mr_47 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 παιδια ειναι λογικο οταν μιλαω καμια ωριτσα με το κινητο να ζεσταινεται ελαφρως απο πισω?(χωρις να ειναι στην πριζα εννοειτε). Ε, ναι.. Με μια ώρα ομιλία.. Δεν έχεις κάτι να αγχώνεσαι. :) Θερμοκρασία θα ανεβάζει και όταν παίζεις παιχνίδια, αλλά πάλι στα ίδια επίπεδα που είχες κατά την ομιλία. Μια δική μου απορία.. Το συγκεκριμένο smartphone δεν έχει κάποιο led, ανάμεσα στους αισθητήρες φωτεινότητας, εγκύτητας και την κάμερα; Γιατί έβαλα μια εφαρμογή για ειδοποίηση με led, αλλά δεν είδα κάτι.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μια δική μου απορία.. Το συγκεκριμένο smartphone δεν έχει κάποιο led, ανάμεσα στους αισθητήρες φωτεινότητας, εγκύτητας και την κάμερα; Γιατί έβαλα μια εφαρμογή για ειδοποίηση με led, αλλά δεν είδα κάτι.. Δεν έχει led. Για αναπάντητες εγώ χρησιμποιώ το noled, που τις εμφανίζει στην οθόνη. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δεν έχει led. Για αναπάντητες εγώ χρησιμποιώ το noled, που τις εμφανίζει στην οθόνη. Ωραία εφαρμογή, αλλά πολλές προσβάσεις ζητάει.. Ειδικά μερικές εφαρμογές έχουν κάτι άσχετα αιτήματα, όπως πρόσβαση στις κλήσεις από ένα παιχνίδι.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Το έχω το κινητό μια βδομάδα!!! Έχω καποιες απορίες... Το θέμα για τις αναπάντητες μηνύματα το έλυσα και γω με το noled!! Δε ξέρω αλλά μου φαίνετε περίεργη η αίσθηση της οθόνης στο χέρι.. εννοώ πως δε γλιστράει το δάχτυλο πάνω στην οθόνη καλά αλλά σκαλώνει... Ιδέα μου είναι??? δεν είχα ξανά κινητό αφής... Τέλος όταν το έχω στο αθόρυβο όταν έρχοντε κάποιες ιδοποιήσεις πχ από fb viber κτλ δε δονάει και δε μπορώ να καταλάβω ότι μου ρθαν... Υπάρχει λύση γι αυτό??? Τελευταίο παράπονο η οθόνη λερώνετε συνέχεια!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) Το έχω το κινητό μια βδομάδα!!! Έχω καποιες απορίες... Το θέμα για τις αναπάντητες μηνύματα το έλυσα και γω με το noled!! Δε ξέρω αλλά μου φαίνετε περίεργη η αίσθηση της οθόνης στο χέρι.. εννοώ πως δε γλιστράει το δάχτυλο πάνω στην οθόνη καλά αλλά σκαλώνει... Ιδέα μου είναι??? δεν είχα ξανά κινητό αφής... Τέλος όταν το έχω στο αθόρυβο όταν έρχοντε κάποιες ιδοποιήσεις πχ από fb viber κτλ δε δονάει και δε μπορώ να καταλάβω ότι μου ρθαν... Υπάρχει λύση γι αυτό??? Τελευταίο παράπονο η οθόνη λερώνετε συνέχεια!!! :lol: Δε σκαλώνει.. Είναι επειδή τα δάχτυλά σου "θυμούνται" την αίσθηση των πλήκτρων ακόμα. Θα συνηθίσεις. :) Δες στις ρυθμίσεις του fb και viber αντίστοιχα, θα έχει κάποιο υπομενού Ειδοποιήσεις/Notifications. Εκεί θα έχει και τη δόνηση. Για να λειτουργεί, όμως, η δόνηση αυτών, θα πρέπει να ειναι ενεργοποιημένη και στο μενού της συσκευής. Ε, λογικό, αφού χρησιμοποιείται πια για να αλληλεπιδράσουμε με τη συσκευή. Πάρε ένα screen protector και θα είσαι μια χαρά. Α! Και καλωσήρθες στο myphone! :) Edited October 26, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 η camera δεν έχει ζοομ ;;;:(:(:(:( Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 η camera δεν έχει ζοομ ;;;:(:(:(:( Όχι.. Αλλά, αν το θέλεις βέβαια, υπάρχουν μερικές εφαρμογές στο Play Store που το προσθέτουν. :) Π.χ.: https://play.google.com/store/apps/details?id=slide.cameraZoom&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInNsaWRlLmNhbWVyYVpvb20iXQ.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 πώς μπαίνουν ρε παιδιά ; έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι ... τι να πώ !!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Με ποιά εφαρμογή βάζω επαφές στην αρχική οθόνη για να κάνω γρήγορες κλήσεις?Βρήκα μια της sony "top contacts". Ξέρετε κάποια άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 γεια σας παιδια... μεχρι χθες ημουν ετοιμος να παραγγειλω στην κοπελα μου το σονυ σολε μεχρι που ανακαλυψα το ι9070,για να πω την αληθεια το κιν στα 245 ευρω που εχει ειναι πολυ καλο,υπαρχει καποιος που το εχει αγορασει και θα μπορουσε να μου πει 2 λογια για το κιν?? οπως επισης αν θα παρει την αναβαθμιση σε 4 και για το αν ειναι οκ σε μεγεθος....ευχαριστω... Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Με ποιά εφαρμογή βάζω επαφές στην αρχική οθόνη για να κάνω γρήγορες κλήσεις?Βρήκα μια της sony "top contacts". Ξέρετε κάποια άλλη? Android pro widget απο το μαρκετ,αψογο. γεια σας παιδια... μεχρι χθες ημουν ετοιμος να παραγγειλω στην κοπελα μου το σονυ σολε μεχρι που ανακαλυψα το ι9070,για να πω την αληθεια το κιν στα 245 ευρω που εχει ειναι πολυ καλο,υπαρχει καποιος που το εχει αγορασει και θα μπορουσε να μου πει 2 λογια για το κιν?? οπως επισης αν θα παρει την αναβαθμιση σε 4 και για το αν ειναι οκ σε μεγεθος....ευχαριστω... Αναβαθμιση σε jelly ναι. Μακρυα απο σολε σου ψηνει τον εγκεφαλο,μεγαλο sar. Παρτο πολυ καλο. Edited October 27, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 γεια σας παιδια... μεχρι χθες ημουν ετοιμος να παραγγειλω στην κοπελα μου το σονυ σολε μεχρι που ανακαλυψα το ι9070,για να πω την αληθεια το κιν στα 245 ευρω που εχει ειναι πολυ καλο,υπαρχει καποιος που το εχει αγορασει και θα μπορουσε να μου πει 2 λογια για το κιν?? οπως επισης αν θα παρει την αναβαθμιση σε 4 και για το αν ειναι οκ σε μεγεθος....ευχαριστω... το οκ σε μέγεθος είναι σχετικό. εμένα μια χαρά μου φαίνετε. η κοπέλα μου έχει το samsung galaxy mini και βλέποντας το πριν έλεγα μια χαρά οθόνη έχει δε χρειάζετε μεγαλύτερη κτλ. Τώρα απλά δε μπορώ να χειριστώ το κινητό της βλέπω την οθόνη και γελάω!!! Πέρα απ την πλάκα η 4αρα οθόνη είναι πολύ βολική και αξίζει πιστεύω το λίγο παραπάνω μέγεθος.. κάθε φορά που την βλέπω δικαιώνομαι για την επιλογή μου!! Απ όσο ξέρω η samsung έχει ανακοινώσει πως θα αναβα8μιστεί σε adroid 4.1 jelly bean το πότε δε το ξέρω οπότε περιμένουμε... Τώρα δυο λόγια για το κινητό στιβαρή κατασκευή, δεν έχει κολλήσει ποτέ η κάμερα θα μπορούσε και καλύτερα απ'ο μπαταρία βγάζω σχεδόν δυο μέρες.. δε ξέρω τι άλλο, ότι απορία έχεις ρώτησε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 σας ευχαριστω παιδια.. θα το παραγγειλω σημερα το βραδυ,το θεμα ειναι απο ποιο λετε??? birdphone η multirama ???? εχουν ιδια τιμη και στα 2 αλλα στο birdphone λεει οτι το λευκο εχει και nfc... στο gsmarena λεει οτι το nfc ειναι προαιρετικό μηπως εχω μπερδευτει ???:wacko::wacko: Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) γεια σας παιδια... μεχρι χθες ημουν ετοιμος να παραγγειλω στην κοπελα μου το σονυ σολε μεχρι που ανακαλυψα το ι9070,για να πω την αληθεια το κιν στα 245 ευρω που εχει ειναι πολυ καλο,υπαρχει καποιος που το εχει αγορασει και θα μπορουσε να μου πει 2 λογια για το κιν?? οπως επισης αν θα παρει την αναβαθμιση σε 4 και για το αν ειναι οκ σε μεγεθος....ευχαριστω... Πάρε της το Advance. Η συσκευή δίνει πάρα πολλά, στα 250€. Η οθόνη του είναι πολύ βολική στο χειρισμό της. Από αυτό γράφω τώρα. Επίσης έχει πολύ μικρότερο από το Sole. 0,75 αντί 1,35 νομίζω. :) Αφού ίδια τιμή με το multirama, γιατί δεν το παίρνεις από εκεί; Επίσης και το public στην θυσία τιμή το έχει ( αν λες για 250€ ) και έχει και τα 2 χρώματα. Για το nfc δεν είμαι σίγουρος, δεν το έχω ψάξει. Edited October 27, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 το μουλτιραμα το εχει στο ιντερνετ 250 στο καταστημα 30 ευρω πανω... για το birdphone εχω ακουσει καλα σχολια και εχω διαβασει οτι ειναι πολυ εξυπερετικοι..μενω κερκυρα και ετσι αναγκαστικα θα αγοραστει απο αθηνα γιατι τα μαγαζια εδω το κοπανανε 300 + .... για birdphone με κοβω.. εχει αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα ? ? ? ..... Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Προσανατολίζομαι στην αγορά κάρτας μνήμης sd. Είχα δει μια κάρτα 16gb class10 (16ευρώ) αλλά δυστυχώς αποσύρθηκε. Επειδή η αγορά θα γίνει από eshop έψαξα και βρήκα μία 16gb class4. Επειδή είναι κατώτερης κλάσης λέτε να έχω πρόβλημα με την ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων? Ψάχνοντας και για μεγαλύτερη βρήκα μία 32gb class4 προσφορά. Τι λέτε αξίζει η κλάσης 4 η να περιμένω για μεγαλύτερη. Γενικά η χρήση της θα είναι για αναπαραγωγή πολυμέσων (βίντεο, τραγούδια, εικόνες), αλλά για να περάσω κανένα παιχνίδι λέτε να έχω πρόβλημα. Η Kingston είναι καλή στις κάρτες για κινητά? Άμα είναι μεγαλύτερη η μνήμη λέτε να έχω ''αργό'' πρόβλημα?? Edited October 27, 2012 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 το μουλτιραμα το εχει στο ιντερνετ 250 στο καταστημα 30 ευρω πανω... για το birdphone εχω ακουσει καλα σχολια και εχω διαβασει οτι ειναι πολυ εξυπερετικοι..μενω κερκυρα και ετσι αναγκαστικα θα αγοραστει απο αθηνα γιατι τα μαγαζια εδω το κοπανανε 300 + .... για birdphone με κοβω.. εχει αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα ? ? ? ..... Η συσκευή έχει προερετικά nfc άμα βρεις τέτοια πάρτην... Όσον αφορά το birdphone ένας φίλος μου πήρε από κει το samsung galaxy s3 και μέσα σε ένα 24ωρο του το χαν φέρει... Δεν είχε κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 το μουλτιραμα το εχει στο ιντερνετ 250 στο καταστημα 30 ευρω πανω... για το birdphone εχω ακουσει καλα σχολια και εχω διαβασει οτι ειναι πολυ εξυπερετικοι..μενω κερκυρα και ετσι αναγκαστικα θα αγοραστει απο αθηνα γιατι τα μαγαζια εδω το κοπανανε 300 + .... για birdphone με κοβω.. εχει αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα ? ? ? ..... @tasosarillas Εγώ απο multirama το πήρα αλλα μέσω παραγγελίας απο το site. Δεν πήγα καν στο κατάστημα. Το πλήρωσα 249 χωρίς τα δώρα και χωρίς βάβαια τα έξοδα αποστολής με εγγύηση 2 χρόνια. Τώρα για το birdphone δεν ξέρω δεν έχω πάρει τίποτα αλλα απο το open365.gr που πήρα ένα xperia active για δώρο ήταν πολλή καλό καθώς δεν πλήρωσα αντικαταβολή αλλα πλήρωσα 6 ευρώ μεταφορικά (3ευρώ λέει το skroutz, μάλλον φταιει η απόσταση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Για αυτο το nfc που λετε.... τι σημαινει ?? Εγω σημερα πηγα στα public του πειραια , εκανα φορητοτητα , απο cosmote σε wind to all 35 και η συσκευη ειναι ΔΩΡΕΑΝ , μαζι ΚΑΙ με τα τρια δωρα , χαρτες mls destinatror , θηκη στηρηξης κινητου στο αυτοκινητο και φορτιστη αυτοκινητου !!! Απλα θα χρειαστει να τους παω ενα κινητο παλιο , το οποιο δεν δουλευει.... Ετσι βγαινει δωρεαν η συσκευη απο το wind to all 35 και πανω σε οποιο τετοιο συμβολαιο θελετε σε 18 μηνη συνδεση.. Περιμενω απο βδομαδα τηλ τους για να παω να παραλαβω συσκευη και δωρα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 NFC (Near Field Communication) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifestion288080 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Προβλήματα με restart δεν έχει. Κάθε άλλο η συσκευή πάει πολύ καλά. Η οθόνη δεν είναι gorilla και γνώμη μου είναι ότι ένα screen protector θα ήταν πολύ χρήσιμο. Η οθόνη ΕΙΝΑΙ Gorilla και μάλιστα επιπέδου 2, απλά ΟΛΕΣ οι οθόνες Gorilla glass χαράσσονται πανεύκολα από έναν απλό κόκκο άμμου...!!:wacko: Υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν χρήστες να χρησιμοποιούν κλειδιά σπιτιού, νομίσματα, κοπίδια ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην οθόνη του εν λόγω κινητού με μανία και να μην παθαίνει ΕΝΤΕΛΩΣ τίποτα αλλά όταν χρησιμοποιήσουν ένα πανάκι με ελάχιστη άμμο πάνω του η οθόνη αποκτά χαρακιές...!!:( Άρα στην παραλία το καλοκαίρι και όταν φυσάει και σηκώνει σκόνη....ΠΡΟΒΛΗΜΑ.!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Η οθόνη ΕΙΝΑΙ Gorilla και μάλιστα επιπέδου 2, απλά ΟΛΕΣ οι οθόνες Gorilla glass χαράσσονται πανεύκολα από έναν απλό κόκκο άμμου...!! Μα οι γρατζουνιές από την καθημερινή χρήση γίνονται και όχι από κοπίδια! Εκεί θα έπρεπε να είναι ανθεκτική η οθόνη. Εγώ έχω ήδη μια μικρή γρατζουνιά μετά από μια βδομάδα πολύ προσεχτικής χρήσης... Οπωσδήποτε προστασία οθόνης, παιδιά! Κατά τ' άλλα, το κινητό είναι άριστο. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 σκεφτομαι και γω την αγορα αυτου του κινητου, αμα δεν βρω σε ευκαιρια βεβαια το galaxy nexus, αφου εχω καλομαθει απο το ,bricked πλεον, nexus s μου Οι αποριες μου ειναι: 1) αμα η μπαταρια του παλιου μου nexus s, που απο ενα βιντεο unboxing που ειδα ειναι ιδια, μπορει να χρησιμοποιηθει σε σε αυτο το κινητο 2) ποση ειναι η ram που χρησιμοποιει το συστημα 3) αμα εχει χρησιμοποιησει καποιος καποιο benchmark για να δει τις επιδοσεις του. Σας ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diao Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλησπερα μια ερωτηση.εφοσον στισ ευρωπαικες χωρες δηνουν αυστιρα το ιδιο κινητο πως ειναι δηνατον να εχει η μια συσκευη nfc και η αλλη οχι;θελω να αγορασω το κινητο και σκευτομαι μην φαω καμια φολα απο τατζικισταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifestion288080 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καλημέρα, μια ερώτηση και από εμένα. Παρατήρησα μια υστέρηση στην ποιότητα ήχου, δύναμη σήματος και στερεοφωνικού διαχωρισμού (καθαρότητα) στην εφαρμογή ραδιοφώνου FM (όχι ιντερνετικό) στο εν λόγω κινητό και αναρωτιέμαι αν είναι γνώρισμα του Android ή αυτής της συσκευής... Στο Omnia II λάτρευα να ακούω ραδιόφωνο FM και μάλιστα η εφαρμογή του είχε και την δυνατότητα απευθείας εγγραφής όπου ήθελες (main memory or sd card) του προγράμματος που άκουγες εκείνη την ώρα σε mp3. Εδώ δυστυχώς όμως εδώ απογοήτευση τόσο από απόδοση όσο και εφαρμογή. Δοκίμασα να βρω εναλλακτικό ραδιόφωνο FM αλλά τζίφος, επίσης κάποιο sound plugin που να βελτίωνε τον ήχο αλλά όλα επηρεάζουν μόνο τον mp3 player και παρόμοιες εφαρμογές... Εχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή έπεσα σε μάλλον ελλατωματική συσκευή και πρέπει να κάνω αντικατάσταση..?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts