charlie_pace4 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Είναι stock based ή cm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Είναι stock based ή cm? αυτη εδω εβαλα,επισης δεν δεχετε ζωντανες ταπετσαριες... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2025633 για το NFC εχει διορθωτικό zip τελικα εχει διορθωτικο και για live wallpapers...ολα καλα.πολυ καλη rom Edited December 28, 2013 by loypis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Από χτες έχω φλασάρει την παρακάτω rom με jelly bean. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2562154 Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος, με τον experimental kernel και με greenify όλα κυλούν ρολόι! Σταθερή, χωρίς διαπιστωμένα bugs μέχρι στιγμής και αρκετά γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Από χτες έχω φλασάρει την παρακάτω rom με jelly bean. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2562154 Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος, με τον experimental kernel και με greenify όλα κυλούν ρολόι! Σταθερή, χωρίς διαπιστωμένα bugs μέχρι στιγμής και αρκετά γρήγορη. heavily debloated και 600 mb rom? κάτι δεν πάει καλά.. το keyboard λειτουργεί καλά όταν τρέχουν κι άλλες εφαρμογές? αυτό είναι το βασικό πρόβλημα των jb custom rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 heavily debloated και 600 mb rom? κάτι δεν πάει καλά.. το keyboard λειτουργεί καλά όταν τρέχουν κι άλλες εφαρμογές? αυτό είναι το βασικό πρόβλημα των jb custom rom.. Αν και ήμουν πολύ επιφυλακτικός και εγώ, μέχρι στιγμής όλα είναι μια χαρά αν και το έχω λιώσει μια μέρα το κινητό. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί άψογα, όπως και wifi, bluetooth κτλ. Βασικά δεν έχω διαπιστώσει κάτι που να δυσλειτουργεί, πέραν του NFC το οποίο δε χρησιμοποιώ γενικότερα οπότε και δε ξέρω αν είναι λειτουργικό. Η διάρκεια της μπαταρίας επίσης είναι πολύ καλή. Το μόνο αρνητικό είναι τα 600mb του zip όντως. Όσο για το heavily debloated, όλα όσα λείπουν είναι αυτά που είχα αφαιρέσει και ο ίδιος από την stock ics γιατί δε μου ήταν χρήσιμα(google+,hangouts,streetview). Επίσης λείπει το gmail και ο default email client του android, αλλά το πρώτο το εγκατέστησα από το playstore άμεσα και για το δεύτερο βρήκα μια εφάμιλλη εφαρμογή να με καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αν και ήμουν πολύ επιφυλακτικός και εγώ, μέχρι στιγμής όλα είναι μια χαρά αν και το έχω λιώσει μια μέρα το κινητό. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί άψογα, όπως και wifi, bluetooth κτλ. Βασικά δεν έχω διαπιστώσει κάτι που να δυσλειτουργεί, πέραν του NFC το οποίο δε χρησιμοποιώ γενικότερα οπότε και δε ξέρω αν είναι λειτουργικό. Η διάρκεια της μπαταρίας επίσης είναι πολύ καλή. Το μόνο αρνητικό είναι τα 600mb του zip όντως. Όσο για το heavily debloated, όλα όσα λείπουν είναι αυτά που είχα αφαιρέσει και ο ίδιος από την stock ics γιατί δε μου ήταν χρήσιμα(google+,hangouts,streetview). Επίσης λείπει το gmail και ο default email client του android, αλλά το πρώτο το εγκατέστησα από το playstore άμεσα και για το δεύτερο βρήκα μια εφάμιλλη εφαρμογή να με καλύπτει. Μετα απο καιρο κι εγω με τις διαφορες εγκαταστασεις σε ROMs διαπιστωσα τα εξης σε σχεση με λειτουργικοτητα, ομαλη λειτουργια, διαρκεια μπαταριας: 1) ICS: Με την στοκ ειχα προβληματα, κολλουσε το κινητο αρκετες φορες και μπαταρια οχι τοσο καλη. Με custom ICS το κινητο πεταγε αλλα για 1-2 το πολυ μηνες και μετα "κρεμαγε", χωρις ωστοσο να το φορτωνω με επιπλεον εφαρμογες αλλα και η μπαταρια δεν κρατουσε τοσο πολυ (2 μερες μεγιστο). 2) JB: Με τις custom ROMs (μονο, αφου official δεν υπαρχει) ειχα ενα διαφορετικο περιβαλλον, στην αρχη ολα καλα, αλλα και παλι οπως και με την ICS μετα απο 1-2 μηνες το πολυ ειχα κολληματα, ηθελε επανεκκινηση για να ελευθερωσω RAM και το σπουδαιοτερο με "κρεμαγε" το πληκτρολογιο και ηταν πολυ σπαστικο (ειτε δεν εμφανιζοταν ειτε κατα την πληκτρολογηση εξαφανιζοταν απο μονο του). Η μπαταρια μια απο τα ιδια με ICS ισως και μεγαλυτερη καταναλωση (οτι κι αν εκανα με διαφορους kernels, προφιλ σε setcpu κλπ). 3) GB: Εδω εχω αραξει εδω και καιρο και εχω βρει στην κυριολεξια την υγεια μου. Αρκετα γρηγορο, κανενα κολλημα, αρκετη ελευθερη μνημη, και αν καποιες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες οταν ειχα JB, βρηκα καποιες αλλες παρομοιες να κανουν την ιδια δουλεια. Δεν το συζητω οτι απο θεμα μπαταριας κραταει μακραν περισσοτερο απο τις ICS & JB. Αυτα τα "λιγα" απο μενα και συγνωμη αν σας κουρασα.. EDIT: Να μην το ξεχασω.. Χρονια πολλα σε ολους και Καλη Χρονια να εχουμε με λιγοτερα προβληματα και περισσοτερες λυσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μετα απο καιρο κι εγω με τις διαφορες εγκαταστασεις σε ROMs διαπιστωσα τα εξης σε σχεση με λειτουργικοτητα, ομαλη λειτουργια, διαρκεια μπαταριας: 1) ICS: Με την στοκ ειχα προβληματα, κολλουσε το κινητο αρκετες φορες και μπαταρια οχι τοσο καλη. Με custom ICS το κινητο πεταγε αλλα για 1-2 το πολυ μηνες και μετα "κρεμαγε", χωρις ωστοσο να το φορτωνω με επιπλεον εφαρμογες αλλα και η μπαταρια δεν κρατουσε τοσο πολυ (2 μερες μεγιστο). 2) JB: Με τις custom ROMs (μονο, αφου official δεν υπαρχει) ειχα ενα διαφορετικο περιβαλλον, στην αρχη ολα καλα, αλλα και παλι οπως και με την ICS μετα απο 1-2 μηνες το πολυ ειχα κολληματα, ηθελε επανεκκινηση για να ελευθερωσω RAM και το σπουδαιοτερο με "κρεμαγε" το πληκτρολογιο και ηταν πολυ σπαστικο (ειτε δεν εμφανιζοταν ειτε κατα την πληκτρολογηση εξαφανιζοταν απο μονο του). Η μπαταρια μια απο τα ιδια με ICS ισως και μεγαλυτερη καταναλωση (οτι κι αν εκανα με διαφορους kernels, προφιλ σε setcpu κλπ). 3) GB: Εδω εχω αραξει εδω και καιρο και εχω βρει στην κυριολεξια την υγεια μου. Αρκετα γρηγορο, κανενα κολλημα, αρκετη ελευθερη μνημη, και αν καποιες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες οταν ειχα JB, βρηκα καποιες αλλες παρομοιες να κανουν την ιδια δουλεια. Δεν το συζητω οτι απο θεμα μπαταριας κραταει μακραν περισσοτερο απο τις ICS & JB. Αυτα τα "λιγα" απο μενα και συγνωμη αν σας κουρασα.. EDIT: Να μην το ξεχασω.. Χρονια πολλα σε ολους και Καλη Χρονια να εχουμε με λιγοτερα προβληματα και περισσοτερες λυσεις!!! Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.. Ειδικά αυτό το θέμα με το πληκτρολόγιο είναι απίστευτα σπαστικό.. Μου έχει τύχει να πρέπει να ψάξω κάτι σημαντικό και γρήγορα και να μην εμφανίζεται το πληκτρολόγιο.. Και όταν εμφανιστεί γράφεις ένα γράμμα και μετά εξαφανίζεται πάλι.. Απίστευτο bug που κανένας δεν το διόρθωσε.. Κι εγώ την έχω κατα βρει με την GB.. Απίστευτο κινητό.. Να φανταστείς ότι πήγαινα για καινούριο και αποφάσισα τελικά να το κρατήσω λίγο ακόμα να πάρω κάτι καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλημερα, Εχω εδω και καποιες μερες το εξης προβλημα. Χωρις λογο κανει εναν ηχο σφαλματος και βγαζει ενα μηνυμα "Συστημα android" παρακατω δεν εχω προλαβει να δω τι λεει γιατι κανει επανεκινηση το κινητο και οταν ανοιγει η μπαταρια απο το 50% πχ που ειναι παει στο 4%. Τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Λειτουργικό θα είναι το πρόβλημα.. Κράτα back up ό,τι χρειάζεσαι και κάνε μια επιδιόρθωση με το sony update service! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλημερα, Εχω εδω και καποιες μερες το εξης προβλημα. Χωρις λογο κανει εναν ηχο σφαλματος και βγαζει ενα μηνυμα "Συστημα android" παρακατω δεν εχω προλαβει να δω τι λεει γιατι κανει επανεκινηση το κινητο και οταν ανοιγει η μπαταρια απο το 50% πχ που ειναι παει στο 4%. Τι γινεται?? Kαι μένα μου το έκανε. Μετά την επιδιόρθωση (+ρουτ που έκανα εγώ προσωπικά) έστρωσε. Αλλά είχα γύρω στο 4μηνο να κάνω data wipe και στήσιμο απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το εβαλα στο sony companion για back up και μου εβγαλε μια ενημερωση λογισμικου. Την εκανα,οποτε θα δω πως παει μηπως επιδιορθωθηκε το προβλημα. Το data wipe εννοειες επαναφορα ρυθμισεων σε αρχικη κατασταση? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 βρε παιδια οταν ανοιγω εναν browser παταω σ ενα σημειο στο κειμενο και αρχιζει και μιλαει και διαβαζει το κειμενο που εχει επιλεξει μεσα σ ενα πορτοκαλι καδρο.μαλλον ειναι εκει που λεει γλωσσα και εισαγωγη-εξοδος μετατροπης κειμενου σε φωνη.πως απενεργοποιείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.. Ειδικά αυτό το θέμα με το πληκτρολόγιο είναι απίστευτα σπαστικό.. Μου έχει τύχει να πρέπει να ψάξω κάτι σημαντικό και γρήγορα και να μην εμφανίζεται το πληκτρολόγιο.. Και όταν εμφανιστεί γράφεις ένα γράμμα και μετά εξαφανίζεται πάλι.. Απίστευτο bug που κανένας δεν το διόρθωσε.. Κι εγώ την έχω κατα βρει με την GB.. Απίστευτο κινητό.. Να φανταστείς ότι πήγαινα για καινούριο και αποφάσισα τελικά να το κρατήσω λίγο ακόμα να πάρω κάτι καλύτερο! Ο αδερφός μου έχει αγανακτήσει με το κινητό, ιδίως με το πληκτρολόγιο. Ποιά rom έχεις και μήπως κανένα link; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Ρε παιδιά εγώ έχω βάλει fluidity v2 ics stock based rom και το κινητό πετάει(για την ώρα τουλάχιστον....)! Θυμάμαι ρε παιδιά που περιμέναμε σαν τρελοί να πάρουμε ics και τώρα ούτε να την βλέπουμε δεν θέλουμε... :P Θα επιστρέψω σε GB και εγώ να δω τι παίζει΄.... ;) Πρώτες εντυπώσεις από stock gb 1.84:μηδενικό lag όλα smooth και ωραία αλλά η ποιότητα των χρωμάτων και των φωτογραφιών της κάμερας δεν είναι τόσο ικανοποιητική από ότι με ics(..... Edited December 30, 2013 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ο αδερφός μου έχει αγανακτήσει με το κινητό, ιδίως με το πληκτρολόγιο. Ποιά rom έχεις και μήπως κανένα link; Ευχαριστώ! Custon GB να τους πεις φιλε.. Θα δει άλλο κινητό!! Αυτή πες του να βάλει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Custon GB να τους πεις φιλε.. Θα δει άλλο κινητό!! Αυτή πες του να βάλει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493021 root σε locked bootloader gb πως κάνουμε? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 επειδή στην gb υπήρχαν κάποια θέματα που δεν μου άρεσαν, είπα να δοκιμάσω κάποιες ics, τωρα μεσα στις διακοπες. χθες εβαλα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528963, θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Custon GB να τους πεις φιλε.. Θα δει άλλο κινητό!! Αυτή πες του να βάλει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493021 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ρε παιδιά στο sole πως rootάρουμε gb 1.84 και πως βάζουμε cwm?(απλά τα link θέλω γιατί δεν τα βρίσκω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 root σε locked bootloader gb πως κάνουμε? :O Δεν το γνωρίζω, κάνε μια αναζήτηση στο xda σίγουρα θα βρεις! επειδή στην gb υπήρχαν κάποια θέματα που δεν μου άρεσαν, είπα να δοκιμάσω κάποιες ics, τωρα μεσα στις διακοπες. χθες εβαλα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528963, θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου. Τι θέματα? Εμένα δεν μου έχει βγάλει τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 καποια κολληματα καμια φορα στα τηλεφωνα, πολύ σπάνια το swiftkey δεν εγραφε. αλλά κυρίως το εμφανισιακό, το πρόβλημα στο titanium, το tunein κράσαρε συνέχεια και κάποιες εφαρμογές δεν ειναι συμβατές. αν όμως δεν κάτσει καλά κάποια ics θα επιστρέψω μου φαίνεται γιατι απο αποδοση ηταν νομιζω οτι καλυτερο ειχα μεχρι τωρα. ή σε gb ή στην slimfxp που ήταν πολύ καλή αλλά δεν είχε ράδιο και nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Είναι ιδέα μου ή η κάμερα από την gb είναι χάλια σε σχέση με την κάμερα της ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos35 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 εχω ενα σολα με προβλημα στη μπαταρια τελειωσε κ βρηκα μια 15ε αλλαζει η μπαταρια κ αξιζει να γινει , 3 κινητο το εχω απλα η αλλαγη ειναι ευκολη η μπερδεγουει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 βρε παιδια οταν ανοιγω εναν browser παταω σ ενα σημειο στο κειμενο και αρχιζει και μιλαει και διαβαζει το κειμενο που εχει επιλεξει μεσα σ ενα πορτοκαλι καδρο.μαλλον ειναι εκει που λεει γλωσσα και εισαγωγη-εξοδος μετατροπης κειμενου σε φωνη.πως απενεργοποιείτε? hheellpp μου εχει σπασει τα νευραα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 λογικα απο το accesibility (προσβασιμοτητα) και μαλλον ειναι το TalkBack που πρέπει να κλεισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts