Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικά πας Μηνύματα-Ρυθμισεις-Εισαγωγη λειτουργιας-Αλφάβητο GSM. :rolleyes: Επειδή το swype για να δουλέψει σωστά θέλει και μικρά τονούμενα, :wacko: θα πρέπει να επιλέγεις χειροκίνητα τα κεφαλαία πατώντας το πάνω βελάκι, :worry: αλλιώς θα βγάζει κεφαλαια ολα τα γραμματα εκτος απο τα τονουμενα, :cry: τα οποια δεν θ αναγνωριζονται απο τον παραλήπτη. Θεωρητικά θα το κάνεις αυτό μια δυο μερες, μετα θα σου σπάσει τα νεύρα :mad: και θα γυρίσεις σε πληκτρολόγιο Samsung για να είσαι :cool:

Σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση φιλε, ολα οκ να σαι καλα...

Σύντροφοι βγάλαμε άκρη για ποιόν λόγο έχει δυο λειτουργικά android που το ένα ρουφά την μπαταρία σαν τρελό?

Αν και δεν έχω πολλές εφαρμογές και αυτές οι λίγες είναι θεωρητικά επιλεγμένες…

Όπως skype, dolphin, utorrent, officeSuite, mvideoplayer, battery, speed test και έξη παιχνιδάκια μαζί με ένα gps πρόγραμμα, αλλά το λειτουργικό σύστημα android καταναλώνει περισσότερο και από την οθόνη…

Δεν έχει wipe system μόνο data,cache και dalvik.

Μάλλον εννοεί wipe data /factory reset .

Samsung galaxy s21+

Σύντροφοι βγάλαμε άκρη για ποιόν λόγο έχει δυο λειτουργικά android που το ένα ρουφά την μπαταρία σαν τρελό?

Όπως skype, dolphin, utorrent, officeSuite, mvideoplayer, battery, speed test και έξη παιχνιδάκια μαζί με ένα gps πρόγραμμα, αλλά το λειτουργικό σύστημα android καταναλώνει περισσότερο και από την οθόνη…

οχι... με custom 4.1.1 στο htc desire παντως και τα 2 λειτουργικα τρωνε πολυ λιγο... ισως παιζει κατι με το touchwiz και τα πειραγματα της σαμσουνγκ

Κάτι έχεις κάνει.. Με official 2.3.6. και σχετικά αρκετό παίξιμο με τις εφαρμογές ( εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις, δοκιμές ) το λειτουργικό Android έχει ένδειξη σήμερα 12%. Στο δικό μου συνήθως η οθόνη έχει το μεγαλύτερο ποσοστό, γιατί δεν το αφήνω σε ησυχία.

Huawei Nova 5T

Γινεται να παρω ιντερνετ μεσω του καλωδιου usb? Δηλαδη να εχω ιντερνετ απο τον υπολογιστη στο κινητο και αν ναι πως. Ευχαριστω.

Εκτος και αν εχεις αλλαξει ρομ και εχεις βαλει καμια καστομ οποτε ειναι λογικο να μην το βλεπει το kies και ουτε προκειται να το δει αν δε βαλεις καποια oficial.

Όχι φίλε μου "ΜΑΜΑ" είναι το κινητό, δεν του έχω περάσει τίποτα!

παιδια καλησπερα αγορασα κατι θηκες απο ebay την S line tpu silicon case που μου ειχαν προτεινει 2 ατομα και τελικα μου βγηκαν μουφα!

δεν κουμπωνει καλα στο κινητο και εχω τρελαθαει γιατι μου ειχαν πει οτι ηταν πολυ καλες κτλπ, και ειχα δει και ενα δυο βιντεο στο youtube οπου ηταν μια χαρα οι θηκες και κουμπωναν αμεσως! εμενα δεν καθεται καλα στα πλαγια στα κουμπια power k volume

ξερει κανεις τι παιζει?

θα βαλω και τις φωτο να ριξετε μια ματια

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34003&stc=1&d=1373042006

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34004&stc=1&d=1373042006

Edited by diecast

Παιδια επειδη ειμαι καινουργιος για να περασω custom rom χρειαζεται Root ?

Root και custom recovery .

Samsung galaxy s21+

παιδια καλησπερα αγορασα κατι θηκες απο ebay την S line tpu silicon case που μου ειχαν προτεινει 2 ατομα και τελικα μου βγηκαν μουφα!

δεν κουμπωνει καλα στο κινητο και εχω τρελαθαει γιατι μου ειχαν πει οτι ηταν πολυ καλες κτλπ, και ειχα δει και ενα δυο βιντεο στο youtube οπου ηταν μια χαρα οι θηκες και κουμπωναν αμεσως! εμενα δεν καθεται καλα στα πλαγια στα κουμπια power k volume

ξερει κανεις τι παιζει?

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34003&stc=1&d=1373042006

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34004&stc=1&d=1373042006

εντάξει μην τρελαίνεσαι δεν έδωσες και μια περιουσία.. αυτό που παίζει είναι ότι ή έχει ανοίξει από τον ήλιο ή πλακώθηκε από κανένα βαρύ αντικείμενο.. προσπάθησε να την κάνεις ρολό για να μαζέψει λίγο και να μην ανοίγει εκεί και επίσης πίεσε τις δυο πλευρές προς τα μέσα.. ίσως αν την ζεστάνεις και με κανένα μπιστολάκι πρώτα να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.. αν δεν δεις φως στείλε μήνυμα στο πωλητή και ζήτα refund..

εντάξει μην τρελαίνεσαι δεν έδωσες και μια περιουσία.. αυτό που παίζει είναι ότι ή έχει ανοίξει από τον ήλιο ή πλακώθηκε από κανένα βαρύ αντικείμενο.. προσπάθησε να την κάνεις ρολό για να μαζέψει λίγο και να μην ανοίγει εκεί και επίσης πίεσε τις δυο πλευρές προς τα μέσα.. ίσως αν την ζεστάνεις και με κανένα μπιστολάκι πρώτα να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.. αν δεν δεις φως στείλε μήνυμα στο πωλητή και ζήτα refund..

καμια περιουσια φυσικα δεν εδωσα αλλα ειναι ξενερα γιατι περιμενα κατι καλο και ηρθε αυτο! εχω την Puro απο Public και την εχω σιχαθει δεν πατιουνται τα κουμπια κλασσικα και θελω κατι καλυτερο!

θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες thx :O

καμια περιουσια φυσικα δεν εδωσα αλλα ειναι ξενερα γιατι περιμενα κατι καλο και ηρθε αυτο! εχω την Puro απο Public και την εχω σιχαθει δεν πατιουνται τα κουμπια κλασσικα και θελω κατι καλυτερο!

θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες thx :O

απλά σου έκατσε άσχημη θήκη συνήθως αυτές είναι τέλειες για τα λεφτά τους.. να προτείνω εγώ μια? δες αυτή έχω της ίδιας εταιρείας για το νέξους μου και είναι η αγαπημένη μου είναι η πιο λεπτή που έχω βρει, ποιοτική και σου κάνουν και δώρο ένα αρκετά καλό screen protector.. βέβαια δεν έχει 2 ευρώ όπως οι άλλες αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις..

απλά σου έκατσε άσχημη θήκη συνήθως αυτές είναι τέλειες για τα λεφτά τους.. να προτείνω εγώ μια? δες αυτή έχω της ίδιας εταιρείας για το νέξους μου και είναι η αγαπημένη μου είναι η πιο λεπτή που έχω βρει, ποιοτική και σου κάνουν και δώρο ένα αρκετά καλό screen protector.. βέβαια δεν έχει 2 ευρώ όπως οι άλλες αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις..

ωραια οκ θα το κοιταξω! το ξερω οτι μου κατσε ασχημη γιατι σου λεω μου την προτειναν και εχω δει και βιντεο με ακριβως την ιδια και κουμπωνει μπαμ στο κινητο :wacko:

ξερει κανεις τι παιζει?

Και εγώ την ίδια έχω ρε φίλε και μου κουμπώνει μια χαρα... :confused:

Λίγο στα πλάγια ξεχείλωνε αλλά εκανα ένα κολπάκι: το πίεζα για κανά 20λεπτο από τα πλάγια το κινιτό, με αποτέλεσμα η θήκη να έρθει και να δέσει μια χαρά πάνω του.

Εύχομαι να βοήθησα :)

ξερει κανεις τι παιζει?

ναι ούτε σε μένα έκατσε πολύ καλά(εσένα βέβαια φαίνεται πολύ χειρότερα από την δικιά μου), τα κουμπιά βέβαια πατιούνται μια χαρά σε σχέση με μια άλλη που είχα πάρει στην αρχή..

την ζέστανα λίγο με πιστολάκι και κράτησα της πλευρές προς τα μέσα για κάνα 5λεπτο, ψιλοέστρωσε αλλά όχι ότι κουμπώνει και "γάντι" και πάλι...

Samsung Galaxy S23

Και εγώ την ίδια έχω ρε φίλε και μου κουμπώνει μια χαρα... :confused:

Λίγο στα πλάγια ξεχείλωνε αλλά εκανα ένα κολπάκι: το πίεζα για κανά 20λεπτο από τα πλάγια το κινιτό, με αποτέλεσμα η θήκη να έρθει και να δέσει μια χαρά πάνω του.

Εύχομαι να βοήθησα :)

εμενα ειναι σαν να ειναι λιγο πιο μικρη η θηκη! οκ θα το δοκιμασω αλλα ρε φιλε αυτο θα καθομαι καθε φορα να κανω ? :wacko: α ρε κινεζακια

ναι ούτε σε μένα έκατσε πολύ καλά(εσένα βέβαια φαίνεται πολύ χειρότερα από την δικιά μου), τα κουμπιά βέβαια πατιούνται μια χαρά σε σχέση με μια άλλη που είχα πάρει στην αρχή..

την ζέστανα λίγο με πιστολάκι και κράτησα της πλευρές προς τα μέσα για κάνα 5λεπτο, ψιλοέστρωσε αλλά όχι ότι κουμπώνει και "γάντι" και πάλι...

αα καταλαβα νταξει δεν ασχολουμαι απλα δεν τις βαζω κ τελος! :mad:

χιλιες φορες την χαζομαρα την puro απο Public που δενει γαντι και ας μην πατιουντε τα κουμπια

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Οποιος θέλει θήκη αυτή εδώ http://www.ebay.com/itm/Black-Matte-TPU-Silicone-Gel-Case-Skin-For-Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070-/181017041268?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2a2574d974 δένει τέλεια με το κινητό,δεν το παχαίνει όπως κάτι άλλες και κάνει μόνο 1,40€.

Οποιος θέλει θήκη αυτή εδώ http://www.ebay.com/itm/Black-Matte-TPU-Silicone-Gel-Case-Skin-For-Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070-/181017041268?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2a2574d974 δένει τέλεια με το κινητό,δεν το παχαίνει όπως κάτι άλλες και κάνει μόνο 1,40€.

την εχεις εσυ προσωπικα φιλε? και μηπως υπαρχει η ιδια σε ασπρη?

Edited by diecast

χιλιες φορες την χαζομαρα την puro απο Public που δενει γαντι και ας μην πατιουντε τα κουμπια

Η puro απο τα Public μια χαρά πατιέται το volume πάνω κάτω,το main button θελει λιγο παραπανω πιεση.

Γινεται να παρω ιντερνετ μεσω του καλωδιου usb? Δηλαδη να εχω ιντερνετ απο τον υπολογιστη στο κινητο και αν ναι πως. Ευχαριστω.

Γιατι δεν χρησιμοποιης καλυτερα το tethering και να δινεις ασυρματο ιντερνετ στο pc σου,δηλαδη να κανεις το κινητο wi-fi hot spot, και θελεις να μπλεκεις με καλωδια ?

Edited by weather1967

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)