noeliam Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Δε μπορώ να το συνδέσω με το pc(win 7 64bit) μετά την αναβάθμιση το έχει πάθει κανένας άλλος? Και εγω windows 7 64bit εχω αλλα συνδεεται κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) τις κλεινετε τις εφαρμογες?αν κρατατε πατημενο το home button δειχνει ποιες εχετε αφησει ανοιχτες.οσες δεν τις θελετε τραβηξτε τις απο την οθονη.Δεν την τρωει τοσο γρηγορα την μπαταρια μετα. πολυ καλο...:) αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν τι κινητο εχει ζωντανη ταπετσαρια εχει lag.οταν του βαζεις σταθερη εικονα ειναι οκ.γιατι?... Edited October 5, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnsis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 μπορει να μας ενημερωσει και κανενας αλλος που εχει κανει αναβαθμιση σε ICS αν υπαρχει προβλημα με το σημα οπως σε προηγουμενη αναβαθμιση, γιατι πιστευω αυτο ειναι το πιο σοβαρο θεμα ιδιως για εμενα που στο σπιτι εχω σημα μια γραμμη με το ζορι :( ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν τι κινητο εχει ζωντανη ταπετσαρια εχει lag.οταν του βαζεις σταθερη εικονα ειναι οκ.γιατι?... Γιατί ''τρώει'' πόρους, και το άλλο με της ζωντανές ταπετσαρίες είναι ότι έχουν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimispa Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 μπορει να μας ενημερωσει και κανενας αλλος που εχει κανει αναβαθμιση σε ICS αν υπαρχει προβλημα με το σημα οπως σε προηγουμενη αναβαθμιση, γιατι πιστευω αυτο ειναι το πιο σοβαρο θεμα ιδιως για εμενα που στο σπιτι εχω σημα μια γραμμη με το ζορι :( ευχαριστω. Άλλαξε σε "GSM only" και η μπάρα θα είναι πάντα γεμάτη. Επίσης θα τρώει λιγότερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Πολύ καλό το nova launcher αλλά γίνεται να βάλω μεγάλο ρολόι όπως στον κανονικό launcher της sony όπως επίσης το μενού που οσυ βγάζει αριστερά για wifi,αθόρυβο, airplane mode και τα λοιπά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Πολύ καλό το nova launcher αλλά γίνεται να βάλω μεγάλο ρολόι όπως στον κανονικό launcher της sony όπως επίσης το μενού που οσυ βγάζει αριστερά για wifi,αθόρυβο, airplane mode και τα λοιπά ; για το δεύτερο σκέλος, χρησιμοποίησε το elixir. εγώ το έχω από την αρχή που πήρα το κινητό και είναι απλά εξαιρετικό. βάζεις να βλέπεις πραγματικά ό,τι σου χρειάζεται Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnsis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Άλλαξε σε "GSM only" και η μπάρα θα είναι πάντα γεμάτη. Επίσης θα τρώει λιγότερη μπαταρία. Δεν εκανα αναβαθμιση ακομα, περιμενω να δω το θεμα με το σημα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Γιατί ''τρώει'' πόρους, και το άλλο με της ζωντανές ταπετσαρίες είναι ότι έχουν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. ναι αλλα πριν δεν ειχα lag... Επισης με την προηγουμενη εκδοση εβλεπα live steaming πχ στο greek spy τωρα ουτε με τον opera δεν γινετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttilits Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 μπορώ να κάνω αυτά τα tweaks στην 4.04 ? πιστευεται ειναι καλα αυτα τα tweaks να τα κάνω? Υποθέτοντας λοιπόν ότι έχετε διαβάσει το post που αναφέρω, πηγαίνοντας στο path Κώδικας /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree (χρειάζεστε root πρόσβαση και κάποιο πρόγραμμα όπως ο Root Explorer για αυτό) και ανοίγοντας το αρχείο θα δείτε γραμμένες τις παρακάτω τιμές: 3857,5182,6508,8556,9881,11810 Οι τιμές αυτές λένε στο λειτουργικό ότι όταν η μνήμη σου φτάσει τα 11810 pages τερμάτισε εφαρμογές της κατηγορίας Empty. Όταν τα pages πέσουν κάτω από τα 9881 τότε τερμάτισε και την κατηγορία Content κτλ (νομίζω το "πιάσατε" πλέον). Αν συγκρίνετε τις τιμές με τις αντίστοιχες της 2.3 θα δείτε ότι αυτές τις 4.0 είναι μεγαλύτερες πράγμα που συνεπάγεται καλύτερη διαχείριση μνήμης για την 4.0. Αλλάζοντας αυτές τις τιμές μπορούμε να εξασφαλίσουμε περισσότερη ελεύθερη μνήμη λέγοντας στο λειτουργικό να επεμβαίνει νωρίτερα προτού τα πράγματα φτάσουν σε έσχατο σημείο χωρίς τη χρήση κάποιου task killer. Για να το κάνουμε αυτό πηγαίνουμε με τον Root Explorer (ή όποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα -- τέτοιο είναι ο yaffs explorer ) στος /sys/module/lowmemorykiller/ parameters/ και ανοίγουμε το αρχείο minfree. Μην ξεχάσετε να κλικάρετε στην επιλογή Mount R/W ώστε να μπορείτε να γράψετε τις καινούριες τιμές στο αρχείο. Εν συνεχεία ανοίγετε το αρχείο με έναν text editor και γράφετε τις παρακάτω τιμές και είστε έτοιμοι 6144,9216,12288,18432,21504,24576 Σταδιακά θα δείτε ότι η ελεύθερη μνήμη του κινητού θα αρχίσει να αυξάνεται. Δυστυχώς όμως αν κάνετε restart τότε θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές επιστρέφουν στα αρχικά τους μεγέθη. Για να το αποφύγουμε αυτό γράφουμε την παρακάτω γραμμή "κώδικα" Κώδικας "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/m στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh Με τον τρόπο αυτό ακόμα και μετά από restart οι τιμές δεν θα αλλάζουν διατηρώντας τη μνήμη μας σε υψηλά επίπεδα! Ολοκληρώνοντας το έργο μας σχετικά με το πείραγμα του κινητού μας ανοίγουμε το αρχείο build.prop (θα το βρείτε στο system) και προσθέτουμε τις παρακάτω γραμμές: (όλα τα tweaks μπορείτε να τα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο σε μορφή για γρήγορη αντιγραφή -- copy friendly format -- έτοιμο για να επικόλληση στο build.prop) 1. Βελτίωση απόδοσης Κώδικας #Increase speed dalvik.vm.heapsize=50m ro.sf.lcd_density=240 1. Βελτίωση της ταχύτητας του internet Κώδικας #Internet Speed Enhancement: net.tcp.buffersize.default=4096,87380,256960,4096,16384,256960 net.tcp.buffersize.wifi=4096,87380,256960,4096,16384,256960 net.tcp.buffersize.umts=4096,87380,256960,4096,16384,256960 net.tcp.buffersize.gprs=4096,87380,256960,4096,16384,256960 net.tcp.buffersize.edge=4096,87380,256960,4096,16384,256960 2. Απενεργοποίηση του Bootanimation. Γρηγορότερο άνοιγμα: Κώδικας #Disable Bootanimation. Faster boot debug.sf.nobootanimation=1 3. Εξάλειψη μαύρης οθόνης μετά τον τερματισμό κλήσης Κώδικας #No Black-Screen After Ending A Call ro.lge.proximity.delay=25 mot.proximity.delay=25 4. Βελτίωση του 3G Κώδικας #3G Signal Optimization Tweaks: ro.ril.hsxpa=2 ro.ril.gprsclass=10 ro.ril.hep=1 ro.ril.enable.dtm=1 ro.ril.hsdpa.category=10 ro.ril.enable.a53=1 ro.ril.enable.3g.prefix=1 ro.ril.htcmaskw1.bitmask=4294967295 ro.ril.htcmaskw1=14449 ro.ril.hsupa.category=5 5. Εξοικονόμηση μπαταρίας Κώδικας #Save Battery wifi.supplicant_scan_interval=180 pm.sleep_mode=1 ro.ril.disable.power.collapse=0 6. Μείωση της καθυστέρης κατά την κλήση αριθμού Κώδικας #Decrease Delay While Dialing A Number: ro.telephony.call_ring.delay=0 7. Βελτίωση της ταχύτητα του UI και της απόκρισης Κώδικας #Improve UI frame rate and touch response windowsmgr.max_events_per_sec=150 8. Tweaks για Qualcomm επεξεργαστές Κώδικας #Qualcomm specific tweaks: debug.qctwa.statusbar=1 debug.qctwa.preservebuf=1 com.qc.hardware=true 9. Βελτίωση των frames κατά το scrolling Κώδικας #Improve Scrolling FPS ro.max.fling_velocity=4000 10. Διαχείριση του γραφικού περιβάλλοντος μέσω της GPU Κώδικας #Enable hardware acceleration # Render UI through GPU instead of CPU # Αν προκαλέσει lags βάλτε μπροστά μια διέση ή σβήστε το debug.sf.hw=1 11. Βελτίωση των συνδέσεων- επανασυνδέσεων βελτιώνει την μπαταρία Κώδικας # Smooths out constant disconnects and reconnects. Saves battery life! ro.mot.eri.losalert.delay=1000 12. Απενεργοποίηση της αποστολής δεδομένων χρήσης Κώδικας #Disable sending usage data ro.config.nocheckin=1 13. Φορτώνει τον launcher στη μνήμη Κώδικας #Force launcher into memory ro.HOME_APP_ADJ=1 14. Αύξηση ποιότητας φωτογραφίων στο 100% Κώδικας #Raise JPG quality to 100% ro.media.enc.jpeg.quality=100 15. Απενεργοποίηση της ένδειξης debugging στην statusbar Κώδικας #Disable debugging notify icon on statusbar persist.adb.notify=0 16. Αύξηση της συνολικής ευαισθησίας Κώδικας #Increase overall touch responsiveness debug.performance.tuning=1 video.accelerate.hw=1 17. Αύξηση ποιότητας βίντεο και φωτογραφίων Κώδικας #Raise photo and video recording quality ro.media.dec.jpeg.memcap=8000000 ro.media.enc.hprof.vid.bps=8000000 18. Αύξηση της ταχύτητας του wi-fi Κώδικας #Wi-fi speed increase tweaks net.ipv4.tcp_ecn=0 net.ipv4.route.flush=1 net.ipv4.tcp_rfc1337=1 net.ipv4.ip_no_pmtu_disc=0 net.ipv4.tcp_sack=1 net.ipv4.tcp_fack=1 net.ipv4.tcp_window_scaling=1 net.ipv4.tcp_timestamps=1 net.ipv4.tcp_rmem=4096 39000 187000 net.ipv4.tcp_wmem=4096 39000 187000 net.ipv4.tcp_mem=187000 187000 187000 net.ipv4.tcp_no_metrics_save=1 net.ipv4.tcp_moderate_rcvbuf=1 Μην ξεχάσετε να σβήσετε το .bak αρχείο που δημιουργείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ναι αλλα πριν δεν ειχα lag... Επισης με την προηγουμενη εκδοση εβλεπα live steaming πχ στο greek spy τωρα ουτε με τον opera δεν γινετε... χμ... δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης κατέβασε το adobe https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=en Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 ξέρει κανείς πως περνάμε το cwm ; Βρήκα των οδηγό στο xda αλλά δεν κατάλαβα τίποτα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Δε μπορώ να το συνδέσω με το pc(win 7 64bit) μετά την αναβάθμιση το έχει πάθει κανένας άλλος? Ναι εγώ.. Μετά από πολλά restart και βρισίδια συνδέθηκε και κατέβασε νέους drivers.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_2 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδια 8ελω την βοηθεια σας.. ειμαι αναμεσα στο sole και το samsung galaxy ace 2 μποριτε να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο κινιτο ειναι ποιο καλο και να καταληξω επιτελους σε ενα απο τα 2!! soss παιδιαα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδια 8ελω την βοηθεια σας.. ειμαι αναμεσα στο sole και το samsung galaxy ace 2 μποριτε να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο κινιτο ειναι ποιο καλο και να καταληξω επιτελους σε ενα απο τα 2!! soss παιδιαα!!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344491&highlight=xperia+sole Με μια αναζητηση, θα βρεις και αλλα θεματα που αφορουν τα 2 κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 ξέρει κανείς πως περνάμε το cwm ; Βρήκα των οδηγό στο xda αλλά δεν κατάλαβα τίποτα ακόμα δεν υπάρχει για το sole. αλλα σύντομα θα βγει και θα μπορούμε να περάσουμε ότι θέλουμε ;) ήδη υπάρχει custom rom ics:D:D Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδια 8ελω την βοηθεια σας.. ειμαι αναμεσα στο sole και το samsung galaxy ace 2 μποριτε να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο κινιτο ειναι ποιο καλο και να καταληξω επιτελους σε ενα απο τα 2!! soss παιδιαα!!!!! Sole.. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι.. Μικρές οι διαφορές, αλλά πιστεύω στον επεξεργαστή τα 200 mhz λιγότερα του ACE θα φανούν στην ICS.. Έτσι κι αλλιώς για να είσαι σε αυτό το topic και να ρωτάς νομίζω γέρνεις και εσύ προς αυτή την επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Τα 200mhz δεν νομιζω να φανουν τοσο. Αλλα η +256 ram (768 vs 512) του Ace2, θα κανει την διαφορα. Τελος παντων, υπαρχει ειδκο μερος για αυτες τις συζητησεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten77 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδια 8ελω την βοηθεια σας.. ειμαι αναμεσα στο sole και το samsung galaxy ace 2 μποριτε να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο κινιτο ειναι ποιο καλο και να καταληξω επιτελους σε ενα απο τα 2!! soss παιδιαα!!!!! παντως το galaxy δεν θα παρει ics θα αναβαθμιστει απευθειας σε Jelly Bean. ομως με 800αρι επεξεργαστη μαλλον θα υπαρχει προβλημα στην ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Συγνωμμη αλλα εχει δει κανεις live streaming μετα την αναβαθμηση σε ics.εβαλα και flash player 11 παρολο που στο play store στο κινητο δεν το εμφανιζει μονο στο pc!!!!!???? μιλαμε και με chrome και με opera και το browser του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten77 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Συγνωμμη αλλα εχει δει κανεις live streaming μετα την αναβαθμηση σε ics.εβαλα και flash player 11 παρολο που στο play store στο κινητο δεν το εμφανιζει μονο στο pc!!!!!???? μιλαμε και με chrome και με opera και το browser του κινητου με τον opera δεν μου παιζει ομως με τον dolphin μια χαρα παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Καλησπέρα και πάλι όταν ανοίγω το κινητό πάνω στην μπάρα μου βγάζει μια ειδοποίηση σαν διαφήμιση για να κατεβάσω κάτι σαν εικονίδιο έχει ένα αστέρι όταν εμφανίστηκε όταν εγκατέστησα μια εξωτερική εφαρμογή στο κινητό . Πως μπορώ να το αφαιρέσω αυτό ; Έχω βάλει το πρόγραμμα για να μπλοκάρει τις διαφήμισης στις εφαρμογές . Ευχαριστώ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia14 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι υπερ-ευχαριστημένος με την μπαταρία.. Μου φαίνεται ότι κρατάει περισσότερο.. Είμαι ήδη 1 μέρα και 3 ώρες με κανονική χρήση, τηλέφωνα, wifi, εφαρμογές, play store, με 2G και είμαι στο 52%.. Με την 2.3 δεν κράταγε τόσο.. EDIT: Συν ότι χθες το βράδυ με το ch.l. είχα ανοιχτά όλη την ώρα τα δεδομένα σε 2G και ανοιχτό πρόγραμμα livescore συνέχεια.. τωρα μου εφυγε καθε αμφιβολια οτι πρεπει να το στειλω για service :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimispa Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) τωρα μου εφυγε καθε αμφιβολια οτι πρεπει να το στειλω για service :/ Στην αρχή είχα κι εγώ πρόβλημα με τη μπαταρία. Τις τελευταίες 2 μέρες όμως πάει πολύ καλά. Τα μόνα που έκανα ήταν: 1) να δηλώσω "GSM only" 2) να βάλω τη φωτεινότητα σε auto 3) όταν δε χρειάζομαι μία εφαρμογή που είχα ανοικτή να τη κλείνω πατώντας παρατεταμένα το home και σέρνοντάς τη προς τα αριστερά. 4) επέλεξα το Extended Stand by Mode Edited October 5, 2012 by mimispa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την ρύθμιση για εξοικονόμηση μπαταρίας. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts