jeffpapadopoulos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 υπαρχει καμια εναλλακτικη ωστε να βλεπουμε HD στο youtube ??? εστω απο αλλον browser ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 (edited) παιδια πως μπορω να σβησω την αρχικη σελιδα που γραφει sony! Και κάτι άλλο οι ενημέρωσεις πως διαγράφονται; Edited July 7, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Όταν μπεις στον browser, θα ανοιξεις τις ρυθμίσεις και θα κατέβεις και λέει για αρχική σελίδα... Προτίνω να μην χρησιμοποιείς τον browser που έχει μέσα.. Κατέβασε Opera.. Κλάσεις ανώτερος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια μου ηρθε η αναβαθμιση αλλα επειδη ειδα τα παραπανω ποστ την αφησα πως την διαγραφουμε? και κατι αλλο χρεονομαι συνεχεια στο ιντερνετ ενω εχω στο σπιτι ασυρματο τι να ριθμισω σορρυ ρε παιδια ανιδεος τελειως!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 με το wifi του σπιτιου οχι δεν χρεωνεσαι. με το 3g ναι Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 με το wifi του σπιτιου οχι δεν χρεωνεσαι. με το 3g ναι και πως το κλεινω ο3g?????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 και πως το κλεινω ο3g?????:confused: Ρυθμισεις,ασυρματο και δικτυα και ξετικαρεις την κινηση δεδομενων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ρυθμισεις,ασυρματο και δικτυα και ξετικαρεις την κινηση δεδομενων Ωραιος χιλια ευχαριστο ρε φιλε ελπιζω τωρα να ειμαι ενταξει και να μην χρεονομαι:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Ρε παιδιά όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο και έρχεται μήνυμα, δεν ανάβει η οθόνη.. Μόνο ήχο κάνει.. Υπάρχει κάπου επιλογή για να ανάβει και η οθόνη? Δεν έχω βρει κάτι... EDIT: Για το backup εφαρμογών που ρωτούσα πιο πάνω βρήκα την λύση.. Για όποιον τον ενδιαφέρει η λύση είναι η εφαρμογή Airdroid.. Συνδέεται ασύρματα το κινητό με τον υπολογιστή.. Edited July 8, 2012 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyro13 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) πως το καταφέρνεις όντας στην τσέπη να πατιέται το κουμπί ξεκλειδώματος να μετακινείται στα αριστερά και να πατιέται το play;;;Μήπως έχεις φαντάσματα στην τσέπη σου;;;:p δεν χρειαζεται να μετακινησεις αριστερα για να ξεκλειδωσει..οταν ειναι κλειδωμενο και κανεις αριστερα στο ρολοι παει στην εφαρμογη της μουσικης..αλλα παραμενει κλειδωμενο.. δοκιμασετο να δεις.. Edited July 8, 2012 by Pyro13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudiss Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 καλησπερα υπαρχει τροπος να παρω τον τηλ. καταλογο απο το παλιο μου κιν.lg p 500και να τον βαλω στο sola? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ναι μεσω του gmail. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 ο φορτιστής που έχουμε είναι ταχυφορτιστής ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 ο φορτιστής που έχουμε είναι ταχυφορτιστής ? Δε νομίζω. Σε πόση ώρα φορτίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 τελικα την νεα εκδοση να την βαλουμε? 6.0.Β.3.162 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 τελικα την νεα εκδοση να την βαλουμε? 6.0.Β.3.162 ? Οχι να μην κάνεις αναβάθμιση ;) Λογικά μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα βγάλουν νέα έκδοση που διορθώνει το μεγάλο πρόβλημα με το σήμα για όσους αναβάθμισαν στην 6.0.Β.3.162. Ρίξε μια ματιά να δεις τι γίνετε με την 6.0.Β.3.162 http://talk.sonymobile.com/thread/43234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Οχι να μην κάνεις αναβάθμιση ;) Λογικά μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα βγάλουν νέα έκδοση που διορθώνει το μεγάλο πρόβλημα με το σήμα για όσους αναβάθμισαν στην 6.0.Β.3.162. Ρίξε μια ματιά να δεις τι γίνετε με την 6.0.Β.3.162 http://talk.sonymobile.com/thread/43234 Εγω ειχα προβλημα με το σημα μετα την αναβαθμηση αλλα εκανα μια επιδιορθωση και ολα ειναι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Εγω ειχα προβλημα με το σημα μετα την αναβαθμηση αλλα εκανα μια επιδιορθωση και ολα ειναι κομπλε Εκανες επιδιόρθωση με το SEUS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Δε νομίζω. Σε πόση ώρα φορτίζει;; δεν έχω προσέξει, κανα 5ωρο ? θα δω την επόμενη απλά ο δικός μου λέει EP800 και αυτός που έχει η SONY EP851 άρα μάλλον δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Εγω ειχα προβλημα με το σημα μετα την αναβαθμηση αλλα εκανα μια επιδιορθωση και ολα ειναι κομπλε δηλαδη τι εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) δηλαδη τι εκανες? Εκανα με το sony ericsson update επιδιορθωση και ολα πανε ρολοι τωρα.Δεν θυμαμε ονοματα αλλα για να σας βοηθησω ηταν το πρασινο και ελεγε Sony ericsson οχι το μπλε που λεει σκετο SONY απλα χαθηκαν οι επαφες και οι εφαρμογες (δεν με πηραξε καθολου αφου την μιση μερα δεν ειχα σημα)Θα σας πω αυριο σιγουρα το ονομα γιατι τωρα δεν εχω το λαπτοπ.Kατι αλλο...μολις το εβαλα στο usb σαν να 'Ηξερε' οτι ειχα προβλημα και μου πεταξε το μηνυμα για επιδιορθωση και την εκανα...To διαβασα σε ενα ξενο site και ελεγε οτι ετσι διορθωνεται το προβλημα Edited July 9, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Προφανώς έκανες με το update service και όχι με το companion ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Προφανώς έκανες με το update service και όχι με το companion ;) Ναι αυτο.Παντος δουλεψε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Το ξυπνητήρι δε βαράει καθόλου αν έχω τη συσκευή απενεργοποιημένη. Τι να φταίει; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 To ότι είναι Android. Έτσι είναι σχεδιασμένο το λειτουργικό. Μόνο στην λειτουργία πτήσης χτυπάει το ξυπνητήρι (κι όταν φυσικά είναι σε πλήρη λειτουργία) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts