babis Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Για την ακρίβεια δεν είναι κανένα από τα δύο. Το πρωτο ηταν ενα peugeot αλλα δεν θυμαμαι μοντελο. Εποχη μεταπολεμικη. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Το πρωτο ηταν ενα peugeot αλλα δεν θυμαμαι μοντελο. Εποχη μεταπολεμικη. Ακόμη παλαιότερα, εποχή προπολεμική. Ήταν το Peugeot 401/601 Eclipse (1935). πηγή: Wikipedia - Retractable hardtop Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_z125 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Filaraki ksereis apo fortiga i etsi milame?allo aytokinita allo fortiga,Ego milao gia megales ntalikes typou actros,scania 164 volvo fh16 an ksereis(pou den se kovo na ksereis kai polla).telos panton.Ena merdedes fortigo 1853ls montelo 98 de poleite parapano apo 15.000eyro eno ena antoistixo volvo fh i ena daf 95xf480 poleite pano apo 26.000.Ayta etsi enimerotika.To kovo giati vgenoume of-topic. Oso gia ton filo pou eipe to eksis(koufo):Oi tarifes agorazoun mercedes giati einai thema gousto ti na po?no comments.Epaggelmaties einai kai koitazoun tin fthini kai aksiopisti lisi,oxi poio aytokinito einai pio omorfo.An einai dinaton. Telos simfono me ton argiogriti sta legomena tou:Δηλαδή κριτήριο για το ποιά μάρκα θεωρούμε καλύτερη είναι ποιο μοντέλο "σβουρίζει" καλύτερα; PS. to proto cabrio me metaliki orofi einai to 206cc ego dn milisa gia ntalikes.i mb ntalikes einai gia ton peoulo.mera me nixta diafora apo tin volvo i tin daf i tin scania pou einai i korifees se poliseis kai alla kritiria.ka8e enas 8eori to amaksi me ta dika tou kritiria pio einai pio kalo.8ema goustou .giafto kai oli i neolea protimaei bmw anti gia mercedes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Yamaha Z 60.5mm !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Οταν εγω ανεφερα οτι η SLK ηταν το πρωτο αυτοκινητο με μεταλλικη οροφη,εννουσα ηλεκτρικη,και σιγουρα το 206 cc δεν ηταν το πρωτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Εγω ψηφιζω bmw.Oi MERCEDES ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗς ΗΛΙΚΙΑσ ατομα και δεν εχουν το στοιχειο του σπορ οπως οι bmw.στα υπολοιπα ειναι ιδιες περιπου εκτος απο την σχεδιαση υποκειμενικος παραγοντας βεβαια,αλλα εγω προσωπικα θεωρω την bmw πολυ πιο ωραια απο μια mercedes Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Εγω ψηφιζω bmw.Oi MERCEDES ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗς ΗΛΙΚΙΑσ ατομα και δεν εχουν το στοιχειο του σπορ οπως οι bmw.στα υπολοιπα ειναι ιδιες περιπου εκτος απο την σχεδιαση υποκειμενικος παραγοντας βεβαια,αλλα εγω προσωπικα θεωρω την bmw πολυ πιο ωραια απο μια mercedes Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως κρινετε τα αυτοκινητα βαση ηλικιας.Καθε αυτοκινητο απευθυνεται σε μια συγκεκριμενη ηλικια???Τι π****ιες ειναι αυτες ρε παιδια.Δηλαδη η 320 coupe,520,Μ5 ειναι για τους νεους ενω η CLK,E55 AMG,E200 για τους μεγαλης ηλικας ανθρωπους,μην τρελαθουμε τελειως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως κρινετε τα αυτοκινητα βαση ηλικιας.Καθε αυτοκινητο απευθυνεται σε μια συγκεκριμενη ηλικια???Τι π****ιες ειναι αυτες ρε παιδια.Δηλαδη η 320 coupe,520,Μ5 ειναι για τους νεους ενω η CLK,E55 AMG,E200 για τους μεγαλης ηλικας ανθρωπους,μην τρελαθουμε τελειως. +1 Καλά να σου αρέσει η σχεδιαστική φιλοσοφία της μία εκ των δύο, αλλά αυτό όντως είναι ανοησίες... Να το προχωρήσω περισσότερο. H SLK είναι για άτομα μεγάλης ηλικίας, ενώ η Z4 για νέους; H CL είναι για άτομα μεγάλης ηλικίας ενώ η 6-Series για νέους; Η S-Class για άτομα μεγάλης ηλικίας ενώ η 7-Series για νέους; :rolleyes: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Σε λιγο θα μας πουν οτι η BMW θα πρεπει να βγαλει ταξι για τους νεους ταριφες γιατι τα Mercedes ειναι για πιο μεγαλες ηλικιες.:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Σε λιγο θα μας πουν οτι η BMW θα πρεπει να βγαλει ταξι για τους νεους ταριφες γιατι τα Mercedes ειναι για πιο μεγαλες ηλικιες.:lol::lol::lol: Μάλλον θα υπάρχει όριο ηλικίας για να μπεις στο ταξί αν είναι Mercedes... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως κρινετε τα αυτοκινητα βαση ηλικιας.Καθε αυτοκινητο απευθυνεται σε μια συγκεκριμενη ηλικια???Τι π****ιες ειναι αυτες ρε παιδια.Δηλαδη η 320 coupe,520,Μ5 ειναι για τους νεους ενω η CLK,E55 AMG,E200 για τους μεγαλης ηλικας ανθρωπους,μην τρελαθουμε τελειως. Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε καποιοι οτι ο καθενας μας εχει το δικαιωμα να εχει την δικη του αποψη?!?!?! Πρεπει ολοι να συμφωνουμε στα παντα?? Εγω προσωπικα το πιστευω αυτο... Αλλα προσεξε! Δεν θετω κανονες απλα ερμηνευω το στυλ του καθε αυτοκινητου και το προσαρμοζω ηλικιακα με βαση ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! Θεωρω λοιπον πως μια BMW, και θα χρησιμοποιησω δυο πολυ γνωστα μοντελα (320i Coupe, CLK200K), ωντας πιο σπορ κατασκευη τοσο εμφανισιακα οσο και οδηγικα (πιστοποιημενο απο ολα τα περιοδικα και τις εκπομπες του χωρου!) απευθυνεται σε ενα πιο νεαρο κοινο, σε ενα πιο ανησυχο κοινο! Απο την αλλη η CLK με τις πιο κλασσικες της γραμμες, την στημενη με βαση την ΑΝΕΣΗ αναρτηση και το ξεκουραστο τιμονι θα ελεγα ΕΓΩ οτι ειναι για πιο "ηρεμους" ανθρωπους που δεν επιζητουν απο ενα αυτοκινητο να τους ενθουσιαζει απλα επιθυμουν εναν πολυτελη και αξιοπρεπεστατο ανθρωπομεταφορεα πραγμα το οποιο συνεπαγεται με αποστειρωμενη, αχρωμη και αγευστη οδηκη συμπεριφορα!! Τα παραπανω θα τα διαπιστωσεις αν πας μια Κυριακη σε μια απο τις μεγαλυτερες πιστες την Ελλαδας και μετρησεις ποσες προπελες θα δεις και ποσα αστερια ΔΕΝ θα δεις... Με βαση τα παραπανω αν ρωτουσες την αποψη μου θα σου ελεγα οτι το πρωτο αυτοκινητο εχει ως Target Group τις ηλικιες απο 20+ εως τα 40+ ενω το δευτερο τις ηλικιες 40+ εως οσο παει... Χωρις βεβαια αυτο να αποτελει καποιον ορισμο!! Θα δεις φυσικα και 55αρηδες με τις ///Μ3 αλλα και 25αρηδες με τις CLK200K! Μην προσπαθησεις φυσικα να βρεις επιχειρηματα για να μου αλλαξεις τα μυαλα η να προσπαθησεις να με πεισεις για την αποψη σου... Αδικος κοπος!! Ειναι σαν τα φαγητα... Αν δεν σου αρεσει η ψαροσουπα, οτι και να σου πουν οι αλλοι η γευση της δεν προκειται να αλλαξει ποτε!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Filaraki ksereis apo fortiga i etsi milame?allo aytokinita allo fortiga,Ego milao gia megales ntalikes typou actros,scania 164 volvo fh16 an ksereis(pou den se kovo na ksereis kai polla).telos panton.Ena merdedes fortigo 1853ls montelo 98 de poleite parapano apo 15.000eyro eno ena antoistixo volvo fh i ena daf 95xf480 poleite pano apo 26.000.Ayta etsi enimerotika.To kovo giati vgenoume of-topic. Τα νταλικονια της mercedes ειναι "κυριες" και για αυτο στην Ελλαδα τουλαχιστον δεν τα πανε καλα... :lol: Αντιθετα σε λεοφορειο πας mercedes με κλειστα ματια αν και το 9700 το volvo βγηκε το 07 bus of the year που ειναι καπως αξιοπεριεργο ειδικα με την εκδοση του travego 510hp :P Οσο για νταλικες, FH16 και τα μυαλα στα καγκελα... :p παρτε και ενα βιντεακι... 1000hp scania 143... :happy: Και για να επανελθω στο θεμα, ψηφιζω mercedes λογω σχεδιασμου... Η BMW δεν με τραβανε εξωτερικα οσο και οι merc. Βεβαια ειναι πολυ ποιο παιχνιδιαρες αλλα γενικα ειμαι ανθρωπος του ταξιδευω και θελω να το απολαμβανω μεχρι αηδιας οποτε πρεπει και το αμαξι να συμβαδιζει με τα γουστα μου :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Ποιο θεωρειται οτι ειναι καλυτερο απο τα δυο? Πoιο θα ικανοποιουσε ολα τα οδηγικα σας απωθημενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Αν κ η καινουργια σειρα C της Mercedes μου αρεσε πολυ εμφανισιακα (ειδικα σε αυτο το ασπρο χρωμα που κυκλοφορει πολυ!) θα προτειμουσα την Μ3.. Γιατι απλα το αμαξι ειναι πανεμορφο...!Κ Γιατι προτειμω την πιο σπορ αισθηση που σου δινει μια BMW.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Το περασμένο Σάββατο είχε στο Top Gear παρουσίαση της Mercedes S class (προπέρσινο επεισόδειο) Το αυτοκίνητο αυτό πάντα παρείχε τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας 1ο αυτοκίνητο με ABS, 1o με αερόσακους, .... τώρα έχουν βάλει υπερυθρη κάμερα, διατήρηση της απόστασης απο την προπορευόμενο και αυτόματο φρενάρισμα, φωνητικές εντολές και δεν θυμάμαι τι άλλα Οπως και να το κάνουμε είναι πρωποπόρα η Mercedes και ίσως μόνο στην Ελλάδα θεωρείτε συντηριτική εταιρία κυρίως λόγω των παλιότερων C180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 η καινουρια c ειναι οντως ωραιο αυτοκινητο,αληθεια τι τιμη εχει με το amg πακετο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Το περασμένο Σάββατο είχε στο Top Gear παρουσίαση της Mercedes S class (προπέρσινο επεισόδειο) Το αυτοκίνητο αυτό πάντα παρείχε τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας 1ο αυτοκίνητο με ABS, 1o με αερόσακους, .... τώρα έχουν βάλει υπερυθρη κάμερα, διατήρηση της απόστασης απο την προπορευόμενο και αυτόματο φρενάρισμα, φωνητικές εντολές και δεν θυμάμαι τι άλλα Οπως και να το κάνουμε είναι πρωποπόρα η Mercedes και ίσως μόνο στην Ελλάδα θεωρείτε συντηριτική εταιρία κυρίως λόγω των παλιότερων C180 Αυτο το ειχε ξαναδειξει εδω και πολυ καιρο.Η καινουργια η S απο εμφανιση δεν με αρεσε αλλα απο τεχνολογια ειναι μπροστα.Παντα ολες οι καινοτομιες μπαιναν σε μοντελα S και μετα στα υπολοιπα αυτοκινητα και ας μην ειναι ολες της Mercedes.Η καινουργια S εχει φωνιτηκες λειτουργιες(μπορεις ας πουμε να ανοιξεις ραδιοφωνο,GPS κ.α φωνικα),εχει υπερυθρη καμερα με την οποια βλεπεις το βραδυ πολυ μακρια απο οτι το ματι και η μεγαλη σκαλα φωτων μεσα απο μια οθονη που εμφανιζεται στον πινακα οργανων,εχει εξελιγμενο cruise control που μπορει να ανιχνευει την ταχυτητα του μπροστινου οχηματος και να το ακολουθει φρεναροντας ταυτοχρονα μονο του οταν μειωνει ταχυτητα ο μπροστινος,εχει αισθητηρες φωτος(αναβουν δηλαδη μονα τους τα φωτα σε χαμηλου φωτισμου περιβαλλον).Αυτες ειναι οι πιο συμαντικες καινοτομιες που εχει πανω το αμαξι και σιγα σιγα θα αρχισουν να μπαινουν και σε αλλα αυτοκινητα παραγωγης.Παντως η Mercedes δεν ειναι πρωτοπορα,πολλες απο αυτες τις τεχνολογιες δεν ειναι δικες της απλα μπαινουν παντα στην S. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 η καινουρια c ειναι οντως ωραιο αυτοκινητο,αληθεια τι τιμη εχει με το amg πακετο? konta sta 52k... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 gia na pw tin ali8eia kamoia apo tis duo dn 8a epelega alla epeidi exw odigisi kai merces kai bmw's ena exw na pw;) Poiotika gia mena kai 8ema aksiopistias protimw bmw;) Mporeis na vreis autokinita kai neanika kai sovara gia megalous an8rwpous;) I mercedes mporei na exei kai neanika amaksia(vlepe slk) alla dn exei tin spor ais8isi kai odigisi mias Z4 opws kai na to kanoume;) Tespa i psifos paei stin bmw an kai panw apo auti 8a vaza audi bmw kai meta mercedes;) Filika NIkolas:D:):P Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Αυτο το ειχε ξαναδειξει εδω και πολυ καιρο.Η καινουργια η S απο εμφανιση δεν με αρεσε αλλα απο τεχνολογια ειναι μπροστα.Παντα ολες οι καινοτομιες μπαιναν σε μοντελα S και μετα στα υπολοιπα αυτοκινητα και ας μην ειναι ολες της Mercedes.Η καινουργια S εχει φωνιτηκες λειτουργιες(μπορεις ας πουμε να ανοιξεις ραδιοφωνο,GPS κ.α φωνικα),εχει υπερυθρη καμερα με την οποια βλεπεις το βραδυ πολυ μακρια απο οτι το ματι και η μεγαλη σκαλα φωτων μεσα απο μια οθονη που εμφανιζεται στον πινακα οργανων,εχει εξελιγμενο cruise control που μπορει να ανιχνευει την ταχυτητα του μπροστινου οχηματος και να το ακολουθει φρεναροντας ταυτοχρονα μονο του οταν μειωνει ταχυτητα ο μπροστινος,εχει αισθητηρες φωτος(αναβουν δηλαδη μονα τους τα φωτα σε χαμηλου φωτισμου περιβαλλον).Αυτες ειναι οι πιο συμαντικες καινοτομιες που εχει πανω το αμαξι και σιγα σιγα θα αρχισουν να μπαινουν και σε αλλα αυτοκινητα παραγωγης.Παντως η Mercedes δεν ειναι πρωτοπορα,πολλες απο αυτες τις τεχνολογιες δεν ειναι δικες της απλα μπαινουν παντα στην S. Επίσης είναι και το πρώτο αυτοκίνητο με ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Οι bmw ειναι πιο νεανικές! Δεν μπορω να φανταστώ έναν 18-35 χρονών να οδηγεί mercedes.!!Τωρα λιγο-πολυ η ποιότητα είναι ίδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Οι bmw ειναι πιο νεανικές! Δεν μπορω να φανταστώ έναν 18-35 χρονών να οδηγεί mercedes.!!Τωρα λιγο-πολυ η ποιότητα είναι ίδια. Ξανά-μανά τα ίδια... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Mporeis na vreis autokinita kai neanika kai sovara gia megalous an8rwpous;) Οι bmw ειναι πιο νεανικές! Δεν μπορω να φανταστώ έναν 18-35 χρονών να οδηγεί mercedes.!!Τωρα λιγο-πολυ η ποιότητα είναι ίδια. Top βλακείες. Που ξέρεις τι θέλει ο 18-35άρης από το αυτοκίνητο του; Εγώ είμαι 18 και γουστάρω άνεση και χλιδή μιας merc. O πατέρας μου όμως είναι 50 χρονών και του αρέσει η sport οδήγηση και προτιμά μια BMW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Top βλακείες. Που ξέρεις τι θέλει ο 18-35άρης από το αυτοκίνητο του; Εγώ είμαι 18 και γουστάρω άνεση και χλιδή μιας merc. O πατέρας μου όμως είναι 50 χρονών και του αρέσει η sport οδήγηση και προτιμά μια BMW. +1 χωρίς περαιτέρω σχόλια... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Top βλακείες. Που ξέρεις τι θέλει ο 18-35άρης από το αυτοκίνητο του; Εγώ είμαι 18 και γουστάρω άνεση και χλιδή μιας merc. O πατέρας μου όμως είναι 50 χρονών και του αρέσει η sport οδήγηση και προτιμά μια BMW. +1 ενας φιλος μου 18 χρονων εχει mercedes clk cabrio.Τι θα πει ποιο νεανικο και για πιο μεγαλες ηλικιες αμαξι.Καθενας παιρνει αυτο που του αρεσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 +1 ενας φιλος μου 18 χρονων εχει mercedes clk cabrio.Τι θα πει ποιο νεανικο και για πιο μεγαλες ηλικιες αμαξι.Καθενας παιρνει αυτο που του αρεσει Σου έχω καλύτερο. Φίλος μου οδηγάει CLK Cabrio και η μητέρα του 5-Series... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts