Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να μην επαναλαμβάνομαι, τα ίδια με το wi-fi από 11-6 σε 14-6. Η ίδια λύση, semaphore 1.2.2. Κατά τα άλλα, έχω την εντύπωση ότι η rom έχει ανεβεί λίγο σε ταχύτητα και smoothness, ειδικά στο menu.

Εχεις απολυτο δικιο,αν και νομιζω ειχε ανεβει ενα κλικ η ρομ πριν καν μας πουν για την προσθηκη του Linaro.

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια,απο σταθεροτητα τι λενε οι τελευταιες?

Μια χαρά σταθερές είναι όπως και οι προηγούμενες. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα μέχρι τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Πάντως οι cyanogen είναι πιο σταθερές από τις slim σε μένα τουλάχιστον.

Μια απορία! Έχω για μηνύματα το handcent sms και έχω απενεργοποιήσει τα notifications της μαμίσιας εφαρμογής της cm9. Τώρα όμως όταν χτυπάει αναφορά ή μήνυμα δε σταματάει ποτέ ο ήχος και επαναλαμβάνεται μέχρι να το ανοίξω. Στη slim δε συνέβαινε κάτι τέτοιο. Γιατί;

Παλικαρια,τι κερνελ προτεινετε για cm9?Semaphore οπως παντα η κατι αλλο?Λεω να την δοκιμασω παλι αλλα απο την τελευταια φορα..εχω χασει επεισοδια :p

Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Stock, Semaphore και Devil. Εγώ είμαι με Semaphore (παραδοσιακά) αλλά μπορείς να ρίξεις μια δοκιμή και στους άλλους δύο για να δεις τι ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Stock, Semaphore και Devil. Εγώ είμαι με Semaphore (παραδοσιακά) αλλά μπορείς να ρίξεις μια δοκιμή και στους άλλους δύο για να δεις τι ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου.
Σε ευχαριστω Νικο.Θα παει στον πιτσιρικα σε λιγο το S (υπο την εποπτεια μου φυσικα:D) και καταλαβαινεις,θελει και τα θεματακια του και τα ετσι του και τα αλλιως του :p

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν λειτουργεί το auto rotation?

Ειλικρινά είναι πολύ σπαστικό και δεν το έχω ξανασυναντήσει...

Μήπως είναι θέμα hardware τελικά γιατί θυμάμαι ότι την προηγούμενη φορά που κάναμε δοκιμές δεν βρέθηκε λύση.

Εμένα, όπως και σ' όλους τους άλλους νομίζω, λειτουργεί κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μήπως είναι θέμα hardware τελικά γιατί θυμάμαι ότι την προηγούμενη φορά που κάναμε δοκιμές δεν βρέθηκε λύση.

Εμένα, όπως και σ' όλους τους άλλους νομίζω, λειτουργεί κανονικά.

Εκτός του κλικαρισματος υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να προσπαθήσω να το επαναφέρω?

Εκτός του κλικαρισματος υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να προσπαθήσω να το επαναφέρω?

Εγώ στη θέση σου θα γύρναγα σε μία samsung rom για να αποκλείσω εντελώς το software problem ώστε μετά να είναι ξεκάθαρο αν χρειάζεται σέρβις ή είναι κάποιο bug που για κάποιο λόγο παρουσιάζεται σε μερικές συσκευές όπως η δική σου.

Υπάρχουν διάφορα προγράματα στο μάρκετ που σου εμφανίζουν όλους τους αισθητήρες του τηλεφώνου αλλά δε θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο καλό πρόγραμμα, αν έχεις όρεξη ρίξε μια ματιά. (sensor test κλπ)

Παντως αυτο που βλεπω ειναι η αισθητη διαφορα ταχυτητας που εχει πλεον η cm9 σε σχεση με τις πρωτες εκδοσεις που ειχα δοκιμασει πριν απο αρκετο καιρο.

Καμια lockscreen παιζει πουθενα?

Συμφωνώ για την ταχύτητα της CM9! Δεν το κουνάω για κανένα λόγο από την ICS.

Μα έχουμε από τις πιο ωραίες Lockscreen (κατά την δική μου ταπεινή άποψη)!

Πιστεύω ότι θα προσθέσουνε και άλλες αργότερα όπως είχε και η CM7.

Κάποια mod με Lockscreen δεν έχει πάρει το μάτι μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

πο πο πο πο τι bloatware είναι αυτό στην cm? Ήρθα σε cm9 από slim και μου πήρε ένα 15λεπτο να βγάζω εφαρμογές..... Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό το χάλι, δε μπορώ κάθε φορά που θα φλασάρω nightly, να σβήνω και εφαρμογές.

πο πο πο πο τι bloatware είναι αυτό στην cm? Ήρθα σε cm9 από slim και μου πήρε ένα 15λεπτο να βγάζω εφαρμογές..... Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό το χάλι, δε μπορώ κάθε φορά που θα φλασάρω nightly, να σβήνω και εφαρμογές.

Εχει γίνει κάτι για αυτό το χάλι

Εχει δημιουργηθεί η Slim. :lol:

BTW δεν θεωρώ ότι η cm9 έχει Bloatware. Τα απολύτως βασικά έχει. Και αν έχει 2-3 περιττές για κάποιους εφαρμογες (πχ το "ειδήσεις και καιρός" ή το "movie studio) αμφιβάλλω ότι βγάζοντάς τες καταφέρνεις κάτι.

Edited by mindfield
Κώστας

Ποιον kernel προτείνετε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας?

Semaphore 1.2.2 , Devil2 0.79 ή κάτι άλλο (αν υπάρχει :p) ?

Είναι το μόνο πράγμα από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος από την CM9.

Μου βγάζει γύρω στις 2 με 2μιση ώρες προβολή πριν το βάλω να φορτίσει,κάτι που το θεωρώ μάλλον λίγο. :O

ειχα slim με semaphore και τα αποτελεσματα ηταν αρκετα ικανοποιητικα, αλλα οταν εκανα αναβαθμιση απο 2.7 σε 3 ηταν καλυτερο με το δικο του kernel. ετσι μου φανηκε τουλαχιστον εμενα. η CM οσο μου αρεσε η 7 τοσο με χαλασε η 9.

Εχει γίνει κάτι για αυτό το χάλι

Εχει δημιουργηθεί η Slim. :lol:

BTW δεν θεωρώ ότι η cm9 έχει Bloatware. Τα απολύτως βασικά έχει. Και αν έχει 2-3 περιττές για κάποιους εφαρμογες (πχ το "ειδήσεις και καιρός" ή το "movie studio) αμφιβάλλω ότι βγάζοντάς τες καταφέρνεις κάτι.

Εντάξει άσε τις εφαρμογές,... Το ότι με τα βίας χωράνε τα gapps στο system που το πας? Ελάχιστα ΜΒ έμειναν ελεύθερα και δεν είμαι συνηθισμένος έτσι :p

Κάνας τρόπος να πετάξουμε καμιά Κινέζικη γλώσσα δεν υπάρχει?

Edited by nikospot

Ποιον kernel προτείνετε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας?

Semaphore 1.2.2 , Devil2 0.79 ή κάτι άλλο (αν υπάρχει :p) ?

Είναι το μόνο πράγμα από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος από την CM9.

Μου βγάζει γύρω στις 2 με 2μιση ώρες προβολή πριν το βάλω να φορτίσει,κάτι που το θεωρώ μάλλον λίγο. :O

Λένε ότι ο Devil είναι πιο φιλικός με την μπαταρία.

Πόσο καιρό έχεις το κινητό γιατί νομίζω πως έχει αρχίσει να εξασθενεί και η μπαταρία σου λίγο (όπως και η δικιά μου).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Σεπτέμβριο του 11 το αγορασα,δεν είναι λίγο νωρίς για να εξασθενησει; :-P

Άσε που πριν ενα και κατι μήνα που ήμουν σε JW1 το κινητό έκλεινε 48ωρο μέχρι να το βάλω να φορτιζει...

Θα δοκιμάσω τοτε και Devil να δω τι λέει.

Μην περιμένεις την ίδια αυτονομία μεταξύ μιας Custom και μιας Stock ROM. Εμένα η CM9 μου καταναλώνει πολύ μπαταρία στο 3G. Μία φορά που το έβγαλα για δοκιμή η αυτονομία ήταν πολύ καλή.

Η JW1 ήταν ότι καλύτερο έχω βάλει σε θέμα αυτονομίας στο κινητό. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει την JW6.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πόσο καιρό έχεις το κινητό γιατί νομίζω πως έχει αρχίσει να εξασθενεί και η μπαταρία σου λίγο (όπως και η δικιά μου).

Έχοντας αγοράσει το δικό μου τον Ιούνιο του 2010, έκλεισα δηλαδή τα 2 χρόνια, αγόρασα καινούργια την μαμίσια μπαταρία πριν από 10 ημέρες. Μπορώ πλέον να πω, μετά από 5-6 πλήρεις κύκλους φόρτισης, ότι η αυτονομία μου αυξήθηκε κατά 30%-40% περίπου. Εκείνο που με έκανε να υποψιαστώ την ελάττωση της χωρητικότητας της μπαταρίας ήταν το γεγονός ότι υπήρχε μια σχετικά γραμμική πτώση από 100% έως 50% αλλά από εκεί και κάτω η πτώση ήταν απότομη, σχεδόν κατακόρυφη. Πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Μάκης

Έχοντας αγοράσει το δικό μου τον Ιούνιο του 2010, έκλεισα δηλαδή τα 2 χρόνια, αγόρασα καινούργια την μαμίσια μπαταρία πριν από 10 ημέρες. Μπορώ πλέον να πω, μετά από 5-6 πλήρεις κύκλους φόρτισης, ότι η αυτονομία μου αυξήθηκε κατά 30%-40% περίπου. Εκείνο που με έκανε να υποψιαστώ την ελάττωση της χωρητικότητας της μπαταρίας ήταν το γεγονός ότι υπήρχε μια σχετικά γραμμική πτώση από 100% έως 50% αλλά από εκεί και κάτω η πτώση ήταν απότομη, σχεδόν κατακόρυφη. Πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Μάκη δώσε και το λινκ για τη μπαταρία (αφού βγήκε καλή) :)

Μάκη δώσε και το λινκ για τη μπαταρία (αφού βγήκε καλή) :)

Το έχω ποστάρει ήδη εδώ Νίκο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4154990. Την πήρα από πλαίσιο στα 25 ευρώ επειδή είχα ένα πιστωτικό από εκεί. Ρίξε όμως μια ματιά και στο link, είναι η ίδια στα 19 ευρώ.

Edited by Lakerdas
Μάκης