Chryssostomos Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Για να μην επαναλαμβάνομαι, τα ίδια με το wi-fi από 11-6 σε 14-6. Η ίδια λύση, semaphore 1.2.2. Κατά τα άλλα, έχω την εντύπωση ότι η rom έχει ανεβεί λίγο σε ταχύτητα και smoothness, ειδικά στο menu. Εχεις απολυτο δικιο,αν και νομιζω ειχε ανεβει ενα κλικ η ρομ πριν καν μας πουν για την προσθηκη του Linaro. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παιδια,απο σταθεροτητα τι λενε οι τελευταιες? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Μια χαρά σταθερές είναι όπως και οι προηγούμενες. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα μέχρι τώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Πάντως οι cyanogen είναι πιο σταθερές από τις slim σε μένα τουλάχιστον. Μια απορία! Έχω για μηνύματα το handcent sms και έχω απενεργοποιήσει τα notifications της μαμίσιας εφαρμογής της cm9. Τώρα όμως όταν χτυπάει αναφορά ή μήνυμα δε σταματάει ποτέ ο ήχος και επαναλαμβάνεται μέχρι να το ανοίξω. Στη slim δε συνέβαινε κάτι τέτοιο. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παλικαρια,τι κερνελ προτεινετε για cm9?Semaphore οπως παντα η κατι αλλο?Λεω να την δοκιμασω παλι αλλα απο την τελευταια φορα..εχω χασει επεισοδια :p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Stock, Semaphore και Devil. Εγώ είμαι με Semaphore (παραδοσιακά) αλλά μπορείς να ρίξεις μια δοκιμή και στους άλλους δύο για να δεις τι ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Stock, Semaphore και Devil. Εγώ είμαι με Semaphore (παραδοσιακά) αλλά μπορείς να ρίξεις μια δοκιμή και στους άλλους δύο για να δεις τι ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου.Σε ευχαριστω Νικο.Θα παει στον πιτσιρικα σε λιγο το S (υπο την εποπτεια μου φυσικα:D) και καταλαβαινεις,θελει και τα θεματακια του και τα ετσι του και τα αλλιως του :p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν λειτουργεί το auto rotation? Ειλικρινά είναι πολύ σπαστικό και δεν το έχω ξανασυναντήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μήπως είναι θέμα hardware τελικά γιατί θυμάμαι ότι την προηγούμενη φορά που κάναμε δοκιμές δεν βρέθηκε λύση. Εμένα, όπως και σ' όλους τους άλλους νομίζω, λειτουργεί κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μήπως είναι θέμα hardware τελικά γιατί θυμάμαι ότι την προηγούμενη φορά που κάναμε δοκιμές δεν βρέθηκε λύση. Εμένα, όπως και σ' όλους τους άλλους νομίζω, λειτουργεί κανονικά. Εκτός του κλικαρισματος υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να προσπαθήσω να το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Εκτός του κλικαρισματος υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να προσπαθήσω να το επαναφέρω? Εγώ στη θέση σου θα γύρναγα σε μία samsung rom για να αποκλείσω εντελώς το software problem ώστε μετά να είναι ξεκάθαρο αν χρειάζεται σέρβις ή είναι κάποιο bug που για κάποιο λόγο παρουσιάζεται σε μερικές συσκευές όπως η δική σου. Υπάρχουν διάφορα προγράματα στο μάρκετ που σου εμφανίζουν όλους τους αισθητήρες του τηλεφώνου αλλά δε θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο καλό πρόγραμμα, αν έχεις όρεξη ρίξε μια ματιά. (sensor test κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης dlna ρύθμισης απο την cm9,πέραν της χρήσης κάποιας εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παντως αυτο που βλεπω ειναι η αισθητη διαφορα ταχυτητας που εχει πλεον η cm9 σε σχεση με τις πρωτες εκδοσεις που ειχα δοκιμασει πριν απο αρκετο καιρο. Καμια lockscreen παιζει πουθενα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Συμφωνώ για την ταχύτητα της CM9! Δεν το κουνάω για κανένα λόγο από την ICS. Μα έχουμε από τις πιο ωραίες Lockscreen (κατά την δική μου ταπεινή άποψη)! Πιστεύω ότι θα προσθέσουνε και άλλες αργότερα όπως είχε και η CM7. Κάποια mod με Lockscreen δεν έχει πάρει το μάτι μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 πο πο πο πο τι bloatware είναι αυτό στην cm? Ήρθα σε cm9 από slim και μου πήρε ένα 15λεπτο να βγάζω εφαρμογές..... Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό το χάλι, δε μπορώ κάθε φορά που θα φλασάρω nightly, να σβήνω και εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) πο πο πο πο τι bloatware είναι αυτό στην cm? Ήρθα σε cm9 από slim και μου πήρε ένα 15λεπτο να βγάζω εφαρμογές..... Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό το χάλι, δε μπορώ κάθε φορά που θα φλασάρω nightly, να σβήνω και εφαρμογές. Εχει γίνει κάτι για αυτό το χάλι Εχει δημιουργηθεί η Slim. :lol: BTW δεν θεωρώ ότι η cm9 έχει Bloatware. Τα απολύτως βασικά έχει. Και αν έχει 2-3 περιττές για κάποιους εφαρμογες (πχ το "ειδήσεις και καιρός" ή το "movie studio) αμφιβάλλω ότι βγάζοντάς τες καταφέρνεις κάτι. Edited June 18, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandalian Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ποιον kernel προτείνετε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας? Semaphore 1.2.2 , Devil2 0.79 ή κάτι άλλο (αν υπάρχει :p) ? Είναι το μόνο πράγμα από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος από την CM9. Μου βγάζει γύρω στις 2 με 2μιση ώρες προβολή πριν το βάλω να φορτίσει,κάτι που το θεωρώ μάλλον λίγο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ειχα slim με semaphore και τα αποτελεσματα ηταν αρκετα ικανοποιητικα, αλλα οταν εκανα αναβαθμιση απο 2.7 σε 3 ηταν καλυτερο με το δικο του kernel. ετσι μου φανηκε τουλαχιστον εμενα. η CM οσο μου αρεσε η 7 τοσο με χαλασε η 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) Εχει γίνει κάτι για αυτό το χάλι Εχει δημιουργηθεί η Slim. :lol: BTW δεν θεωρώ ότι η cm9 έχει Bloatware. Τα απολύτως βασικά έχει. Και αν έχει 2-3 περιττές για κάποιους εφαρμογες (πχ το "ειδήσεις και καιρός" ή το "movie studio) αμφιβάλλω ότι βγάζοντάς τες καταφέρνεις κάτι. Εντάξει άσε τις εφαρμογές,... Το ότι με τα βίας χωράνε τα gapps στο system που το πας? Ελάχιστα ΜΒ έμειναν ελεύθερα και δεν είμαι συνηθισμένος έτσι :p Κάνας τρόπος να πετάξουμε καμιά Κινέζικη γλώσσα δεν υπάρχει? Edited June 18, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Ποιον kernel προτείνετε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας? Semaphore 1.2.2 , Devil2 0.79 ή κάτι άλλο (αν υπάρχει :p) ? Είναι το μόνο πράγμα από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος από την CM9. Μου βγάζει γύρω στις 2 με 2μιση ώρες προβολή πριν το βάλω να φορτίσει,κάτι που το θεωρώ μάλλον λίγο. :O Λένε ότι ο Devil είναι πιο φιλικός με την μπαταρία. Πόσο καιρό έχεις το κινητό γιατί νομίζω πως έχει αρχίσει να εξασθενεί και η μπαταρία σου λίγο (όπως και η δικιά μου). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandalian Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Σεπτέμβριο του 11 το αγορασα,δεν είναι λίγο νωρίς για να εξασθενησει; :-P Άσε που πριν ενα και κατι μήνα που ήμουν σε JW1 το κινητό έκλεινε 48ωρο μέχρι να το βάλω να φορτιζει... Θα δοκιμάσω τοτε και Devil να δω τι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Μην περιμένεις την ίδια αυτονομία μεταξύ μιας Custom και μιας Stock ROM. Εμένα η CM9 μου καταναλώνει πολύ μπαταρία στο 3G. Μία φορά που το έβγαλα για δοκιμή η αυτονομία ήταν πολύ καλή. Η JW1 ήταν ότι καλύτερο έχω βάλει σε θέμα αυτονομίας στο κινητό. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει την JW6. Edited June 19, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Πόσο καιρό έχεις το κινητό γιατί νομίζω πως έχει αρχίσει να εξασθενεί και η μπαταρία σου λίγο (όπως και η δικιά μου). Έχοντας αγοράσει το δικό μου τον Ιούνιο του 2010, έκλεισα δηλαδή τα 2 χρόνια, αγόρασα καινούργια την μαμίσια μπαταρία πριν από 10 ημέρες. Μπορώ πλέον να πω, μετά από 5-6 πλήρεις κύκλους φόρτισης, ότι η αυτονομία μου αυξήθηκε κατά 30%-40% περίπου. Εκείνο που με έκανε να υποψιαστώ την ελάττωση της χωρητικότητας της μπαταρίας ήταν το γεγονός ότι υπήρχε μια σχετικά γραμμική πτώση από 100% έως 50% αλλά από εκεί και κάτω η πτώση ήταν απότομη, σχεδόν κατακόρυφη. Πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Έχοντας αγοράσει το δικό μου τον Ιούνιο του 2010, έκλεισα δηλαδή τα 2 χρόνια, αγόρασα καινούργια την μαμίσια μπαταρία πριν από 10 ημέρες. Μπορώ πλέον να πω, μετά από 5-6 πλήρεις κύκλους φόρτισης, ότι η αυτονομία μου αυξήθηκε κατά 30%-40% περίπου. Εκείνο που με έκανε να υποψιαστώ την ελάττωση της χωρητικότητας της μπαταρίας ήταν το γεγονός ότι υπήρχε μια σχετικά γραμμική πτώση από 100% έως 50% αλλά από εκεί και κάτω η πτώση ήταν απότομη, σχεδόν κατακόρυφη. Πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μάκη δώσε και το λινκ για τη μπαταρία (αφού βγήκε καλή) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Μάκη δώσε και το λινκ για τη μπαταρία (αφού βγήκε καλή) :) Το έχω ποστάρει ήδη εδώ Νίκο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4154990. Την πήρα από πλαίσιο στα 25 ευρώ επειδή είχα ένα πιστωτικό από εκεί. Ρίξε όμως μια ματιά και στο link, είναι η ίδια στα 19 ευρώ. Edited June 19, 2012 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts