mindfield Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Εγώ αυτό που παθαίνω συνέχεια με τις τέλευταίες nightlies είναι όταν προσπαθώ να κάνω clean install. Βάζω τη ρομ και μετά το πρώτο boot μπω recovery για να κανω τα προτεινόμενα wipes μετά την εγκατάσταση, μόλις κάνω reboot system πέφτει σε bootloop. Μόνος τρόπος να ξεκολλήσω είναι να βάλω semaphore με odin. Οπότε είναι πλεον αδύνατο να έχω στοκ kernel αφου για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην κανω τα post installation wipes. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλησπερα!Πέρασα το Mms σε μορφη zip.εδωσα τα σωστα permissions και owner 0.0,αλλα εχω 145 χαραχτηρες.Πως γινεται να εχω 160;Ti εκανα λάθος; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Εγω παλι λεω, ως εδω και μη παρεκει. Ειμαι σε καφε αυτη τη στιγμη, ειχα πολλες και απανωτες κλησεις και μου ηρθε ειλικρινα να το πεταξω στη θαλασσα. Να καιγομαι και να κολαει μια ο τερματισμος κλησης και μια ολοκληρο το τηλεφωνο. Μολις γυρισω σπιτι θα του περασω μια στοκ και να πανε στα τσακιδια και οι καστομ ρομς και η σαμσουνγκ γενικα με τα παραλυτα λειτουργικα που μας πεταει και μας αναγκαζει να περναμε τις χιλιες μυριες μοντιες και τις μισερες custom με τα νευρα μας να πιανουν ταβανι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 οτι και να βαλεις μετα απο καιρο πάλι προβλημα θα δημιουργηθει.Εγω 1 χρονο και 1 μηνα που εχω το τηλεφωνο,δεν υπηρχε φορα που να μην ειχα καποιο προβλημα.Το προβλημα τερματισμου κλησης μου χε τυχει,αλλα το πιο συνηθισμενο ειναι να μην λειτουγει το touch οταν παω να απαντησω σε μια κληση.Ρομ πανω απο 1 μηνα δεν κρατησε ποτε.Παντα στον 1 μηνα εβλεπα το πρώτο πρόβλημα.Καμια στοκ ρομ ή custom δεν ειναι απολυτα οκ για το κινητο μας.Γενικα εχει πολλα bugs.Hταν και το πρώτο galaxy άλλωστε Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλησπερα!Πέρασα το Mms σε μορφη zip.εδωσα τα σωστα permissions και owner 0.0,αλλα εχω 145 χαραχτηρες.Πως γινεται να εχω 160;Ti εκανα λάθος; Τόσο είναι κανονικά. Το πρώτο μήνυμα πάει στους 160 και τα επόμενα στους 145. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Επρεπε να μείνεις πιστός στην υπογραφή σου μου φαίνεται :) Λογικά πάντως κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση. Εκανες check το md5sum του αρχείου που κατέβασες μήπως ήταν corrupted? Απλά θέλω να πω ότι αυτό που αναφέρεις δεν είναι bug της cm9. Τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί απο άλλον. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Τόσο είναι κανονικά. Το πρώτο μήνυμα πάει στους 160 και τα επόμενα στους 145. α οκ αρα τσαμπα το εβαλα :) Στην ρομ που εχω περασει ειχα ηδη 145 χαραχτηρες Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Πάντως αναφορικά με τους διάφορους πυρήνες που υπάρχουν για τον γαλαξία νούμερο 1, νομίζω πως ο Devil είναι ο καλύτερος με μεγάλη διαφορά από όλους τους άλλους (εντάξει άλλους 4 έχω δοκιμάσει stock CM9, stock Slim, Semaphore, Midnight). Και σε μπαταρία και σε απόδοση, ο Devil είναι μακράν καλύτερος για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Πληροφοριακα, ούτε γω εχω πρόβλημα με το wifi... Ε, ήμουν σίγουρος. Τζάμπα το διάλεξες το username Άλεξ; Εγώ αυτό που παθαίνω συνέχεια με τις τέλευταίες nightlies είναι όταν προσπαθώ να κάνω clean install. Βάζω τη ρομ και μετά το πρώτο boot μπω recovery για να κανω τα προτεινόμενα wipes μετά την εγκατάσταση, μόλις κάνω reboot system πέφτει σε bootloop. Μόνος τρόπος να ξεκολλήσω είναι να βάλω semaphore με odin. Οπότε είναι πλεον αδύνατο να έχω στοκ kernel αφου για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην κανω τα post installation wipes. Εγώ πάλι δεν έχω πέσει σε bootloop ποτέ παρά μόνο όταν πέρασα από cm7 σε cm9. Θα τρελαθούμε εδώ μέσα μου φαίνεται:) . Εγω παλι λεω, ως εδω και μη παρεκει. Ειμαι σε καφε αυτη τη στιγμη, ειχα πολλες και απανωτες κλησεις και μου ηρθε ειλικρινα να το πεταξω στη θαλασσα. Να καιγομαι και να κολαει μια ο τερματισμος κλησης και μια ολοκληρο το τηλεφωνο. Μολις γυρισω σπιτι θα του περασω μια στοκ και να πανε στα τσακιδια και οι καστομ ρομς και η σαμσουνγκ γενικα με τα παραλυτα λειτουργικα που μας πεταει και μας αναγκαζει να περναμε τις χιλιες μυριες μοντιες και τις μισερες custom με τα νευρα μας να πιανουν ταβανι Το τραβάει φαίνεται ο οργανισμός σου ένα one x Πάρη. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Επρεπε να μείνεις πιστός στην υπογραφή σου μου φαίνεται :) Λογικά πάντως κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση. Εκανες check το md5sum του αρχείου που κατέβασες μήπως ήταν corrupted? Απλά θέλω να πω ότι αυτό που αναφέρεις δεν είναι bug της cm9. Τουλάχιστον δεν έχει αναφερθεί απο άλλον.και checksum ειχα κανει και τα παντα,ξέρω τι κανω πριν το κανω. Οι τελευταιες εκδοσεις ειναι για τα μπαζα και δεν ειμαι ο μονος που αναφερει προβληματα. Θα δεις στην πορεια να αναφερονται κι αλλα αναλογα με το που το πιεζει ο καθενας. Εγω το πιεσα στις κλησεις λογω δουλειας και μου τα εδωσε στο χερι. Να μην πω και για την μπαταρια που μολις το ζορισεις την πινει σαν πορτοκαλαδα!!!Τουλαχιστον στις στοκ μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν τηλεφωνο (κι αυτο σχετικο βεβαια και γι αυτο θα παρω hox, γιατι εχω σαλταρει με τα αχρηστα λειτουργικα της samsung).jw5 again Edit @ Lakerdas ε ναι Μακη, δεν παει αλλο με αυτες τις βλακειες τις sansung. Πανω απο ολα το κινητο ειναι εργσλειο δουλειας για μενα. Edited June 22, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Να προσθεσω και εγω οτι και με στοκ κερνελ και με semaphore δεν αντιμετωπιζω κανενα απο τα προβληματα που λετε! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 και checksum ειχα κανει και τα παντα,ξέρω τι κανω πριν το κανω. Οι τελευταιες εκδοσεις ειναι για τα μπαζα και δεν ειμαι ο μονος που αναφερει προβληματα. Θα δεις στην πορεια να αναφερονται κι αλλα αναλογα με το που το πιεζει ο καθενας. Εγω το πιεσα στις κλησεις λογω δουλειας και μου τα εδωσε στο χερι. Να μην πω και για την μπαταρια που μολις το ζορισεις την πινει σαν πορτοκαλαδα!!!Τουλαχιστον στις στοκ μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν τηλεφωνο (κι αυτο σχετικο βεβαια και γι αυτο θα παρω hox, γιατι εχω σαλταρει με τα αχρηστα λειτουργικα της samsung).jw5 again Edit @ Lakerdas ε ναι Μακη, δεν παει αλλο με αυτες τις βλακειες τις sansung. Πανω απο ολα το κινητο ειναι εργσλειο δουλειας για μενα. Εγώ θα συνιστούσα ένα νέο install. Σε κοτζαμ XDA αλλά και εδω μέσα, όλο και κάποιος άλλος που κάνει βαριά χρήση της συσκευής ως τηλέφωνο θα είχε αναφέρει μη αποκρισιμότητα της συσκευής. Δεν μπορεί! Είμαι σίγουρος ότι εσύ τα έκανες όλα καλά κατα την εγκατάσταση, δεν είμαι σίγουρος αν η ρομ είχε την ίδια καλή διάθεση με εσένα όμως :lol: Είναι λίγο μυστήρια rom. Αλλά για να είμαι δίκαιος, ενάμιση μήνα και με τρεις διαφορετικές nightlies δεν μου έχει κάνει ούτε ένα reboot, ούτε ένα SOD ούτε τίποτα. Αντίθετα με ΟΛΕΣ τις GB πλην της JW1. Οπότε καταλαβαίνεις ότι της οφείλω να πω μια καλή κουβέντα και όσο μου επιτρέπεται να την υπερασπιστώ :) Και του nikospot που κάθε βράδυ μετά την προσευχή του ρίχνει και ένα φλασάρισμα, που κάποιες φορές φλασάρει και στον ύπνο του δλδ :lol: του κάνει τσαλίμια η CM9 και του παίζει κρυφτούλι με τα power widgets. Ε κάπου χάλασε η χημεία στο φλασάρισμα. Μπορεί να του κράταγε μανιάτικο που τόσο καιρό ήταν με τη Slim :rolleyes: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firefrog Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Γεια σας παιδιά. Είμαι με nightly 21/06 & semaphore 1.2.5 και έχω το εξις πρόβλημα με τον τελευταίο opera (12.0.3), o οποίος κρασαρει όταν πάω να δω ένα flash βίντεο. Βασικά, άλλες φορές κρασαρει, άλλες πάλι όχι. Με έχει μπερδέψει γιατί δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο δυσλειτουργίας. Τώρα για παράδειγμα έχω απενεργοποιήσει την λειτουργία adobe flash και τα παίζει κανονικά τα βίντεο χωρίς να κρασαρει. Περίεργα πράγματα. Γενικά γνωρίζω ότι έχει τα θέματα του o όπερα με τη cm9 αλλά μέχρις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandalian Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Όχι, εγώ είχα καταλάβει ότι μπαίνει σε idle αλλά όταν σου το γράφει στο ΟΝ σημαίνει ότι λειτουργεί αυτό με το bluetooth. Αν βάλεις patcharismeno framework (αν βρεις) και απενεργοποιηθεί εντελώς το bluetooth, τότε θα το γράφει στο OFF. Δεν πρέπει να είναι το ίδιο το ένα deep idle με το άλλο, αλλά δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει... Ίσως δεν είναι πολύ deep idle αν λειτουργεί το bluetooth :p δε ξέρω δυστυχώς τι διαφορά έχει, αλλά εμένα από τη στιγμή που έβαλα cm9 δεν καταγράφει πουθενά ότι μπήκε σε deep idle :blink: Kατάφερα τελικά να έχω TOP=OFF στα Idle Stats. Όσοι έχουν Devil Kernel πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Devil Kernel Config από xda και να επιλέξουν το Bluetooth kill μέσα από το menu της.Το bluetooth θα παραμείνει απενεργοποιημένο μέχρι το επόμενο reboot. Και για του λόγου το αληθές :) [ATTACH]25787[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Γεια σας κι από μένα! Θέλω να κάνω μια ερώτηση: Έχω το galaxy s με το λειτουργικό της μάνας του στην τελευταία επίσημη αναβάθμιση. Από πείραγμα, μόνο root το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή αλλά φοβήθηκα να κάνω κάτι παραπάνω γιατί διάβαζα συνεχώς για προβλήματα. Τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός θέλω να βάλω την cm9 πάνω αλλά θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα δουλεύει άψογα το κινητό στη συνέχεια. Αν είναι να έχω κολλήματα, συσκευές να μη δουλεύουν και διάφορα bugs καλύτερα να το αφήσω στην ησυχία του. Μπορεί κάποιος να μου πει σίγουρα αν η cm9 δουλεύει άψογα ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Κολλήματα θα έχεις λιγότερα από την stock. Υπάρχουν πράγματα που δε δουλεύουν όπως το ράδιο για παράδειγμα. Bugs θα βρεις όπως σε όλες τις ROMs αλλά ίσως κάποια περισσότερα στην CM9 αφού είναι custom. Αν θες κάποια ROM που να λειτουργεί σε σύνολο σωστά χωρίς να την πειράξεις θα σου συνιστούσα να μείνεις με την stock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ευτυχώς που ρώτησα, το ράδιο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Δοκιμάστε να περάσετε μια νέα nightly και μπουτάρετε με τον stock kernel. Δηλαδή μην περάσετε τον semaphore μαζί. Στο καπάκι ανοίξτε το wi-fi και δείτε αν συνδέεται. Αν είναι όλα καλά οκ. Αν το wi-fi μουρλαθεί τότε η μόνη λύση είναι η επιστροφή σε recovery και το πέρασμα του semaphore. Αν δεν υπάρχει θέμα με εσάς τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι φοράμε διαφορετικό hardware στον πομποδέκτη του wi-fi και αυτό επιρρεάζει την συμπεριφορά με το ίδιο software - kernel. Έχω μια τέτοια υποψία καθώς είμαι από τους ελάχιστους που σε cm9 και με οποιονδήποτε kernel δεν μπορώ να λειτουργήσω το wi-fi σε flight mode. Μου φαίνεται πιο γρήγορος Πάρη και αυτό με τις custom ρυθμίσεις του (ενεργοποιώ μόνο το smooth ui). Την ταχύτητα σε ics την τεστάρω πάντα στο άνοιγμα του dialer - επαφών - μηνύματα, εκεί δηλαδή που η ics παραδοσιακά καθυστερεί. Εννοείται βέβαια ότι το ελέγχω στην πρώτη εκκίνηση των εφαρμογών. Επίσης μου φαίνεται πιο γρήγορος και ο stock browser αλλά αυτό μάλλον έχει σχέση με την rom. Επίσης καρμπόν το ίδιο πρόβλημα με εσένα στο Galaxy S μου και σε όλες του τις εκφάνσεις:με stock kernel και CM9 δεν συνδέεται ποτέ(το γνωστό αναβοσβήσιμο),με semaphore όλα καλά ΕΚΤΟΣ από flight mode όπου πάλι δεν μπαίνει με τίποτα! Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Επίσης καρμπόν το ίδιο πρόβλημα με εσένα στο Galaxy S μου και σε όλες του τις εκφάνσεις:με stock kernel και CM9 δεν συνδέεται ποτέ(το γνωστό αναβοσβήσιμο),με semaphore όλα καλά ΕΚΤΟΣ από flight mode όπου πάλι δεν μπαίνει με τίποτα! Μόλις το βάλεις flight mode κάνε μία επανεκκίνηση να δεις αν θα δουλέψει το wifi, γιατί και σε μένα δε δουλεύει αν το έχω ανοιχτό και μπω flight mode. Μετά από επανεκκίνηση όμως δουλεύει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Έτσι είχα διαπιστώσει ότι δούλευε και με τον stock kernel(λυνόταν το ζήτημα με το wi-fi χωρίς να περάσω semaphore).Απλά αυτό δεν είναι λύση!Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που θες να μπεις σε wi-fi να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό σου. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Το θέμα που είχαμε μερικοί, σε σένα αναφέρομαι elflost :) , με το wi-fi από την nightly 29-5 (πάντα με τον stock kernel) λύθηκε με την σημερινή nightly 25-6. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Το θέμα που είχαμε μερικοί, σε σένα αναφέρομαι elflost :) , με το wi-fi από την nightly 29-5 (πάντα με τον stock kernel) λύθηκε με την σημερινή nightly 25-6. Το επιβεβαιώνω κι εγώ Μάκη. Κατά τα άλλα σταθερή και γρήγορη μέχρι στιγμής η νέα nightly που φέρνει και πλήθος αλλαγών. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Off topic Χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας Παναγιώτη. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Μαζεύτηκαν αρκετά στο changelog οπότε λέω να φλασάρω γιατί έχει περάσει και μια βδομάδα! Δεν είχα αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το WiFi. Είχα κάνει μια γρήγορη δοκιμή με τον stock kernel αλλά... τίποτα. Ας δοκιμάσουμε λοιπόν τη νέα Nightly. Welcome back Παναγιώτη!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου Νίκο αλλά μου φαίνεται ότι έχει αυξηθεί η ένταση του ακουστικού κατά την διάρκεια της συνομιλίας. Με πήρε πριν λίγο κάποιος και του ζήτησα να μην μιλάει δυνατά. Για δες το και συ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts