rzr86 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλημερα στην κοινοτητα.εχθες εγινα register στο oneclickroot ,επειδη ηταν το μονο που δεν με δυσκολευε, αλλα στο κρισιμο σημειο ζητουσε register.Και ενω εγινα register αρχισαν τα προβληματα και δεν μπορω να κανω root το tablet μου ενω οταν ηταν unregister δεν παρουσιαζε τιποτα και ελεγε οτι θα το κανει root.Μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω χειροκινητα στο tablet τα adb drivers,καμια βοηθεια λιγο αναλυτικα?θελω να κανω root και δυο samsung duos S7562&6102.και αν θελω ν ανεβασω εικονες εδω πως το κανω?σε ποιο σαιτ τις ανεβαζω και παιρνω τα λινκ?ευχαριστω αναζητησε στο xda το kingo android root λογικα θα υποστηριζει για τη συσκευη σου Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Τωρα τι παιζει με την συσκευη εχει εγκαταληφθει πληρως;;;η τελευται επισημη αναβαθμιση που πηρε ποια ηταν;;υπαρχουν ανεπισημες;; ΛΑΘΟΣ παρακαλω να διαγραφει απευθυνομουν στο Y DUO PRO....χιλια συγνωμη. Edited November 10, 2013 by deltaplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjavram Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Όποιος φίλος γνωρίζε ας με πει πως μπορώ να αλλάξω το κέρνελ από 2.6.35.7 που είναι σε 2.7.5.3 γιατί δεν τρέχει το A2SDGUI και λέει ότι θέλει κέρνελ 2.5.7.2 και μετά. Ευχαριστώ.- Edited January 14, 2014 by jjavram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos1971 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Εχω στα χερια μου ενα galaxy gt s6102 με λαθος χειρισμο σβησανε τα παντα.Δεν το αναγνωριζει ουτε ο υπολογιστης ετσι δεν μπορω να δουλεψω το Obin ,το μονο που βλεπω ειναι οτι μπαινει σε recovery mode . Πως μπορω να ξαναεγκαταστησω το λογισμικο του μπορει να βοηθησει καποιος;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos1971 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Galaxy gt s6102 δεν συνδεεται με ODIN μετα απο wipe data και factory reset .Τωρα δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης ,το κινιτο σταματαει στο λογοτυπο της samsung και μετα τιποτα.Δεν το βλεπει ουτε στο λογοτυπο ουτε στο recovery mode ουτε στο download mode .Γνωριζει καποιος μετα τι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Λογικά θα έχει εγγύηση οπότε το πας στο σέρβις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giota26 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 καλημερα εχω το samsung gt-s6102 y duos κ εχει ελληνικο μενου αλλα πληκτρολογιο ελληνικο δεν εχει εχω κατεβασει το greek keyboard και το facebook σαν εφαρμογες κ μου βγαζει συνεχεια οτι δεν υπαρχεις χωρος κ κολλαει κ με βγαζει στην αρχικη οθονη κ δε με αφηνει να κανω τιποτα.υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κατεβασω κατι που να μην πιανει χωρο κ να εχω ελληνικους χαρακτηρες στη γραφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros06 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 καλημερα..και εμένα μου βγάζει συνέχεια αυτο το μήνυμα με τον αποθηκευτικό χωρο .Αυτο πιστευω διορθωνεται μονο με root στη συσκευη .. σκεψου κιολας οτι η συσκευη ειναι και λιγο παλια Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλησπέρα, Το συγκεκριμένο το έχει η αδελφή μου και τελευταία της κάνει διακοπές όταν καλεί ή την καλούν. Συγκεκριμένα μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα ομιλίας κλείνει η γραμμή. Αυτό γίνεται 4-5 φορές σε μια κλήση και μετά μιλάς ΟΚ. Μήπως φταίει λέτε και η SIM (έχει πιάσει βρώμα); Το έχετε ξανασυναντήσει εσείς; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Δύσκολο να καθαρίσεις την σιμ για να δεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλησπέρα, Προσπαθώ να σετάρω τον πιο πάνω router έτσι ώστε να τον βλέπει το Samsung GT-S6102 που έχω αλλά ματαίως. Ενώ βλέπει το SSID και του βάζω το preshared key (σε WPA2-PSK) με έχει πρήξει με το "obtaining IP Address" χωρίς να συνδέεται.... Tι άλλο να κοιτάξω βρε παιδιά; Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrarakias Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 ΧΑιρετω το φορουμ, εχω και εγω το gt s6102 στην 2.3.6 και πλεον μου ειναι πολλη αργο . τι προτεινετε ετσι ωστε να μην το παρατησω το κινητο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 ΧΑιρετω το φορουμ, εχω και εγω το gt s6102 στην 2.3.6 και πλεον μου ειναι πολλη αργο . τι προτεινετε ετσι ωστε να μην το παρατησω το κινητο ???Κάνε του μια επαναφορά εργοστασισκών ρυθμίσεων να πάρει λίγο τα πάνω του. Φυσικά μην ξεχάσεις να πάρεις backup τα αρχεία σου γιατί θα διαγραφούν τα πάντα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG GALAXY Y DUOS GT-S6102 ME ANDROID 2.3.6 , ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ RESET , ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΟΛΕΣ!!! ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ PLAY STORE. H ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ROOT , ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ , UPDATE ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited May 22, 2016 by truckman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjavram Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG GALAXY Y DUOS GT-S6102 ME ANDROID 2.3.6 , ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ RESET , ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΟΛΕΣ!!! ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ PLAY STORE. H ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ROOT , ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ , UPDATE ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.:) Κατέβασε την εφαρμογή google store και κάνε την εγκατάσταση.- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Κατέβασε την εφαρμογή google store και κάνε την εγκατάσταση.- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996995 Ευχαριστω πολυ , και συγνωμη για τα κεφαλαια στο προηγουμενο μυνημα μου. Τη κατεβασα την εφαρμογη , την εβαλα στην καρτα , αλλα μολις παταω για εγκατασταση μου γραφει {Υπαρχει καποιο προβλημα με την αναλυση του πακετου} :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjavram Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ευχαριστω πολυ , και συγνωμη για τα κεφαλαια στο προηγουμενο μυνημα μου. Τη κατεβασα την εφαρμογη , την εβαλα στην καρτα , αλλα μολις παταω για εγκατασταση μου γραφει {Υπαρχει καποιο προβλημα με την αναλυση του πακετου} :( Στην ίδια σελίδα πιο κάτω έχει πιο παλιές εκδόσεις (OLD VERSIONS). Κατέβασε από εκεί και ίσως κάποια γίνει εγκατάσταση ( δοκίμασε τις Version 5.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Στην ίδια σελίδα πιο κάτω έχει πιο παλιές εκδόσεις (OLD VERSIONS). Κατέβασε από εκεί και ίσως κάποια γίνει εγκατάσταση ( δοκίμασε τις Version 5.- Κατεβασα 3 απο τις version 5 (μια ,μια) , τις κανει εγκατασταση αυτες , αλλα μολις παταω στο εικονιδιο να ανοιξει , δεν ανοιγει η εφαρμογη μου χτυπαει 3 φορες η δονηση , και μου βγαζει μυνημα για αναγκαστικο κλεισιμο. Και το κανει συνεχεια μεχρι να κανω απεγκατασταση. Δεν ξερω τι γινεται.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjavram Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Κατεβασα 3 απο τις version 5 (μια ,μια) , τις κανει εγκατασταση αυτες , αλλα μολις παταω στο εικονιδιο να ανοιξει , δεν ανοιγει η εφαρμογη μου χτυπαει 3 φορες η δονηση , και μου βγαζει μυνημα για αναγκαστικο κλεισιμο. Και το κανει συνεχεια μεχρι να κανω απεγκατασταση. Δεν ξερω τι γινεται.:( Για δοκίμασε το παρακάτω αρχείο γιατί σε μένα δουλεύει. http://www.easybytez.com/e5tygvs32kvi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Για δοκίμασε το παρακάτω αρχείο γιατί σε μένα δουλεύει. http://www.easybytez.com/e5tygvs32kvi Κατι γινεται με την συσκευη , δεν παιζει... Το κατεβαζει , δουλευει , και μετα λιγο ξανα διπλη δονηση και κλεινει με μυνημα αναγκαστικου κλεισιματος. Και ολα αυτα οταν του εκανα reset , και μετα , γιατι παλι εκανε το ιδιο πραγμα , οταν μετεφερα στην καρτα το play store , το οποιο ομως οπως ειχα πει μετα το reset , δεν φαινεται καμια εφαρμογη της καρτας , σαν να ειναι αδεια. Να εσβησε το reset την καρτα δεν γινεται. Οποτε κατι αλλο παιζει. Αλλα τι ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjavram Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κατι γινεται με την συσκευη , δεν παιζει... Το κατεβαζει , δουλευει , και μετα λιγο ξανα διπλη δονηση και κλεινει με μυνημα αναγκαστικου κλεισιματος. Και ολα αυτα οταν του εκανα reset , και μετα , γιατι παλι εκανε το ιδιο πραγμα , οταν μετεφερα στην καρτα το play store , το οποιο ομως οπως ειχα πει μετα το reset , δεν φαινεται καμια εφαρμογη της καρτας , σαν να ειναι αδεια. Να εσβησε το reset την καρτα δεν γινεται. Οποτε κατι αλλο παιζει. Αλλα τι ? Η μόνη λύση που υπάρχει πια εiναι να περάσεις το firmware από την αρχή και να κάνεις όλη τη διαδικασία του ρουταρίσματος. Άλλη βοήθεια δεν μπορώ να σου προσφέρω.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts