zxr Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Πως μπορώ να τραβήξω screenshot? Power off και volume down ταυτοχρονα τι ειναι το ftf :confused: Το αρχείο το οποίο έχει μέσα τη rom του κινητού σου. Αυτό ουσιαστικά που φλασάρεις στο κινητό ώστε να του περάσεις το λειτουργικό σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Πως μπορώ να τραβήξω screenshot? το ειπαμε και σημερα και χθες και ειναι και μια σελιδα πισω.... power button με volume down μαζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia14 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 ξερει καποιος να μου πει για τι το plants vs zombies δεν παιζει στην νεα εκδοση??:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918185 Θα το δοκιμάσω αργότερα και θα σας πω :) Το δοκιμασα εγω!!!Ειναι οτι καλυτερο!!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Dynamic™Rom For Xperia Sola Σε αρχικο σταδιο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Παιδιά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός ( εώς πολύ λίγο :rolleyes:) , έκανα το root των << 30΄ >> και κατέβασα τη v9, φαίνεται ότι πήγαν όλα καλά, γιατί το κινητό ( ευτυχώς ) δουλεύει ακόμα άψογα. Ωραία λοιπόν το ρουτάρισα, και τώρα τι κάνω; που πάω γαι να σβήσω εφαρμογές που δε θέλω, ή να κάνω άλλες αλλαγές όπως π.χ με τη διαθέσιμη μνήμη κ.τ.λ. Προσπάθησα να διαβάσω και τον << οδηγό επιβίωσης για νέους χρήστες adroind >> , αλλά και πάλι......, ξέρω γω ίσως να έχουν πέσει οι στροφές μου:lol: ή αισθάνομαι και ανασφάλεια . Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου πει με το ρουτάρισμα που έκανα, πως θα προχωρήσω με το κινητό έτσι ώστε να επέμβω μέσα σε αυτό, και να αποκτήσω το πραγματικό έλεγχό του, στο βαθμό που μπορώ και τον καταλαβαίνω, βεβαίως , βεβαίως:lol: Ευχαριστώ , ελπίζω να μη κούρασα, και να μην είστε κουρασμένοι για να μου εξηγήσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Πόσο πιο εύκολα από αυτό να περιγραφεί; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Rex Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Καλησπερα παιδια!! Μια ερωτηση εχω... Εκανα πανευκολα το root με τον παραπανω (υποδειγματικο) τροπο,σε λιγα δευτερολεπτα... Ολα πηγαν καλα...τα δεδομενα μου ειναι ανεπαφα και το κινητο μια χαρα! Η ερωτηση μου ειναι η εξης...Θα μπορω να κατεβαζω κανονικα τις επομενες ενημερωσεις Android απ τη Sony??? Η rom και ολα τα στοιχεια της ICS ειναι ακριβως τα ιδια με πριν..ιδια με την αρχικη εκδοση που εβαλα προχθες.. Απλα,δεν ειχα κανει ποτε μου root και δεν ξερω.. Eυχαριστω για οποιαδηποτε απαντηση! :) EDIT: Παρεπιπτοντως.....το τελευταιο Update v.13 τρεχει κανονικα στο κινητο! Αυτο χρησιμοποιησα! Ναι η v.13 που βγήκε χτες δουλεύει, και προτείνεται αυτή (έχει νεότερη έκδοση busybox για οσους χρησιμοποιουν titanium backup).Eκανα edit και το αρχικο μου μηνυμα. Δεν χανεις τις ενημερώσεις και τη λειτουργια του εργοστασιακου update αφου δεν πειραζεις τον bootloader.Ο συγκεκριμένος τρόπος root (κατα τη γνωμη μου) ειναι αδυναμία/bug της συγκεκριμένης έκδοσης android... Θέλει πολύ προσοχή τι πειράζουμε οταν είμαστε σε rooted κινητο.Δεν σβήνουμε όποια εφαρμογή δε μας αρέσει γιατί κάποιες είναι απαραίτητες στη μαμισια ρομ (βλεπε facebook πχ που εγω δεν το χρησιμοποιω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εγω που πέρασα την v9, μπορώ τώρα να περάσω τη v13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimispa Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Πως γνωρίζουμε ποιες εφαρμογές χρειάζονται και ποιες όχι για να μη κάνουμε ζημιά; πχ το facebook είναι παράξενο που χρειάζεται. Μήπως μια καλή ιδέα είναι να κάνουμε μία λίστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Το δοκιμασα εγω!!!Ειναι οτι καλυτερο!!!:ninja: Σε εμένα όχι δεν ξέρω τι έκανα λάθος :mad: Πως γνωρίζουμε ποιες εφαρμογές χρειάζονται και ποιες όχι για να μη κάνουμε ζημιά; πχ το facebook είναι παράξενο που χρειάζεται. Μήπως μια καλή ιδέα είναι να κάνουμε μία λίστα; αυτό πάει ανάλογα με τη θες εσύ πχ εγώ θέλω τα sms του κινητού εσύ μπορεί να έχεις βάλει το go sms σε αυτήν την περίπτωση εσύ μπορεί να την βγάλεις ενώ εγώ θα έχω πρόβλημα δεν θα λαμβάνω μηνύματα Edited October 3, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 καλησπερα. μου το συστηνετε να το αγορασω? εχει καλη μπαταρια? απο σταθεροτητα τι λεει? κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μαγκες μια βοηθεια , περασα πριν λιγο την ics . και θελω να βαλω ενα κομματι(τραγουδι) για ρινγκ τοουν και στις πυθμισεις ηχων κλησεων δεν μου το βγαζει , στα πολυμεσα-->γουολκμαν που παταω το εχει , τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μαγκες μια βοηθεια , περασα πριν λιγο την ics . και θελω να βαλω ενα κομματι(τραγουδι) για ρινγκ τοουν και στις πυθμισεις ηχων κλησεων δεν μου το βγαζει , στα πολυμεσα-->γουολκμαν που παταω το εχει , τι πρεπει να κανω? Mπες στις ρυθμισεις , μετα του ηχου και θα το βρεις ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Πως γνωρίζουμε ποιες εφαρμογές χρειάζονται και ποιες όχι για να μη κάνουμε ζημιά; πχ το facebook είναι παράξενο που χρειάζεται. Μήπως μια καλή ιδέα είναι να κάνουμε μία λίστα; Δες το Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Mπες στις ρυθμισεις , μετα του ηχου και θα το βρεις ;) εκει πηγα και μου βγαζει μονο αυτα που εχει απο την "μανα" του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 εκει πηγα και μου βγαζει μονο αυτα που εχει απο την "μανα" του :p Οντως . Εγω εχω το Handcent sms και οταν μπαινω εκει που σου ειπα , μου βγαζει και επιλογη του ηχου με την εφαρμογη handcent . Ετσι βλεπω τα Mp3 που εχω και επιλεγω ηχο κλησης. Απ οτι ειδα το walkman δεν εχει τετοια επιλογη . Μπακαλικος ο τροπος μου , αλλα δουλευει εκτος αν προτεινει καποιος καλυτερο που δεν βλεπουμε εμεις :) Edit: Το βρηκα. Ρυθμισεις - ηχοι - ηχος κληση τηλεφ. - Επιλογη ηχου και μετα πανω πανω δεξια θα δεις το σημα της μουσικης. πατα εκει και θα σε βαλει στα τραγουδια σου Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μαλλον βρηκα γιατι ριχνει τοσο γρηγορα την μπαταρια, δεν εχει σημα τωρα με την ics σε πολλα σημεια οπου πρωτα ειχε.. δεν ξερω το εχει παρατηρησει κανενας αυτο με το σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Οντως . Εγω εχω το Handcent sms και οταν μπαινω εκει που σου ειπα , μου βγαζει και επιλογη του ηχου με την εφαρμογη handcent . Ετσι βλεπω τα Mp3 που εχω και επιλεγω ηχο κλησης. Απ οτι ειδα το walkman δεν εχει τετοια επιλογη . Μπακαλικος ο τροπος μου , αλλα δουλευει εκτος αν προτεινει καποιος καλυτερο που δεν βλεπουμε εμεις :) Edit: Το βρηκα. Ρυθμισεις - ηχοι - ηχος κληση τηλεφ. - Επιλογη ηχου και μετα πανω πανω δεξια θα δεις το σημα της μουσικης. πατα εκει και θα σε βαλει στα τραγουδια σου χαχαχα μολις το βρικα και εγω .... με υπομονη και λιγο ψαξιμο :D και κατι ακομα το wisepilot for xperia ειναι αναγκαιο ? Edited October 3, 2012 by tsopan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μαγκες μια βοηθεια , περασα πριν λιγο την ics . και θελω να βαλω ενα κομματι(τραγουδι) για ρινγκ τοουν και στις πυθμισεις ηχων κλησεων δεν μου το βγαζει , στα πολυμεσα-->γουολκμαν που παταω το εχει , τι πρεπει να κανω? Αν πατησεις παρατεταμενα πανω στο κομματι δεν σου βγαζει επιλογη ορισμος ως ηχος κλησης?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 χαχαχα μολις το βρικα και εγω .... με υπομονη και λιγο ψαξιμο :D και κατι ακομα το wisepilot for xperia ειναι αναγκαιο ? Οχι αν εισαι ροοτ , διεγραψε το Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εγώ ρε παιδιά έσβησα όλα τα apk του Facebook αλλά ακόμα δεν βλέπω να εχει κάποιο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Οχι αν εισαι ροοτ , διεγραψε το δεν ειμαι ροοτ .... μαλλον θα αργησω λιγο να γινω, οποτε τι να κανω να την αφισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 δεν ειμαι ροοτ .... μαλλον θα αργησω λιγο να γινω, οποτε τι να κανω να την αφισω? Ναι! 10 Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μαλλον βρηκα γιατι ριχνει τοσο γρηγορα την μπαταρια, δεν εχει σημα τωρα με την ics σε πολλα σημεια οπου πρωτα ειχε.. δεν ξερω το εχει παρατηρησει κανενας αυτο με το σημα? Το χω παρατηρήσει και εγώ με το 3g όμως..Με το gsm δεν έχω θέμα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts