stam911 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καλησπερα παιδια,μπορει καποιος να μου πει ποιες οι διαφορες sole με u???ευχαριστω. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδιά και 1 και 4 cores να έχει είναι σίγουρα πιο αδύναμη από αυτή των GSII/III. Αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει... Παρόλα αυτά θα το ξαναπώ ότι με τίποτα δεν χαλάει το value for money του κινητού και είναι μια αξιοπρεπής gpu για την κατηγορία του... :) Γιατι ειναι πιο αδυναμη απο του GS 2 ;;; Πως εκανες την συγκριση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Υπαρχει καπου ετοιμοπαραδοτο στην Πατρα ? Πατρινοι για δωστε βοηθεια :D Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Δοκιμασε κανεις βιντεο 1080p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Υπαρχει καπου ετοιμοπαραδοτο στην Πατρα ? Πατρινοι για δωστε βοηθεια :D Δοκίμασε σε κατάστημα Wind. Σαν δίκτυο το έχουν αποκλειστικότητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καλησπέρα σας! Πόσο στοιχίζει το Sole στα μεγάλα μαγαζιά τύπου Πλαίσιο κτλ; Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καλησπέρα σας! Πόσο στοιχίζει το Sole στα μεγάλα μαγαζιά τύπου Πλαίσιο κτλ; Σας ευχαριστώ πολύ το πλαισιο μεχρι προσφατα το ειχε μεσα στους τιμοκαταλογους μετα το απεσυρε αγνωστο γιατι με τιμη στα 260ευρω οσο δλδ πουλιεται παντου οπως στην wind:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 για χρηση του usb on the go παιδια τί καλωδιο χρειαζομαι...μπορειτε να ου στειλετε λινκ please?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καλησπέρα σας! Πόσο στοιχίζει το Sole στα μεγάλα μαγαζιά τύπου Πλαίσιο κτλ; Σας ευχαριστώ πολύ 259Ε το πηρα εγω πριν 6 ημερες ! Απο Πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) απ'οτι φαινεται την εχω στρωσει μια χαρα την μπαταριουλα του :cool: τελικα εσας ποσο σας κραταει? το αποτελεσμα στη φωτο ειναι με λιγο ομιλια, αρκετα εως πολλα sms, μετρια χρηση wifi (χωρις ενεργοποιημενο τον αυτοματο συνχρονισμο) και bluetooth μονο μεσ'το αυτοκινητο, α! και τη φωτεινοτητα στο ~80% επισης θελω να ρωτησω κατι.. οταν φορτιζει το κινητο, νιωθετε να μειωνεται καπως η ανταποκριση της οθονης (πχ οταν γραφεις sms) η ειναι η ιδεα μου?! Edited June 6, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλημερα ξερετε εκτος των γερμανο /πλαισιο κανενα αλλο καταστημα που να συνεργαζεται η cosmote ? εγώ το πήρα με επιδότηση κοσμοτέ από το mobilehellas δεν υπαρχει ακομα οδηγος για ροοτ με τον οποιον να εχεις ροοτ προσβαση χωρις ξεκλειδωμα του bootloader.. και αμα ξεκλειδωσει ο bootloader μετα πολυ δυσκολα επιστρεφεις..αφου εισαι και αρχαριος, καλυτερα μεινε οπως εισαι. ok , δεν το ακουμπάω τότε , ευχαριστω. χάχα Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 σε κοκκινο το ειδε κανεις πουθενα; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 c0rpse_grinder, επειδη σε βλεπω μαχιμο με το Sola, κανε μου μια μεγαλη χαρη σε παρακαλω:) Δοκιμασε κανα βιντεακι πανω απο 720p να δουμε αν παιζει. Εχω κατι βιντεακια απο φωτ. μηχανη σε αναλυση 1440x1080 και με ενδιαφερει πολυ αυτο το θεμα. Στο review του GSMARENA λεει οτι τρεχει μεχρι 720p. Στο Xperia P ομως που εχει το ιδιο hardware, γραφει οτι τρεχει και 1080p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) c0rpse_grinder, επειδη σε βλεπω μαχιμο με το Sola, κανε μου μια μεγαλη χαρη σε παρακαλω:) Δοκιμασε κανα βιντεακι πανω απο 720p να δουμε αν παιζει. Εχω κατι βιντεακια απο φωτ. μηχανη σε αναλυση 1440x1080 και με ενδιαφερει πολυ αυτο το θεμα. Στο review του GSMARENA λεει οτι τρεχει μεχρι 720p. Στο Xperia P ομως που εχει το ιδιο hardware, γραφει οτι τρεχει και 1080p. οkay δοκιμαζω και σου λεω edit: εβαλα ενα αρχει .mov που ειναι full hd απ'την καμερα μου και δεν το παιζει καλα. πηγαινει σαν σε slow motion. δεν νομιζω να φταιει το οτι ειναι .mov το αρχειο. 720p παιζει μια χαρα .mkv που εχω μεσα. Edited June 6, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 οkay δοκιμαζω και σου λεω edit: εβαλα ενα αρχει .mov που ειναι full hd απ'την καμερα μου και δεν το παιζει καλα. πηγαινει σαν σε slow motion. δεν νομιζω να φταιει το οτι ειναι .mov το αρχειο. 720p παιζει μια χαρα .mkv που εχω μεσα. οπότε τι γίνεται δεν το αφήνει το software να το τρέξει ? με ποιο πρόγραμμα το δοκίμασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Χιλια ευχαριστω για την δοκιμη. Οποτε καλα τα λεει το gsmarena. Το θεμα ειναι οτι το Xperia P με το ιδιο cpu+gpu παιζει 1080p. Μηπως με την ICS λυθει το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 με mx player παιζω ολα τα βιντεο αρχεια Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Χιλια ευχαριστω για την δοκιμη. Οποτε καλα τα λεει το gsmarena. Το θεμα ειναι οτι το Xperia P με το ιδιο cpu+gpu παιζει 1080p. Μηπως με την ICS λυθει το θεμα? Φίλε μου το κινητό παίζει οτιδήποτε.και 1080 και 720 κ ότι άλλο θες...απλά ο native player που έχει το τηλέφωνο δν παίζει τόσο καλά τα 1080...κατέβασε έναν άλλον video player να χαρείς το τηλεφωνάκι σου κ εγώ το mx player έχω πάντως κ παίζει τα πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) εγώ το πήρα με επιδότηση κοσμοτέ από το mobilehellas καλησπερα, απο mobilehellas ειναι παραεισαγωγης η συσκευη? Edited June 6, 2012 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ναι παραεισαγωγης Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 απ'οτι φαινεται την εχω στρωσει μια χαρα την μπαταριουλα του :cool: τελικα εσας ποσο σας κραταει? το αποτελεσμα στη φωτο ειναι με λιγο ομιλια, αρκετα εως πολλα sms, μετρια χρηση wifi (χωρις ενεργοποιημενο τον αυτοματο συνχρονισμο) και bluetooth μονο μεσ'το αυτοκινητο, α! και τη φωτεινοτητα στο ~80% επισης θελω να ρωτησω κατι.. οταν φορτιζει το κινητο, νιωθετε να μειωνεται καπως η ανταποκριση της οθονης (πχ οταν γραφεις sms) η ειναι η ιδεα μου?! Στο 0% η φωτεινοτητα και μου βγαζει το πολυ 15 ωρες. Αλλα ο.κ. εσυ δεν μιλας καθολου ουτε internet μπαινεις. Να φανταστω οτι το εχεις και 2G ; Μετα απο ποσες φορτισεις σου βγαζει αυτο το αποτελεσμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 2 ερωτησεις - Το κινητο εχει τζαμι που δεν χαραζει; - screen protector που μπορω να βρω για αυτη την συσκευη; Σε ελληνικο καταστημα οχι μεσω ιντερνετ. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 μπορει ισως να γινομαι κουραστικος αλλα μεταξυ νεο v, u και sole καλυτερο τεχνογογικα πιο νομιζεται καλυτερο γιατι εχω μπερδευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 μπορει ισως να γινομαι κουραστικος αλλα μεταξυ νεο v, u και sole καλυτερο τεχνογογικα πιο νομιζεται καλυτερο γιατι εχω μπερδευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το sole και το U είναι ίδια τεχνολογικά απλά το sole έχει μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης 8gb έναντι 4 του U αλλά έχει επιπλέον το πλεονέκτημα να δέχεται κάρτες sd κάτι που το u δν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 2 ερωτησεις - Το κινητο εχει τζαμι που δεν χαραζει; - screen protector που μπορω να βρω για αυτη την συσκευη; Σε ελληνικο καταστημα οχι μεσω ιντερνετ. Εχω αλλαξει 4 sony . ΟΛΑ τα Sony Φορανε ΜΑΠΑ οθονη φιλε. Τo Sole την 1η ημερα μου την εκανε την χαρακια !! Προστασια οθονης θα βαλεις απο το Neo V . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts