Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά κάτι τρέχει με κάποιους με το θέμα της μπαταρίας, εγώ με την gb έπεφτα το βράδυ για ύπνο και ξυπνούσα το πρωί και είχα μόνο 2% απώλεια κάθε βράδυ για 3 μήνες που έχω το κινητό. Απο την προηγούμενη δευτέρα που πέρασα την ics χάνω γύρω στο 30% κάθε βράδυ και τι δεν έχω κάνει, έχω απενεργοποιήσει την χρήση γαντιών, ρύθμιση Δικτύου σε 2g αυτόματη φωτεινότητα, απενεργοποιείσα τοποθεσίες, συγχρονισμός και και, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

γράφουν άτομα τα οποία έχουν τις ίδιες αποδόσεις που είχα εγώ σε gb και έχουν αυτοί σε ics και άτομα που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει τέτοια αυτονομία γιατί δεν την έχουν δει ποτε.

Ας μας απαντήσουν Αυτοί που λένε ότι η μπαταρία πάει το ίδιο και καλύτερα με ics, τι απώλεια ειχαν το βράδυ, γιατί αν χάνανε 30% σε ένα βραδυ με gb και χάνουν το ίδιο και τώρα, τότε ναι, τους φαίνεται ίδια η αυτονομία της μπαταρίας...

γιατί δεν κοιτάς τι σου τρώει τη μπαταρία βάλε και ένα screenshot εδώ ...

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, κάποιοι αναφέρουν ότι το ακουστικό δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό.

Πόσο σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό;

To πρόβλημα εντοπίζεται στη θέση του ακουστικού που εμποδίζει τον ήχο όταν βρίσκεται πάνω σε μια επιφάνεια. Δεν είναι όμως τόσο τρομερό πρόβλημα, προσωπικά δεν έχω χάσει κλήση. Το κινητό για τα λεφτά του αξίζει και με το παραπάνω.

To πρόβλημα εντοπίζεται στη θέση του ακουστικού που εμποδίζει τον ήχο όταν βρίσκεται πάνω σε μια επιφάνεια. Δεν είναι όμως τόσο τρομερό πρόβλημα, προσωπικά δεν έχω χάσει κλήση. Το κινητό για τα λεφτά του αξίζει και με το παραπάνω.

Για το ακουστικό έλεγαν κάποια μηνύματα. Το μεγάφωνο δε με πειράζει εκεί που είναι. Εκεί ήταν και στο E52 μου...

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Την αναβάθμιση την έκανες με τον τρόπο που προτείνεται στις προηγούμενες σελίδες ή απλά την πέρασες απο πάνω ? Δεν είναι φυσιολογικό να χάνεις σε αδράνεια 30% σε καμία συσκευή. Ή δεν έχει κάτσει καλά το isc ή κάποια εφαρμογή σου ρουφάει το αίμα !!!

εκανα καθαρη εγκατασταση. δεν ξερω αν εχει κατσει καλα η ics και αν οφειλεται σε εφαρμογη εγω δεν μπορω να βρω πια ειναι αυτη, κανω σε παρα πολλες εφαρμογες απενεργοποιηση και διακοπη απο το μενου εφαρμογες και τις κλεινω ολες, αλλα το προβλημα παραμενει

γιατί δεν κοιτάς τι σου τρώει τη μπαταρία βάλε και ένα screenshot εδώ ...

το εχω κοιταξει παρα πολλες φορες, δε μου δειχνει καποια εφαρμογη που να εχει φαει μπαταρια, δε μου δειχνει κατι διαφορετικο σε σχεση με αυτα που μου εδειχνε με gb...

Λοιπόν για το θέμα τη μπαταρίας, με τo παγωτάκι που το πέρασα από τη πρώτη μέρα που βγήκε και του έκανα << σωστή >> αναβάθμισει :

Αυτή τη στιγμή η μπαταρία είναι στο 54% μετά από 2 μέρες , 17 ώρες και κάτι δευτερόλεπτα, και περιγράφω που ακριβώς έχει καταναλωθεί το 46% της μπαταρίας όπως ακριβώς λέει η συσκευή:

- Οθόνη 62% με 3 .ωρες και 19 λεπτά ενεργοποίηση

- Ετοιμότητα κυψέλης 14% με 100% κάλυψη σήματος

- Το τηλέφωνο σε αδράνεια 9% με 2 μέρες , 13 ώρες και 37 δεύτερα

- Λειτουργικό Android 6% με σύνολο cpu 59 λεπτά και 22 δεύτερα

- Φωνητικές κλήσεις 4% με 17 λεπτά και 7 δεύτερα

- Σύστημα Android 4% με ( Σύνολο cpu 7λ και 18 δεύτερα, προσκήνιο cpu 2λεπτά και 4 δεύτερα, Διατήρηση λειτ. 1 ώρα 11 λεπτά και 25 δεύτερα )

- Πληκτρολόγιο : Διατήρησει λειτουργείας 28 λεπτά και 34 δεύτερα.

Επίσης έχω λειτουργήσει το bluetooth περίπου 2,5 ώρες σε σύνδεση με το rcd του αυτοκινήτου μόνο για χρήση κλήσεων, WiFi περίπου 15 λεπτά.

Η παραπάνω χρήση σίγουρα δεν είναι << σκίσιμο >> στη συσκευή, αλλά με συνεχόμενη λειτουργεία να είναι στο 54% μετά από τόσο χρονικό διάστημα..... και επαναλαμβάνω , σε συνεχόμενη λειτουργεία χωρίς να κλείνει το βράδυ, που σε αναμονή το βράδυ έως το πρωϊ ( περίπου 8 ώρες ) κατανάλωσει 2% έως 3%.

Εγώ το μόνο που κάνω είναι να κλείνω τις όποιες εφαρμογές είναι ανοιχτες ( με παρατεταμένο πάτημα το HOME και σκρόλ αριστερά ) και τίποτα άλλο. Η ρύθμιση φωτεινότητας είναι στο αυτόματο και δεν ενεργοποιώ το 3G , παρά σπάνια αν δε κάνω τη δουλεία μου με wiFi.

Τα σχόλια δικά σας!

Edited by Leonid111

εκανα καθαρη εγκατασταση. δεν ξερω αν εχει κατσει καλα η ics και αν οφειλεται σε εφαρμογη εγω δεν μπορω να βρω πια ειναι αυτη, κανω σε παρα πολλες εφαρμογες απενεργοποιηση και διακοπη απο το μενου εφαρμογες και τις κλεινω ολες, αλλα το προβλημα παραμενει

το εχω κοιταξει παρα πολλες φορες, δε μου δειχνει καποια εφαρμογη που να εχει φαει μπαταρια, δε μου δειχνει κατι διαφορετικο σε σχεση με αυτα που μου εδειχνε με gb...

δεν είναι λογικό πάντος γιατί π.χ. το δικό μου σήμερα ειναι στο 75% 10 ώρες με μπαταρία η οθόνη είναι 2ω 45λ ενεργή και με 35 λεπτά κλήσεις και καμιά 20 μηνύματα και 2ω 9λ wifi ανοιχτό με browser ανοιχτό και λοιπά

Για το ακουστικό έλεγαν κάποια μηνύματα. Το μεγάφωνο δε με πειράζει εκεί που είναι. Εκεί ήταν και στο E52 μου...

Για το ακουστικό δεν έχει θέμα. Ίσως δεν είχαν ρυθμίσει την ένταση στο μέγιστο. Το υποτιθέμενο πρόβλημα βρίσκεται στη θέση του μεγαφώνου.

Εγώ το έχω 23 ώρες χωρίς φόρτιση και με αρκετό ίντερνετ και τηλέφωνα είναι στο 68 τοις εκατό. (για τους αποπάνω)

Εμένα έκλεισε 5 ημέρες και έσβησε ;) 55%οθόνη , 8%wifi , με την λειτουργία της μπαταρίας για το standby mode.

βελτιωθηκε καθολου η ενταση του ακουστικου στην ομηλια με την ics

ειμαι αναμεσα στο sola ή το u

δεν με απασχολει η χωρητηκοτητα

Εμένα έκλεισε 5 ημέρες και έσβησε ;) 55%οθόνη , 8%wifi , με την λειτουργία της μπαταρίας για το standby mode.

Τι 5 μερες??Εμενα 1 1.5 με το ζορι!!Στο ιντερνετ με wi-fi την καταπινει!!1% ανα λεπτο μου τρωει!!

Με φωτεινότητα στην μεση

Βρε παιδια αμαν με την μπαταρια...υπαρχει περιπτωση να μην ειμαστε σ ενα μερος 1 1.5 μερες καπου χωρις ρευμα για να φορτιζουμε το κινητο μας?σπιτι η αυτοκινητο? τι αγχος ειναι αυτο με την διαρκεια?...

Ελατε να πουμε για ωραια πραγματα για root,custom firmware και κολπακια που θα ομορφηνουν το κινητακι μας....:rolleyes:

έχει περάσει κανεις κανένα cfw?

εγώ ψηνόμουν για αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918551

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Βρε παιδια αμαν με την μπαταρια...υπαρχει περιπτωση να μην ειμαστε σ ενα μερος 1 1.5 μερες καπου χωρις ρευμα για να φορτιζουμε το κινητο μας?σπιτι η αυτοκινητο? τι αγχος ειναι αυτο με την διαρκεια?...

Ελατε να πουμε για ωραια πραγματα για root,custom firmware και κολπακια που θα ομορφηνουν το κινητακι μας....:rolleyes:

Δεν ειπα οτι υπαρχει περιπτωσει για αυτο το θεμα απλα λενε οτι τους κραταει 5 μερες με με με με με και απορω μηπως πηρα παλυ προβληματικη συσκεβη και η σονι εκανε μαγικα στην μπαταρια με 1350 mAH σε καποιες συσκευες!!Τεσπα επιδει τετοιο θεμα υπηρχε και για το P το κοβω εδω...Αλλα οχι και 5 μερες!!:lol:Ουτε στον παππα!!!

Τωρα να πουμε για ρομς...Πριν 10 λεπτα δοκιμασα την [ROM]Dynamic™Rom For Xperia Sola By Xperia Pixel Team και ειναι πολυ smooth!!!Ωραια αισθηση στο σκρολ!!!Αλλα την εβγαλα γιατι εχει λιγα μπαγκς στο γκαλερι στην καμερα και εχουν χαμηλωσει την ενταση στο music player (5 λεπτα την δουλεψα)Επισης δεν μου αρεσε το σταρταπ λογκο που ελεγε galaxsy s3!!Αλλα σκρολλ και το μενου ηταν πολυ σωστα!!Χα με προλαβες την ωρα που εγραφα :D

εγώ ψηνόμουν για αυτό

Απο αυτην την rom κρατησα μονο το status bar γιατι μετραει!!!Ασε που οταν την κατεβαζεις γραφει sony!!! :)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Για το ακουστικό δεν έχει θέμα. Ίσως δεν είχαν ρυθμίσει την ένταση στο μέγιστο. Το υποτιθέμενο πρόβλημα βρίσκεται στη θέση του μεγαφώνου.

βελτιωθηκε καθολου η ενταση του ακουστικου στην ομηλια με την ics

Διίστανται οι απόψεις... :worry:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

εγώ ψηνόμουν για αυτό

Πως περναμε clockworkmod? Θελω να περασω τη ρομ :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Θα πρεπει να ξεκληδωσεις τον Bootloader!!!

Εχεις κανενα λινκ; κλειδωνει αν χρειαστω εγγυηση ε;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Εχεις κανενα λινκ; κλειδωνει αν χρειαστω εγγυηση ε;

Οτι κλειδωνει κλειδωνει αρα μαλλον δεν την χανεις...!!!Τι να πω εγω που ειχα indian ics??:lol::lol:

Θα πρεπει να φλασαρις ενα boot.img!!Το εχεις ξανα κανει??

Edited by darkstan7

Τι 5 μερες??Εμενα 1 1.5 με το ζορι!!Στο ιντερνετ με wi-fi την καταπινει!!1% ανα λεπτο μου τρωει!!

Με φωτεινότητα στην μεση

Άμα σου λέει οτι έσβησε σημαίνει πως το άφησε απείραχτο για μεγάλο διάστημα. Κι εγώ είχα βγάλει 4 μέρες με gingerbread (χωρίς να σβήσει) έχοντας μπει σε ιντερνετ για αρκετή ώρα και κάνοντας τηλεφωνα και αφήνοντας και το κινητό στην ησυχία του. Το κινητό σε αναμονή έχει εξαιρετική αυτονομία. Ζήτημα είναι να χάνει 2-3 τοις εκατό κατα την διάρκεια ενός νυχτερινού ύπνου οπότε εξ ου και το 4ήμερο-5ήμερο σε περίπτωση που κάποιος δεν το σκαλίζει.

Θα ψάξω να του ξανά βάλω GB. Δεν παλεύεται πλέον έκανα εργοστασιακές καθαρισμό και ότι άλλο υπάρχει, εγκτέστησα ξανά την ICS αλλά @@. Αν είναι δυνατόν μέχρι να κάνω 2 ενημερώσεις να πέφτει η μπαταρία κατά 2%..
www.pc-maniacs.com

παιδιά η μπαταρία με normal χρήση κρατεί γυρω στη 1.5 με 2 μέρες. κλίνετε τα apps που δεν χρειάζεστε με το πάτημα του home?

Απο αυτην την rom κρατησα μονο το status bar γιατι μετραει!!!Ασε που οταν την κατεβαζεις γραφει sony!!! :)

έχεις δοκιμάσει κάποια άλλη? αν όντως στο startup λόγο λέει galaxy s3 καλά που δεν την έβαλα , το θεωρώ πολύ χαζό :P , χάχα. είχα δει που έλεγε galaxy s3 logo αλλα σκέφτηκα ότι θα είναι κάποιο animation

Πως περναμε clockworkmod? Θελω να περασω τη ρομ :)

δες εδώ. εγώ δεν το έχω κάνει ακόμα. άσε που δεν το έχω κάνει και σε κανένα κινητό ως τώρα οποτε αν και ψάχνομαι παρα πολύ τελευταία είμαι άσχετος με το θέμα :D , θα το επιχειρήσω βεβαια όταν βγει κάποια καλή rom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1922029

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Οτι κλειδωνει κλειδωνει αρα μαλλον δεν την χανεις...!!!Τι να πω εγω που ειχα indian ics??:lol::lol:

Θα πρεπει να φλασαρις ενα boot.img!!Το εχεις ξανα κανει??

Την χανεις την εγγυηση γιατι χανεις τα drm keys.

Τωρα.... υπαρχουν διαφορετικες αποψεις για το θεμα bootloader, στο blog της sony αναφερθηκε οτι δεν δεχτηκαν αλλαγη οθονης στα xperia s με προβλημα κιτρινιλας για τον λογο οτι ειχαν ξεκλειδωσει bootloader. Τι σχεση εχει η οθονη με το ξεκλειδωμα....?

Σε ερωτηση μου σε sony σερβις μου ειπαν οτι ισως να μην δουν οτι ειναι ξεκλειδωμενος για τον λογο οτι το ξεκλειδωμα δεν ειναι ακριβος επισημο.... :confused:

Σε καποιο αλλο τοπικ αυτες της ημερες εγραψε καποιος/α οτι δεχονται τηλεφωνα στα σερβις με ξεκλειδωμενο bootloader.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

το ξεκλείδωμα bootloader είναι επίσημο βρε παιδιά , εκτος αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που τον ξερούν τα σαΐνια εδώ μέσα, και εγώ αγνοώ , χάχα

http://unlockbootloader.sonymobile.com/

το ξεκλείδωμα bootloader είναι επίσημο βρε παιδιά , εκτος αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που τον ξερούν τα σαΐνια εδώ μέσα, και εγώ αγνοώ , χάχα

http://unlockbootloader.sonymobile.com/

Ναι έτσι ήξερα και εγώ μέχρι που πήρα την απάντηση από επίσημο σέρβις.

[Δεν είναι ακριβός επίσημος τρόπος ξεκλειδώματος και ίσως να μην το δούμε στο σύστημα μας.[/i]

Καλό θα ήταν αν έκαναν την ιδία ερώτηση και αλλά παιδιά στα σέρβις.

Όσο για τα σαΐνια.... τον έχουν ξεκλειδώσει με καλώδιο χωρίς το site της sony όποτε έχεις χάσει επεισόδια....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola