alexandros87x Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 αυτό δεν ειναι και πολύ καλό! μήπως κάτι δεν πήγε καλά? ίσως να πρέπει να το ξανακάνεις.. ρώτα και στο xda, δεν είναι λογικό να κάνει επανεκκινήσεις μόνο και μόνο επειδή έκανες ρουτ.. εκει που ελεγε πωσ να κανω ροοτ το ελεγε οτι ισως κανει επανεκκινησεισ κλπ κατω κατω.τι να πω δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salma15 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 αυτό δεν ειναι και πολύ καλό! μήπως κάτι δεν πήγε καλά? ίσως να πρέπει να το ξανακάνεις.. ρώτα και στο xda, δεν είναι λογικό να κάνει επανεκκινήσεις μόνο και μόνο επειδή έκανες ρουτ.. ο φιλος λεει οτι δεν ηταν συμβατο με την συσκευη του ισως γι αυτο εκανε επανακινισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 εκει που ελεγε πωσ να κανω ροοτ το ελεγε οτι ισως κανει επανεκκινησεισ κλπ κατω κατω.τι να πω δεν ξερω ελεγε ότι θα κάνει κάποιες επανεκκινήσεις στην αρχή και μετά θα στρώσει ή θα τις κάνει για πάντα? ο φιλος λεει οτι δεν ηταν συμβατο με την συσκευη του ισως γι αυτο εκανε επανακινισεις δηλαδή σε τί δεν ήταν συμβατό? στο firmware? λογικά όλοι το ελληνικό χρειαζόμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ελεγε ότι θα κάνει κάποιες επανεκκινήσεις στην αρχή και μετά θα στρώσει ή θα τις κάνει για πάντα? δηλαδή σε τί δεν ήταν συμβατό? στο firmware? λογικά όλοι το ελληνικό χρειαζόμαστε εγω εχω το xxlk2 δεν το εγραφε οτι το υποστηριζει μαλλον γι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salma15 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ελεγε ότι θα κάνει κάποιες επανεκκινήσεις στην αρχή και μετά θα στρώσει ή θα τις κάνει για πάντα? δηλαδή σε τί δεν ήταν συμβατό? στο firmware? λογικά όλοι το ελληνικό χρειαζόμαστε αναλογα μηπως ειναι εισαγωγης?? γιατι εμενα ηταν με firmwre XEO ΠΟΛΩΝΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 αναλογα μηπως ειναι εισαγωγης?? γιατι εμενα ηταν με firmwre XEO ΠΟΛΩΝΙΑ αυτό που το βλέπετε? στην έκδοση βασικού φάσματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 αναλογα μηπως ειναι εισαγωγης?? γιατι εμενα ηταν με firmwre XEO ΠΟΛΩΝΙΑ Well it’s time to switch back to stock original kernel basedband firmware version number. Because above we used kernel for rooting the device have some problems like sudden reboots and lags.αυτο το εγραφε στον οδηγο για το ροοτ επισησ και αυτο :Check the latest baseband firmwares ZSDL1, DXLD1, DDLI1, DXLD2, PXXLD2, DDLD4, JPLD3, ZSLE4, XXLD1, XXLD2 and XXLE2. If your device is running with anyone of above firmwares then you can root the device easily by following my guide. οποτε το δικο μου δεν υποστιριζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salma15 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Well it’s time to switch back to stock original kernel basedband firmware version number. Because above we used kernel for rooting the device have some problems like sudden reboots and lags.αυτο το εγραφε στον οδηγο για το ροοτ επισησ και αυτο :Check the latest baseband firmwares ZSDL1, DXLD1, DDLI1, DXLD2, PXXLD2, DDLD4, JPLD3, ZSLE4, XXLD1, XXLD2 and XXLE2. If your device is running with anyone of above firmwares then you can root the device easily by following my guide. οποτε το δικο μου δεν υποστιριζεται XXLD1 Αυτην ειχα εγω στην θεση σου θα εβαζα πρωτα την xxle2 και επειτα θα εκανα το ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salma15 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 αυτό που το βλέπετε? στην έκδοση βασικού φάσματος? κανεις *#272* IMEI * οπου ιμει το ιμει σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 XXLD1 Αυτην ειχα εγω στην θεση σου θα εβαζα πρωτα την xxle2 και επειτα θα εκανα το ροοτ δεν θελω να το πειραξω ενα ροοτ ηθελα απλα να κανω να φυγουν ολα τα αχρειαστα να ελαφρυνει.παλια ειχα το galaxy s plus του ειχα αλλαξει την πιστη με jb το ειχα αυτο θελω να το αφησω οπως ειναι σχεδον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozo Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία.. Αν το παραγγείλεις από το ίντερνετ από τα Public το πληρώνεις 200Ε ενώ στα καταστήματα 250Ε? Και επειδή μένω σε μικρό χωριό και δεν έχουμε οδούς,αριθμούς κλπ.,πώς γίνεται να το παραγγείλω μέσω ίντερνετ? Όχι! Έτσι γράφει στο site αλλά στο κατάστημα έχει €199 (ή 4 δόσεις των €52 περίπου, με κάρτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Όχι! Έτσι γράφει στο site αλλά στο κατάστημα έχει €199 (ή 4 δόσεις των €52 περίπου, με κάρτα) και εγω που το εχω κανα μηνα απο καταστημα το πηρα 200 απο τοτε ειναι η προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 κανεις *#272* IMEI * οπου ιμει το ιμει σου εμένα λέει EUR, αλλά στην έκδοση λέει xxlk2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εφαρμογή -- > Ρολόι --> Ειδοποίηση και πατας δημιουργια ειδοποιησης και βαζεις την ωρα - μερα,μελωδία,ενταση και μετα πατας αποθηκευση,και βγαινει ενα ξυπνητήρι πανω στις ειδοποιήσεις,και για να το ακυρωσης πας παλι στο ρολοι --> ειδοποιήση και πατας πανω στο πρασινο ξυπνητηρι ,γινεται μαυρο και ετσι ακυρωνεται το ξυπνητηρι Ευχαριστω πολυ!! Είμαι fan των screen protectors και θα αγοράσω σίγουρα, όμως μου φάνηκε κομματάκι ακριβή αυτή στα Public με 8 ευρώ είναι 2 μέσα... Εδώ με 10 πήρα τη θηκούλα σιλικόνης που όντως είναι όλα τα λεφτά και ταιριάζει γάντι.... Θυμάμαι από ebay τις ζελατίνες για την οθόνη τις έπαιρνα με 1-2 ευρώ και είχαν μέσα 5-6 κομμάτια!! Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις, η μπαταρία με όσο είχε μέσα έπαιζα κάνα 4άωρο με wifi, κλήσεις viber, κλήσεις Skype με video, εγκατάσταση 20-25 εφαρμογών κτλ και δεν τελείωνε με τίποτα... Τώρα μου έκλεισε και πάμε για την πρώτη μας φόρτιση!!! Δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό, τόσο όμορφο, τόσο γρήγορο και με τόσο καλό touch για να πω την αλήθεια.... Οντως η μπαταρια δεν λεει να τελειωσει τοση ωρα και το εχω ψιλο λιωσει, βλεπω το αγορασαμε και μαζι! Αρκετα γρηγορη η συσκευη και μεχρι στιγμης δεν κανει κιχ και εχω κατεβασει μπολικα πραγματα απο wifi (περιπου 700mb σε εφαρμογες + στησιμο κινητου απο την αρχη και δεν καταλαβαινει τιποτα) Εγω παλι αν και φαν των θηκων, των screen protextor οχι και τοσο αλλα αγορασα, αγορασα τα παρακατω σημερα: Θηκη: http://www.ebay.com/itm/380598345114?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Screen protector: http://www.ebay.com/itm/170885114234?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Μπηκα στον πειρασμο να αγορασω απο το public, αλλα το ebay μας εχει κακομαθει. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ^σου ήρθαν οι μεμβράνες? τις δοκίμασες? πάντως η θήκη η puro είναι εξαιρετική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salma15 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 δεν θελω να το πειραξω ενα ροοτ ηθελα απλα να κανω να φυγουν ολα τα αχρειαστα να ελαφρυνει.παλια ειχα το galaxy s plus του ειχα αλλαξει την πιστη με jb το ειχα αυτο θελω να το αφησω οπως ειναι σχεδον ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2043372 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ^σου ήρθαν οι μεμβράνες? τις δοκίμασες? πάντως η θήκη η puro είναι εξαιρετική.. Σημερα τις αγορασα απο το ebay! Σε 2-3 βδομαδες που θα ερθουν θα δωσω report! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Σημερα τις αγορασα απο το ebay! Σε 2-3 βδομαδες που θα ερθουν θα δωσω report! Οκ! Εγώ λέω να πάρω αυτές http://www.ebay.com/itm/MATTE-6-x-LCD-SCREEN-DISPLAY-SAVER-for-Samsung-GT-i9070-Galaxy-S-Advance-/281007484858?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item416d59efba http://www.ebay.com/itm/10-Screen-protector-Guard-for-Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070-/180958079270?pt=PDA_Accessories&hash=item2a21f12926 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 παντως gorilla glass και ******** . εμενα την πρωτη γρατζουνια την εκανε . σαν σκονη ειναι βασικα που δεν φευγει . οπωσδηποτε screen protector . και εγω εχω παραγγειλει απο ebay . δεν προλαβα να του βαλω ομως . :D:D τραγικη ειρωνια οτι η γρατζουνια εγινε απο το ipod το πεταξα πανω στο κινητο . βεβαια απο την αποσταση που εφυγε το ipod μικρο το κακο . ( τανα apple ) :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Το άρθρο από techblog.gr 27/03/2013 << Samsung Galaxy S Advance, Αναβάθμιση σε Android Jelly Bean μέσω KIES; Από εχθές το βράδυ λαμβάνουμε email αλλά και διαβάζουμε σχόλια εδώ στο Techblog ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S Advance σε Android Jelly Bean. Η αναβάθμιση έχει ήδη διατεθεί σε κάποιες άλλες χώρες όπως η Ρωσία και φαίνεται ότι έφτασε και στη χώρα μας για αυτό το «παρεξηγημένο» μοντέλο. Δοκιμάστε μέσω Samsung KIES (υπολογιστή) και ενημερώστε μας. Ακόμα δεν έχουμε διευκρινήσει αν τα μοντέλα που αναβαθμίστηκαν είναι ελληνικά. >> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Το άρθρο από techblog.gr 27/03/2013 << Samsung Galaxy S Advance, Αναβάθμιση σε Android Jelly Bean μέσω KIES; Από εχθές το βράδυ λαμβάνουμε email αλλά και διαβάζουμε σχόλια εδώ στο Techblog ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S Advance σε Android Jelly Bean. Η αναβάθμιση έχει ήδη διατεθεί σε κάποιες άλλες χώρες όπως η Ρωσία και φαίνεται ότι έφτασε και στη χώρα μας για αυτό το «παρεξηγημένο» μοντέλο. Δοκιμάστε μέσω Samsung KIES (υπολογιστή) και ενημερώστε μας. Ακόμα δεν έχουμε διευκρινήσει αν τα μοντέλα που αναβαθμίστηκαν είναι ελληνικά. >> Δεν βλεπω κατι για αναβαθμιση στο kies. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 ^σου ήρθαν οι μεμβράνες? τις δοκίμασες? πάντως η θήκη η puro είναι εξαιρετική.. Όντως εξαιρετική.... την έχω και στο S Advance αλλά και στο Note II (διαφανή).... :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 καλημέρα παιδιά. ο αδελφός πήρε το εν λόγο κινητό μεταχειρα σε άριστη κατάσταση από birdphone.ποια είναι η τελευταία έκδοση που πρέπει να έχει γιατί δοκίμασα ota άλλα δεν μου έβγαλε αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 2.3.6. Αναμένεται σύντομα η 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Επειδή είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να δοκιμάσω, προσπάθησε κανείς άλλος να αναβαθμίσει μέσω κιες ? Edited March 27, 2013 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts