Jump to content

Polls @ myphone.gr: Αφήνετε ανεξόφλητους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας;

Nagata
 Κοινοποίηση

Αφήνετε ανεξόφλητους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας;  

444 members have voted

1. 1. Αφήνετε ανεξόφλητους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας;

• Φροντίζω να πληρώνω εγκαίρως κάθε λογαριασμό μου
      282
    • Ορισμένες φορές καθυστερώ την εξόφληση λογαριασμού, πληρώνω με καθυστέρηση
      127
    • Μου συμβαίνει συχνά να παραμελώ τις υποχρεώσεις μου, οφείλω αρκετά χρήματα
      14
    • Δεν ξέρω / δεν απαντώ
      21

Recommended Posts

Σε λίγο θα το κάνουν όπως στο εξωτερικό... :(

Κόβεται 1-2 μέρες μετά που λήγει ο λογαριασμός. Το κάνουν όλες οι εταιρίες και έτσι δε μπορείς να κάνεις τίποτα....

Άμα θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο να είναι ΠΡΩΤΑ κύριοι στις υποχρεώσεις τους οι εταιρίες και μετά να το κάνουν.

Όταν ξαφνικά πέφτει το δίκτυο για μερικές ώρες εγώ ο μ@λ@κας φταίω που δεν μαζεύω άλλους 5-10 φίλους να ζητήσω αποζημίωση ή μείωση του παγίου για το χρονικό διάστημα που έμεινα χωρίς τηλέφωνο.

Όταν η Vodafone χρέωσε την πιστωτική μου κάρτα σε λογαριασμό φιλικού προσώπου απλά και μόνο επειδή είχαμε δώσει κοινό τηλέφωνο συγγενή ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ έπρεπε να πάω σε κάνα Λυκουρέζο και να γελάμε.

Εγω αν γίνει αυτό θα είμαι αμείλικτος σε κάθε στραβό που βλέπω και θα στέλνω εξώδικο.

• Απαντήσεις 114
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πάγια εντολή εξόφλησης μέσω πιστωτικής (vodafone visa) του αστρονομικού ποσού της σύνδεσης των 17€!

Και επειδή την πιστωτική την χρησιμοποιώ για να πληρώνω πολλούς λογαριασμούς και να μην στήνομαι σε ουρές κλπ. παίρνω και έκπτωση στον λογαριασμο 1€ ανά 50€ που ξοδεύω μέσω πιστωτικής. Αυτά που πληρώνω στην voda τελικά είναι το πολύ κανένα 10ρικο το μήνα. :)

Το καλοκαίρι που το συμβόλαιο ήταν γύρω στο 45άρι και είδα ότι ζορίζομαι, το γύρισα στο unlimited 15 που με καλύπτει τελικά. Και άμα ζοριστώ ακόμα περισσότερο, το κάνω καρτοκινητό, μιλάω ελάχιστα και τέλος.

Επιπλέον: Ένα smart phone μπορεί να μειώσει πάρα πολύ τον λογαριασμό... viber, whatsapp, skype κλπ. βοηθάνε. Αν όλοι με όσους μιλάω είχαν smartphone με ένα πρόγραμμα δεδομένων μέχρι 100MB, δεν θα ξαναέπαιρνα ποτέ κανονικό τηλέφωνο ή sms...

Τελικα,καποιοι ειναι του κλαμπ το τσαμπα κανει καλο,και του δεν πληρωνω δεν πληρωνω,γιατι εσχατως ειναι της μοδας,αλλα αυτα ειναι που μας φερανε,(μαζι με αλλα βεβαια), εκει που βρισκομαστε τωρα.

Και κατι τελευταιο,το κινητο,δεν ειναι υποχρεωτικο,και να τα αφησετε αυτα.Υπαρχουν τα καρτοτηλεφωνα στους δρομους και τα σταθερα.Αυτα,ειναι αρκετα.

Δε νομιζω οτι ειμαστε καρδιολογοι που πρεπει να βρισκομαστε στανμπαι 24 ωρες την ημερα,μπας και τυχει κατι επειγον.Και αν τυχει κατι εκτακτο,που θα χρειαστει και για μας να ειμαστε ανα πασαν στιγμην διαθεσιμοι,τοτε μια καρτα,λυνει το προβλημα με 10 Ευρω.

Ετσι βεβαια,θα κλεισει μια ή περισσοτερες εταιριες,λογω ελλειψεως τζιρου,αλλα γιατι οχι;Εδω εκλεισαν χιλιαδες αλλες,γιατι οχι και αυτες;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εγω συνηθως μετα την ληξη τους πληρωνω...μερικες φορες μου το κοψανε κιολας για καποιες ωρες.εχω μια συνηθεια να τα ξεχναω..η οταν ερθει ο δευτερος λογαριασμος τα πληρωνω μαζι.αργουνε να το κοψουνε παντως στην wind μετα απο μια 5ετια με λογαριασμους των 100€ πολλες φορες...

Φιλικά Γιώργος

Πληρώνω όλους τους λογαριασμούς μου την ημέρα που τους λαμβάνω. Χρησιμοποιώ i-Banking κι έτσι μπορώ να το κάνω απ' το σπίτι ή απ' τη δουλειά. Είναι ψυχολογικός ο λόγος για μένα. Απλά δεν νιώθω καλά όταν ξέρω ότι χρωστάω κάπου χρήματα κι έτσι φροντίζω να εξοφλώ άμεσα κάθε χρηματική μου υποχρέωση.

Κατανοώ απόλυτα όσους καθυστερούν να πληρώσουν επειδή δεν έχουν χρήματα λόγω ξαφνικών και μη προβλέψιμων αλλαγών στην οικονομική τους κατάσταση (π.χ. απόλυση). Δεν δικαιολογώ όμως εκείνους τους "νεοελληναράδες" που ενώ δεν έχουν μεγάλα εισοδήματα παίρνουν δάνεια για ακριβά αυτοκίνητα, διακοπές στο εξωτερικό, ακριβά ρούχα, ακριβά smartphones (!) και άλλες τέτοιες πολυτέλειες, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Μέσα στα 1000 κακά της οικονομικής κρίσης που περνάμε, ένα καλό είναι ότι όλοι αυτοί οι "νεοελληναράδες" θα πάρουν το μάθημα που τους αξίζει και ίσως έτσι βάλουν λίγο μυαλό στο κεφαλάκι τους...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ευτυχώς υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι εδώ μέσα. Όσο για τους... επαναστάτες του γλυκού νερού - δεν πληρώνω, τους θεωρώ κοινά λαμόγια και είναι αυτοί οι οποίοι με τη συνολική συμπεριφορά τους μας έφεραν εδώ. Ας μην κάνουν συμβόλαια 18 ή 24 μηνών και ας μην παίρνουν κινητά των 700 ευρώ αν δεν είναι σε θέση να τα συντηρήσουν και φυσικά στην πρώτη δυσκολία έχουν πρόβλημα. Ας επιστρέψουν την επιδότηση και ας το κάνουν κάρτα. Αν έχουν μείνει χωρίς δουλειά μπορούν να πουλήσουν το... άιφον που πιθανότατα έχουν για 300-400 ευρώ και να πληρώσουν με αυτά την επιδότηση λόγω πρόωρης διακοπής... Όμως αυτό δεν βολεύει τον ελληνάρα - τσάμπα μάγκα, τον βολεύει και να κρατήσει το κινητό, και να μην πληρώσει την επιδότηση, και να συνεχίζει να μιλάει... απεριόριστα χωρίς να πληρώνει...

Η λύση είναι ΜΙΑ και είναι ΚΟΝΤΑ. Να βάζουν φραγή και στις εισερχόμενες και στις εξερχόμενες οι εταιρείες μόλις λήξει η προθεσμία πληρωμής του λογαριασμού και παραμένει απλήρωτος, και να δεις πότε το 50% τουλάχιστον όσων φωνάζουν και το παίζουν επαναστάτες θα πάνε να πληρώσουν με χρήματα τα οποία ξαφνικά θα βρουν...

Δυστυχώς έχουμε κρίση ιδεών και αντίληψης και όχι οικονομική κρίση. Τι πάει να πει οικονομική κρίση; Η οικονομία αν την θέσει κάποιος σαν μια δήθεν επιστήμη (επιστήμη της απάτης είναι) είναι μια συνησταμένη άλλων κρίσεων όπως η οικολογική, η έλειψη φυσικών πόρων και τροφής κτλ κτλ κτλ. Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου (για παράδειγμα) ένας υπάλληλος που βάραγε περιτές σφραγίδες να έχει την δυνατότητα να αγοράζει ένα σορό βιομηχανικά προϊόντα όπου δεν έχει καν την ικανότητα να αντιληφθεί στο 1% πως αυτά δημιουργήθηκαν, παρά να είναι μόνο ένας απαθής χρήστης.

Και για να το προσγειώσω κάπως άγαρμπα, θα πάρει το αμαξάκι του, θα κάψει και βενζινούλα, θα διπλοπαρκάρει για να δημιουργήσει κυκλοφοριακό αδιαχώριτο, θα στηθεί στην ουρά στα ΕΛΤΑ, θα πληρώσει και προμήθεια για πληρώσει τον πολυπόθητο λογαριασμό της τηλεφωνίας του.....αααααα και να μην ξεχαστώ όσο περιμένει στην ουρά, θα βαρυγκομαχά και θα προσπαθεί να παραπονεθεί για την οικονομική κρίση στον επίσης αγωνιστή συμπατριώτη του που και αυτός έχει κλείσει τον απέναντι όμως δρόμο. Θα χτυπήσει και το 700+ ευρώ κινητό του, θα το παίξει και γκατζετάκιας, αλλά για το web-banking φυσικά ούτε που το ξέρει, ούτε που θέλει να το μάθει, και αν του πεις οτι θα γλυτώσει κόπο, χρόνο, χρήμα και ΕΝΕΡΓΕΙΑ, θα σου πει οτι θέλει να "ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ" την κατάσταση! Ένα άλλο "control" είναι κάποιος να γυρίσει ένα φτηνό σπάνιο συμβόλαιο σε κάρτα χωρίς να αλλάξει συνήθεια και απλά να ταϊζει με κάρτες κάθε λίγο και λιγάκι και στο τέλος να το πληρώνει διπλάσια!

Με λίγα λόγια όλα είναι στον εγκέφαλο. Και στις δύσκολες ή εύκολες καταστάσεις όταν ο εγκέφαλος στροφάρει καλά, θα κάνει την σωστή κίνηση. Όλα τ'άλλα είναι γκρίνιες.

Greco: Τόσα λεφτά βγάζουν οι κερατάδες οι εταιρείες. Σιγά μην τους πληρώσω. Ας κάνω οτι πάω σε άλλη εταιρεία, θα έρθουν να με παρακαλέσουν και θα μου προσφέρουν το Iphone σε καλύτερη τιμή.

ΑΠ: Δεν μιλάμε για φόρους δημοσίου που αν δεν γίνει σοβαρή συνειδητοποιημένη επανάσταση δεν μπορείς να κάνει κάτι. Μιλάμε για υπηρεσίες από ιδιωτική εταιρεία που είναι προεραιτικές, όπως ένα γυμναστήριο, ένα συνεργείο καθαρισμού, ένα ξενοδοχείο για διακοπές. Δεν σε υποχρεώνει ΚΑΝΕΙΣ να απολαύσεις τις υπηρεσίες αυτές! Αν όμως το κάνεις, τότε πρέπει να είσαι συνεπείς.

Greco: Μα είναι πανάκριβες οι υπηρεσίες τους!

ΑΠ: Το ήξερες! Αλλά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα να διαλέξεις. Αξιολογείς τις απαιτήσεις σου, κοιτάς την τσέπη σου, πέρνεις πράσσινο φως και προχωράς. Κάνεις μια συμφωνία όπως όλες τις άλλες στην ζωή σου.

Greco: Ναι ρε φιλαράκι, αλλά μου είπαν οτι αν πληρώνω λίγο παραπάνω πάγιο, θα μπορέσω και εγώ να μπω στο club του μακαρίτη του Steve. Άσε που θα κάνω περισσότερους φίλους γιατί τώρα έχω τόσο χρόνο ομιλίας που δεν χρειάζομαι οπότε θα αρχίζω να πέρνω και τηλέφωνα που δεν θα έπερνα πριν.

ΑΠ: Μάλλον στα οικονομικά δεν είσαι τόσο καλός οπότε είναι λογικό να τραβάς τώρα το λούκι. Όταν σου μίλησαν για το πάγιο, το ανήγαγες καθόλου σε ετήσια βάση; Δηλαδή αυτό που σου είπαν Χ12 να δεις πόσο βγαίνει; Μάλλον όχι ε; Και πόσο φθηνότερα πήρες σάντουιτς από γυαλί; 200 ευρώ; Δηλαδή άξιζε να πληρώσεις πχ. 40 ευρώ παραπάνω πάγιο (Χ12=480 το χρόνο) για να γλιτώσεις 200 ευρώ;

Greco: Ναι ε; Σίγουρα δεν κάνεις λάθος; Τότε γιατί το κάνει όλος ο κόσμος, δηλαδή τόσο ηλίθιοι είναι όλοι;

ΑΠ: Όσοι σκέφτονται σαν και εσένα....μάλλον ναι.

Greco: Και τώρα με την οικονομική κρίση τι να κάνω;

ΑΠ: Η "οικονομική" κρίση δεν ξεκίνησε σήμερα, υπάρχει τουλάχιστον εδώ και δύο χρόνια. Ότι συμβόλαιο και να είχες κάνει, τώρα έπρεπε να είχε λήξει. ΕΚΤΟΣ και αν το έχεις κάνει πρόσφατα, όπου και ήξερες οτι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Άρα....

Greco: Ναι πρόσφατα το έκανα αφού είχα την δουλίτσα μου. Αν έχεις ξοδεύεις! Τώρα που την έχασα τι να κάνω;

ΑΠ: Πρέπει να βγεις από αυτήν την νοοτροπία. Και να έχεις, πάντα με μέτρο γιατί ποτέ δεν ξέρεις όπως και έγινε. Ακόμα και τώρα υπάρχει λύση. Διακόπτεις το συμβόλαιο σου και επιστρέφεις το ποσοστό των 200 ευρώ που πήρε επιδότηση. Ναι με θα σου κακοφανεί, αλλά θα γλυτώσεις πολύ παραπάνω από τα άσκοπα πάγια που θα πληρώσεις. Έτσι θα γλυτώσεις χρήματα. Μην ανησυχείς όμως η συσκευή που έχεις είναι πολύ καλή, και δεν θα έχει πρόβλημα να την κρατήσεις για πολλά χρονάκια ακόμα. Όταν θα μπορείς θα αγοράσεις μια άλλη, μέχρι τότε όμως δεν χάλασε ο κόσμος.

Greco: Εγώ λέω να μην πληρώσω καν. Πολυεθνικές είναι έχουν λεφτά, από εμένα θα ζήσουν;

ΑΠ: Όταν όμως την δικιά σου νοοτροπία την έχουν και άλλοι χιλιάδες από το είδος σου, τότε οι εταιρίες αναγκάζονται να κάνουν αυξήσεις στα πάγια τους με παράλληλη μείωση των παροχών τους, που έτσι όλοι βγαίνουν ζημιογόνοι!

Greco: Δεν πειράζει θα τα δώσω σε 2-3 μήνες μαζεμένα!

ΑΠ: Μάλλον δεν χαμπαριάζεις τίποτα! Αφού πάλι θα τα πληρώσεις! Γιατί συνεχίζεις να έχεις το πάγιο που έχεις;

Greco2: Άσε τον άνθρωπο να κάνει οτι θέλει! Ελευθερία δεν έχουμε. Σας ακούω τόση ώρα. Να σου πω εγώ, δεν τους πληρώνω του άχρηστους στην ώρα τους. Ο βασικός λόγος είναι οτι δεν έχω χρόνο να πάω στα ΕΛΤΑ. Όταν μου έρθει μήνυμα για φραγή τότε πάω.

ΑΠ: Τα είπα και ποιο πριν, μάλλον ούτε εσύ ξέρεις για το web-banking. Καμια φορά χρόνος δεν υπάρχει γιατι τον σπαταλάμε άσκοπα.

Greco3: Μάλλον εσένα φίλε δεν σε έχει πειράξει η οικονομική κρίση και δεν έχεις καμία επαφή με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ πραγματικότητα που ζούμε. Ο άλλος δεν έχει να φάει, το κινητό του θα πληρώσει;

ΑΠ: Άργησες....άντε γεια!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ευτυχώς υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι εδώ μέσα. Όσο για τους... επαναστάτες του γλυκού νερού - δεν πληρώνω, τους θεωρώ κοινά λαμόγια και είναι αυτοί οι οποίοι με τη συνολική συμπεριφορά τους μας έφεραν εδώ.

Για τους ξεβολεμενους συμφωνω.

Για γνησια αγανακτησμενους ομως που αποδεδειγμενα εχουν προβλημα επιβιωσης τους δικαιολογω απολυτα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

χρησιμοποιώ web banking και το myaccount της vodafone οπότε βλέπω από το site της vodafone πόσο είναι το ποσό, και συνήθως το πληρώνω μέσω web-banking όταν παραλαμβάνω και το λογαριασμό ταχυδρομικώς.

Η λύση είναι ΜΙΑ και είναι ΚΟΝΤΑ. Να βάζουν φραγή και στις εισερχόμενες και στις εξερχόμενες οι εταιρείες μόλις λήξει η προθεσμία πληρωμής του λογαριασμού και παραμένει απλήρωτος, και να δεις πότε το 50% τουλάχιστον όσων φωνάζουν και το παίζουν επαναστάτες θα πάνε να πληρώσουν με χρήματα τα οποία ξαφνικά θα βρουν...

Απ το στόμα σου και στου θεού το αυτί

Αλλά φίλε μου δεν συμφέρει την εταιρία να σου κόψει τις παροχές γιατί χάνει έσοδα και από εσένα και από τους άλλους που θα σε παίρνανε.

Τι πρόβλημα έχει η εταιρία αν δεν πληρώσεις έγκαιρα το λογαριασμό σου αφού έτσι κι αλλιώς σε τοκίζει μετά με ότι τόκο της καπνίσει και το ποσό ανεβαίνει μήνα με το μήνα και έτσι κι αλλιώς εφόσον έχεις υπογράψει ΔΕΝ γλυτώνεις. Κάποια στιγμή θα το πληρώσεις και πολύ παραπάνω από ότι πρέπει.

Το πρόβλημα δεν είναι αν πληρώνεις ή δεν πληρώνεις. Το πρόβλημα είναι ότι θα υπάρχει ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ!!!! Έχετε καταλάβει τι σημαίνει ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ;

Με τις αγνότερες προθέσεις ξεκινά και κάποια στιγμή καταλήγει σε φακέλωμα εξωφρενικού βαθμού.

Η αδερφή μου δεν μπόρεσε να πάρει κουζίνα με δόσεις από κατάστημα γιατί στον Τειρεσία βρέθηκε ότι πριν 4 χρόνια είχε αργήσει τη δόση μιας καφετιέρας για 2 μήνες.

Παλιότερα οι εταιρίες σε κόβανε μόνο αν χρωστάς πολλά. Τώρα σε κόβουν για το παραμικρό.

Ποιος μου λέει εμένα ότι αύριο μεθαύριο επειδή άργησα έναν λογαριασμό 1 μήνα ότι δεν θα γίνει κάτι παρόμοιο; Είναι στην κρίση της εταιρίας μετά. Και δεύτερον με ποιο δικαίωμα δημοσιοποιούνται τα χρέη ΜΟΥ για κάποιους σε λίστες άλλων;;;

Και πριν μιλήσετε για τζαμπατζήδες κλπ να σας πω οτι ο λογαριασμός μου είναι ΠΑΝΤΑ πληρωμένος την ημέρα που θα έρθει σπίτι. Ποτέ δεν έχω αργήσει ούτε μέρα. Αλλά το να ανταλλάσει η μια εταιρία με την άλλη το τι είδους πελάτης είμαι το θεωρώ εξωφρενικό.

Υ.Γ. Frog δεν βρίσκεις ευκολα!! Οι "Γερμανοί" ΔΕΝ εχουν 90% και δεν ξέρουν να σου πουν τι να κάνεις και που να βρεις :whistle:. Λένε και ψεματα οτι δεν υποστιρίζεται φορητότητα από cosmote σε frog. Η αλήθεια ειναι πιο απλή! Οταν δεν βρίσκεις καρτα frog παίρνεις μια οποιαδήποτε cosmote και την αλλάζει με ένα μηνημα "ΑΛΠΑΚ" στο 1314, και μετά "F" στο 1314 (δωρεάν).

Σε καταστήματα Cosmote βρίσκεις άνετα... Και έχουν και πολλούς αριθμούς να διαλέξεις.. Από εκεί πήρα το δικό μου πακέτο frog.. ;)

Με τις αγνότερες προθέσεις ξεκινά και κάποια στιγμή καταλήγει σε φακέλωμα εξωφρενικού βαθμού.

Η αδερφή μου δεν μπόρεσε να πάρει κουζίνα με δόσεις από κατάστημα γιατί στον Τειρεσία βρέθηκε ότι πριν 4 χρόνια είχε αργήσει τη δόση μιας καφετιέρας για 2 μήνες.

Αυτό δεν είναι καθόλου καλό..... :X

Huawei Nova 5T

Οπως τα εχουν κανει οι εταιρίες (δλδ ακριβά συμβόλαια και φτηνά καρτοκινητά στο μεταξύ ρους χρόνο) η λύση ειναι μια. Ενα dual sim κινητό (σε κάποια μιλούν και οι δύο, dual talk) και δυο καρτες με καρτοκοινητό και οι δυο.. Ποιες? Ανάλογα.. Εγώ λέω

Ευτυχώς τον τροχό τον έχω ανακαλύψει τουλάχιστον 5 χρόνια τώρα με το SIM Cloning...και το dual sim παράλληλα...Σε όποιον έλεγα τι ακριβώς κάνω, μου έλεγε "σιγά μην κάνω αυτή τη διαδικασία για να μιλάω στο τηλέφωνο"...Πλέρωνε τότε φίλε...

Edit: 16in1 βγήκαν λίγο αργά...αλλά 6in1 είχα ήδη από το στρατό...Που φοβόντουσαν μην υποκλέψω στρατιωτικά έγγραφα επειδή κάποιος έμαθε ότι έχω 6 αριθμούς σε μία κάρτα...

Το πρόβλημα δεν είναι αν πληρώνεις ή δεν πληρώνεις. Το πρόβλημα είναι ότι θα υπάρχει ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ!!!! Έχετε καταλάβει τι σημαίνει ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ;

Παλιότερα οι εταιρίες σε κόβανε μόνο αν χρωστάς πολλά. Τώρα σε κόβουν για το παραμικρό.

Ποιος μου λέει εμένα ότι αύριο μεθαύριο επειδή άργησα έναν λογαριασμό 1 μήνα ότι δεν θα γίνει κάτι παρόμοιο; Είναι στην κρίση της εταιρίας μετά. Και δεύτερον με ποιο δικαίωμα δημοσιοποιούνται τα χρέη ΜΟΥ για κάποιους σε λίστες άλλων;;;

Και πριν μιλήσετε για τζαμπατζήδες κλπ να σας πω οτι ο λογαριασμός μου είναι ΠΑΝΤΑ πληρωμένος την ημέρα που θα έρθει σπίτι. Ποτέ δεν έχω αργήσει ούτε μέρα. Αλλά το να ανταλλάσει η μια εταιρία με την άλλη το τι είδους πελάτης είμαι το θεωρώ εξωφρενικό.

Ας μαζευτούμε λοιπόν για το θέμα του Τειρεσία. Να δούνε πόσο απίδια πιάνει ο σάκος...

Edited by soublaki-3

Λύσεις υπάρχουν για να μιλάς πιο οικονομικά με ή χωρίς συμβόλαιο! Απλά ο υποθετικός χαρακτήρας τσάμπα μάγκας - νεοελληνάρας - επαναστάτης του γλυκού νερού είναι επιπρόσθετα και ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ και προτιμά να μιλά από ένα κινητό ακόμα και αν το κόστος είναι... αστρονομικό...

Ας αφήσουν τις... μαγκιές οι δήθεν επαναστάτες, εγώ δεν ξέρώ ή μπορώ να φανταστώ άνεργο ο οποίος, αντί να μαζέψει ΑΜΕΣΑ τα έξοδά του, συνεχίζει να μιλάει με το κινητό του στο πάγιο που είχε πριν σαν να μην τρέχει τίποτα... Οπότε μάλλον μιλάμε για... κοινά λαμόγια, το σιχαμερό είδος το οποίο έφερε τη χώρα στην κατάσταση που είναι τώρα...

ΔΕΝ είναι μαγκιά να ΜΗΝ είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου! Μαγκιά είναι να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ υπηρεσίες ακριβές που δεν σε καλύπτουν... Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για μπαμπουίνους...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

γνωμη μου, 'τσαμπα μαγκας' ειναι αυτος που εχει ακριβη συσκευη, χωρις να δωσει δεκάρα, κανοντας 18μηνα και 24μηνα συμβολαια... πιο μαγκας για μενα ειναι καποιος που μαζευει λιγο λιγο χρηματα και παιρνει οτι γουσταρει ;)

Δεν νομίζω ότι αν κάποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άνεργος δεν μπορεί να κάνει κάτι η εταιρεία... Και πάλι βέβαια δεν θα έπρεπε να έχει πακέτο 150 ευρώ το μήνα για να πάρει το... άιφον όταν είχε ενδεχομένως μισθό 700 ευρώ αλλά ας το αφήσουμε αυτό...

Βέβαια στη χώρα που ο ελληνάρας νομίζει ότι είναι... μαγκιά να μην πληρώνεις, δεν βγάζουμε άκρη. Η λύση είναι ΆΜΕΣΗ φραγή κλήσεων (ΚΑΙ εισερχόμενων) δυο-τρεις μέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής... Και ας πουλήσει μετά μαγκιά ο ελληνάρας συνδρομητής αν θέλει...

Στην ΑΡΧΙΚΗ μου ερώτηση δεν πήρα απάντηση: Πώς θα το έβλεπαν οι επαναστάτες του γλυκού νερού αν ο εργοδότης τους καθυστερούσε να τους πληρώσει ή τους πλήρωνε κάθε δύο μήνες;;;

Οι συνδρομητές διαμορφώνουν τη συμπεριφορά των εταιρειών: αν είναι ακριβές οι υπηρεσίες τους (που είναι, δεν διαφωνώ), η λύση είναι να ΜΗΝ τις χρησιμοποιούν μέχρι να πέσουν οι τιμές, όχι να τις χρησιμοποιούν και καφρωδώς να μην τις πληρώνουν!!!

Και ένα τελευταίο: πέρασε από το μυαλό κάποιων ελληναράδων να ΜΗΝ παίρνουν επιδοτήσεις για να πάρουν άιφον 50 ευρώ φτηνότερα στο πάγιο απεριόριστα 150 αλλά να παίρνουν έκπτωση ώστε να μην βρεθούν σε τόσο δύσκολη θέση αν κάτι πάει στραβά;

Με τέτοια μυαλά, καλά κάνουν οι εταιρείες και μας γδέρνουν...

ΥΓ: Όταν κάποιος δεν έχει να... φάει, ή να κάνει... δώρα στα παιδιά του, το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που θα έχει όρεξη να κάνει είναι να μιλάει με τις ΏΡΕΣ στο κινητό... Αλλά ΔΕΝ είναι οι περισσότεροι σε αυτή την κατηγορία: οι περισσότεροι είναι... τσάμπα μάγκες, που νομίζουν ότι είναι εξυπνότεροι από τους άλλους... Δυστυχώς...

nosferatu έχεις κάλο στο μυαλό ή δουλεύεις σε εταιρεία κινητής?

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

nosferatu έχεις κάλο στο μυαλό ή δουλεύεις σε εταιρεία κινητής?

Χμ.. Νομίζω ότι πρέπει να πάω με το 2...... ;)

Huawei Nova 5T

Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος και ειλικρινά μου πέφτει το στόμα που οι περισσότεροι επιμένουν να είναι στην κοσμάρα τους!

Κάποιος που θέλει να έχει υπηρεσίες κινητής/data απλά και οικονομικότατα, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ λύσεις αρκεί να το ψάξει κάποιος και να ΜΗΝ μπει στο τρυπάκι της πλασματικής επιδότησης για να πάρει το σάντουιτς από γυαλί. Ακόμα και λάθος να έκανε, όταν κάποιος βρεθεί σε δύσκολη θέση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει μέχρι να βρει δουλειά, είναι να μαζέψει τα οικονομικά του. Αν δεν έχεις το μυαλό να το κάνεις, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου!

1+1=2 ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Less is more...

Σωστά μπορεί να τα λέει μέχρι ένα σημείο... με λάθος τρόπο όμως...

πολύ κακία και εμπάθεια... και πολλοί υποτιμιτικοί χαρακτηρισμοί και πολύ ειρωνεία...

όλο αυτό τι δείχνει?

Στα 10 χρόνια που χρησιμοποιώ τηλέφωνο κανα 2 φορές να καθυστέρησα λογαριασμό. Δεν θα κάτσω όμως να μιλήσω και κατά αυτόν τον τρόπο για όσους καθυστερούν να πληρώσουν γιατί απλά ο καθένας τραβάει τα ζόρια του. Και δεν νομίζω να ανήκουν όλοι στο είδος ανθρώπων που περιγράφεται παραπάνω...

Δεν θα κάτσω όμως να μιλήσω και κατά αυτόν τον τρόπο για όσους καθυστερούν να πληρώσουν γιατί απλά ο καθένας τραβάει τα ζόρια του.

Αν τραβάνε τα ζόρια τους γιατί τους απέλυσαν ή γιατί το μαγαζί τους έκλεισε λόγω οικονομικής κρίσης, τους καταλαβαίνω και είναι δικαιολογημένοι. Αν όμως ενώ γνώριζαν ότι είναι στο όριο οικονομικά, πήγαν και πήραν δάνεια για πολυτελή σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα, χλιδάτες διακοπές και 10 πιστωτικές κάρτες για τα ψώνια τους, ε όχι και να τους λυπηθούμε κιόλας που η κρίση τους γονάτισε και δεν έχουν (ή δεν θέλουν) να πληρώσουν το πάγιο και το data plan τους... Και πολύ λίγα τους είπε!

Μία βδομάδα πριν τη λήξη προθεσμίας πληρωμής να στέλνεται ενημερωτικό SMS για τους ξεχασιάρηδες και μία βδομάδα μετά τη λήξη να κόβεται η γραμμή (εξερχόμενα και εισερχόμενα) με τέλος επανασύνδεσης. Να δείτε τότε πώς έρχονται στα ίσα τους κάποιοι που το παίζουν "μπρούκληδες" με δανεικά...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Λύσεις υπάρχουν για να μιλάς πιο οικονομικά με ή χωρίς συμβόλαιο! Απλά ο υποθετικός χαρακτήρας τσάμπα μάγκας - νεοελληνάρας - επαναστάτης του γλυκού νερού είναι επιπρόσθετα και ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ και προτιμά να μιλά από ένα κινητό ακόμα και αν το κόστος είναι... αστρονομικό...

Ας αφήσουν τις... μαγκιές οι δήθεν επαναστάτες, εγώ δεν ξέρώ ή μπορώ να φανταστώ άνεργο ο οποίος, αντί να μαζέψει ΑΜΕΣΑ τα έξοδά του, συνεχίζει να μιλάει με το κινητό του στο πάγιο που είχε πριν σαν να μην τρέχει τίποτα... Οπότε μάλλον μιλάμε για... κοινά λαμόγια, το σιχαμερό είδος το οποίο έφερε τη χώρα στην κατάσταση που είναι τώρα...

ΔΕΝ είναι μαγκιά να ΜΗΝ είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου! Μαγκιά είναι να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ υπηρεσίες ακριβές που δεν σε καλύπτουν... Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για μπαμπουίνους...

Μπραβο ρε μαγκα πες τα +1000000 απο μενα

Φιλε μου αν δεν εισαι μετοχος(οχι υπαλληλος) σε καποια απο τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας,εισαι για λυπηση..Μηπως σου εφαγε τη γκομενα κανενας απο αυτους τους "τσαμπατζηδες"?Ειναι να απορει κανεις μ το ποσο ευκολα τους τσουβαλιαζεις ολους,αλλα και με το μισος που βγαζεις..

χρονια πολλα.

Ψυχραιμία κύριοι. Αφαιρέστε τους χαρακτηρισμούς και οι μεν και οι δε και μείνετε στην ουσία.

... Αν όμως ενώ γνώριζαν ότι είναι στο όριο οικονομικά, πήγαν και πήραν δάνεια για πολυτελή σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα, χλιδάτες διακοπές και 10 πιστωτικές κάρτες για τα ψώνια τους, ...

Με αφορμή το παραπάνω θα ήθελα να συμπληρώσω ένα ερώτημα, μήπως και βγει κάποιο συμπέρασμα για το ποιοι πραγματικά ("καλοπληρωτές" ή πραγματικά έχοντες πρόβλημα) δεν πληρώνουν στην ώρα τους.

Παλαιότερα, τις "καλές εποχές για να το πω έτσι, υπήρχε η συνταγή το να μη ξεπερνούν τα δάνεια, κάρτες, μισθώσεις, κ.λ.π. το 30% των μηνιαίων εσόδων. Παράδειγμα κάποιος με μηνιαίο εισόδημα 1000 ευρώ για να είναι μέσα στον προγραμματισμό του και να μη κινδυνεύει να βγει εκτός προϋπολογισμού σε μια στραβή, το μέγιστο που έπρεπε να δίνει για τα παραπάνω ανά μήνα είναι 300 ευρώ.

Πόσοι το έκαναν αυτό από αυτούς που δήλωσαν ότι δε πληρώνουν στην ώρα τους.

Σε αυτό το forum εν γένει γράφουν άτομα "υψηλού" μορφωτικού επιπέδου καθώς ξέρουν να χειρίζονται άνετα το internet, να δημοσιεύουν σε forum (αρα εχουν και email) και γράφουν και ελληνικά (και όχι greeklish). Είναι δηλαδή λιγο πιο προχωρημένοι από τους χρήστες που έχουν μονο internet μονο για το facebook και youtube. Στατιστικά λοιπόν είναι λίγο "καλύτερα" παιδιά από αυτά που μπορείς να βρεις στην πιάτσα.. Εκεί έξω είναι ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ πως τα ποσοστά των κακοπληρωτών (να τους πούμε έτσι) και "φεσανζίδων" είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερα. Μια καλή ερευνα θα ήταν να μας δώσουν αυτά τα στατιστικά οι εταιρίες τηλεφωνίας και τα τμήματα εισπράξεων. Εκεί να δεις ποσοστά καθυστερήσεων και κανονιών..

Η παρούσα έρευνα έχει σημασία μόνο για εμάς εντός και όχι για κάτι που αφορά την ευρύτερη κοινωνία..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Δε διαφωνώ, εν μέρει, αλλά δε θα ήταν καλό να γνωρίζουμε ένα στατιστικό για όσους γράφουν εδώ;

Όχι φυσικά για να γίνουν οι δακτυλοδεικτούμενοι, μακριά από εμένα αυτό το σκεπτικό. Εξάλλου και τα μέλη του myphone είναι πρώτα μέλη της κοινωνίας που ζούμε.

ισως μια ακόμα επιλογή θα έπρεπε να είναι η "ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ, δεν εχω συμβόλαιο" (εκεί η καθυστέρηση έχει νόημα ως "εχω μερες να βάλω κάρτα", βασικά δεν εχει νόημα). Νομιζω εκεί πάει το "δεν ξέρω δεν απαντώ" που ψήφισαν (αναγκαστικά?) κάποιοι.
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αν όμως ενώ γνώριζαν ότι είναι στο όριο οικονομικά, πήγαν και πήραν δάνεια για πολυτελή σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα, χλιδάτες διακοπές και 10 πιστωτικές κάρτες για τα ψώνια τους, ε όχι και να τους λυπηθούμε κιόλας που η κρίση τους γονάτισε και δεν έχουν (ή δεν θέλουν) να πληρώσουν το πάγιο και το data plan τους... Και πολύ λίγα τους είπε!

Έλα τώρα πια με αυτή την καραμέλα. Φταίνε και αυτοί αλλά οι τράπεζες γιατί έδιναν δάνεια σε κάποιον με χαμηλό εισόδημα; Δεν ήξεραν ότι δεν θα το πλήρωνε ποτέ; Το ήξεραν αλλά ήθελαν να φαίνεται ότι έδιναν δάνεια. Έτσι ήταν κάποτε οι τράπεζες σε έπαιρναν τηλέφωνο και σε ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ να πάρεις δάνειο και πιστωτική κάρτα. Έπρεπε να δείχνουν στα αφεντικά ότι έπιασαν το όριο του μήνα για δάνεια...