Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια μολις ηρθα και εγω απο official 2.3.3,μια ερωτηση δεν μπορουμε να εχουμε την εγγραφη βιντεο και φωτο στην καρτα μνημης γιατι δν εχει καμια τετοια επιλογη;

Για την ώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Κώστας

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την τελευταια nightly φορεσα εχθες μαζι με τα gapps kai τον semaphore τον καινουργιο παει σφερα στα 1200 αλλα παραμενουν τα αιωνια προβληματα για μενα.το κανονικο ραδιοφωνο ,η βιντεοκληση,και η εγγραφη καμερας στα 720.τοσο δυσκολο να τα διορθωσουν ρε ****το?να πουμε και εμεις πως ειμαστε official.

την τελευταια nightly φορεσα εχθες μαζι με τα gapps kai τον semaphore τον καινουργιο παει σφερα στα 1200 αλλα παραμενουν τα αιωνια προβληματα για μενα.το κανονικο ραδιοφωνο ,η βιντεοκληση,και η εγγραφη καμερας στα 720.τοσο δυσκολο να τα διορθωσουν ρε ****το?να πουμε και εμεις πως ειμαστε official.

Η εγγραφή κάμερας στα 720p γίνεται κανονικά. Κάτι έχεις κάνει λάθος.

Βιντεοκλήση δεν πρόκειται να δεις γιατί είναι πατέντα της Samsung. Το android γενικά δεν την υποστηρίζει.

Ραδιόφωνο θα έχουμε εν καιρώ

Κώστας

Μπορεις να βαλεις τον 1.0.0s μαζι με το patch και θα εχεις 387 διαθεσιμη ραμ και εγγραφη/αναπαραγωγη βιντεο 720ρ κανονικοτατα...

Οσον αφορα την βιντεοκληση ειναι καθαρη πατεντα μονο της samsung :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παλαιοτερα ισχυριζομασταν οτι δεν παιζει ρολο η χωρητικοτητα της ραμ στο android αλλα αποδειχθηκε απατη καθως οπως στον γαλαξια μας αλλα και σε αλλες ανδροειδη συσκευες οσο πιο πολυ ram εχεις τοσο πιο καλα ανταποκρινεται το λειτουργικο...και τωρα που εχουμε την δυνατοτητα απο τα 340 να παμε στα 400 θεωρω οτι ειναι μονοδρομος!!!

Μια απορια ομως, τωρα που ειμαι με τον sema 1.0.0s εχοντας βαλει το patch πρωτα, εαν γυρισω στον απλο 1.0.0 θα υπαρξει προβλημα με το patch..;δηλαδη πρεπει να αφαιρεθει το patch..;

Την καλημερα μου σε ολους..:)

Καλημέρα!

Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου (έχω πάει προς slim μεριά :D).

Εγώ πάντως πάντα ήθελα κι άλλο ραμ..! (αναζήτησε "βγάλτα όλα Στράτο!" :lol::lol: ) :p

Sent from my Galaxy S using homing pigeon

Καλημέρα!

Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου (έχω πάει προς slim μεριά :D).

Εγώ πάντως πάντα ήθελα κι άλλο ραμ..! (αναζήτησε "βγάλτα όλα Στράτο!" :lol::lol: ) :p

Epic!!!!!!!!! είμουν κι'εγω εκει εκείνο το βράδυ!:lol:

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Παιδιά καλησπέρα ετοιμάζομαι να περάσω την nightly και μαζί με αυτή τον αντίστοιχο kernel.Μια διευκρίνηση θα ήθελα,ποιός απο τις 4 περιπτώσεις του semaphore ICS 1.0.0 κάνει εγγραφή 720p;Εχετε να προτείνετε ένα καλό modem;

Παιδιά καλησπέρα ετοιμάζομαι να περάσω την nightly και μαζί με αυτή τον αντίστοιχο kernel.Μια διευκρίνηση θα ήθελα,ποιός απο τις 4 περιπτώσεις του semaphore ICS 1.0.0 κάνει εγγραφή 720p;Εχετε να προτείνετε ένα καλό modem;

Καλησπερα!

Εγγραφη και αναπαραγωγη 720ρ κανει ο 1.0.0 και ο 1.0.0s (εφοσον περασεις πρωτα το patch).Ο πρωτος ειναι καθαρα για την cm9 ενω ο δευτερος χρειαζεται το patch που ανεφερα..Γνωμη μου ειναι να περασεις τον 2ο γιατι τα 387mb ram που προσφερει ειναι...το κατι αλλο :)

Για modem απο τα καλυτερα ειναι το jvt,jvu και το jw4 (το οποιο και εχω) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :)

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Οk σε ευχαριστώ πολύ,επομένως πάω για τον 2ο και κάτι τελευταίο για jw4 modem δεν υπάρχει στην αρχική λίστα του link που μας παραθέτει o superuser,μπορώ να το βρω απο κάπου αλλού;

Οk σε ευχαριστώ πολύ,επομένως πάω για τον 2ο και κάτι τελευταίο για jw4 modem δεν υπάρχει στην αρχική λίστα του link που μας παραθέτει o superuser,μπορώ να το βρω απο κάπου αλλού;

take it:)

http://www.mediafire.com/?vvtw1fkd3oqji6p

Ηρακλής!

Με έφτιαξες σε ευχαριστώ!Και κάτι τελευταίο,φαντάζομαι το modem to φλασάρω απο recovery,όπως και τα υπόλοιπα;

Με έφτιαξες σε ευχαριστώ!Και κάτι τελευταίο,φαντάζομαι το modem to φλασάρω απο recovery,όπως και τα υπόλοιπα;

Ναι ειναι σε μορφη .zip και το κανεις install zip μεσω cwm :)

Ηρακλής!

Άρχισα με jw4. Το έβγαλα σε 2 μέρες. Μην το βάλετε, έχει πολύ κακή επίπτωσή στη μπαταρία. Τώρα είμαι με jvu που είναι πολύ καλύτερο, θα δοκιμάσω μετά και το jvt. Κάποιος με εμπειρία σε jvt θα ήταν τέλειο να δοκίμαζε τη jvu.. ;)

Α σορρυ μόλις είδα ότι το προτείνει κάποιος. Τι να πω, η εμπειρία μου ήταν η χειρότερη. Και μάλιστα ήρθα από jw4 επίσημη. Άπλα κοιτάξτε πώς πέφτει η μπαταρία σαν καρδιογράφημα... ενω στην jvu.. smooth... (και από ότι είδα και στη jvt το ίδιο).

Edited by Tyxerakias
- Alex

Άρχισα με jw4. Το έβγαλα σε 2 μέρες. Μην το βάλετε, έχει πολύ κακή επίπτωσή στη μπαταρία. Τώρα είμαι με jvu που είναι πολύ καλύτερο, θα δοκιμάσω μετά και το jvt. Κάποιος με εμπειρία σε jvt θα ήταν τέλειο να δοκίμαζε τη jvu.. ;)

Αλεξ, εγω μεχρι στιγμης με jw4 δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα στην αυτονομια την μερα μου την βγαζει ανετα.

Βεβαια παντοτε οταν εβαζα cm rom την συνδυαζα με jvt modem και πραγματι ηταν κορυφαιο...τωρα στην ics δεν το εχω βαλει ακομη με το σκεπτικο οτι το jw4 ειναι το πιο προσφατο...Δηλαδη εχει τοση μεγαλη διαφορα..;:eek:

το jvu απο την αλλη δεν το εχω βαλει ποτε αλλα με βαση καποια σχολια στους xda ειναι πολυ καλο...

Ηρακλής!

Α σορρυ μόλις είδα ότι το προτείνει κάποιος. Τι να πω, η εμπειρία μου ήταν η χειρότερη. Και μάλιστα ήρθα από jw4 επίσημη. Άπλα κοιτάξτε πώς πέφτει η μπαταρία σαν καρδιογράφημα... ενω στην jvu.. smooth... (και από ότι είδα και στη jvt το ίδιο).

Φίλε πριν φλασαρεις διάβασες τους οδηγούς; Το λέω μήπως έκανες κάτι λάθος στο φλασαρισμα.

Κώστας

Αλεξ, εγω μεχρι στιγμης με jw4 δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα στην αυτονομια την μερα μου την βγαζει ανετα.

Βεβαια παντοτε οταν εβαζα cm rom την συνδυαζα με jvt modem και πραγματι ηταν κορυφαιο...τωρα στην ics δεν το εχω βαλει ακομη με το σκεπτικο οτι το jw4 ειναι το πιο προσφατο...Δηλαδη εχει τοση μεγαλη διαφορα..;:eek:

το jvu απο την αλλη δεν το εχω βαλει ποτε αλλα με βαση καποια σχολια στους xda ειναι πολυ καλο...

Έλα Ηρακλή, κι εγώ ακριβώς μ'αυτό το σκεπτικό την έβαλα πρώτη. Κι όμως... κοίτα το γράφημα της μπαταρίας... με την jw4 μου πηδούσε σαν κατσίκι καθώς έπεφτε... (καλά υπερβάλλω, αλλά κουνιότανε πολύ), μετά έβαλα την jvu που είδα κάποιος να την προτείνει στo xda, και πραγματικά είναι τελείως διαφορετικό. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι τώρα κρατάει περισσότερο, αλλά αυτή η περίεργη μπαταρία δεν ηταν φυσιολογική.

Φίλε πριν φλασαρεις διάβασες τους οδηγούς; Το λέω μήπως έκανες κάτι λάθος στο φλασαρισμα.

Ναι Κώστα τους διάβασα δεν είχα πρόβλημα, μου είπε και ο Νίκος κάποια πράγματα, εκεί που βασίζομαι και το λέω είναι ότι το είχα δει και πριν με καθαρή gb να παίζει έτσι (θυμάσαι, είχα την jw4 για μερικές μέρες), και βασικά δεν έκανα τίποτα φοβερό για να βάλω την jvu, απλά την έβαλα, κι έκανα ένα wipe. Μεγάλη διαφορά στο γράφημα της μπαταρίας... έγινε όπως το δικό σου που μου έδειξες.

Βασικά, γιατί δε βάζεις την jw4 να τη δεις για 2 μέρες; Από λήψη και wifi είναι οκ, δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά με την jvt (σε gb). Aπλά βάλτην, παίξε με το τηλέφωνο μερικές ώρες και κοίτα τη μπαταρία...

Δε νομίζω να ήταν συμπτωση, αλλά ξέρεις εσύ, θέλει πείραμα ;)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Έλα Ηρακλή, κι εγώ ακριβώς μ'αυτό το σκεπτικό την έβαλα πρώτη. Κι όμως... κοίτα το γράφημα της μπαταρίας... με την jw4 μου πηδούσε σαν κατσίκι καθώς έπεφτε... (καλά υπερβάλλω, αλλά κουνιότανε πολύ), μετά έβαλα την jvu που είδα κάποιος να την προτείνει στo xda, και πραγματικά είναι τελείως διαφορετικό. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι τώρα κρατάει περισσότερο, αλλά αυτή η περίεργη μπαταρία δεν ηταν φυσιολογική.

Το γραφημα πραγματι αποδεικνυει αυτο που λες ομως λεω να το αφησω ακομη 2-3 μερες να ολοκληρωθουν οι κυκλοι φορτισης και εν συνεχεια θα πραξω αναλογως...σου ειναι ευκολο βρε Αλεξ εαν το χεις προχειρο καποιο λινκ για το jvu..;thanks:)

Ηρακλής!

Είμαι με το JVT και δεν έχω κανένα παράπονο ούτε σε θέμα μπαταρίας (στις τελευταίες εκδόσεις τις CM9) αλλά ούτε και σε θέμα σήματος.

Πάνω που έλεγα Alex να το δοκιμάσω από περιέργεια εξαιτίας του αστραπιαίου λοκαρίσματος που έκανε το GPS σου με την JW4 είπες αυτό για την μπαταρία και με φρέναρες. Πληροφοριακά πάντως το GPS με το JVT λοκάρει αμέσως όταν το χρησιμοποιώ στο δρόμο!

Εντυπωσιάζομαι που είσαι ακόμα με CM9! Πίστευα πως θα είχες ήδη φύγει εξαιτίας των μικροπροβλημάτων που έχει.

Το γραφημα πραγματι αποδεικνυει αυτο που λες ομως λεω να το αφησω ακομη 2-3 μερες να ολοκληρωθουν οι κυκλοι φορτισης και εν συνεχεια θα πραξω αναλογως...σου ειναι ευκολο βρε Αλεξ εαν το χεις προχειρο καποιο λινκ για το jvu..;thanks:)

JVU Modem.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Σε ευχαριστω φιλε...:)

Btw μηπως τυχαινει να το εχεις δοκιμασει να πεις εντυπωσεις..;;

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

Στην CM9 δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ήμουν μερικές μέρες με την τραγική JVU οπότε μπορώ να σου πω πως ότι αφορά τουλάχιστον σε θέμα σήματος δεν είχα δει διαφορά με την JVT.

Τώρα στο θέμα της μπαταρίας δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν το δοκιμάσω στην CM9.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ναι Κώστα τους διάβασα δεν είχα πρόβλημα, μου είπε και ο Νίκος κάποια πράγματα, εκεί που βασίζομαι και το λέω είναι ότι το είχα δει και πριν με καθαρή gb να παίζει έτσι (θυμάσαι, είχα την jw4 για μερικές μέρες), και βασικά δεν έκανα τίποτα φοβερό για να βάλω την jvu, απλά την έβαλα, κι έκανα ένα wipe. Μεγάλη διαφορά στο γράφημα της μπαταρίας... έγινε όπως το δικό σου που μου έδειξες.

Βασικά, γιατί δε βάζεις την jw4 να τη δεις για 2 μέρες; Από λήψη και wifi είναι οκ, δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά με την jvt (σε gb). Aπλά βάλτην, παίξε με το τηλέφωνο μερικές ώρες και κοίτα τη μπαταρία...

Δε νομίζω να ήταν συμπτωση, αλλά ξέρεις εσύ, θέλει πείραμα ;)

Δεν περίμενα να πάρω σοβαρή απάντηση :lol:

Αστειευόμουν :)

Νίκο το modem δεν πρέπει να σχετίζεται καθόλου με το gps. Πρέπει να είναι καθαρά θέμα rom.

Edited by mindfield
Κώστας

Αυτή την εντύπωση έχω και εγώ για το modem και το GPS αλλά επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος το σχολιάζω που και που.

Γενικά ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το GPS όποια ROM και αν φόραγα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Εχω το jvu στις ics για αρκετό καιρό, ενω πριν είχα το jvt για πολύ καιρό.

Και τα δύο μπορώ να πω πως είναι εξίσου ευγενικά με την μπαταρία.

Μετά τα jvq/s, τα καλύτερα πλέον για μένα είναι τα jvt/u.

Καινουργια nightly 2012-04-12

http://get.cm/?device=galaxysmtd

Ηρακλής!

ανακάλυψα και άλλο bug...με τον dialer αυτή τη φορά.το τσεκαρα με δυο sim για να ειμαι σίγουρος.δε μπορω να κάνω ανανέωση χρόνου...όλο λέει πως κάτι πάει στραβά.μόλις τις έβαλα σε άλλη συσκευή έγινε η ανανέωση.

Xiaomi 12 Pro