Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ότι παρατήρησα η μπαταρία δεν είναι ενσωματωμένη απλά για την βγάλεις πρέπει να διαλύσεις το κινητό ;)

Αυτό το κάνουν κυρίως για εξοικονόμηση χώρου

Δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να την βγάλει κάποιος..?

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να την βγάλει κάποιος..?

Για αντικατάσταση .. Για παράδειγμα αν σου χαλάσει, γιατί να πας να πληρώσεις παραπάνω, έξτρα κόστος για τον υπάλληλο ???

Ή έστω ότι είσαι σε ταξίδι, πολλοί είχαν μαζί τους και δεύτερη μπαταρία, σε περίπτωση που τελειώσει η πρώτη ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Για αντικατάσταση .. Για παράδειγμα αν σου χαλάσει, γιατί να πας να πληρώσεις παραπάνω, έξτρα κόστος για τον υπάλληλο ???

Ή έστω ότι είσαι σε ταξίδι, πολλοί είχαν μαζί τους και δεύτερη μπαταρία, σε περίπτωση που τελειώσει η πρώτη ...

Ακριβώς για αυτών των λόγο ^

Ακόμα παρατήρησα πως καμιά φορά όταν ανοίγω το κινητό δεν μου διαβάζει την κάρτα sim :X

Έχει συμβεί σε άλλους ;

Digital-Doctor.blogspot.gr

Καλημέρα σε όλους.

Νέο μέλος και πριν λίγες μέρες έγινα και εγώ κάτοχος του sole.

Ειμαι πολύ ευχαριστημένος στο σύνολο από τη συσκευή.

Ειδικά από τη μπαταρία του αν και είμαι ακόμα στη δεύερη φόρτιση , με τη χρήση που του κάνω ( 20΄ομιλίας την ημέρα , 1 ωρα περίπου bluetooth, τωρα για αρχή το σχετικό ψάξιμο της συσκεύης, και κανά μισάωρο Gps ) όπως είπα, τώρα καταναλώνω το γέμισμα από τη δεύτερη φόρτιση, και έιμαι στο 51% της μπαταρίας μετά από 49 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας. Πιστεύω λοιπόν οτι με αυτή τη χρήση που κάνω, μετά και τη τρίτη - τέταρτη φόρτιση θα έχω και καλύτερα αποτελέσματα. Αν και έτσι να μείνει , μια χαρά είναι.

Ένα μικρό θεματάκι είναι πράγματι με την ένταση του κουδουνίσματος, που αν όμως το έχεις τοποθετήσει σε σημείο που να μην ακουμπάει όλη η πίσω μεριά κάτω και είναι λίγο ανασηκωμένο, τότε οκ.

Μια ερώτηση έχω αν μπορεί κάποιος να με βοηθησει:

Όσο και αν έψαξα, δε βρήκα πως βάζουμε αριθμούς σε ταχεία κλίση. Είναι κάτι που με εξυπηρετεί πάρα πολύ, και μέχρι στιγμής υποκαθιστώ αυτή τη λειτουργεία, έχοντας βάλει τα νούμερα που με ενδιαφέρουν στα αγαπημένα, και βολεύομαι εντάξει. Θα ήθελα όμως να βρώ το πως θα τα βάλω στη ταχεία κλήση.

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

Καλημέρα σε όλους.

Μια ερώτηση έχω αν μπορεί κάποιος να με βοηθησει:

Όσο και αν έψαξα, δε βρήκα πως βάζουμε αριθμούς σε ταχεία κλίση. Είναι κάτι που με εξυπηρετεί πάρα πολύ, και μέχρι στιγμής υποκαθιστώ αυτή τη λειτουργεία, έχοντας βάλει τα νούμερα που με ενδιαφέρουν στα αγαπημένα, και βολεύομαι εντάξει. Θα ήθελα όμως να βρώ το πως θα τα βάλω στη ταχεία κλήση.

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

Με το που πατησεις το ακουστικο για να ανοιξει το keypad για να παρεις τηλ εχεις 3 tab...το αριστερο ειναι ο τηλ καταλογος και δεξια ειναι τα αγαπημενα..εκει βαζεις τα νουμερα που χρησιμοποιεις περισοτερο και μπορεισ να τα εχεις και σας widjet στην αρχικη οθονη

Είσαι υπερβολικός...Έχεις δοκιμάσει ποτέ android?Το σολε μου ούτε μια φορά δεν έχει κολλήσει άσχετα που το έχω γεμίσει στις εφαρμογές και στα παιχνίδια..

Μιας και είπα εφαρμογές,βρήκα έναν launcher για wp7 που δουλεύει τέλεια στο σολε λέγεται Windows Phone Launcher,τα σπάει-είναι σαν να έχεις δυπήρινο windows phone!!!Δοκιμάστε το!!!

Α και να μην ξεχάσω αν θέλετε να ξεκλειδώνει σαν wp η εφαρμογή λέγεται WP7Lock Lite!!

Χρονια χρηστης Symbian και πλεον παραλληλα με το N8 ενος Xperia Sole,γιατι αλλιως να εγραφα σε αυτο το θεμα...Δο κινητο το δοκιμασα με το μαμα λειτουργικο,ξεκλειδωσα bootloader,το rootαρα ,περασα αλλες rom τα ιδια...δοκιμασα να πειραξω σε ποια διαθεσιμα ποσα μνημης να κλεινει εφαρμογες και για να μην κολλαει εφτασα στο σημειο να μην μπορω να εχω sports tracker Και ραδιο μαζι.....πλεον εχω περασει παλι την μαμα εκδοση της sony στο τελευταιο firm και με task manager Κλεινω εφαρμογες οταν ειναι σβηστη η οθονη για να μην χανω κλησεις...

Δυστυχως αυτη ειναι η λειτουργια του Android,κατ'εμε λαθος αλλα καποιοι γουσταρουν...Κακο για την καταναλωση και την επεξεργαστικη ισχυ που χρειαζεται..

Ασχετο αλλα απο αυτονομια πως πατε με wifi στο μαγαζι και 3g το φορτιζω 2 φορες την ημερα...Ειδικα οταν ειχα περασει μια πειραγμενη rom το εβγαζα βραδυ απο φορτιστη στις 11 και το πρωι στις 7 που ξυπναγα ειχε κξλεισει απο μπαταρα και χωρις WIFI..σε αντοιστιχη χρηση το Ν8 εβγαζει 1μερα+ πλεον μετα απο 2 χρονια χρησης

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
KTLK

Χρονια χρηστης Symbian και πλεον παραλληλα με το N8 ενος Xperia Sole,γιατι αλλιως να εγραφα σε αυτο το θεμα...Δο κινητο το δοκιμασα με το μαμα λειτουργικο,ξεκλειδωσα bootloader,το rootαρα ,περασα αλλες rom τα ιδια...δοκιμασα να πειραξω σε ποια διαθεσιμα ποσα μνημης να κλεινει εφαρμογες και για να μην κολλαει εφτασα στο σημειο να μην μπορω να εχω sports tracker Και ραδιο μαζι.....πλεον εχω περασει παλι την μαμα εκδοση της sony στο τελευταιο firm και με task manager Κλεινω εφαρμογες οταν ειναι σβηστη η οθονη για να μην χανω κλησεις...

Δυστυχως αυτη ειναι η λειτουργια του Android,κατ'εμε λαθος αλλα καποιοι γουσταρουν...Κακο για την καταναλωση και την επεξεργαστικη ισχυ που χρειαζεται..

Ασχετο αλλα απο αυτονομια πως πατε με wifi στο μαγαζι και 3g το φορτιζω 2 φορες την ημερα...Ειδικα οταν ειχα περασει μια πειραγμενη rom το εβγαζα βραδυ απο φορτιστη στις 11 και το πρωι στις 7 που ξυπναγα ειχε κξλεισει απο μπαταρα και χωρις WIFI..σε αντοιστιχη χρηση το Ν8 εβγαζει 1μερα+ πλεον μετα απο 2 χρονια χρησης

Δεν ξέρω τι έπαιζε με την Rom αλλά αυτό που λες δεν υπάρχει. Ή έχει πρόβλημα η μπαταρία σου. Σε 8 ώρες με σβηστή οθόνη χωρίς wifi και το έβρισκες κλειστό;

Στο δικό μου η αυτονομία έχει βελτιωθεί κατα πολύ σε σχέση με τις πρώτες μέρες. Νομίζω οτι και το update της Sony βοήθησε κάπως σε αυτό απ οσα διαβάζω και σε ξένα forums.

η τελευταία του φόρτιση κράτησε 4 μέρες με 1 ώρα και κάτι τηλέφωνα κάνα 45 λεπτο ίντερνετ και καμιά ώρα μουσική ,μερικα sms κτλ .. στο 0%-25% το πολύ βέβαια η φωτεινότητα και πρώτη φορά μετά απο κανα 2μηνο που είδα την μπαταρία του να δείχνει 1% και να μην έχει κλείσει :p (χωρίς να το έχω κλειστό ούτε flight mode βράδυ , αλλά γενικά οτι και να κάνω κάτω απο 1,5 μέρα δεν πέφτει η αυτονομία ...

Εγώ παιδιά είμαι στις πρώτες φορτίσεις αλλά επειδή το λιώνω στα games(παίζω τουλάχιστον 2-3 ώρες) του έχω βάλει και έναν battery saver και κρατάει χαλαρά 1,5 μέρα!

Με το που πατησεις το ακουστικο για να ανοιξει το keypad για να παρεις τηλ εχεις 3 tab...το αριστερο ειναι ο τηλ καταλογος και δεξια ειναι τα αγαπημενα..εκει βαζεις τα νουμερα που χρησιμοποιεις περισοτερο και μπορεισ να τα εχεις και σας widjet στην αρχικη οθονη

φίλε μου αυτά που περιγράφεις απλά δεν έχουν καμία σχέση με το sole...Βασικά με κανένα σύγχρονο android κινητό δεν έχουν σχέση αλλά τέλος πάντων...Αν θες την συμβουλή μου πήγαινε το γρήγορα στο service για αλλαγή συσκευής...Προφανώς έπεσες σε πλήρως ελλατωματική συσκευή...Εκτός κι αν τρολάρεις μιας και αυτό που λες ότι πέρασες άλλες ρομ κλπ δεν στέκει μιας και όλη κι όλη μία ρομ κυκλοφορεί για το sole...όσο για τον task manager που έχεις το μόνο που κάνει στο κινητό σου είναι να κλείνει εφαρμογές και το λειτουργικό να τις ξανανοίγει και μετά πάλι να τις κλείνει ο task και πάει λέγοντας.Το μόνο που καταφέρνεις είναι να λειτουργεί σχεδόν συνέχεια ο επεξεργαστής και να σπαταλά μπαταρία αλλά και πόρους.Αυτά.

Edited by Vlasismiriagos

φίλε μου αυτά που περιγράφεις απλά δεν έχουν καμία σχέση με το sole...Βασικά με κανένα σύγχρονο android κινητό δεν έχουν σχέση αλλά τέλος πάντων...Αν θες την συμβουλή μου πήγαινε το γρήγορα στο service για αλλαγή συσκευής...Προφανώς έπεσες σε πλήρως ελλατωματική συσκευή...Εκτός κι αν τρολάρεις μιας και αυτό που λες ότι πέρασες άλλες ρομ κλπ δεν στέκει μιας και όλη κι όλη μία ρομ κυκλοφορεί για το sole...όσο για τον task manager που έχεις το μόνο που κάνει στο κινητό σου είναι να κλείνει εφαρμογές και το λειτουργικό να τις ξανανοίγει και μετά πάλι να τις κλείνει ο task και πάει λέγοντας.Το μόνο που καταφέρνεις είναι να λειτουργεί σχεδόν συνέχεια ο επεξεργαστής και να σπαταλά μπαταρία αλλά και πόρους.Αυτά.

Συμφωνώ μαζί σου...Δεν γίνεται να συμβαίνει μόνο σε εκείνον και σε κανέναν άλλο...

Συμφωνώ μαζί σου...Δεν γίνεται να συμβαίνει μόνο σε εκείνον και σε κανέναν άλλο...

Ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιω Android σαν πληρης συσκευη μου,αρα δικαιολογουμε καποιον λαθων...Πειραγμενες rom βρηκα με το που ασχοληθηκα λιγο 3..αν ψαξω παραπανω σιγουρα θα βρω και αλλες..Αν εσυ εχεις σαν μοναδικη πηγη ενημερωσης το myphone δεν σου φταις εγω...

Οσο για το οτι λειτουργει ετσι το Android δεν φταιω εγω,αλλα η google..συγνωμ,η κιολας...Απλα πλεον καταλαβα γτ εχουν βγει τερατα πλεον στον χωρο της κινητης μιας και οι αναγκες του λειτουργικου ειναι τεραστιες..Ξερετε αυτο δεν λεγετε και πολυ καλο λειτουργικο... αν βαλετε 4πυρηνο στα 1,5 ghz με 2gb σε αλλο λειτουργικο εκει να σας δω τι εστι smooth ταχυτητα και μπλα μπλα...

Δεν μπηκα να τρολλαρψ οπως ειπε ο φιλοςμαυτα τα κανετε οι Android funs οταν βγαινει κατι καλο απο αλλο λειτουργικο..Ειμαι κατοχος της εν λογω συσκευης και φαινεται οτι μονο εγω απ οτην Ελλαδα,και ολος ο υπολοιπος κοσμος εχει προβλημα με την αυτονομια του Sole,Οι υπολοιποι τους κραταει 2-3 μερες εδω μεσα...Να το κοιταξω αν ειναι...ΤΟ ξερω δεν μας αρεσει να ακουμε κακες κουβεντες για τις επιλογες μας,αλλα καμια φορα απλα ετσι ειναι..ΤΙ να κανουμε..

KTLK

Ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιω Android σαν πληρης συσκευη μου,αρα δικαιολογουμε καποιον λαθων...Πειραγμενες rom βρηκα με το που ασχοληθηκα λιγο 3..αν ψαξω παραπανω σιγουρα θα βρω και αλλες..Αν εσυ εχεις σαν μοναδικη πηγη ενημερωσης το myphone δεν σου φταις εγω...

Οσο για το οτι λειτουργει ετσι το Android δεν φταιω εγω,αλλα η google..συγνωμ,η κιολας...Απλα πλεον καταλαβα γτ εχουν βγει τερατα πλεον στον χωρο της κινητης μιας και οι αναγκες του λειτουργικου ειναι τεραστιες..Ξερετε αυτο δεν λεγετε και πολυ καλο λειτουργικο... αν βαλετε 4πυρηνο στα 1,5 ghz με 2gb σε αλλο λειτουργικο εκει να σας δω τι εστι smooth ταχυτητα και μπλα μπλα...

Δεν μπηκα να τρολλαρψ οπως ειπε ο φιλοςμαυτα τα κανετε οι Android funs οταν βγαινει κατι καλο απο αλλο λειτουργικο..Ειμαι κατοχος της εν λογω συσκευης και φαινεται οτι μονο εγω απ οτην Ελλαδα,και ολος ο υπολοιπος κοσμος εχει προβλημα με την αυτονομια του Sole,Οι υπολοιποι τους κραταει 2-3 μερες εδω μεσα...Να το κοιταξω αν ειναι...ΤΟ ξερω δεν μας αρεσει να ακουμε κακες κουβεντες για τις επιλογες μας,αλλα καμια φορα απλα ετσι ειναι..ΤΙ να κανουμε..

Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα, το κινητό το πήρε φίλος μου και του κανα μια λίστα με τι να κατεβάσει από Google Play ... Το λιωνε 12 ώρες το 24ωρο, κάθε δεύτερη μέρα το φόρτιζε ... Ατάκες του τύπου "έπεσα να κοιμηθώ με 100% και ξύπνησα και ήταν σβηστό" είναι καλοδεχούμενες, αρκεί να συνοδεύονται από φράσεις "ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει???", "τι να κάνω ???", "ποια είναι η δική σας μέση αυτονομία ??" ... Αν συνοδεύεται από κοροϊδία και χώσιμο στην Google, "Android funs" και "αν βάλετε τετραπύρηνο σε άλλο λειτουργικό θα πηγαίνει καλύτερα", μόνο ως αληθή δεν λαμβάνονται, μάλλον ως εριστικά ...

Το κινητό έχει την τυπική αυτονομία Android, και το σημαντικότερο, έχει φοβερό value for money ... True Story .. :)

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Καλά εδώ περιμένουμε ακόμα την ics την jb θα αργήσει έτσι όπως το πάει :lol:

Digital-Doctor.blogspot.gr

Καλά εδώ περιμένουμε ακόμα την ics την jb θα αργήσει έτσι όπως το πάει :lol:

Αφού πήρε το P όπου να 'ναι θα πάρουμε και εμείς...Για jb το συζητάμε όταν θα βγει η 5 εκδοση

το μεγαλύτερο συν με το που φάμε παγωτάκι θα είναι ότι θα μπορούμε να ρουταρουμε και να ξερουταρουμε μέσο custom roms εύκολα έτσι? η κάνω λάθος?

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Aν πέφτεις για ύπνο και σου έχει κλείσει το πρωί όπως λες, έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη συσκευή και οχι το Sole γενικά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω να φορτίσω το κινητό από χθες το πρωί και με αρκετές ώρες wifi και πλοήγησης + παιχνίδι βρίσκομαι στο 42 τοις εκατό. Πήγαινε το στο service. Δεν έχει να κάνει με ΄΄κακές κουβέντες για τις επιλογές μας΄΄. Από την μία δεν ξέρεις τι σου γίνεται και απο την άλλη γινεσαι και εριστικός. Έλεος!

Θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε άλλο με το συγκεκριμένο θέμα. Ο ktlk εξέφρασε μια άποψη. Σεβαστή, μη σεβαστή, ορθή, λανθασμένη ας το κρίνει ο καθένας με βάση τα δικά σου δεδομένα. Έγιναν κάποια σχόλια με επιχειρήματα, κάτι το οποίο είναι απόλυτα θεμιτό, αλλά το να συνεχίσουμε περαιτέρω αυτή την κατάσταση μάλλον καταντά κουραστικό.

Συνεχίζουμε λοιπόν. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21035

Έλα πείτε την αλήθεια.. Έχουν μπλέξει λίγο τα μπούτια τους εκεί στην Sony ε? :lol:

Μπορει να ειναι bug fix για καποιες χωρες. Ηδη καποιοι ελαβαν το .188.

Ξαναλεω, το οτι εβγαλαν firm ICS δεν σημαινει οτι θα το παρουμε αμεσως. Μπορει να ερθει σε 2 μερες, μπορει σε 10 μερες, μπορει να βγαλουν και αλλα ICS firm αν βρουν bugs στα προηγουμενα.

Μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση, περιμενουμε...:)

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola