spurakos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 εκανα backup τα αρχεια μου μεσω pc companion γιατι ηθελα να κανω clean install παλι την ics για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα στο μελλον.Τωρα που παω να κανω restore στο pc companion μου βγαζει μηνυμα οτι σταματησε να αποκρινεται.Τι να κανω?Δεν γινεται να χασω τα αρχεια. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimispa Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Αυτό το τηλέφωνο κάθε μέρα και με εκπλήσσει όλο και περισσότερο. Η αναβάθμιση έχει κάτσει τέλεια. Πλέον η μπαταρία δε παίζεται. Μετά από 30 ώρες κανονικής έως αρκετής λειτουργίας είναι στο 81%. Η ταχύτητά του είναι πολύ καλή και το χαίρομαι όλο και περισσότερο. Πάντα συγκρίνω με το προηγούμενο που είχα , το galaxy S. Δε ξέρω γιατί , αλλά αλλάζει όλο προς το καλύτερο μετά από κάποιες φορτίσεις. Συνιστώ σε όλους την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Στα στατιστικά δεν βλέπω wifi κτλπ. Οποτε τι εννοεις σαν κανονικη χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimispa Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Στα στατιστικά δεν βλέπω wifi κτλπ. Οποτε τι εννοεις σαν κανονικη χρηση? Screen : 4 h 26m 55s Voice calls : 33 min 21s για το Wifi δε το γράφει με νούμερα αλλά το δείχνει μόνο στο γράφημα. Υπόψιν το τηλ δεν το έχω κλείσει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Λοιπον χτες βράδυ ανακαλυψα οτι το τηλέφωνο οντως εχει a sense of magic.. H μπαταρία φορτισε μονη της!! From 33% to 37% like a boss!!! πάντως σοβαρα τωρα, μαλλον φταίει οτι προηγουμενως το πειραζα πολυ και μαλλον επανήλθε μετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Εγω έκανα update στην ics και με το που ανοιγει το κινητό μου βγάζει μύνημα "Unfortunately USB connectivity has stopped" και δεν βλεπει το internal storage. Επισης όταν πάω στα Settings -> Xperia ή Settings -> Storage κρασαρει το application. Το πήγα στο service μου περάσανε πάλι την 2.3 και δεν είχε πρόβλημα. Μόλις ξαναέκανα update σε ics πάλι τα ίδια. Τώρα το έχω στο second level support της sony στην Αθήνα και περιμένω να δώ τι θα κάνουν. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα με την αναβάθμηση σε ics; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Κανε Backup και περνα με καθαρη εγκατασταση την ICS μεσω SUS (επανεγκατασταση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_zen Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 παλικαρια, μια απορια εχω.. περασα την ics, αλλα τωρα δε μου εχει κατι για να βλεπω τον καιρο, τη θερμοκρασια, κλπ πως θα το βαλω να φαινεται στην αρχικη οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 παλικαρια, μια απορια εχω.. περασα την ics, αλλα τωρα δε μου εχει κατι για να βλεπω τον καιρο, τη θερμοκρασια, κλπ πως θα το βαλω να φαινεται στην αρχικη οθονη? Λογικά θα υπάρχει κάποιο widget.Ψάξε λίγο φίλε.Αν όχι έχει σίγουρα εφαρμογές-widget στο play store για να βάλεις.Διαφορετικά αν από default θα έπρεπε να έχει το widget του καιρού, μήπως να έκανες ενα backup και να ξανα έβαζες την ICS με εργοστασιακές ρυθμίσεις κ.τ.λ.; Σαν να το πήρες από το κουτί εννοώ Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_zen Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Λογικά θα υπάρχει κάποιο widget.Ψάξε λίγο φίλε.Αν όχι έχει σίγουρα εφαρμογές-widget στο play store για να βάλεις.Διαφορετικά αν από default θα έπρεπε να έχει το widget του καιρού, μήπως να έκανες ενα backup και να ξανα έβαζες την ICS με εργοστασιακές ρυθμίσεις κ.τ.λ.; Σαν να το πήρες από το κουτί εννοώ δεν ξερω αν θα επρεπε να εχει τον καιρο.. βασικα τωρα μπερδευτικα κιολας, νομιζω ομως οτι εβαλα τις εργοστασιακες ρυθμισεις αυτο που ρωτησα ουσιαστικα ειναι ποιο widget προτεινετε.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Κανε Backup και περνα με καθαρη εγκατασταση την ICS μεσω SUS (επανεγκατασταση). Το έκανα άλλά τίποτα δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Για κανε ενα restart και ξαναδοκιμασε μπας και φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 προσοχη με τα backup απο pc companion.Σε πολλες περιπτωσεις συμπεριλαμβανομενου και εμενα δεν μπορεις να κανεις restore τo κινητο. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Να πω και εγώ την εμπειρία μου με την ICS. Παρατήρησα ότι μετά απο καθαρή εγκατάσταση και με Go launcher η ram έπεφτε στα 20 με 30mb το πολύ, το κινητό κολλούσε και η μπαταρία την ροφούσε πολύ γρήγορα. Τώρα έχω εδώ και 5 μέρες των Nova Launcher η ram είναι μονίμως στα 90 με 100mb και είδα βελτίωση και στην μπαταρία. Όποιος θέλει ας των δοκιμάσει να μας πει αν έχει κάποια βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324988&page=177 εγω θα κάνω ποτε update ρε παιδια??δώστε τα φώτα σας!! Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Να πω και εγώ την εμπειρία μου με την ICS. Παρατήρησα ότι μετά απο καθαρή εγκατάσταση και με Go launcher η ram έπεφτε στα 20 με 30mb το πολύ, το κινητό κολλούσε και η μπαταρία την ροφούσε πολύ γρήγορα. Τώρα έχω εδώ και 5 μέρες των Nova Launcher η ram είναι μονίμως στα 90 με 100mb και είδα βελτίωση και στην μπαταρία. Όποιος θέλει ας των δοκιμάσει να μας πει αν έχει κάποια βελτίωση. Ο Nova είναι μονόδρομος για την ics. Τα πάει πολύ καλύτερα από τον Go Launcher. Σκέφτομαι μάλιστα να βάλω και τον prime και οχι την free του έκδοση που έχω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ο Nova είναι μονόδρομος για την ics. Τα πάει πολύ καλύτερα από τον Go Launcher. Σκέφτομαι μάλιστα να βάλω και τον prime και οχι την free του έκδοση που έχω τώρα. Φίλε μου αν διαβάσεις το νήμα για τους launcher μερικοί κάνουν παράπονα για την prime του nova και γράφουν ότι με τη free δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Αγόρασα με την προσφορά 0.25 λεπτά τον nova prime αλλά είμαι με apex free, o nova μου έκανε κάποια ''σκαλωματα'' στον app drawer και τον έχω μόνο για εφεδρικό δεύτερο. Για τον go launcher, αν και δεν τον έχω δοκιμάσει (μόνο ελάχιστα στην gb) λένε ότι δεν πάει με την ics. Υ.Γ. Δεν έχω το P και οι launcher έχουν διαφορετική απόκριση από τηλέφωνο σε τηλέφωνο και από rom σε rom. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Φίλε μου αν διαβάσεις το νήμα για τους launcher μερικοί κάνουν παράπονα για την prime του nova και γράφουν ότι με τη free δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Αγόρασα με την προσφορά 0.25 λεπτά τον nova prime αλλά είμαι με apex free, o nova μου έκανε κάποια ''σκαλωματα'' στον app drawer και τον έχω μόνο για εφεδρικό δεύτερο. Για τον go launcher, αν και δεν τον έχω δοκιμάσει (μόνο ελάχιστα στην gb) λένε ότι δεν πάει με την ics. Υ.Γ. Δεν έχω το P και οι launcher έχουν διαφορετική απόκριση από τηλέφωνο σε τηλέφωνο και από rom σε rom. Τότε μένω με τον free. Νο problem! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) !!!Παιδια SOS!!Σημερα παρατηρησα οτι η μπαταρια πεφτει απτομομα πχ. απο 42 στο 30!!!Κατι εχω καταλαβει τον τελευταιο καιρο αλλα δεν εδωσα σημασια και σημερα ειδα αυτο!!!Το προβλημα το εχουν οπως λενε και καποια P!!Οποιος μπορει να δοκιμασει και να μου πει αμα το κανει το δικο του...Σε απουλτο σκοταδι οταν το βαζω στην φορτιση το πορτοκαλι λαμπακι μια αναβει ελαχιστα και μετα αποτομα φωτιζει παρα πολυ και παλι απο την αρχη...!!Το πρωτο μου sole ειχε το ιδιο προβλημα.Μολις το ειχα αγορασει πηγα να το βαλω να φορτώσει και οταν εσβηνε η οθονη εσβηνε και το κινητο και δεν φορτιζε!!Το πηγα πισω και μου το αλαξανε!!Τωρα ομως τι να κανω??Παιδια Help.Επισης εχει κολλήσει ο μετρητης μπταραριες εδω και 2 μερες στοις 2 ωρες και κατι!!!Παιδι νομιζω αυτο αρχισε απο οταν πηραξα το CPU ανεβοκατεβαζα MHz με αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931891 (Δεν ειμαι σιγουρος) Γ@ΜΩ την γκαντεμια μου!!!!!!!!!!Εχω ξεκλειδωσει και το Bootloader και ειναι φλασαρισμενο με Wolrd.ftf Edited October 13, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 !!!Παιδια SOS!!Σημερα παρατηρησα οτι η μπαταρια πεφτει απτομομα πχ. απο 42 στο 30!!!Κατι εχω καταλαβει τον τελευταιο καιρο αλλα δεν εδωσα σημασια και σημερα ειδα αυτο!!!Το προβλημα το εχουν οπως λενε και καποια P!!Οποιος μπορει να δοκιμασει και να μου πει αμα το κανει το δικο του...Σε απουλτο σκοταδι οταν το βαζω στην φορτιση το πορτοκαλι λαμπακι μια αναβει ελαχιστα και μετα αποτομα φωτιζει παρα πολυ και παλι απο την αρχη...!!Το πρωτο μου sole ειχε το ιδιο προβλημα.Μολις το ειχα αγορασει πηγα να το βαλω να φορτώσει και οταν εσβηνε η οθονη εσβηνε και το κινητο και δεν φορτιζε!!Το πηγα πισω και μου το αλαξανε!!Τωρα ομως τι να κανω??Παιδια Help.Επισης εχει κολλήσει ο μετρητης μπταραριες εδω και 2 μερες στοις 2 ωρες και κατι!!!Παιδι νομιζω αυτο αρχισε απο οταν πηραξα το CPU ανεβοκατεβαζα MHz με αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931891 (Δεν ειμαι σιγουρος) Γ@ΜΩ την γκαντεμια μου!!!!!!!!!!Εχω ξεκλειδωσει και το Bootloader και ειναι φλασαρισμενο με Wolrd.ftf Προταση μου ειναι: Παρε πρωτα backup οτι θες και μετα φλασαρε παλι το Wolrd.ftf. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Προταση μου ειναι: Παρε πρωτα backup οτι θες και μετα φλασαρε παλι το Wolrd.ftf. Αυτο γιατι να το κανω?Εγω πιστευω ειναι θεμα hardware!!Αλλα με βαλες σε σκεψεις τωρα...Μολις εβγαλα το κινητο απο την πριζα και με λιγο σκρολ στο μενου με φωτεινότητα στο 1/3 επεσε 99% και χωρις LWP!!Ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Αυτο γιατι να το κανω?Εγω πιστευω ειναι θεμα hardware!!Αλλα με βαλες σε σκεψεις τωρα...Μολις εβγαλα το κινητο απο την πριζα και με λιγο σκρολ στο μενου με φωτεινότητα στο 1/3 επεσε 99% και χωρις LWP!!Ειναι λογικο? Για τον λογο οτι ανεβοκατεβαζεις cpu. Αν θες περιμενε να σου πει και καποιος αλλος καμια αλλη γνωμη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Για τον λογο οτι ανεβοκατεβαζεις cpu. Οχι το εβγαλα αυτο το φλασαρα το κινητο απο την αρχη.Σε σενα δλδη ποσο κραταει το 100%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Να πω και εγώ την εμπειρία μου με την ICS. Παρατήρησα ότι μετά απο καθαρή εγκατάσταση και με Go launcher η ram έπεφτε στα 20 με 30mb το πολύ, το κινητό κολλούσε και η μπαταρία την ροφούσε πολύ γρήγορα. Τώρα έχω εδώ και 5 μέρες των Nova Launcher η ram είναι μονίμως στα 90 με 100mb και είδα βελτίωση και στην μπαταρία. Όποιος θέλει ας των δοκιμάσει να μας πει αν έχει κάποια βελτίωση. ο GO είναι για πέταμα!!! και σε εμένα ο τελευταίος nova prime μου πάει σφαίρα ο apex όχι και τόσο αλλά δεν τον κράτησα πολύ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 χαιρετώ όλους τους φίλους του φόρουμ! τους περισσότερους τους "γνωρίζω" καθώς πέρασα αξημέρωτα βραδιά να διαβάζω τις απόψεις-συμβουλές-εμπειρίες σας! λέγομαι Γιάννης και έχει περίπου 3 μήνες που είμαι κάτοχος του sole και ταυτόχρονα είναι η πρώτη μου εμπειρία με κινητό android διάβασα για κάποιες αστοχίες μετά από την αναβάθμιση του ics σε διάφορους φίλους και θέλω να πω και εγώ την δικιά μου εμπειρία! έκανα την αναβάθμιση αλλά λόγο αμάθειας δεν γνώριζα για την "καθαρή αναβάθμιση" το αποτέλεσμα είναι ότι μου εμφανίζει ένα κόκκινο πλαίσιο κάθε φορά που βρίσκομαι μέσα στις ρυθμίσεις του κινητού και όταν επιλέγω μια από αυτές μου βγάζει ένα κόκκινο ''κάδρο'' γύρο από την οθόνη! κατά τα αλλά δεν έχω συναντήσει κάποιο άλλο πρόβλημα! ναι "κολλάει" ελάχιστα στην αρχή αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα δεν θέλει να ξέρει τίποτα! θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να επαναλάβω την διαδικασία με τον σωστό τρόπο όπως μας έχετε υποδείξει πριν από κάποιες σελίδες! έχω ακολουθήσει όλη την διαδικασία όπως το παράδειγμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085&page=3 αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρήκα το αντίστοιχο Rom στην έκδοση 2.3 android για το sole ώστε να κάνω την εγκατάσταση και αργότερα να επαναλάβω την εγκατάσταση ics με τον σωστό τρόπο! μήπως έχετε την λύση? συγνώμη για το μεγάλο post αλλά είναι αρχή και ελπίζω να με καταλαβαίνεται! :) Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts