Skakinen Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για την επικοινωνία pc-κινητών Samsung, εύχρηστο και λειτουργικό όπως το My Phone Explorer για τα Sony Ericsson; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfng81 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Όχι, αυτό καθορίζεται από το csc της συσκευής και όχι από την χώρα που είσαι... Αν εγώ το έχω πχ με παραεισαγωγή από ρουμανία και βγεί το ρουμάνικο, τότε θα μου το εμφανίσει στο KIES και θα μπορώ να κάνω update? Ανεξαρτήτως από το πότε θα έρθει το Ελληνικό (νωρίτερα ή αργότερα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για την επικοινωνία pc-κινητών Samsung, εύχρηστο και λειτουργικό όπως το My Phone Explorer για τα Sony Ericsson; Tο myphone explorer δουλεύει και στα samsung . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Tο myphone explorer δουλεύει και στα samsung . Δηλαδή μπορώ τις επαφές, μηνύματα, κλπ από το Sony Ericsson να τις μεταφέρω κανονικά στο Samsung; Πολύ καλά νέα!!! :) Το My Phone Explorer δουλεύει με όλες τις μάρκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Αν εγώ το έχω πχ με παραεισαγωγή από ρουμανία και βγεί το ρουμάνικο, τότε θα μου το εμφανίσει στο KIES και θα μπορώ να κάνω update? Ανεξαρτήτως από το πότε θα έρθει το Ελληνικό (νωρίτερα ή αργότερα)? Ναι. Το που είσαι δεν έχει καμία σημασία. Το κινητό συνδέεται στο ίντερνετ και ψάχνει για αναβάθμιση. Το εάν μπαίνεις στο ίντερνετ από Ελλάδα 'η από Ιταλία 'η από Αφρική δεν έχει σημασία... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δηλαδή μπορώ τις επαφές, μηνύματα, κλπ από το Sony Ericsson να τις μεταφέρω κανονικά στο Samsung; Πολύ καλά νέα!!! :) Το My Phone Explorer δουλεύει με όλες τις μάρκες; Δουλεύει με όλα τα κινητά που έχουν αντροιντ και μεταφέρεις κανονικά επαφές και μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μου ηρθε το update για το play store. Προτιμω το παλιο να ειμαι ειλικρινης! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Μου ηρθε το update για το play store. Προτιμω το παλιο να ειμαι ειλικρινης! Μόνο του ήρθε ή πρέπει να κάνεις check for updates; Edited April 26, 2013 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Οχι αυτοματα εγινε . Απλα μπαινεις στο play store και ειναι αλλαγμενο . Το κινητο μου κανει καποια κολπακια στην φορτιση . Σημερα το ειχα στην φορτιση και επεφτε η μπαταρια ενω εδειχνε να φορτιζει . Με μια επαννεκινηση εστρωσε και φορτιζε κανονικα . Ενω σε προηγουμενες φορτισεις μου ελεγε φορτισμενο αποσυνδεστε με το που το εβγαζα επεφτε στο 90% . Μετα ομως ετρεχε κανονικα η μπαταρια και κρατουσε μεχρι και 2,μιση μερες μπορει και 3 . Κανεις καποια ιδεα για το τι μπορει να παιζει ? Edited April 26, 2013 by ksexou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Γεια σας παιδια!Πήρα στην κατοχή μου και εγώ το galaxy advance και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής το κινητο φαίνεται φοβερό.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τα δεδομένα της σύνδεσης.Ενώ μπαίνω κανονικα στο internet από τον browser δεν μπορώ να μπω στις εφαρμογές που χρειάζονται internet παρά μόνο με WiFi και αυτό συμβαίνει μόνο με τον αριθμό που χρησιμοποιώ εγώ γιατί αλλάζοντας κάρτα SIM δούλευε κανονικά.Το περίεργο είναι ότι στο προηγούμενο κινητό μου( galaxy s plus)δούλευαν κανονικά!Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση που δεν έχω τσεκάρει η είναι πρόβλημα του παρόχου;Ευχαριστώ εκ τον πρωτεύον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ενω σε προηγουμενες φορτισεις μου ελεγε φορτισμενο αποσυνδεστε με το που το εβγαζα επεφτε στο 90% . Μετα ομως ετρεχε κανονικα η μπαταρια και κρατουσε μεχρι και 2,μιση μερες μπορει και 3 . Αυτά ακριβώς τα κάνει και μένα.Ισως είναι θέμα λειτουργικού ελπίζω να αλλάξει στην jelly bean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Γεια σας παιδια!Πήρα στην κατοχή μου και εγώ το galaxy advance και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής το κινητο φαίνεται φοβερό.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τα δεδομένα της σύνδεσης.Ενώ μπαίνω κανονικα στο internet από τον browser δεν μπορώ να μπω στις εφαρμογές που χρειάζονται internet παρά μόνο με WiFi και αυτό συμβαίνει μόνο με τον αριθμό που χρησιμοποιώ εγώ γιατί αλλάζοντας κάρτα SIM δούλευε κανονικά.Το περίεργο είναι ότι στο προηγούμενο κινητό μου( galaxy s plus)δούλευαν κανονικά!Υπάρχει μήπως κάποια ρύθμιση που δεν έχω τσεκάρει η είναι πρόβλημα του παρόχου;Ευχαριστώ εκ τον πρωτεύον. Δημήτρη καλορίζικο το κινητο θα το χαρεις πραγματικά Πηγαινε στις ρυθμισεις --> ασυρματη επικοινωνια και δικτυα --> δικτυα κινητης τηλεφωνιας --> ονοματα σημειων προσβασης ,πατα επανω στον πάροχο σου της κινητης π.χ cosmote internet --> πηγαινεις τερμα κατω εκει που λεει τυπος APN πατας επανω --> και επιλεγεις internet + DUN ,και θα εχεις μαρκαρισμενο το cosmote internet και οχι το cosmote wap . Αν το προβλημα ειναι σε λαθος ρυθμισεις σου,ριξε μια ματια εδω και να βαλεις τις σωστες ρυθμισεις ,εχει για ολους τους παρόχους http://magic-tips.blogspot.gr/2010/03/internet-mms.html Edited April 26, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με το ιντερνετ. Μου έχει στείλει τις ρυθμίσεις η cosmote αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ. Έχω ανοιχτή τη λειτουργία δικτύου δεδομένων. Παρατήρησα οτι δεν εμφανίζει τα βελάκια που δείχνουν την κίνηση δεδομένων. Έχει κανεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; :confused::confused::wacko:Ευχαριστώ! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με το ιντερνετ. Μου έχει στείλει τις ρυθμίσεις η cosmote αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ. Έχω ανοιχτή τη λειτουργία δικτύου δεδομένων. Παρατήρησα οτι δεν εμφανίζει τα βελάκια που δείχνουν την κίνηση δεδομένων. Έχει κανεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; :confused::confused::wacko:Ευχαριστώ! :worry: Δοκιμασε να κανεις μια επανεκινηση του τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με το ιντερνετ. Μου έχει στείλει τις ρυθμίσεις η cosmote αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ. Έχω ανοιχτή τη λειτουργία δικτύου δεδομένων. Παρατήρησα οτι δεν εμφανίζει τα βελάκια που δείχνουν την κίνηση δεδομένων. Έχει κανεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; :confused::confused::wacko:Ευχαριστώ! :worry: κοίταξες δυο σχόλια πιο πάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδιά καλημέρα. Παρήγγειλα πριν από 1 μήνα από ebay αυτές τις ζελατίνες http://www.ebay.com.au/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170873958227&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 αλλά δεν ήρθαν ποτέ και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Κάποιος που να παρήγγειλε ζελατίνες από ebay και να έμεινε ικανοποιημένος (από παράδοση, ποιότητα κτλ.); Επίσης ψάχνω και θήκη στυλ φάκελο για να μπαίνει μέσα όλο το κινητό, κάποια πρόταση; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Άσε τις ζελατινες και κοίτα να χαρείς την οθόνη του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Άσε τις ζελατινες και κοίτα να χαρείς την οθόνη του κινητού Oκ, μέσα.. Θήκη;; Έχω την Puro αλλά δε μ'αρέσει όπως δείχνει το κινητό, χάνει, γι'αυτό ψάχνω θήκη-φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Oκ, μέσα.. Θήκη;; Έχω την Puro αλλά δε μ'αρέσει όπως δείχνει το κινητό, χάνει, γι'αυτό ψάχνω θήκη-φάκελο. Ρίξε μια ματιά σε αυτή,εχει θηλια στο πισω μερος και μπορεις να την περνας στην ζωνη του παντελονιου ,εχει και λουρί ώμου. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Mobile-Case-9x1x15cm-multi-purpose-00-HK91606-1.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Έχω ρουταρισμενο το κινητό και έχω περασμένο custom kernel. Αν φλασαρω με odin άλλη ρομ θα φύγει το root η παραμένει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 http://www.ebay.com.au/itm/180958078027?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 παρα πολυ καλες ζελατινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 http://www.ebay.com.au/itm/180958078027?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 παρα πολυ καλες ζελατινες Σου ήρθαν κανονικά; Σε πόσες μέρες; Ο άλλος από Κίνα που παρήγγειλα δεν τις έστειλε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ρίξε μια ματιά σε αυτή,εχει θηλια στο πισω μερος και μπορεις να την περνας στην ζωνη του παντελονιου ,εχει και λουρί ώμου. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Mobile-Case-9x1x15cm-multi-purpose-00-HK91606-1.htm Σ'ευχαριστώ, ψάχνω κάτι σε μαύρο, πιο διακριτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Έχω ρουταρισμενο το κινητό και έχω περασμένο custom kernel. Αν φλασαρω με odin άλλη ρομ θα φύγει το root η παραμένει ? Φεύγουν όλα, δεν μένει τίποτα custom. Όλα θα γίνουν οφισιαλ. Αυτό γίνεται γιατί μέσω odin φλασάρεις το επίσημο firmware. Μετά από αυτό μπορείς να ξανακάνεις ρουτ και να περάσεις custom recovery και από εκεί να κάνεις ότι άλλο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfng81 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Κάτι που βρήκα και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά. Όταν είμαι στις επαφές αλλά και στο αρχείο καταγραφής κλήσεων, και θέλω να πάρω τηλέφωνο μια επαφή. Αντί να πατήσω πάνω της, να μπω στο προφίλ της επαφής και να πατήσω το εικονίδιο με το τηλεφωνάκι, σέρνω το δάχτυλό μου προς τα δεξιά και κάνει κλήση. Αντίστοιχα σέρνοντας το δάχτυλο προς τα αριστερά με πηγαίνει στα μηνύματα με παραλήπτη την συγγεκριμένη επαφή. Nice. (Για 2.3.6 πάντα, για 4.1.2 δεν ξέρω αν το κάνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts