Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για την ακρίβεια έκανα επιδιόρθωση από το pc companion..

η οθόνη ήταν λες και είχε ξεθωριάσει, και το κείμενο σε ορισμένες περιπτώσεις δεν φαινόταν και είχε και αρκετό lag..

θα την ειχα γλυτωσει με unroot λες? δεν το σκεφτηκα καν :P

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για την ακρίβεια έκανα επιδιόρθωση από το pc companion..

η οθόνη ήταν λες και είχε ξεθωριάσει, και το κείμενο σε ορισμένες περιπτώσεις δεν φαινόταν και είχε και αρκετό lag..

θα την ειχα γλυτωσει με unroot λες? δεν το σκεφτηκα καν :P

Ναι ρε ετσι το γλιτωσα εγω την πρωτη φορα.Μετα εβαλα το 14.2 και ολα οκ.Αμα δεν σου δουλεψε το 14.2 βαλε το 9.4

Edited by darkstan7

Εγω αν θυμαμαι καλα το ειχα κανει με το v9.. Χωρις παρεξηγηση παντως, εφοσον δεν μπορεις να κανεις root με αυτον τον πανευκολο τροπο, τοτε μην μπλεξεις με root.. Για να μην κανεις καμια χαζομαρα το λεω..

Εγω αν θυμαμαι καλα το ειχα κανει με το v9.. Χωρις παρεξηγηση παντως, εφοσον δεν μπορεις να κανεις root με αυτον τον πανευκολο τροπο, τοτε μην μπλεξεις με root.. Για να μην κανεις καμια χαζομαρα το λεω..

Και εγω αυτο ηθελα να πω αλλα με εχουν παρεξηγηση εδω μεσα πολλες φορες και καταλαβαινεις..:ninja:

Καλησπέρα. Νέος στο forum, αλλά και στο android. Έχω το κινητό 2 μέρες με ics (έκανα αναβάθμιση αμέσως) και είμαι ευχαριστημένος. Σκαλίζοντας το κινητό όμως απενεργοποίησα την εφαρμογή internet. Αυτό σημαίνει ότι την απεγκατέστησα

ή βρίσκεται κάπου απ' όπου μπορώ να την ενεργοποιήσω; Ψάχνοντας όλες τις εφαρμογές δεν την βρήκα.

Κάποια βοήθεια;

Edited by arisrou

Δεν τίθεται παρεξήγηση.. Μεγάλη χαζομάρα δεν θα κάνω :-P

Έχω μια σχετική εμπειρία, στο προηουμενο κινητό ήμουν ροοτ πολύ καιρό και άλλαζα ρομ...

Δεν κάνω κάτι λάθος νομίζω, δεν ξέρω γιατί δεν κάθεται καλά, θα δοκιμάσω και με άλλη έκδοση του βράδυ ή αύριο...

Ροοτ θέλω να κάνω πάντως, το θεωρώ αρκετά σημαντικό, ειδικά εφόσον έχω συνηθίσει έτσι εδώ και πολύ καιρό..

Καλησπέρα. Νέος στο forum, αλλά και στο android. Έχω το κινητό 2 μέρες με ics (έκανα αναβάθμιση αμέσως) και είμαι ευχαριστημένος. Σκαλίζοντας το κινητό όμως απενεργοποίησα την εφαρμογή internet. Αυτό σημαίνει ότι την απεγκατέστησα

ή βρίσκεται κάπου απ' όπου μπορώ να την ενεργοποιήσω; Ψάχνοντας όλες τις εφαρμογές δεν την βρήκα.

Κάποια βοήθεια;

Πώς την απενεργοποίησες;Θυμάσαι;

Υπάρχει και ο Chrome για browser εκγατεστημένος ;)

καλημερα παιδια! θα γκρινιαξω και εγω σημερα με το θεμα της μπαταριας. εχω κανει αναβαθμηση σε παγωτακι και τις πρωτες 2 εβδομαδες ολα καλα και ειδικα οταν το κινητο ηταν σε αδρανεια ειχε πολυ καλη αυτονομια ειχα φτασει στις 2μιση μερες και τωρα τις τελευταιες 4 μερες την κατεβαζει γρηγορα και χωρις να κανω τιποτα, ακομη πριν το αφησω σε αδρανεια πηγαινω εφαρμογες κλεινω σχεδον ολες ακομα και με το home παρατεταμενο , το ανοιγω πιο μετα και εκτος του οτι εχει πεσει η μπαταρια στις εφαρμογες εχει ανοιξει καποιες π.χ. γκουγκλ,φειςμπουκ χωρις να τα εχω χρησιμοποιησει :confused: :( :worry:

Γιατι κλεινεις τις εφαρμογες???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς την απενεργοποίησες;Θυμάσαι;

σε μερικες στοκ εφαρμογές αντί για uninstall, λέει disable (πχ στο contacts, ίσως φταίει βέβαια ότι έχω βάλει και ex dialer)

για το πως τις επαναφερουμε δεν γνωριζω..

σε μερικες στοκ εφαρμογές αντί για uninstall, λέει disable (πχ στο contacts, ίσως φταίει βέβαια ότι έχω βάλει και ex dialer)

Μάλιστα,δεν το 'ξερα αυτό!

Κάποια βοήθεια;

Μπες μενού>ρυθμίσεις> Εφαρμογές> όλες και θα τη βρεις κάτω-κάτω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μπες μενού>ρυθμίσεις> Εφαρμογές> όλες και θα τη βρεις κάτω-κάτω.

Μα τι στραβομάρα από μέρους μου! Σ' ευχαριστώ !

Μην κάνεις ποτέ disable εφαρμογές τύπου dialer και messages. Υπάρχει η πιθανότητα να μην δέχεσαι πλέον κλήσεις και μηνύματα (επειδή δεν θα τρέχουν τα daemons/services των εφαρμογών αυτών).

Γιατι κλεινεις τις εφαρμογες???

τις κλεινω γιατι απο οτι εχω διαβασει απο τα προηγουμενα ποστ που λενε ολοι να κλεινουμε τις εφαρμογες. να το συνδεα με το πισι κομπανιον και να κανω επιδορθωση? :(:worry:

τις κλεινω γιατι απο οτι εχω διαβασει απο τα προηγουμενα ποστ που λενε ολοι να κλεινουμε τις εφαρμογες. να το συνδεα με το πισι κομπανιον και να κανω επιδορθωση? :(:worry:

Μην τις κλεινεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mihome launcher απλά ο καλύτερος με τρελή παραμετροποίηση

georgehh μπορείς να φτιάξεις και φακέλους στο app drawer? Γιατί αν μπορείς να το κάνεις κι αυτό όντως φαίνεται απίστευτος launcher!

Μην τις κλεινεις.:)

Γιατι να μην τις κλεινει?το multitasking τρωει μπαταρια

Γιατι να μην τις κλεινει?το multitasking τρωει μπαταρια

Γιατι ειναι φαυλος κυκλος.... Αυτος θα της κλεινει και αυτες θα ανοιγουν παλι.

Η λυση ειναι root και απεγκατασταση οτι δεν θελουμε....

edit στην ics μπορουμε να κανουμε ''απενεργοποιηση'' για να μην ανοιγουν καποιες εφαρμογες χωρις να πρεπει να κανουμε root.

Edited by Karthan7

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Καλησπέρα! Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις ημερομηνίες στο data usage cycle στις ρυθμίσεις? Για να μηδενίζεται κάθε 20 του μήνα να πηγαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα μου?.. :O

Γιατι ειναι φαυλος κυκλος.... Αυτος θα της κλεινει και αυτες θα ανοιγουν παλι.

Η λυση ειναι root και απεγκατασταση οτι δεν θελουμε....

edit στην ics μπορουμε να κανουμε ''απενεργοποιηση'' για να μην ανοιγουν καποιες εφαρμογες χωρις να πρεπει να κανουμε root.

Ακριβως.και καθε φορα που θα κλεινει χειροκινητα τις εφαρμογες, θα καταναλωνεται διπλασια μπαταρια απο το γεγονος οτι το συστημα θα τις ανοιγει ξανα. Το android ειναι φτιαγμενο να κλεινει μονο τους τις εφαρμογες. Το να το εξαναγκαζουμε να τις κλεινει εκτος του οτι εχει επιπτωση στην μπαταρια, δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο στο θεμα διαχειρισης της μνημης και αν τελικα τα παιξει καποια στιγμη σαυτον τον τομεα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβως.και καθε φορα που θα κλεινει χειροκινητα τις εφαρμογες, θα καταναλωνεται διπλασια μπαταρια απο το γεγονος οτι το συστημα θα τις ανοιγει ξανα. Το android ειναι φτιαγμενο να κλεινει μονο τους τις εφαρμογες. Το να το εξαναγκαζουμε να τις κλεινει εκτος του οτι εχει επιπτωση στην μπαταρια, δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο στο θεμα διαχειρισης της μνημης και αν τελικα τα παιξει καποια στιγμη σαυτον τον τομεα

ωραια να μην τις κλεινω αλλα τι φταιει τοτε και μου τρωει τοσο γρηγορα τωρα την μπαταρια και ειδικα οταν ειναι σε αδρανεια. οπως ειχα πει στην αρχη δεν ειχα προβλημα τωρα προεκυψε?!?!?!?

ωραια να μην τις κλεινω αλλα τι φταιει τοτε και μου τρωει τοσο γρηγορα τωρα την μπαταρια και ειδικα οταν ειναι σε αδρανεια. οπως ειχα πει στην αρχη δεν ειχα προβλημα τωρα προεκυψε?!?!?!?

Οταν κοιτας στις ρυθμισεις-μπαταρια, τι σου χει φαει την μπαταρια? Μπορεις να ποσταρεις ενα screenshot?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λειτουργια δικτυου τι εχεις? gsm ή wcdma/gsm? τι καταναλωση εχεις περιπου την ωρα?

εγω δεν λεω να μπαινεις ρυθμισεις-->εφαρμογες-->σε εκτελεση και να κλεινεις την καθε σαβουρα,αλλα να πατας το home button και να κλεινεις για παραδειγμα ενα παιχνιδι που επαιξες πιο πριν.Αυτες δεν ανοιγουν παλι.

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola