Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το χρησιμοποιείς από το πρωί με ανοιχτή την οθόνη υπάρχει πρόβλημα με κάποια εφαρμογή που τρέχει συνεχεια.

Αν το είχες χωρίς ανοικτή την οθόνη είναι φυσιολογικό.

Μόλις το παιδέψεις θα αλλάξουν τα στατιστικά.

Πχ. το πρωί που σηκώνεσαι πάντα η κατανάλωση οθόνης δεν είναι στην κορφή.

Μέσα στην μέρα είναι πάντα όμως, με το μεγαλύτερο ποσοστό.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδα διαβασα οτι εχει σοβαρο προβλημα στο μενου και ιντερνετ με το scrolling?ισχυει? με την jelly bean διορθωνεται?

ναι υπαρχει θεμα με το scrolling σε 2.3 και σε JB διορθωνεται!

ναι υπαρχει θεμα με το scrolling σε 2.3 και σε JB διορθωνεται!

Μην τα κανουμε και τραγικα τα πραγματα με το scrolling στην 2.3 ,για καποιον αδαή ουτε που θα το καταλαβει,μονο καποιος ψαγμενος θα δει καποια διαφορα ,και αυτη η διαφορα ειναι ανευ αξιας λόγου,και ειναι στο μενου των ρυθμίσεων και στο facebook και οχι στο ιντερνετ.

Γιατι οπως ακουγεται,καποιος που θελει να αγορασει το εν λογο κινητο,θα νομιζει οτι δεν ρολάρει καθολου,η αν ρολαρει θα ρολάρει με υπερπροσπάθεια.

Edited by weather1967

Μην τα κανουμε και τραγικα τα πραγματα με το scrolling στην 2.3 ,για καποιον αδαή ουτε που θα το καταλαβει,μονο καποιος ψαγμενος θα δει καποια διαφορα ,και αυτη η διαφορα ειναι ανευ αξιας λόγου,και ειναι στο μενου των ρυθμίσεων και στο facebook και οχι στο ιντερνετ.

Γιατι οπως ακουγεται,καποιος που θελει να αγορασει το εν λογο κινητο,θα νομιζει οτι δεν ρολάρει καθολου,η αν ρολαρει θα ρολάρει με υπερπροσπάθεια.

+1

δεν ειναι κατι τραγικο και ακομα και αν το καταλαβει καποιος, σε 2 μερες θα το χει συνηθίσει - ξεχασει

Καλησπέρα σε όλους

το δικό μου "ρουμανικο" κινητό αναβαθμίστηκε μεσω kies ομαλοτατα και χωρίς προβλήματα.

Ομως οι browsers (firefox,opera,boat) ΔΕΝ υποστηρίζουν βιντεο flash...

Στο παράθυρο που κανονικά θα έπρεπε να δείχνει το βίντεο λέει οτι η συσκευη δεν υποστηρίζει flash video.

Υπάρχει τρόπος να δω βίντεο ? Σημειωτέον οτι καθ'ότι άσχετος δεν έχω κάνει καμμία επέμβαση (root κλπ) στη συσκευή.

Κάθε βοήθεια δεκτή...

Κατέβασε απο εδω τον flash player ,βάλε τον στην συσκευή σου και καν το εγκατάσταση με έναν file manager .

Samsung galaxy s21+

τραγικο δεν εινα αλλα μια χαρα το καταλαβαινει ενας normal χρηστης γιατι το κανει και στις κλησεις οταν scrollareis εκει! εμενα με προσωπικα με ενοχλει αρκετες φορες και σε εφαρμογη livescore και γενικα σε διαφορα! αλλα συνηθυζεται αναγκαστικα!

H JB πρεπει να λυτρωσει τον κοσμο :lol::lol::lol:

ψαχνω για screen protector..εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο η μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτο που πρεπει να κοιταω ωστε να μην εχει προβλημα η ζελατινα(σε αποκριση κτλ)?

καποια προταση για αυτο??

Καλησπέρα σε όλους

το δικό μου "ρουμανικο" κινητό αναβαθμίστηκε μεσω kies ομαλοτατα και χωρίς προβλήματα.

Ομως οι browsers (firefox,opera,boat) ΔΕΝ υποστηρίζουν βιντεο flash...

Στο παράθυρο που κανονικά θα έπρεπε να δείχνει το βίντεο λέει οτι η συσκευη δεν υποστηρίζει flash video.

Υπάρχει τρόπος να δω βίντεο ? Σημειωτέον οτι καθ'ότι άσχετος δεν έχω κάνει καμμία επέμβαση (root κλπ) στη συσκευή.

Κάθε βοήθεια δεκτή...

Μόνο ο puffin browser έχει πλήρη υποστήριξη flash χωρίς να χρειάζεται τίποτα άλλο (έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους browsers).

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Νομιζω οτι βρηκα μετα απο καιρο την ιδανικη τζελι για το κινητο μου. Ρουμανικη της vodafone με CoCore 6.8 και δεν εχω το παραμικρο προβλημα εδω και μια εβδομαδα....

Παιδιά μόλις μίλησα με το live support της Samsung για να ρωτήσω για την αναβάθμιση σε 4.1 και μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν αν θα γίνει τελικά για τα S Advance της Ελλάδας. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος ενώ το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ.

Το θέμα δεν είναι τόσο να βγάλουν την αναβάθμιση για να λένε ότι το έκαναν και στην τελική να είναι μια απ τα ίδια με όλες τις άλλες με τα οποία προβλήματα.

Σημασία έχει αν βγει κάτι να είναι σταθερό όπως η 2.3.Αυτό που περιμένω εγώ είναι να περάσει αρκετός καιρός να ωριμάσουν οι custom roms και να περάσω μια απ αυτές.

Μα δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Είναι και ζήτημα ασφάλειας πιστεύω, καθώς όσο νεότερη έκδοση android τόσο λιγότερα και τα κενά ασφαλείας. Λάθος κάνω;

Κρίμα.Και το grand duos από προχθές έσκασε μύτη 4.2.2 :(

Δεν είναι όμως περίεργο να κυκλοφορήσει για όλες τις χώρες και όχι για Ελλάδα?

Νομίζω ότι απλά καθυστερεί.

Παιδιά μόλις μίλησα με το live support της Samsung για να ρωτήσω για την αναβάθμιση σε 4.1 και μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν αν θα γίνει τελικά για τα S Advance της Ελλάδας. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος ενώ το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ.

πες μου οτι μου κανεις πλακα ρε φιλε?? ΕΙΝΑΙ δυνατον?? οι ξεφτυλες! τελευταια φορα που παιρνω samsung! ελεος πια! βαζουν ενα κινητο 189 ευρω σου λενε θα παρει JB και μεις παμε και το περνουμε !

:mad::mad::mad: πληρης απογοητευση ....

Κατέβασε απο εδω τον flash player ,βάλε τον στην συσκευή σου και καν το εγκατάσταση με έναν file manager .

Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια. Ποιόν browser προτείνεις για την κινητάρα μας ?

Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια. Ποιόν browser προτείνεις για την κινητάρα μας ?

Εγω χρησιμοποιω τον opera classic ειναι σταθερη αξια !!!

πες μου οτι μου κανεις πλακα ρε φιλε?? ΕΙΝΑΙ δυνατον?? οι ξεφτυλες! τελευταια φορα που παιρνω samsung! ελεος πια! βαζουν ενα κινητο 189 ευρω σου λενε θα παρει JB και μεις παμε και το περνουμε !

Έτσι ακριβώς!Ας μην έλεγαν τίποτα για αναβάθμιση εξ αρχής.Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου στη Samsung

Έτσι ακριβώς!Ας μην έλεγαν τίποτα για αναβάθμιση εξ αρχής.Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου στη Samsung

Η ράδιο αρβίλα στο μεγαλείο της.

Ακόμα και να στο είπαν στο live support, οι άνθρωποι εκεί είναι συμβασιούχοι τηλεφωνικοί υπάλληλοι που δουλεύουν με guidelines και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έχουν πληροφόρηση για ένα μελλοντικό update. Μόλις έρθει το update θα ενημερωθούν και αυτοί ώστε να κάνουν support στο συγκεκριμένο update.

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

:lol::lol: Καί κλάμα ρέ παιδάκι μου,που ελεγε πριν 30 χρονια ο Χάρη Κλύν

Δεν βαριέσαι κάθε εμποδιο για καλο λενε,μια χαρα ειναι και έτσι με την GB.

Μη βιάζεστε να κρίνεται την έκβαση μιας καταστάσης.

Και τώρα που το ξαναέφερε η κουβέντα από ότι είχε πάρει το μάτι μου πριν από καιρό, στο official page στο facebook, η ίδια η Samsung Hellas έχει απαντήσει: "Αναβάθμιση θα γίνει, απλώς δεν γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες."

Νομιζω οτι βρηκα μετα απο καιρο την ιδανικη τζελι για το κινητο μου. Ρουμανικη της vodafone με CoCore 6.8 και δεν εχω το παραμικρο προβλημα εδω και μια εβδομαδα....

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=16272 αυτην λες φιλε?

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)