nikospot Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 καλησπέρα και χρόνια πολλά...μπορείτε να μου πείτε πως με το ES File Manager, κάνω το 4ο βήμα... Όταν πατάω στο mms.apk δεν την εγκαθιστα... τα permisions τα άλλαξα... αλλά το ownership σε root:root πώς; Εγώ με ES πάντα δεν έχω βρει πουθενά την αλλαγή ownership αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μόλις άλλαζα τα permissions δουλεύουν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Δεν έχω τον ES File Manager οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Γιατί δεν κατεβάζεις το .zip που έφτιαξα να το φλασάρεις μέσω CWM Recovery για να τελειώνεις γρήγορα και εύκολα; σωστά...αυτό θα κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 προσπαθω να μπω σε CWM Recovery και δεν μπαινει με την χρηση των τριων κουμπιων τι πρεπει να κανω μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 προσπαθω να μπω σε CWM Recovery και δεν μπαινει με την χρηση των τριων κουμπιων τι πρεπει να κανω μπορει να βοηθησει καποιος? Μεσω rom manager δεν μπορεις να μπεις στο cwm..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μεσω rom manager δεν μπορεις να μπεις στο cwm..; μεσω rom manager για πες μου λιγο τα βηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 μεσω rom manager για πες μου λιγο τα βηματα? Θα μπεις στην εφαρμογη rom manager και απο εκει θα επιλεξεις reboot into recovery... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 οκ!!! ευχαριστω πολυ!!! τα καταφερα και με τα τρια κουμπια (το λαθος που εκανα ειναι οτι τα κρατουσα πολυ ωρα πατημενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδιά πως θα μπορούσε να διορθωθεί το γεγονός να μην γεμίζει η sdcard με 80 φωτογραφίες και 3 videο?Ενω όπως έχει ξανα αναφερθεί,βλέπουμε να έχουμε αρκετό χώρο ελεύθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 οκ!!! ευχαριστω πολυ!!! τα καταφερα και με τα τρια κουμπια (το λαθος που εκανα ειναι οτι τα κρατουσα πολυ ωρα πατημενα) My pleasure:) Παιδιά πως θα μπορούσε να διορθωθεί το γεγονός να μην γεμίζει η sdcard με 80 φωτογραφίες και 3 videο?Ενω όπως έχει ξανα αναφερθεί,βλέπουμε να έχουμε αρκετό χώρο ελεύθερο. Μπορεις να γινεις λιγο πιο κατανοητος..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Δεν έχω τον ES File Manager οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Γιατί δεν κατεβάζεις το .zip που έφτιαξα να το φλασάρεις μέσω CWM Recovery για να τελειώνεις γρήγορα και εύκολα; το έκανα και μέσω cwm αλλά όταν πάω να ανοίξω τα Μηνύματα (μπλε πλεον εικονίδιο) μου λέει η εφαρμογή έκλεισε και δεν φορτώνει...:( Δεν έχω Cyanogen 9 αλλά onecosmic ics.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Περίεργο... ποια έβαλες αυτή με το λευκό ή το μαύρο background; Αυτή με το λευκό την έχω περάσει και εγώ και δουλεύει κανονικά. Δεν έχει σημασία ότι δεν έχεις CM9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Περίεργο... ποια έβαλες αυτή με το λευκό ή το μαύρο background; Αυτή με το λευκό την έχω περάσει και εγώ και δουλεύει κανονικά. Δεν έχει σημασία ότι δεν έχεις CM9. με το λευκό... να δοκιμάσω με το μαύρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Περίμενε να το δοκιμάσω πάλι και ενημερώνω. EDIT: Δουλεύει κανονικά σε μένα. Δεν ξέρω γιατί δεν σου δουλεύει. Απ' ότι ξέρω και στη Slim δουλεύει σωστά και λογικά θα έπρεπε να δουλεύει και σε σένα αφού η εφαρμογή SMS είναι ίδια σε όλες τις ICS. Edited April 18, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 update 19042012 :) http://get.cm/?device=galaxysmtd Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 με την τελευτεα update υπαρχει κανενα καινουργιο κερνελ του στρατου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 με την τελευτεα update υπαρχει κανενα καινουργιο κερνελ του στρατου? γιατι δεν ειναι συμβατη η τελευταια εκδοση του semaphore? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 με την τελευτεα update υπαρχει κανενα καινουργιο κερνελ του στρατου? Εχει βγαλει μια νεα εκδοση αλλα ειναι σε test version και απ οτι ειδα εχθες που την δοκιμαζα εχει προβληματακια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Τυχαίνει να φοράει κάνεις την nightly 12/04/2012? Έχω πρόβλημα με το YouTube το οποίο κρασαρει συνεχώς και δεν διορθώνεται με ότι κι αν εχω δοκιμάσει. Εχει κανείς ανάλογο πρόβλημα με αυτήν η με την τελευταία nightly? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Έχω την τελευταία nightly και μόλις το δοκίμασα. Έτρεξα μερικά βιντεάκια και λειτουργεί μια χαρά. Για κάνε μια απεγκατάσταση και κατέβασε το πάλι από το Play Store. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Βγηκε καινουργια nightly 21-04-2012 (χωρις kernel του pawitp) και παρατηρω οτι ως αρχειο ειναι μικροτερο κατα 25 mb. Οποιος την δοκιμασει ας πει εντυπωσεις :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ναι αλλα γιατί λέει cm7?? Επίσης στο changelog δε φαινεται να έχουν βγάλει καινούρια..?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι CM7 αυτή (update-cm-7-20120420-NIGHTLY-galaxysmtd-signed.zip). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 και ποιος ο λογος να την βαλει στο ιδιο νημα?και βασικα για τι αραγε εβγαλε και cm7??? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι CM7 αυτή (update-cm-7-20120420-NIGHTLY-galaxysmtd-signed.zip). Ωχ σωστος !!! Δεν προσεξα οτι ειναι cm7, παει πολυ καιρος απο το τελευταιο της update ( ειναι και στο ιδιο νημα κιολας :rolleyes:) )και που να το φανταστω... To update ειναι 21/04/2012 κι οχι 20/04/2012... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 και ποιος ο λογος να την βαλει στο ιδιο νημα?και βασικα για τι αραγε εβγαλε και cm7??? Πιο χαμηλά έχει και άλλες CM7 οπότε είναι κοινό νήμα για το Galaxy S. Απλά θα πρέπει να προσέχουμε τι κατεβάζουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts