dimitris99 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 CoCore 6.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου (και σε δύο ποστ παραπανω αν διαβασεις, το ιδιο γράφω) :P :P τη σέρβικη. Είναι η καλύτερη. Το είδα άλλα θέλω περισσότερες γνώμες :p ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Στον ξαδερφο εκανα : Wipe data factory reset Wipe cache partition Περασμα Σερβικης 4.1.2 Ξανα τα wipes.... Το τηλεφωνο ομως κολλαει αρκετα... Πηγε πριν λιγο να απαντησει σε κληση και δεν μπορουσε....Δεν πηγαινε το πρασσινο εικονιδιο με τιποτα προς τα αριστερα.... Και η μπαταρια φευγει σφαιρα.... Παιζει κατι που δεν εχω υπ οψιν μου....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 παιδια σορυ που ξαναρωταω αλλα εχει κανεις να προτεινει καμια καλη θηκη? απο ελληνικο καταστημα και οχι ebay ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 παιδια σορυ που ξαναρωταω αλλα εχει κανεις να προτεινει καμια καλη θηκη? απο ελληνικο καταστημα και οχι ebay ευχαριστω ρίξε μια ματιά εδώ φίλε https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=samsung+galaxy+s+advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Το είδα άλλα θέλω περισσότερες γνώμες :p ty εγω αν αγοραζα τωρα το κινητο θα εβαζα ή την γερμανικη((LQE) ή την πολωνικη(LQE).H σερβικη ειναι (LQB).Εχω την εντυπωση οτι παιζουν ρολο τα γραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ρίξε μια ματιά εδώ φίλε https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=samsung+galaxy+s+advance thx φιλε! εδω εψαξα απλα ρωταω μπας και εχει κανενας καποια συγκεκριμενη και εχει αποψη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Εβαλα την σέρβικη όλα κομπλέ τώρα θέλω να το κάνω root βλέποντας αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087424 είδα αυτό "PS : SD Card is a must" πρέπει να έχω οπωσδήποτε κάρτα microSD και να βάλω εκεί το αρχείο root?Γιατί δεν έχω κάρτα SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Χμμ, δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως γίνεται αν το περάσεις στην μνήμη του τηλεφώνου εφόσον δεν έχεις εξ. κάρτα. Ρώτα και στο xda αν δεν το έχουν απαντήσει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Ολα οκ είμαι και rooted τώρα δανείστηκα την sd του αδερφού μου.Τώρα που έκανα root πως βγάζω τα bloatware apps της sammy? Edited May 6, 2013 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Με το titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Υπάρχει κάποια bloatware app list για την 4,1 της sammy?Θέλω δηλαδή μια λίστα που να δείχνει ποια apps μπορώ να βγάλω άφοβα χωρίς να επηρεαστεί η λειτουργία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 is99;4687242]Υπάρχει κάποια bloatware app list για την 4,1 της sammy?Θέλω δηλαδή μια λίστα που να δείχνει ποια apps μπορώ να βγάλω άφοβα χωρίς να επηρεαστεί η λειτουργία του κινητού. Διάβασε εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200954 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Υπάρχει κάποια bloatware app list για την 4,1 της sammy?Θέλω δηλαδή μια λίστα που να δείχνει ποια apps μπορώ να βγάλω άφοβα χωρίς να επηρεαστεί η λειτουργία του κινητού. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135528 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ολα οκ είμαι και rooted τώρα δανείστηκα την sd του αδερφού μου.Τώρα που έκανα root πως βγάζω τα bloatware apps της sammy? φιλε μου πως περνάμε το αρχείο στην κάρτα sd; με το kies; να δημιουργήσω φάκελο ξεχωριστό μεσα στην κάρτα ή ετσι χύμα; το δεύτερο βήμα που λεει εδώ πως το εκτελώ; με τα πλήκτρα vol down+home+power; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Συνδέεις το κινητό με τον pc και περνάς το αρχείο που κατέβασες όπως είναι στην εξ. κάρτα. Για recovery vol up+home+power Ερώτηση: Μπορώ να περάσω kernel χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Η πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία αλλαγής ρομ και ρουτ από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Συνδέεις το κινητό με τον pc και περνάς το αρχείο που κατέβασες όπως είναι στην εξ. κάρτα. Για recovery vol up+home+power Ερώτηση: Μπορώ να περάσω kernel χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Η πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία αλλαγής ρομ και ρουτ από την αρχή; ωραία..μολις κατέβηκε η σέρβικη και επιχειρώ το jellybeanization ελπίζω να τα καταφέρω edit:ολα καλά, την πέρασα και σερνότανε το τηλέφωνο, αλλα με ενα wipe reset έστρωσε και παει τζάμι. αυριο το root γιατι πέρασε και η ώρα..ευχαριστώ αλλη μια φορά για τη βοήθεια σας Edited May 6, 2013 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Αξίζει να περάσω κάποιον kernel θα δω διαφορά στην ταχύτητα; Γινεται να επαναφερω το widget του music player στην lock screen οπως ηταν στην 2.3; Edited May 7, 2013 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 καλημέρα και χρόνια πολλά όταν γυρνάω σε πακέτο δεδομένων, o browser λειτουργεί κανονικά, αλλά η εφαρμογή του facebook δε μπορεί να κάνει σύνδεση καμία ιδέα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Αξίζει να περάσω κάποιον kernel θα δω διαφορά στην ταχύτητα; Γινεται να επαναφερω το widget του music player στην lock screen οπως ηταν στην 2.3; φιλε ναι αξίζει να βαλεις και δοκίμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 εγω αυτο εχω και ειμαι ευχαριστημένος:D φυσικα παιζει πολο τι governor και IO schedulers θα διαλεξεις εσυ!!εγω το εχω με PegasusQ και row!!!εσυ φυσικα δοκιμάζεις οτι θελεις!!;) παιδες μπορείτε να μου πείτε τι σκορ βγαζετε στο antutu και στο quandrant??? και κατι ακομα overclock την cpu δεν μπορούμε να κανουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) το έκανα ροοτ και κατέβασα το τιτανιουμ, επιλέγω τι θέλω να διαγράψω αλλα κολλάω στα βήματα 9 και 10 που αναφέρονται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135528 μπορεί καποιος να με βοηθήσει; edit: κατέβασα το Root App Delete και ολα καλά..έσβησα απο κει αρκετό πράμα γρήγορα κι εύκολα. Edited May 7, 2013 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Antutu γυρω στο 6500 με σερβική ρομ και cocore kernel 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) φιλε ναι αξίζει να βαλεις και δοκίμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 εγω αυτο εχω και ειμαι ευχαριστημένος:D φυσικα παιζει πολο τι governor και IO schedulers θα διαλεξεις εσυ!!εγω το εχω με PegasusQ και row!!!εσυ φυσικα δοκιμάζεις οτι θελεις!!;) Οκ απ ότι βλέπω έχει αρκετά πράγματα που δεν ξέρω governors και io schedulers θα ρίξω μια ματιά τι είναι αυτά και ίσως τον περάσω τον kernel. Για το widget του music player στην lockscreen όπως ήταν στην 2,3 γίνεται να κάνω κάτι; Και κάτι ακόμα,παρατήρησα ότι το πληκτρολόγιο της sammy ούτε τονίζει τις λέξεις αυτόματα ούτε διορθώνει τυχόν ορθογραφικά λάθη όπως έκανε στην 2,3 γιατί έτσι ; Edited May 7, 2013 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 παιδες μπορείτε να μου πείτε τι σκορ βγαζετε στο antutu και στο quandrant??? και κατι ακομα overclock την cpu δεν μπορούμε να κανουμε?? Μετά το factory reset, και ενώ δεν ήταν φορτομένο το κινητό, μου είχε βγάλει 7000 το antutu. Για το widget του music player στην lockscreen όπως ήταν στην 2,3 γίνεται να κάνω κάτι; Δεν γίνεται τίποτα. Απλά ενω είσαι στη lockscreen τράβα τη notification bar και άλλαξε από εκεί. Μπορείς αν θες να βάλεις τον Go Locker που (νομίζω) ανάλογα το θέμα έχει και widget για τη μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ερώτηση: Μπορώ να περάσω kernel χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Η πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία αλλαγής ρομ και ρουτ από την αρχή; Γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Χριστος Ανεστη. Παιδια για σας. Με την jb που θα ερθει θα εχει και tv out εκτος απο zoom; Τι ελειψεις αλλες θα καλυψει; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts