Jump to content

Smallville (CW)

lazaross
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eμένα πάντως μου αρέσει.

Γιατί είναι και καλή γκόμενα, και καλη ηθοποίος και επίσης βαρέθηκα το σαμιαμίδι την Λάνα.

Και απότι φαίνεται από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τον πιο αγαπημένο γυναικείο χαρακτήρα στο Smallville, μάλλον αρέσει και στο ευρύ κοινό.

http://img358.imageshack.us/img358/4881/lois2hp.jpg

BTW ούτε στο 5ο κύκλο πετάει.

Και στα κόμικ της DC αν θυμάμαι καλά μαθαίνει να πετάει μετά τον θάνατο του πατέρα του.

ΔΙορθώστε με αν κάνω λάθος.

λοιπον τα χουν λιγο μπαχαλο στην σειρα....

1)οι γονεις του σουπερμαν δεν πεθαινουν....ο κλαρκ γινεται σουπερμαν και οι γονεις του ζουν κανονικα.....

και ολα αυτα γιατι απο το 1987 και το crisis on the infinite earths αλλαζουν τα παντα στην ιστορια της dc....

ο κλαρκ δεν ειναι πια χαζος(οπως ηταν πριν το 87) και "εξυπνος" σαν σουπερμαν.....

η λοις ερωτεύεται(μετα) τον κλαρκ και οχι τον σούπερμαν......

και φυσικα δεν υπαρχει λοις οπως την δειχνουν τωρα στην σειρα....την λοις την γνωριζει ο σουπερμαν στην μετροπολις...

το τραβανε το σεναριο απο τα μαλλιά....

θελω να δω πως θα εξελιχθεί ο χαρακτηρας του λουθορ στην συνεχεια μια και μιλαμε οχι απλα για τον μεγαλυτερο εχθρο του σουπερμαν αλλα για το νο1 κακοποιό στα dc comics.......

η λανα στα κομικς ξερει πως ο κλαρκ είναι ο σουπερμαν….και φυσικα υπηρχε καποιο φλερτ αλλα όχι αυτό που μας παρουσιαζει τωρα η σειρα….

Ο μεγαλυτερος ερωτας του κλαρκ(και πριν το 87 και μετα το 87) ηταν είναι και θα είναι η λοις……

• Απαντήσεις 739
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άρα το Λόις και Κλάρκ είναι ποιο κοντά στην "κανονική ιστορία"...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Άρα το Λόις και Κλάρκ είναι ποιο κοντά στην "κανονική ιστορία"...

ναι συμφωνα με τα "κομικς" το λοις και κλαρκ ειναι η καλύτερη μεταφορα του superman ever.....στην tv……

τεσπα το Smallville ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.......

και πλεον δεν εχει καμια σχεση με τα κομικ σημερα....

ξεκίνησε καλα αλλα το χει χασει πλεον το παιχνίδι......

μιλαμε για τον σουπερμαν.....

εκει ειναι και το σημείο που εχουν αποτύχει εντελως......και είναι πλεον εκτος θεματος η καλύτερα εκτος-κομικ εντελώς…

Δεν νομίζω οτι πρέπει να συγκρίνουμε το εκπληκτικό Λοις & Κλαρκ με το μετριότατο (πλέον) Smallville.

Και δικαιολογώ την άποψή μου με τους εξής 4 λόγους:

1. Όπως προανέφεραν και πολλοί άλλοι πριν απο μένα, γιατί η ιστορία δεν είναι απλά τραβηγμένη από τα μαλλιά αλλά έχει καταντήσει αστεία. Ποτέ δεν ήταν φίλοι ο Κλαρκ και ο Λεξ, ποτέ δεν υπήρξε η σπηλιά που βλέπουμε ΣΥΝΕΧΩΣ στην 3η season (τουλάχιστον απ' όσο μπορώ να ξέρω!), ποτέ δεν "μετακόμισε" η Λοις στην Smallville και δεν γνώριζε τον Κλαρκ πριν γνωριστούν στην Daily Planet,ποτέ ο Κλαρκ δεν είχε τίποτα παραπάνω από έναν απλό νεανικό ενθουσιασμό για τη Λάνα και ποτέ ο Jor El δεν επικοινωνούσε με τέτοια ευκολια με το γιό του (Clark) αλλά ούτε και τον έστειλε στη Γη για να την κατακτήσει, αλλά για να τον σώσει από την καταστροφή του πλανήτη Krypton.

2. Η ιστορία, ακόμα και αν ξεχάσουμε πως βασίζεται σε ένα τεράστιο μύθο όπως αυτός του Superman, μπάζει νερά από παντού,πχ. με τον Κλαρκ συνεχώς να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του μπροστά σε άλλους και για κάποιο λόγο οι άλλοι να το ξεχνάνε/κρύβουν και με το μισό Smallville να έχει πλέον μεταλαχθεί από τον πράσινο κρυπτονίτη...

3. Συγκρίνοντας τους ηθοποιούς των δύο σειρών (L&K - Smallville) δεν νομίζω οτι μπορεί κανείς να θεωρήσει καλύτερους τους Clark & Lana του Smallville, από την Teri Hatcher & τoν Dean Kean που είχανε μια μοναδική χημεία μεταξύ τους.

4. Και τέλος γιατί το ατέλειωτο love story Clark-Lana όχι απλά κούρασε εμάς, αλλά και τους ηθοποιούς που πλέον παίζουν λές και έχουν βάλει κασσέτα, οι ίδιες εκφράσεις, οι ίδιες ματιές, ό ίδιος και απαράλλαχος τρόπος παιξίματος!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Και μας πειραζουν τοσο πολυ ολα αυτα?Δε μιλαμε για καποια ιστορικη παραποιηση αφου η ιστορια προερχεται απο ενα κομικ.

Δειτε μια αλλη πλευρα της ιστοριας.Η προσθηκη του Λεξ Λουθορ και της Λοις μονο κακο δεν εκαναν.Μην συγκρινουμε τα παντα με το πως θα "επρεπε" να ειναι βαση της ιστοριας που ξεραμε.

Σημασια εχει να βλεπεις κατι και να το ευχαριστιεσαι.Τουλαχιστον εγω αυτο κανω. :)

ddd13 μπορει να προερχεται απο ενα κομικ αλλα μιλαμε για εναν ηρωα οπως τον σουπερμαν....

καποια πραγματα ειναι στανταρ......

και εγω βλεπω την σειρα ευχαριστα αλλα μου την δινει οταν σε καποια πραγματα βγαινει εκτος θεματος εντελως.....

(πχ η φαση λανας/κλαρκ η εμφανιση της λοις αλλα και το πως παρουσιασαν τον φλας σε καποιο επεισοδιο)...

anyway διαβασα στο wizard οτι στο νεο κυκλο της σειρας ο λεξ θα γινει σιγα σιγα ο κακος που ολοι ξερουμε......(τερμα ο λεξ με τις αναλαμπες με αλλα λογια....)

ειμαι παρα πολυ περιεργος να δω πως θα το χειριστουν εδω..το θεμα...

anyway διαβασα στο wizard οτι στο νεο κυκλο της σειρας ο λεξ θα γινει σιγα σιγα ο κακος που ολοι ξερουμε......(τερμα ο λεξ με τις αναλαμπες με αλλα λογια....)

Ποιο νεο κυκλο της σειρας?Βλεπεις τα επεισοδια απο το Σταρ δηλαδη της 4ης σεζον?

Γιατι στη 5η ο Λεξ εχει ηδη αρχιζει να αλλαζει εντελως.

ναι για τον 5ο κυκλο μιλαω......

τον οποιο δεν τον εχω δει καθολου....

το βλεπω απο το σταρ.....

να σε κανω μια ερωτηση...αν ξερεις την απαντηση φυσικα...

στα επομενα επεισόδια εμφανιζεται η καρα ζορ ελ(η ξαδερφη του σουπερμαν η αλλιως η γνωστη σε ολους supergirl)...??

γιατι καπου το ειχα διαβασει και αυτο....

ναι για τον 5ο κυκλο μιλαω......

τον οποιο δεν τον εχω δει καθολου....

το βλεπω απο το σταρ.....

να σε κανω μια ερωτηση...αν ξερεις την απαντηση φυσικα...

στα επομενα επεισόδια εμφανιζεται η καρα ζορ ελ(η ξαδερφη του σουπερμαν η αλλιως η γνωστη σε ολους supergirl)...??

γιατι καπου το ειχα διαβασει και αυτο....

Όχι.... :)

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

μαλιστα....

thanks για την απαντηση.....

ειχα καπου διαβασει οτι θα γινει και αυτο στα επομενα επεισοδια αλλα μαλλον καταλαβα λαθος....

Βασικά θα εμφανιστεί μια κοπέλα με το όνομα Kara αλλα δεν είναι η ξαδέρφη του η supergirl!

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

Βασικά θα εμφανιστεί μια κοπέλα με το όνομα Kara αλλα δεν είναι η ξαδέρφη του η supergirl!

και εδω μπαχαλο τα κανανε δηλαδη....???

:wacko: :wacko:

Aπο οτι βλεπω δεν εχει νεο επεισοδιο σημερα. :(

Ποτε περιμενουμε το επομενο?Εχει διακοπη?

Μία ερώτηση ρε παιδιά προς τους πιο προχωριμένους γιατί εγώ το βλέπω από το σταρ . Με τι Λοις θα παίξει τίποτα στον 4ο κύκλο (κάνα φλερτ κλπ) ?? Πολύ την πάω αυτήν την κοπέλα.

\

Έχω και κάτι πολύ καλές φώτος αν θέλεται να ανεβάσω :w00t:

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Εγω μολις ειδα το 10 επεισοδιο της 5ης σεζον και ηταν τρομερο.

Φλιρτ μεταξυ κλαρκ και λοις δεν εχω δει ως τωρα.

Το καλο ειναι πως θα δουμε την νεα σουπερμαν ταινια μεσα στο 2006.

( http://www.apple.com/trailers/wb/supermanreturns/hd/ )

Μία ερώτηση ρε παιδιά προς τους πιο προχωριμένους γιατί εγώ το βλέπω από το σταρ . Με τι Λοις θα παίξει τίποτα στον 4ο κύκλο (κάνα φλερτ κλπ) ?? Πολύ την πάω αυτήν την κοπέλα.

\

Έχω και κάτι πολύ καλές φώτος αν θέλεται να ανεβάσω :w00t:

Μπα δεν παίζει τίποτα.

Ένα ψιλόφλερτ των 20 δευτερολέπτων σε κάποιο επεισόδιο, αλλά τίποτα σημαντικό.

Ειναι κολλημένος με την Κλάνα ο Κλαρκ.

Εγω μολις ειδα το 10 επεισοδιο της 5ης σεζον και ηταν τρομερο.

To 9 θες να πεις πιστευω αφου εκει εχουμε μεινει. ;)

Οι εικόνες που υποσχέθηκα : :happy: :)

http://rapidshare.de/files/9372526/Lois_Lein.rar.html

330kb

Έίναι πολύ καλές .(ελπίζω να μην τις 'εχετε ήδη)

Όσοι πιστοί προσέλθετε! :O

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Βασικα το trailer του 10 ειδα.

Το 9 ηταν καλο αλλα δεν ειχε τιποτα κακους μεσα :P

Που το βρήκες το trailer?

Έχεις το url πρόχειρο;

Οι εικόνες που υποσχέθηκα : :happy: :)

http://rapidshare.de/files/9372526/Lois_Lein.rar.html

330kb

Έίναι πολύ καλές .(ελπίζω να μην τις 'εχετε ήδη)

Όσοι πιστοί προσέλθετε! :O

Thanx :)

Δυστυχως το κατεβασα απο megaupload server αλλα τωρα το URL ειναι νεκρο.

Λεει Deleted By Uploader.

Φιλε αν μπορεις ανεβασε το στο rapidshare να το παρουμε και εμεις.Thanx.

Συγνωμη ρε παιδια αλλα ηταν απλα ενα preview και δεν ειχα λογο να το κρατησω εφοσον κραταω μονο HD trailers απο το Quicktime :(

Ακομα και το Preview απο το 24 season 5 αν και ηταν 60mb δεν το κρατησα.