Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν9-00 (Γενικός Σχολιασμός)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, όταν βρω 600Ευρώ να μου περισσεύουν (ποτέ δηλαδή) θα το πάρω και θα σου πω αν έχει καλή κάμερα, ή όχι!

:rolleyes:

δεν είμαι και πάααρα πολύ προδότης. Πάλι Nokia και πάλι unibody!

make love not work

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, όταν βρω 600Ευρώ να μου περισσεύουν (ποτέ δηλαδή) θα το πάρω και θα σου πω αν έχει καλή κάμερα, ή όχι!

Υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα.....

Κατά τα άλλα και χωρίς να ξέρω κάτι, θεωρώ το meego πολύ καλό και βολικό για καθημερινή χρήση. Δεν ξέρω γιατι κάποιος πρέπει να κρέμεται απο το sailfish. Μόνο αν υπάρχει πλήρη συμβατότητα εφαρμογών android θα άξιζε αλλα και πάλι, μόνο για κάποιον που τις έχει ανάγκη.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι για πληρη συμβατοτητα μιλαμε. και ποιος δεν εχει αναγκη τις εφαρμογες ΣΗΜΕΡΑ ??? παιχνιδια , χαρτες , πλοηγηση , μουσικη ολα μας χρειαζονται , αν ειναι πληρης τοτε δεν υπαρχει λογος αλλαγης κινητου διοτι υποτιθετε αυτο θα υπηρχε απο τι ΝΟΚΙΑ αλλα μας αφησαν ετσι. Δεν πουλιομαστε εμεις οι φαν των Νοκια ετσι φτηνα αυτοι μας πουλησαν και απλα εμεις θα τα ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ :D για κατι πιο σημερινο
From N9

Χάρτες πλοήγηση μουσική νομίζω πως είναι μια χαρά. Τα πολύ βασικά δηλαδη.

Όσο για την Nokia, νομίζω πως δεν σε πούλησε γιατι ήταν πολύ ξεκάθαρη από την αρχή. Να κλαφτεί αυτος με το lumia 900 το καταλαβαίνω.

Κακά τα ψέμματα παιδιά, ωραίο και μια χαρά το Ν9 μας και για καθημερινή χρήση ΟΚ, αλλά, όντως βλέπω συνέχεια ωραίες και πολύ χρήσιμες και πρακτικές εφαρμογές που δε μπορώ να τις έχω κι απ'ότι φαίνεται ούτε πρόκειται!

Αυτό είναι που ψιλοτσούζει.

make love not work

Για την Κυπρο φιλε montoya_42 ομως οχι. Μετα απο εναμιση χρονο νομιζω παυει να ειναι κλαμα.
From N9

Κακά τα ψέμματα παιδιά, ωραίο και μια χαρά το Ν9 μας και για καθημερινή χρήση ΟΚ, αλλά, όντως βλέπω συνέχεια ωραίες και πολύ χρήσιμες και πρακτικές εφαρμογές που δε μπορώ να τις έχω κι απ'ότι φαίνεται ούτε πρόκειται!

Αυτό είναι που ψιλοτσούζει.

Ναι, υπαρχουν πολυ καλες συσκευες που κανουν τρελα πραγματα σε σχεση με το n9 (λογο υποστηριξης φυσικα, τιποτα παραπανω).

Εχω αλλαξει παρα πολλες συσκευες, οι περισσοτερες android. Δεν τρελαθηκα ουτε ενθουσιαστηκα με καμια οπως με το n9.

Αλλαζεις συσκευη και δεν καταλαβαινεις σχεδον τιποτα περα απο την εμφανιση (εξαιρεση το note 2 που ειναι απλα best of the best.-)

Δοκιμασα το meego με το n9 και επαθα πολιτισμικο σοκ κυριολεκτικα! Σαν να ταξιδεψα στο μελλον :lol:

Οτι κινητο και να παρεις, το N9 και το meego θα σου λειψουν!

Οτι κινητο και να παρεις, το N9 και το meego θα σου λειψουν!

Το μόνο σίγουρο!

make love not work

Με ενδιαφέρει να πάρω ένα N9, μιας και παλιός Νοκιάς, να το έχω έστω για πειραματισμό και για το αρχείο, αλλά δεν το βλέπω να το ενσωματώνω σε καθημερινή χρήση.

Ψάχνω να το πάρω σε καλή κατάσταση να μην έχει γρατζουνιές κλπ. Η αλήθεια είναι ότι σε αγγελίες εδώ μέσα με πιάνουν τα γέλια. Βλέπω κάτι μεταχειρισμένα ακόμα και 1 χρόνου να τα πουλάνε σε τιμές - δήθεν εκπληκτικές - στις οποίες τα παίρνεις πλέον σφραγισμένα ολοκαίνουρια από χώρες ΕΕ online. :lol:

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Θέλει λίγη (έως πολλή) υπομονή.

Το έψαχνα για τρεις μήνες μέχρι να βρω κάτι.

Τώρα ίσως βρεις λίγο πιο γρήγορα. Ίσως!

make love not work

Πρεπει να κανεις υπομονη..! Κι εγω περιμενα αρκετο καιρο για να βρω αγρατσουνιστο στα 200.

Εξαρταται και τι θελεις φυσικα. Αν θελεις ασπρο 64αρι αριστο, θα πληρωσεις 350-400!

Ps.

Σε λιγα λεπτα ερχεται το δικο μου!!

Σημερα και αυριο θα ειμαι με την ψυχη στο στομα περιμενοντας reboot :lol::lol:

Edit:

ΗΡΘΕ!! :yahoo:

Edited by nikos523

Αν θελεις ασπρο 64αρι αριστο, θα πληρωσεις 350-400!

Δεν ξέρω γιατι αλλα πράγματι το λευκό είναι "φαρμακείο". Πάντως 64αρια βρίσκεις πλέον και στα 200€ (για αριστη κατάσταση παντα)

Δεν ξέρω γιατι αλλα πράγματι το λευκό είναι "φαρμακείο". Πάντως 64αρια βρίσκεις πλέον και στα 200€ (για αριστη κατάσταση παντα)

το λευκό είναι τσιμπημένο γιατι κυκλοφορεί ελάχιστα . τώρα 64αρι στα 200 έχω δει μονο μια φορα σε αγγελία.

Αν δεν κάνω λάθος κι εδώ μέσα υπήρχε αγγελία στα 200. Είχα βρει (αν θυμάμαι καλά) στη χρυσή ευκαιρία.

Τα 64αρια πλεον βρισκεις γυρο στα 230 κατα μεσο ορο (εννοειται αριστα).

Το δικο μου το εχω ταραξει σημερα!

ΚΙΧ δεν εκανε!!! :D

Ασε που παει και πολυ πιο γρηγορα!

Ευτυχια! :p

Edit: Κατι ακυρο

μια χαρα την βλεπω την καμερα στο n950 με το sailfish (6:15 και μετα)

Επισης αν καταλαβα καλα (θα το ξαναδω αυριο μολις ξυπνησω :lol: ) στο τελος λεει οτι οι εφαρμογες android τρεχουν κανονικα χωρις port/μοντες!

Edited by nikos523

Edit: Κατι ακυρο

μια χαρα την βλεπω την καμερα στο n950 με το sailfish (6:15 και μετα)

Επισης αν καταλαβα καλα (θα το ξαναδω αυριο μολις ξυπνησω :lol: ) στο τελος λεει οτι οι εφαρμογες android τρεχουν κανονικα χωρις port/μοντες!

επιτελους ενα βιντεο που δεν δειχνουν μονο πως αλλαζεις τραγουδια και βαζεις ambience!!

τα ειχαν καταντησει ολα ιδια..

ναι οι εφαρμογες αντροιντ ηταν γνωστο πως θα επαιζαν κατευθειαν..

αντε τωρα να τους δω να δοκιμαζουν και κληση και ισως βγαλω την αγγελεια για το Ν9 μου..

βεβαια ειπε για το Ν950: "it's a three years old hardware so make the maths" ......

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ωραία τα λέει, πάντως!

Και για όχι και τόσο νέα hardware θα παίζει.

Αναπτερώθηκε το ηθικό μας!

make love not work

ειδα και βιντεο που μπηκε στο αρχειο με τις κλησεις και ειχε κλησεις, οποτε παιζει να λειτουργουν και οι κλησεις ηδη..

θελω να δω και κατι σχετικα με χαρτες, αλλα δεν δειχνουν τιποτα

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Μακαρι αλλα αρχειο με κλησεις ειχε και το αντροιτ αλλα δεν ειχε ακουστικο , αντε μακαρι να ειναι οπως τα βλεπουμε
From N9

Τριτη περιμενω το ν9 το 16αρι σε μαυρο χρωμα.ανυπομονω να αρχισω να το πειραζω.κανενα σαιτ που πρεπει να διαβασω οπωσ και δηποτε υπαρχει;