παιδάκι μου,που ελεγε πριν 30 χρονια ο Χάρη Κλύν Δεν βαριέσαι κάθε εμποδιο για καλο λενε,μια χαρα ειναι και έτσι με την GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordnick1993 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Έτσι ακριβώς!Ας μην έλεγαν τίποτα για αναβάθμιση εξ αρχής.Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου στη Samsung Μη βιάζεστε να κρίνεται την έκβαση μιας καταστάσης. Και τώρα που το ξαναέφερε η κουβέντα από ότι είχε πάρει το μάτι μου πριν από καιρό, στο official page στο facebook, η ίδια η Samsung Hellas έχει απαντήσει: "Αναβάθμιση θα γίνει, απλώς δεν γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Νομιζω οτι βρηκα μετα απο καιρο την ιδανικη τζελι για το κινητο μου. Ρουμανικη της vodafone με CoCore 6.8 και δεν εχω το παραμικρο προβλημα εδω και μια εβδομαδα.... http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=16272 αυτην λες φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts