ταξιδιωτης22 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 με τοσα ταξι πια που ειναι mercedes εχει πεσει στα ματια μου η εταιρεια. γενικα ομως τα bmw Μου αρεσουν καλυτερα,ασχετο το οτι εχω m3.παντα μου αρεσαν απλα δεν μου αρεσαν οι καγκουριες των ιδιοκτητων να κανουν παραξενα πειραματα στα 316 τους η να ξηλωνουν το σημα 316 για να λενε οτι εχουν 320,η να μου πετανε ενα look m3 κι ενα σημα m κι οταν τους πετυχαινω στο δρομο να τους περναω απο πανω,η να τους πετυχαινω στα φαναρια και να μου λενε ασυναρτησιες οτι εχουν m κινητηρα κι οταν τους λεω για τραβα μια ξερογκαζια να ακουσω τον ξερο σχεδον διχρονο ηχο της m να μου λενε,ρε φιλε του χω κανει προσφατα επισκευη και δεν του παιζω ακομα. χα χα η bmw πρεπει να μενει ως εχει σαν σταθερη αξια οτι και να ειναι αυτη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 με τοσα ταξι πια που ειναι mercedes εχει πεσει στα ματια μου η εταιρεια. γενικα ομως τα bmw Μου αρεσουν καλυτερα,ασχετο το οτι εχω m3.παντα μου αρεσαν απλα δεν μου αρεσαν οι καγκουριες των ιδιοκτητων να κανουν παραξενα πειραματα στα 316 τους η να ξηλωνουν το σημα 316 για να λενε οτι εχουν 320,η να μου πετανε ενα look m3 κι ενα σημα m κι οταν τους πετυχαινω στο δρομο να τους περναω απο πανω,η να τους πετυχαινω στα φαναρια και να μου λενε ασυναρτησιες οτι εχουν m κινητηρα κι οταν τους λεω για τραβα μια ξερογκαζια να ακουσω τον ξερο σχεδον διχρονο ηχο της m να μου λενε,ρε φιλε του χω κανει προσφατα επισκευη και δεν του παιζω ακομα. χα χα η bmw πρεπει να μενει ως εχει σαν σταθερη αξια οτι και να ειναι αυτη. για τα ταξι που λες....το οτι κυκλοφορουν πολλα ταξι μερσεντες αυτο απο μονο κατι σημαινει δε νομιζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Διαβάζω συνέχεια εδώ μέσα ότι οι mercedes είναι για παππούδες.. Δεν μπορώ να καταλάβω που στηρίζεται αυτό! Δηλαδή η καινούργια c class, η clk, η cl, η cls, η sl ή η slr είναι για παππούδες? Ακόμη και η s class είναι πολύ δυναμική και σπορ για την κατηγορία της! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 κακα τα ψεμματα καμμια απο τις 2 φιρμες δεν ειναι νεανικη οπως το εννοοουμε στο ελλαντα..οταν εκλεισα το Ε92 καποιοι γνωστοι "σχετικοι" μου ελεγαν συνεχεια ασε το παππουδιστικο κουπε,κοιτα το s2000 κτλ... αυτο που θελω να πω ειναι οτι επικρατει μια ταση για κατηγοριοποιηση του target group των συγκεκριμενων εταιριων,σε αυτους που εχουν μπει στα -αντα κατι που προφανως δεν εχει βαση... το slk facelift παντως ειναι σκετη κ@Υλ@...:heat: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 για τα ταξι που λες....το οτι κυκλοφορουν πολλα ταξι μερσεντες αυτο απο μονο κατι σημαινει δε νομιζεις; Λέει πολλά! Η Mercedes είναι ο καλύτερος κατασκευαστής ταξί. Η BMW απλά δεν έχει ανάγκη τις πωλήσεις ταξί. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Λέει πολλά! Η Mercedes είναι ο καλύτερος κατασκευαστής ταξί. Η BMW απλά δεν έχει ανάγκη τις πωλήσεις ταξί. Το οτι γινονται πολλες πωλησεις ταξι ωφειλεται στο οτι εχουν τους καλυτερους πετρελαιοκινητηρες.Μου το το ειπε και ταριφman οταν τον ειχα ρωτησει γιατι τα περισσοτερα ταξι ειναι mercedes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Για πάτε μια βόλτα και πουθενά αλλού (ναι εκτός ελλάδας εννοώ) να δείτε και μπέμπες να κόβουν ταριφιές, ω ναιιι σημερα μονο ειδα 2 7άρες που κάνουν προαστιακές διαδρομές και 2 χρέπια 520d...αυτό δε σημαίνει ότι είναι καπως για το image μας οι BMW! Αυτό σε όσους δεν παίρνουν mercedes λόγω της πληθώρας των ταξί στην ελληνική πραγματικότητα! Από το να σκεφτούμε ότι σαν ταξί που κόβουν εκατομμύρια χλμ στους ελληνικούς κ@λ@δρομους και συνεχίζουν έχουν μια τάδε αξιοπιστία δεν παίρνουμε γιατί μας χαλάει το image... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Για πάτε μια βόλτα και πουθενά αλλού (ναι εκτός ελλάδας εννοώ) να δείτε και μπέμπες να κόβουν ταριφιές, ω ναιιι σημερα μονο ειδα 2 7άρες που κάνουν προαστιακές διαδρομές και 2 χρέπια 520d...αυτό δε σημαίνει ότι είναι καπως για το image μας οι BMW! Αυτό σε όσους δεν παίρνουν mercedes λόγω της πληθώρας των ταξί στην ελληνική πραγματικότητα! Από το να σκεφτούμε ότι σαν ταξί που κόβουν εκατομμύρια χλμ στους ελληνικούς κ@λ@δρομους και συνεχίζουν έχουν μια τάδε αξιοπιστία δεν παίρνουμε γιατί μας χαλάει το image... Διορθώστε με αν κάνω λάθος, άλλα έχω την αίσθηση ότι η επίσημη BMW δεν κατασκευάζει ταξί... Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Δηλαδη ρε παιδια προτειμουμε τις BMW απο τις mercedes επειδη υπαρχουν πολλα ταξι mercedes και χαλαν το image της εταιριας???E τοτε χαλαει και το image της BMW που βγαζει 316,318 και τις αγοραζει ο καθε κουτσος και στραβος και εχει γεμισει ο τοπος BMW. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Διορθώστε με αν κάνω λάθος, άλλα έχω την αίσθηση ότι η επίσημη BMW δεν κατασκευάζει ταξί... Δεν κατασκευάζει πράγματι. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Δηλαδη ρε παιδια προτειμουμε τις BMW απο τις mercedes επειδη υπαρχουν πολλα ταξι mercedes και χαλαν το image της εταιριας???E τοτε χαλαει και το image της BMW που βγαζει 316,318 και τις αγοραζει ο καθε κουτσος και στραβος και εχει γεμισει ο τοπος BMW. Πραγματικά έχει γεμίσει ο τόπος με 3.16... Όπου και να γυρίσεις το μάτι σ βλέπεις και μια bmw μεταχειρισμένη κυρίως... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 μα κανενας δε μπορει να καταλαβει γιατι υπαρχουν πολλα ταξι μερσεντες;ενα παλικαρι πιο πανω ειπε για τον κινητηρα εγω θα πω για το συνολο του αυτοκινητου που αντεχει στο χρονο και μαλιστα με ελαχιστα προβληματα,εχω φιλο ταριφα με μερσεντες επισης εχω ρωτησει και καποιον αλλο ταριφα ο οποιος μου ειχε πει πως ο λογος ειναι επειδη τα μερσεντες "ειναι σκυλια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 θα συμφωνησω οτι η μερσεντες εχει πολυ μεγαλο πρεστιζ και το "αστερακι" κραταει πολυ καλα,ωστοσο τους αλλους χαρακτηρισμους για τους κατοχους καλυτερα να τους κρατησετε για τους εαυτους σας..εξαλλου το αντιστοιχο μπορει να υποστηριξει καποιος και για τους αλβανους με τις μερσεντες.. για τα ταξι λογικο ειναι να πουλανε τα μερσεντες,συνδυαζουν αξιοπιστια ανεση και μουρη;)οσο για τους ντιζελ κινητηρες πρωτοποροι σε αυτο το τομεα πριν λιγα χρονια ηταν οι ιταλοι με τους κινητηρες common rail.τωρα αρκετες εταιριες εχουν βγαλει πετρελαιοκινητηρες αριστης αποδοσης.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 θα συμφωνησω οτι η μερσεντες εχει πολυ μεγαλο πρεστιζ και το "αστερακι" κραταει πολυ καλα,ωστοσο τους αλλους χαρακτηρισμους για τους κατοχους καλυτερα να τους κρατησετε για τους εαυτους σας..εξαλλου το αντιστοιχο μπορει να υποστηριξει καποιος και για τους αλβανους με τις μερσεντες.. για τα ταξι λογικο ειναι να πουλανε τα μερσεντες,συνδυαζουν αξιοπιστια ανεση και μουρη;)οσο για τους ντιζελ κινητηρες πρωτοποροι σε αυτο το τομεα πριν λιγα χρονια ηταν οι ιταλοι με τους κινητηρες common rail.τωρα αρκετες εταιριες εχουν βγαλει πετρελαιοκινητηρες αριστης αποδοσης.. Συμφωνώ απόλυτα. Δεν έχει σημασία πόσοι ή ποιοί αγοράζουν Mercedes ή BMW. Όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα το κάνει και ακριβώς το γεγονός ότι έχουν γεμίσει οι δρόμοι από αμάξια και των δύο εταιρείων πάει να πει πολλά. Πρώτον, ότι θεωρούνται σύμβολο κύρους, κάτι το οποίο είναι σωστό. Δεύτερον, ότι διαθέτουν πολυτέλεια, αξιοπιστία και αρκετά άλλα χαρακτηριστικά που να δικαιολογούν την τιμή τους και να εξηγούν την αγορά τους. Τώρα ποιά από τις δύο είναι η καλύτερη, κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για δύο εταιρείες με τεράστια ιστορία, με μερικά εξαιρετικά μοντέλα που όρισαν την εποχή τους και πως ακόμη και σήμερα αποτελούν το μέτρο σύγκρισης στην κατηγορία του κάθε μοντέλου τους. Προσωπική μου επιλογή είναι η Mercedes γιατί την θεωρώ πιο προσανατολισμένη στην πολυτέλεια και την άνεση, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι η BMW πάει πίσω, ή ότι η Mercedes δεν προσφέρει επιδόσεις. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 κακα τα ψεμματα καμμια απο τις 2 φιρμες δεν ειναι νεανικη οπως το εννοοουμε στο ελλαντα..οταν εκλεισα το Ε92 καποιοι γνωστοι "σχετικοι" μου ελεγαν συνεχεια ασε το παππουδιστικο κουπε,κοιτα το s2000 κτλ... αυτο που θελω να πω ειναι οτι επικρατει μια ταση για κατηγοριοποιηση του target group των συγκεκριμενων εταιριων,σε αυτους που εχουν μπει στα -αντα κατι που προφανως δεν εχει βαση... το slk facelift παντως ειναι σκετη κ@Υλ@...:heat: E ma an eine dinaton?sigkrinei to s me tin e92?sigkrinei ton iapona me ton germano?an eine dinaton.o enas eine kouvas kai to allo aytokinito.OK to parakana.alla oi germanoi eine mprosta. Asxeto, simera eida mia slk AMG.Pragmatika anatrixiasa.Kai gkazia kai kirila kai merceda.Teleiotita..................... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_z125 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 E ma an eine dinaton?sigkrinei to s me tin e92?sigkrinei ton iapona me ton germano?an eine dinaton.o enas eine kouvas kai to allo aytokinito.OK to parakana.alla oi germanoi eine mprosta. Asxeto, simera eida mia slk AMG.Pragmatika anatrixiasa.Kai gkazia kai kirila kai merceda.Teleiotita..................... pios einai kouvas kai pio aftokinito?idate tin kenurgia m3 limousina?420 alogakia bgazei.bmw apo emena gt einai klasis anoteri apo tin mercedes i mercedes einai gia ilikia ano ton 50 ama ftaseis na tin agoraseis.- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Yamaha Z 60.5mm !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 pios einai kouvas kai pio aftokinito?idate tin kenurgia m3 limousina?420 alogakia bgazei.bmw apo emena gt einai klasis anoteri apo tin mercedes i mercedes einai gia ilikia ano ton 50 ama ftaseis na tin agoraseis.- γιατι η mercedes ειναι ανω των 50 δηλαδη??Υπαρχουν και ηλικιες για τα αυτοκινητα,δεν το ηξερα:blink:Δηλαδη η slk,clk,cls ακομα και η Ε και C δεν μπορουν να αγοραστουν απο ατομο ηλικιας 25-30 χρονων.Τι μας λες ρε φιλε οτι η bmw ειναι νεανικη ενω η mercedes δεν ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 E ma an eine dinaton?sigkrinei to s me tin e92?sigkrinei ton iapona me ton germano?an eine dinaton.o enas eine kouvas kai to allo aytokinito.OK to parakana.alla oi germanoi eine mprosta. Asxeto, simera eida mia slk AMG.Pragmatika anatrixiasa.Kai gkazia kai kirila kai merceda.Teleiotita..................... με ειδες πουθενα να τα συγκρινω???:wacko:σου ανεφερα τι "ακουσα" απο σχετικους-ασχετους για την επιλογη μου.. και αν ειχα τα φραγκα να παρω καινουργιο το S2000(οπως πηρα τη BMW)και οχι "ελαφρως μεταχειρισμενο"η επιλογη μου θα ηταν σιγουρα πολυ πιο δυσκολη... ειδες κανεναν BMWδοφιλο να υποστηριζει αυτη την αποψη?:p το θεμα ειναι οτι τα μερσεντες με το πακετο που προσφερουν προσελκυουν αυτους που δινουν εμφαση στην ανεση στη πολυτελεια και κανουν παραχωρησεις στη σπορ(sic) οδηγικη συμπεριφορα.αυτο φυσικα δεν τα κανει να χανουν την αξια τους και φαινεται σε αρκετους τομεις(αξια μεταπωλησης,customer loyalty etc).Tο τελευταιο περι οδηγησης φαινεται πως σιγα σιγα θελουν να το αλλαξουν...;)(με την νεα C εγινε η αρχη..) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 ειδες κανεναν BMWδοφιλο να υποστηριζει αυτη την αποψη?:p Yep! bmw apo emena gt einai klasis anoteri apo tin mercedes i mercedes einai gia ilikia ano ton 50 ama ftaseis na tin agoraseis.- :wink: το θεμα ειναι οτι τα μερσεντες με το πακετο που προσφερουν προσελκυουν αυτους που δινουν εμφαση στην ανεση στη πολυτελεια και κανουν παραχωρησεις στη σπορ(sic) οδηγικη συμπεριφορα.αυτο φυσικα δεν τα κανει να χανουν την αξια τους και φαινεται σε αρκετους τομεις(αξια μεταπωλησης,customer loyalty etc).Tο τελευταιο περι οδηγησης φαινεται πως σιγα σιγα θελουν να το αλλαξουν...;)(με την νεα C εγινε η αρχη..) Ανέκαθεν έβαζαν την πολυτέλεια και την άνεση πρώτα. Καλώς ή κακώς υπερέχουν, χωρίς να σημαίνει ότι υστερούν σε άλλους τομείς. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Βεκο,τα μερσεντες(πλην των AMG που δεν ειναι και τοπ αλλα εχουν καποιο feeling) οδηγικα ειναι πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο! θες παραδειγματα? SLK VS Z4 VS S2000 C-CLASS(προηγουμενη)VS 3 SERIES E-CLASS VS 5 SERIES Μη προσπαθουμε να αμφισβητουμε τα αυτονοητα...:D Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Βεκο,τα μερσεντες(πλην των AMG που δεν ειναι και τοπ αλλα εχουν καποιο feeling) οδηγικα ειναι πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο! θες παραδειγματα? SLK VS Z4 VS S2000 C-CLASS(προηγουμενη)VS 3 SERIES E-CLASS VS 5 SERIES Μη προσπαθουμε να αμφισβητουμε τα αυτονοητα...:D Οι Mercedes-Benz υστερούν σε σχέση με τις προσανατολισμένες σε πιο σπορ αίσθηση BMW, όχι όμως έναντι και άλλων... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 ποια αλλα εννοεις?? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 μαλλον ανεση,ασφαλεια,πολυτελεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 να ρωτησω κατι σχετικα με την 3αρα την Ε46 την cabrio..εβγαινε&σε διλιτρη,σωστα?η διλιτρη ηταν η 320 ή η 318? ps αφηστε το,το βρηκα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 να ρωτησω κατι σχετικα με την 3αρα την Ε46 την cabrio..εβγαινε&σε διλιτρη,σωστα?η διλιτρη ηταν η 320 ή η 318? ps αφηστε το,το βρηκα! η 318 ηταν η διλιτρη και εβγαζε 140 αλογα. η 320 ηταν εξακυλινδρη και 2,2 Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts